O nama

Kompare tim uspoređuje ponude svih osiguranja, telekom operatera i opskrbljivača struje kako bi za tebe pronašli najpovoljniju opciju. Od nas ćeš dobiti neovisan i educiran savjet koji će ti pomoći u donošenju ispravne odluke o kupnji.

Marjeta Tomulić Vehovec

Marjeta Tomulić Vehovec

Direktorica i ovlaštena zastupnica u osiguranju

Pravnica s pravosudnim ispitom, doktoratom Sveučilišta u Ljubljani i magisterijem Sveučilišta u Lausanni. Rado pomaže u prevođenju zakona s pravnog na hrvatski jezik. Peče najbolje kolače na svijetu.

Emil Franjčec

Emil Franjčec

Prodaja i odnosi s pružateljima usluga

FER-ovac koji u poslu voli raditi s osmijehom i prijateljskim odnosom s korisnicima i suradnicima. Dosadašnja karijera prepuna je velikih imena poput Croatia osiguranje, Hewlett Packard, Cisco Systems i Atento.

Ozren Papić

Ozren Papić

Poslovni i podatkovni analitičar

Interno poznatiji kao Ozzy, informatičar, kanadski poduzetnik i analitičar domaćih korjena, izgradio i vodio nekoliko povećih firmi od kojih je jednu prodao Telefonici, a drugu IBM-u. Ima kliker i rješenje za sve. 

Bruno Fabo

Bruno Fabo

Voditelj prodaje

Bruno je zadužen za operativnu suradnju s poslovnim partnerima, a brine se i da prodaji nikad ne bude dosadno. U slobodno se vrijeme rekreativno bavi košarkom te uživa u podvodnom ribolovu i adrenalinskim izazovima.

Nikša Tomulić

Nikša Tomulić

Kapetan Kompare broda

Dobra ideja i poslovni koncept potakli su ga na osnivanje Komparea u čemu su ga poduprli obitelj i suosnivači. Uvijek spreman za uvođenje novih tehnologija, isprobavanje novih metoda i generiranje novih ideja.

Elma Mersnik

Edukator i supervisor prodaje

Uvijek nasmijana i vedra, unosi pozitivnu energiju među kolege. Ima osiguranje “u malom prstu”. Kuha svaki dan, jede puno voća i putuje na egzotične destinacije – voli brodove.

Martina Tudor

Voditeljica odjela tarife i tehničke podrške prodaji

Jedina osoba kojoj uredske biljke ne umiru i koja je najsretnija kada je posao riješen do kraja. U uredu poznata kao “problem solver” nelogičnosti. Jako voli životinje i dobru muziku. Želi čim više putovati i upoznavati nove kulture.

Dubravka Mirić

Voditeljica razvoja i marketinga

Zadužena za marketing, razvoj novih proizvoda i optimizaciju postojećih. U uredu poznata kao “potuži se Dubi”. Slobodno vrijeme provodi na internetu. Smatra Ogulin centrom svijeta.

Mario Višnjić

Digital/online marketing

Mario je naša mlada nada marketinga, iako ne želi priznati, svi znamo da zapravo želi biti developer kad odraste. Voli filmove, igrice, čokoladu i kad ga uspijemo održati budnim u uredu. 

 

Ivica Hrg

Ivica Hrg

CTO

Zadužen za back-end i front-end programiranje te održavanje i razvoj baze podataka. Preko 9 godina se bavi programiranjem i izradom aplikacija. Drugo izuzetno bitno zaduženje je za donositi kobasice i šunke iz Slavonije.

Ivan Milaković

Software engineer

Ivan je student zadnje godine računarstva, omiljen među kolegicama, voli muziku i uvijek je na soundcloudu. Najsretniji je kad mu posao ide od ruke i kad je toplo.

Sanjin Maravić

Junior developer

Tih i samozatajan, izrazito simpatičan gamer koji obožava mramorni kolač i košarku. Kolege u uredu je osvojio na prvu.

Roland Mersnik

Voditelj ključnih kupaca

Kvizaš koji rješava sve nedoumice i kompleksnosti osiguranja. Voli šetnje, šah, nogomet i pršut. Svojom veselom naravi omekšava i pomaže našim ključnim klijentima.

Kristina Pajnić

Kristina Pajnić

Tehnička podrška prodaji

Zadužena za unos podataka, komunikaciju s korisnicima i partnerima te podršku savjetnicima, svoje slobodno vrijeme provodi sa sinom ili prijateljicama ispijajući čaj. Voli prirodu, putovanja, organizaciju, točnost i red.

Karmen Mamula

Karmen Mamula

Tehnička podrška prodaji

Pedantna, marljiva, s odličnim smislom za humor i “konjskim živcima”. Slobodne trenutke koristi za druženja, šetnje i duge kave. Obožava ljeto, more, sunce, vesele ljude i smatra da je u poslu, kao i privatno, bitna dobra komunikacija.

Ema Bićanić

Tehnička podrška prodaji

Ema je još jedno pravno pojačanje u Kompare timu. Mirna, pedantna i precizna – voli putovati, izlaziti, skijati i svog psića.

Manda Turkalj

Tehnička podrška prodaji

“Tiha voda brege dere”. Na prvu mirna i povučena, a zapravo obožava automobile, driftanje, skijanje, tenis i fotografiranje. Dok nitko (osim mačke) ne sluša svira gitaru i pjeva. Sir i čokoladu bi jela od 0-24. I ona Ogulin smatra centrom svijeta.

Ivana Vlah

Ivana Vlah

Voditeljica podrške korisnicima

Uz jako brzo pričanje i prodoran smijeh, može je se prepoznati po velikim količinama vode i voća koje svakodnevno unese u sebe. Strašno slaba na slatko i muziku kojom je uvijek okružena. Ima najbolji wifi signal u uredu.

Antonela Divković

Podrška korisnicima i ovlaštena zastupnica u osiguranju

Svi u uredu znaju da na Antonelinom stolu uvijek mogu pronaći nešto slatko. Studira jezike što objašnjava zašto za sebe kaže da voli njemački. Vrijeme koje ne provede u našem uredu ili na fakultetu provodi s prijateljima.

Sandra Ivešić

Podrška korisnicima

Najsretnija je kad upeca dobru horror/triler knjigu. Voli Uvod u anatomiju, travel blogove, toplu čokoladu i hladnu zimu. Koja god pjesma svirala u uredu, ne može proći bez njenog pjevušenja.

Anja Matovina

Podrška korisnicima

Dok ne odgovara na pitanja naših klijenata, Anja slobodno vrijeme provodi u krugu obitelji i prijatelja. Voli glazbu, filmove, košarku i maziti pse.

Nataša Biočić

Voditeljica prodajnog tima za telekomunikacije

Uvijek vesela i dobrog raspoloženja, strpljivo i predano pomaže korisnicima u odabiru najbolje telekom usluge. Zna sve o brzom internetu, TV programima i cijenama poziva. Slobodno vrijeme provodi u društvu obitelji i psa Zagora.

Ana Kolar

Prodajna savjetnica za telekomunikacije

Ana je tu za sve koje muče pitanja oko najboljeg paketa tva, inteneta i telefona. Vremena uvijek ima za prijatelje, psa i posebno knjige. Još ako je neki dobar krimić u pitanju, tim bolje. 

Maja Ostojić

Prodajna savjetnica za telekomunikacije

Voli aute, vožnju i želja joj je jednom voziti utrke. Kako su joj brzine svakodnevnica, jednako tako i brzo priča. Ne voli kad nešto ne zna.

Andreja Blažević

Prodajna savjetnica za telekomunikacije

Andreja u slobodno vrijeme uči strane jezike, skuplja kuharice i isprobava razne recepte. Jedva čeka ljeto jer obožava more i plivanje, a dok ne čeka da stigne ljeto vozi bicikl i bavi se jogom.

Helena Matanić

Prodajna savjetnica za telekomunikacije

Ljubitelj fotografije i odbojke. Jednog dana se nada prenijeti svo odbojkaško znanje na svoju djecu s kojom već sad provodi većinu vremena.

Matej Bezjak

Matej Bezjak

Prodajni savjetnik za osiguranje i telekomunikacije

Živahan, znatiželjan i uvijek dobro raspoložen. Obožava adrenalinske sportove i provoditi vrijeme u što većem društvu. Na svako pitanje klijenata u sekundi zna odgovor. 

Nives Medved

Prodajna savjetnica za telekomunikacije

Dinamična Nives voli izazove i svaki dan nešto novo naučiti zato je sasvim logično da se pridružila našem prodajnom timu. Inače provodi vrijeme sa djecom, obitelji i opušta se uz dobru knjigu na terasi.

Marina Zupčić

Marina Zupčić

Voditeljica prodajnog tima zdravstvenih osiguranja

Perfekcionist i control freak koji strahovito voli mačke, kickboxing i kave s prijateljima, sporazumijeva se s kolegama putem sarkazma i crnog humora, a ujutro uz kavu voli rješavati sudoku. Tvrdi da punk nije mrtav.

Dijana Baraba

Dijana Baraba

Prodajna savjetnica i ovlaštena zastupnica u osiguranju

Prethodno je kao dugogodišnji wellness savjetnik naučila sebe i druge kako živjeti zdravo i na sve u životu gleda pozitivno. Slobodne trenutke provodi na nogometnim terenima kao navijačica i podrška svojim sinovima.

Toni Babić

Prodajni savjetnik i ovlašteni zastupnik u osiguranju

Svestran i zabavan, uživa u kickboxingu kojeg vidi kao ispušni ventil. Posebno voli šah i nogomet, putovati, kuhati, ali i guštati u hrani. Na poslu je uvijek ozbiljan, a nakon posla po potrebi.

Darko Martić

Darko Martić

Prodajni savjetnik i ovlašteni zastupnik u osiguranju

Diplomirani ekonomist osebujnog crnog humora koji ne voli ekonomiju, ali voli pričati o osiguranjima i hrani kad mu je dosadno. Multitasking mu ne ide, ali jede i gleda televiziju u isto vrijeme kao veliki.

Kristina Zupčić Kremenović

Prodajna savjetnica i pomoćnica ovlaštene zastupnice u osiguranju

Mlada mama, zaljubljenica u zdrav život i prehranu te fitness. Popije više vode u danu nego svi ostali zajedno – zato je uvijek vesela i dobro raspoložena.

Ana Tomulić Anić

Prodajna savjetnica i ovlaštena zastupnica u osiguranju

Full time mama dvojice sinova slobodno vrijeme provodi na poslu. Obožava more i ljeto – to je dovoljno da napuni baterije i preživi tmurnu zimu u Rijeci.

Petra Hafner

Prodajna savjetnica i pomoćnica ovlaštene zastupnice u osiguranju

Obožava obiteljska druženja još ako uspije to spojiti sa boravkom u prirodi i planinarenjem – pun pogodak. Sitna, ali uporna, godinama igra košarku.

Ksenija Bilić

Prodajna savjetnica i pomoćnica ovlaštene zastupnice u osiguranju

Prati trendove, obožava kupovati online, ispija ogromne količine kave, a za sebe kaže da je ultimativni filmofil i knjigofil. Ipak, pas je najveća ljubav.

Jasna Božić

Prodajna savjetnica i pomoćnica ovlaštene zastupnice u osiguranju

Buduća marketingašica – voli sunce i smijeh, putovanja i pokret, a Španjolska joj je drugi dom. Najveća ljubav (poslije kćeri) je sportsko penjanje, a kad ne penje onda šiva ili šara.

Niki Keser

Prodajna savjetnica i pomoćnica ovlaštene zastupnice u osiguranju

Niki obožava jedriti, putovati i upoznavati nove ljude iz dana u dan. Izrazito simpatična, vedra i skromna lakoćom osvaja simpatije kolega u uredu.

Zvjezdana Tintor

Prodajna savjetnica i pomoćnica ovlaštene zastupnice u osiguranju

Zvjezdana je inženjerka građevine koja u slobodno vrijeme pleše i piše. Obožava putovati, čitati knjige i gledati filmove.

Iva Kosorčić

Prodajna savjetnica i pomoćnica ovlaštene zastupnice u osiguranju

Iva je još jedna pravnica koja se nedavno pridružila našem timu. Izrazito komunikativna i vedra osoba koja obožava provoditi vrijeme u dobrom društvu. Stresa se riješava treninzima.

Tea Keser

Prodajna savjetnica i pomoćnica ovlaštene zastupnice u osiguranju

Vesela, vedra i pristupačna djevojka. U slobodno vrijeme čita knjige, putuje, a na poslu gnjavi sestru Niki. 

Monika Dolinar

Prodajna savjetnica i pomoćnica ovlaštene zastupnice u osiguranju

Mama jednogodišnjeg dečkića koja svoje slobodno vrijeme provodi trčeći za njim. Kada ne trči za klincem, voli provoditi vrijeme sa prijateljicama na kavi ili društvom u planinama. Često ispeče pokoji kolačić.

Julijana Galić

Prodajna savjetnica i pomoćnica ovlaštene zastupnice u osiguranju

Ponosna majka i vlasnica punoljetne mačke. Ljubiteljica pletenja, izrade nakita i dobre knjige. S društvom se voli nasmijati isključivo kroz crni humor.

Vesna Trbić

Prodajna savjetnica i pomoćnica ovlaštene zastupnice u osiguranju

Uživa u društvu djece i svemu što potiče iz prirode. Na opće zadovoljstvo uže i šire obitelji, često se iskušava u raznim gurmanskim poduhvatima. Vjeruje da ljubav riješava sve probleme.  

Jadranka Bujan

Prodajna savjetnica i pomoćnica ovlaštene zastupnice u osiguranju

Uživa u adrenalinskim sportovima, brzim autima i motorima i velikim količinama smijeha. Zaljubljenica u fotografiju koja pomaže savjetima za poziranje zaposlenika pri fotografiranju.

Marina Baretić Kasunić

Prodajna savjetnica i pomoćnica ovlaštene zastupnice u osiguranju

Glasna, iskrena i britkog jezika, Marina voli brzi hod, dizati utege i jesti banane.  Kreativnost ispoljava restauriranjem starog namještaja i općenito uređenjem doma.

Dženi Batagelj

Prodajna savjetnica i pomoćnica ovlaštene zastupnice u osiguranju

Kod Dženi je jedino komplicirano njezino ime. Iznimno komunikativna, jednostavna i uvijek nasmijana. Obožava fotografiju pa ne čudi što slobodno vrijeme provodi iza objektiva.

Valentina Žganec

Prodajna savjetnica i pomoćnica ovlaštene zastupnice u osiguranju

Voli kuhati, ali joj je ipak puno draže kad netko drugi kuha za nju. Obožava spontana putovanja u ugodnom društvu dragih osoba.

Daniela Brković

Prodajna savjetnica i pomoćnica ovlaštene zastupnice u osiguranju

Pobornica zdravog života koja nikad ne preskače trening, vegetarijanka je i ljubiteljica knjiga. Slobodno vrijeme provodi sa sinom, mužem i mačkom.

dr. vet. med. Kota

Uredski antistres čupavac

Svakim svojim posjetom razveseli kolege u uredu koji joj se tada krenu obraćati visokim, piskutavim glasovima punim milih umanjenica. Može se čuti smijeh svih prisutnih posebno kada trči po uredu ili prati nečiju marendu.