Počastite se besplatnim tehničkim pregledom

Danas je počeo jedini tjedan u godini kada se s tehničkog pregleda možete odvesti jednako teškog novčanika.

Jedinstveni osjećaj uštede i ponosa ove godine možete osjetiti od 20. do 25. studenog, za vrijeme trajanja akcije “Dani tehničke ispravnosti vozila 2017.”.

Stručnjaci Centra za vozila Hrvatske (CVH) u stanicama za tehnički pregled tijekom ovog tjedna besplatno će pregledati najvažnije sustave vašeg limenog ljubimca.

Prekontrolirat će:

– opće stanje vozila

– kočnice

– temperaturu isparavanja tekućine za kočenje

– donji postroj vozila

– svjetlosnu signalizaciju

– ispušne plinove

I ne samo da vam pregled neće naplatiti 300-tinjak kuna, već će vam i pokloniti 3 litre tekućine za pranje vjetobranskih stakala. Naravno, ako se nađete među prvih 15.000 vozača koji pristupe akciji.

Osim onog prekrasnog osjećaja da ste uštedjeli, tjedan tehničke ispravnosti omogućuje vam i da se izvučete bez kazne ako imate tehnički neispravno vozilo. Uz to, dobit ćete i besplatan savjet te preporuku kako ukloniti uočene neispravnosti.

Akcija je dragovoljna. Njezin je cilj pružanje savjetodavne pomoći glede uklanjanja eventualnih nedostataka na vozilu.

Ako se pitate što se to dogodilo MUP-u, HAK-u i CVH-u da su vas odlučili počastiti, odgovor je jednostavan. Žele potaknuti što više vozača na preventivnu kontrolu tehničke ispravnosti vlastitog vozila. Naime, uz vozača i cestu, vozilo je izrazito važan čimbenik sigurnosti prometa na cestama. Što se nas tiče, čašćenje uvijek bolje motivira od kažnjavanja.

P.S. Akcijom nisu obuhvaćeni oni vlasnici koji svoje vozilo ovoga tjedna podvrgavaju redovnom tehničkom pregledu radi produljenja valjanosti prometne dozvole, odnosno registracije vozila.

Usporedite osiguranja, kupite online i uštedite. Kliknite! →