NAGRADNA IGRA: Usporedi osiguranja ili telekom usluge, ugovori na kompare.hr i osvoji Opel Mokku!
Usporedi, kupi i osvoji Opel Mokku!
KAKO RADI KOMPARE

 Pomažemo ti brzo i besplatno da kupiš za sebe povoljnije osiguranje, brži internet i bolje TV programe

1

Usporedi cijene

Bilo da tražiš jeftinije auto osiguranje, kvalitetnije dopunsko, brži internet ili bolje TV kanale kod nas na jednom mjestu usporediš ponude gotovo svih ponuđača.

2

Pričekaj povratni kontakt

Više od 150 educiranih Kompare stručnjaka u malom prstu imaju sitna slova i znaju svaku moguću caku. Nazvat će te, odgovoriti na pitanja, potruditi se da dobiješ bolju uslugu i veći popust.

3

Odaberi i kupi

Kad pronađeš uslugu koja ti najviše odgovara ne trebaš nikoga čekati ili gubiti vrijeme obilazeći poslovnice. Obaviš sve iz udobnosti svog doma.

 Česta pitanja

Kompare usluga je za svakog korisnika besplatna i uvijek će tako biti. Živimo od provizije koju naplatimo telekom operaterima i osiguravajućim kućama svaki put kad kupiš preko nas.

Na kompare.hr možeš odabrati i kupiti policu auto obveznog i kasko osiguranja, dopunsko zdravstveno osiguranje ili putno osiguranje. Usporediš ponude, odabereš i zatražiš onu koja ti najviše odgovara i pričekaš da ti se javi naš prodajni savjetnik koji će ti pomoći da ponudu dodatno prilagodiš sebi.

S obzirom na to da su osiguranja i telekom usluge komplicirani proizvodi i da surađujemo s preko 15 partnera, prodajni savjetnici su tu kako bi ubrzali proces, posvetili se svakom našem kupcu individualno i omogućili kupovinu prilagođene ponude. Da te ne bi gnjavili dugim formama, prodajni savjetnik mailom ili telefonski provjerava i podatke na temelju kojih se izrađuje ponuda.

Iz sektora osiguranja: Adriatic osiguranje d.d., Agram Life osiguranje d.d., Allianz Hrvatska d.d., Croatia osiguranje d.d., Euroherc osiguranje d.d., Generali osiguranje d.d., GRAWE Hrvatska d.d., Groupama osiguranje d.d. – Podružnica Hrvatska, Merkur osiguranje d.d., Sava osiguranje d.d. –

Ukoliko je ugovor o osiguranju sklopljen s rokom trajanja od mjesec dana ili dulje, ugovaratelj osiguranja ima pravo jednostrano
raskinuti ugovor o osiguranju u roku od 14 (četrnaest) dana od dana sklapanja ugovora o osiguranju, bez navođenja razloga, pod uvjetom da osiguranje nije započelo ranije na izričit zahtjev ugovaratelja.

Za svaku ugovorenu telekom uslugu imate 14 dana u roku kojih se možete predomisliti i raskinuti ugovor.

Prodajni savjetnik će provjeriti dostupnost usluga kod svih nacionalnih telekom operatera, složiti i poslati ti ponudu putem email. Kada se odlučiš za ugovaranje dovoljno je snimiti razgovor u kojem će jasno biti definiran sadržaj usluge.

Premiju osiguranja možeš platiti jednokratno uplatnicom i karticama ili do 12 rata bez kamata svim kreditnim i nekim debitnim karticama. Dostava je potpuno besplatna i brza jer ti policu odmah šaljemo na email.

Kompare poštuje sve relevantne zakone i GDPR odredbu. Naša dužnost je pomoći svakome tko putem našeg weba zatraži pomoć, a podatke ne prosljeđujemo trećim osobama. Podaci se obrađuju samo u svrhu koja je jasno istaknuta.

Ponude koje možeš dobiti preko Kompare prodajnog savjetnika često nisu dostupne direktno u poslovnici partnera. Zato je preporuka da odabranu ponudu kupiš na Kompare, brže je i jednostavnije.

Svaki put kad kupiš policu osiguranja ili ugovoriš telekom uslugu na kompare.hr, naplaćujemo proviziju partneru.

KOMPARE SERVIS
Kompareovci Iskustva kupaca Za partnere Poslovi Poslovni podaci Uredi i kontakt
ONLINE KUPOVINA
Postupak ugovaranja Česta pitanja Načini plaćanja dopunskog zdravstvenog osiguranja Provjera police dopunskog zdravstvenog osiguranja Upute za refundaciju i ugovorne ustanove
SIGURNOST KUPACA
Informacije o obradi osobnih podataka Pravne obavijesti Reklamacije i pritužbe Otkazivanje ugovora i raskid police Obavijest potrošačima Akcije u osiguranju Zakonski termini za vrstu osiguranja
Načini plaćanja
Jednokratno općom uplatnicom ili karticama do 12 rata bez kamata.
Trustmark webshop

OBRADA PODATAKA
Upisane osobne podatke koristimo da te možemo kontaktirati, obavijestiti o ponudama i pomoći ti pronaći osiguranje ili telekom uslugu prema tvojim zahtjevima i potrebama. U svakom trenutku možeš se predomisliti i odbiti primanje naših e-mail poruka klikom na opciju “odjava” na kraju svake naše poruke ili popunjavanjem obrasca ili slanjem poruke na szop@kompare.hr. Pročitaj više u Informacije o obradi osobnih podataka

GOOGLE CAPTCHA ZAŠTITA
Stranica kompare.hr zaštićena je Google Captcha sustavom, a više o tome možeš pročitati kroz politiku privatnosti i uvjete korištenja.

Klikni ovdje za odjavu sa newslettera

Newsletter šaljemo našim korisnicima temeljem legitimnog interesa. Upiši svoju e-mail adresu ako ne želiš primati newsletter. Sve o obradi podataka pronađi u Informacije o obradi osobnih podataka

© 2012- kompare.hr

Distribuciju osiguranja omogućuje posrednik u osiguranju Custodia d.o.o za zastupanje u osiguranju
HANFA Datum dozvole za rad 09.08.2013.,Klasa dozvole za rad UP/I-453-02/13-37/38

whatsapp