Počastite se besplatnim tehničkim pregledom

Danas je počeo jedini tjedan u godini kada se s tehničkog pregleda možete odvesti jednako teškog novčanika.

Jedinstveni osjećaj uštede i ponosa ove godine možete osjetiti od 20. do 25. studenog, za vrijeme trajanja akcije “Dani tehničke ispravnosti vozila 2017.”.

Stručnjaci Centra za vozila Hrvatske (CVH) u stanicama za tehnički pregled tijekom ovog tjedna besplatno će pregledati najvažnije sustave vašeg limenog ljubimca.

Prekontrolirat će:

– opće stanje vozila

– kočnice

– temperaturu isparavanja tekućine za kočenje

– donji postroj vozila

– svjetlosnu signalizaciju

– ispušne plinove

I ne samo da vam pregled neće naplatiti 300-tinjak kuna, već će vam i pokloniti 3 litre tekućine za pranje vjetobranskih stakala. Naravno, ako se nađete među prvih 15.000 vozača koji pristupe akciji.

Osim onog prekrasnog osjećaja da ste uštedjeli, tjedan tehničke ispravnosti omogućuje vam i da se izvučete bez kazne ako imate tehnički neispravno vozilo. Uz to, dobit ćete i besplatan savjet te preporuku kako ukloniti uočene neispravnosti.

Akcija je dragovoljna. Njezin je cilj pružanje savjetodavne pomoći glede uklanjanja eventualnih nedostataka na vozilu.

Ako se pitate što se to dogodilo MUP-u, HAK-u i CVH-u da su vas odlučili počastiti, odgovor je jednostavan. Žele potaknuti što više vozača na preventivnu kontrolu tehničke ispravnosti vlastitog vozila. Naime, uz vozača i cestu, vozilo je izrazito važan čimbenik sigurnosti prometa na cestama. Što se nas tiče, čašćenje uvijek bolje motivira od kažnjavanja.

P.S. Akcijom nisu obuhvaćeni oni vlasnici koji svoje vozilo ovoga tjedna podvrgavaju redovnom tehničkom pregledu radi produljenja valjanosti prometne dozvole, odnosno registracije vozila.

Usporedite osiguranja, kupite online i uštedite. Kliknite! →

 

KOMPARE SERVIS

Kompareovci Iskustva kupaca Za partnere Poslovi Poslovni podaci Uredi i kontakt

ONLINE KUPOVINA

Postupak ugovaranja Česta pitanja Načini plaćanja auto osiguranja Načini plaćanja dopunskog zdravstvenog osiguranja Provjera police dopunskog zdravstvenog osiguranja Upute za refundaciju i ugovorne ustanove

SIGURNOST KUPACA

Informacije o obradi osobnih podataka Pravne obavijesti Reklamacije i pritužbe Otkazivanje ugovora i raskid police Obavijest potrošačima Akcije u osiguranju Zakonski termini za vrstu osiguranja

Načini plaćanja

Jednokratno općom uplatnicom ili karticama do 12 rata bez kamata.
Trustmark webshop

OBRADA PODATAKA
Upisane osobne podatke koristimo da te možemo kontaktirati, obavijestiti o ponudama i pomoći ti pronaći osiguranje ili telekom uslugu prema tvojim zahtjevima i potrebama. U svakom trenutku možeš se predomisliti i odbiti primanje naših e-mail poruka klikom na opciju “odjava” na kraju svake naše poruke ili popunjavanjem obrasca ili slanjem poruke na szop@kompare.hr. Pročitaj više u Informacije o obradi osobnih podataka

GOOGLE CAPTCHA ZAŠTITA
Stranica kompare.hr zaštićena je Google Captcha sustavom, a više o tome možeš pročitati kroz politiku privatnosti i uvjete korištenja.

Odjavi se s newslettera

Newsletter šaljemo našim korisnicima temeljem legitimnog interesa. Upiši svoju e-mail adresu ako ne želiš primati newsletter. Sve o obradi podataka pronađi u Informacije o obradi osobnih podataka

© 2012- kompare.hr

Distribuciju osiguranja omogućuje posrednik u osiguranju Custodia d.o.o za zastupanje u osiguranju
HANFA Datum dozvole za rad 09.08.2013.,Klasa dozvole za rad UP/I-453-02/13-37/38

whatsapp
Viber