fbpx

O nama

Kompareovci analiziraju ponude više od 15 partnera iz područja osiguranja i telekom usluga kako bi za tebe pronašli onu s kojom ćeš dobiti najveću vrijednost za svoj novac.

Marjeta Tomulić Vehovec

Marjeta Tomulić Vehovec

Direktorica i distributer u osiguranju

Pravnica s pravosudnim ispitom, doktoratom Sveučilišta u Ljubljani i magisterijem Sveučilišta u Lausanni. Rado pomaže u prevođenju zakona s pravnog na hrvatski jezik. Peče najbolje kolače na svijetu.

Emil Franjčec

Emil Franjčec

Prodaja i odnosi s pružateljima usluga

FER-ovac koji u poslu voli raditi s osmijehom i prijateljskim odnosom s korisnicima i suradnicima. Dosadašnja karijera prepuna je velikih imena poput Croatia osiguranje, Hewlett Packard, Cisco Systems i Atento.

Ozren Papić

Ozren Papić

CTO, Poslovni i podatkovni analitičar

Interno poznatiji kao Ozzy, informatičar, kanadski poduzetnik i analitičar domaćih korijena, izgradio i vodio nekoliko povećih firmi od kojih je jednu prodao Telefonici, a drugu IBM-u. Ima kliker i rješenje za sve.

Nikša Tomulić

Nikša Tomulić

Kapetan Kompare broda

Dobra ideja i poslovni koncept potakli su ga na osnivanje Komparea u čemu su ga poduprli obitelj i suosnivači. Uvijek spreman za uvođenje novih tehnologija, isprobavanje novih metoda i generiranje novih ideja.

Slika Žanne Orešić-Franjčec

Žanna Orešić-Franjčec

Specijalistkinja za zapošljavanje - vanjska suradnica

Obožava skuhati dobre štrukle za prijatelje, a najsretnija je kad pakira kofere i sjeda za volan.
Sretna majka već odrasle troje djece, vrlo je uporna, a kad joj je nešto izuzetno važno, bori se kao lavica.
Slika zaposlenice Komparea

Sanja Erak

Stručna edukatorica i ovlaštena zastupnica u osiguranju

Voli kuhati, a još više isprobavati nove recepte. Kad nije u kuhinji vrijeme provodi u vrtu ili šetnji sa svojim psom. Uvijek vedra, nasmijana i dobre volje.
Slika zaposlenice Helene

Helena Zagorac

Voditeljica ureda uprave

Rođena Zagrepčanka koju je u Rijeku doveo fakultet, a zadržala ljubav. Osim što je oslonac cijeloj upravi, još priča i engleski, njemački i španjolski. Svoje slobodno vrijeme voli provoditi na otvorenom sa svojom Lolom.

Slika Rahele Krbavac

Rahela Krbavac

Koordinatorica odjela financija

Obožava putovanja, a ako nije u prilici otići negdje dalje svaki slobodan trenutak trči kući u Istru gdje uživa u dobroj hrani i još boljem društvu.

Slika Ive Kandic

Iva Kandić

Koordinatorica općih poslova

Dan joj nikad nema dovoljno sati. Voli putovati, glazbu i knjige, a slobodno vrijeme rezervirano je za društvo, izradu nakita, DIY crafts i rolanje.  Živjela je u Španjolskoj, a ponekad ugosti putnike preko Couchsurfinga.

Ivica Hrg

Ivica Hrg

Principal Engineer

Zadužen za back-end i front-end programiranje te održavanje i razvoj baze podataka. Drugo izuzetno bitno zaduženje je za donositi kobasice i šunke iz Slavonije.

Slika Ivana Milakovića

Ivan Milaković

Developer

Diplomirani inžinjer računarstva, omiljen među kolegicama, voli muziku i uvijek je na soundcloudu. Najsretniji je kad mu posao ide od ruke i kad je toplo.

Slika Ivana Cace

Ivan Čače

Developer

Profesor glazbene teorije koji je promijenio karijeru i postao programer. U slobodno vrijeme voli raditi pivo, igrati igrice i svađati se sa svojom mačkom Zeldom.

Diana Havrysh

Web / Frontend programerka

Žensko, milo i drago pojačanje u našem IT-u i razlog zašto učimo ukrajinski. Kaže da nikad neće propustiti popiti kavu u tišini i da voli prirodu, koja joj je nevjerojatno lijepa u bilo koje doba godine.

Jan Bićanić

Voditelj razvoja proizvoda

Ponosan otac i suprug. Boravak u prirodi i sve vrste outdoor aktivnosti su mu prioritet, a na TV-u osim Nickelodeona gleda domaće dokumentarce, serije i emisije.

Slika Karla Koeniga

Karlo König

Voditelj marketinga

Marketingaš s iskustvom vođenja vlastite agencije, rada u korporaciji, ali i startupu. Iako je primarno kreativac sklon je testiranju i donošenju zaključaka temeljenih na podacima. Kada ne radi većinom putuje.

Slika Dominika Cicevica

Dominik Čičević

Strateg marketinške komunikacije

Simpatičan kreativac koji se previše bavi brojkama. Kada ne piše za Kompare, piše za gušt i u tome istinski uživa.

Dino Sakoman

Stručnjak za oglašavanje

Voli brojeve, analitiku i podatke, a u oglašavanju je završio jer je htio raditi nešto dinamično i nepredvidivo. Po prirodi je jako znatiželjan i ima puno interesa pa često ne može odlučiti kako ispuniti slobodno vrijeme.

Slika zaposlenice Laure

Laura Rončević

Koordinatorica korisničke podrške, ovlaštena zastupnica u osiguranju

Tvrdi da nije jutarnji tip, ali mi to baš nismo primijetili. Dinamična i zabavna, slobodno vrijeme provodi u dobrom društvu. Tvrdi da je pranje posuđa opušta.

Slika zaposlenice Laure

Laura Šušak

Korisnička podrška, ovlaštena zastupnica u osiguranju

Lijepe tenisice slaba su joj točka, uvijek je marljiva i točna. Voli čokoladu, sladoled i tortu, a zna napraviti i dobru fotku.

Slika Anje Sirola

Anja Širola Maržić

Korisnička podrška, ovlaštena zastupnica u osiguranju

Voli mačke i jednog dana će ih imati 100! Uvijek dobro raspoložena, a u onim rijetkim trenucima kad nije, raspoloženje će joj popraviti dobra hrana ili film.

Slika Ive Jelic

Iva Jelić

Korisnička podrška

Zaljubljenica u sunce i more, slobodno vrijeme rado provodi u dobrom društvu. Nesuđena profesionalna sportašica, u svim timskim sportovima igrala na istoj poziciji vodonoše. Janjetinu smatra desertom.

Slika Dore Mirt

Dora Mirt

Korisnička podrška, ovlaštena zastupnica u osiguranju

Ljeto joj je daleko najdraže doba u godini. Uvijek u pokretu, svako jutro obavezno započinje s nekoliko kava. U slobodno vrijeme najviše se voli družiti s prijateljima i svojim mačkom Pablom.
Slika Lane Majetic

Lana Majetić

Korisnička podrška, ovlaštena zastupnica u osiguranju

Ljubiteljica Marvela i serije Office. Obožava jesen i čitanje knjiga. Iskusna u radu s ljudima, puna strpljenja i u svima vidi potencijal.
Slika Marijane Kovacevic

Marijana Kovačević

Korisnička podrška

Lijep sunčan dan uvijek voli provesti na kavi sa frendicama. Zaljubljena u sport i teretanu kao i u dobro društvo. Vesela i nasmijana sve dok ne mora kuhati.
Slika Iskre Stojakovic

Iskra Stojaković

Korisnička podrška

Studira na filozofskom u Zagrebu, a u Rijeku je stigla turistički (pa sad studira i turizam). Zna se predstaviti na nekoliko jezika, ali i dalje ne zna krenuti autom na riječkim uzbrdicama.
Slika Ivane Orlic

Ivana Orlić

Korisnička podrška, ovlaštena zastupnica u osiguranju

Pola svoga života trenirala je ples, a u isto vrijeme je i najsmotanija osoba na svijetu. Ima curicu koja joj svaki dan čini zanimljivim, a obje dijele ljubav prema cipelama. Idealno mjesto je bilo koje mjesto s ćevapima.

Slika Kristine Gasparovic

Kristina Gašparović

Korisnička podrška, ovlaštena zastupnica u osiguranju

Voli glazbu i koncerte te je uvijek dobro raspoložena. Uživa u kuhanju i pohvalama za svoje kuhanje. U slobodno vrijeme vrtlari u svom vrtu i tako puni baterije.

Slika Dorotee Lisac

Dorotea Lisac

Korisnička podrška, ovlaštena zastupnica u osiguranju

Od sportova se bavi surfanjem, ali onim po društvenim mrežama. Vrlo vjerojatno jedna od svjetskih rekorderki u broju pregledanih filmova i serija.

Slika Martine Horvat

Martina Horvat

Korisnička podrška

Nema aplikacije koju nema na mobitelu i uvijek zna gdje su najbolja sniženja za shopping. Voli provoditi vrijeme u šetnji sa psom, prirodi ili na kavi s legicama. Uvijek nasmijana, osim kad je gladna.

Slika Krunoslava Kovačevića

Krunoslav Kovačević

Voditelj odjela telekomunikacija

Zaljubljenik u sport, aute, putovanja i fotografiranje. Prodaju ima u malom prstu, a u društvu je poznat kao IT support i roštilj majstor. Slobodno vrijeme voli provoditi u izletima Baranjom i njenim restoranima.

Slika zaposlenice Dubravke

Dubravka Mirić

Voditeljica odjela telekomunikacija

U uredu poznata kao “potuži se Dubi”. Smatra Ogulin centrom svijeta i Batmana najjačim superjunakom.

Slika Petra Bozica

Petar Božić

Team Leader

Nikad neće odbiti poziv na sportsko druženje, bilo da se radi o nogometu, košarci, rukometu, plivanju. Ultimativni ljubitelj putovanja zato svaki slobodan trenutak koristi da istraži s društvom neku novu lokaciju.

Slika Barbare Jozinovic

Barbara Jozinović

Team Leaderica

Većinu slobodnog vremena provodi u dobrom društvu s prijateljima, na kavi ili izlasku. Uvijek dobro raspoložena i vedra.

Slika Ivana Bilandzica

Ivan Bilandžić

Prodajni savjetnik za telekomunikacije

Nakon godina studiranja, napokon odbacio frazu vječni student. Prati sve sportove, od kriketa do sinkroniziranog plivanja. Uvijek spreman za uživanje u dobroj hrani i hladnom pivu.

Slika Lane Zivkovic

Lana Živković

Prodajna savjetnica za telekomunikacije

Vesela, vedra, pozitivna Lana obožava društvo, more i putovanje. Slobodno vrijeme provodi u šetnji s psom ili ispijanju kava na osječkom suncu. Voli zvuk tamburice i zaplesati u kolu s vremena na vrijeme.

Slika zaposlenika Luke

Luka Milić

Prodajni savjetnik za telekomunikacije

Skroman, pozitivan i humorističan dečko, koji na kraju dana voli zaigrati belu s prijateljima. Slobodno vrijeme provodi treniranjem street workouta te čitanjem prodajnih i motivacijskih knjiga.

Slika zaposlenice Dijane

Dijana Benić Lazić

Prodajna savjetnica za telekomunikacije

Zaljubljenica u prirodu i svemir. Posebno voli uređivati svoj životni prostor. Kao prava Slavonka, voli dobru kuhinju i čarobiranje u hrani te se najradije opušta u šetnji baranjskim šumama.

Slika Tomislava Rasica

Tomislav Rašić

Prodajni savjetnik za telekomunikacije

Oduvijek nogometaš u duši, ali prati i sve ostale sportove. Osim što ćete se s njime dobro zabaviti, možete očekivati da ćete se dobro i najesti jer voli spremati slavonske specijalitete.

Slika zaposlenice Jelene

Jelena Tomić

Prodajna savjetnica za telekomunikacije

Mirna, pedantna i društvena osoba. Zaljubljenica u zelenu boju i fotografiranje. Opuštaju je duge šetnje i rolanje. Voli slatko, a doboš tortu nikad ne odbija!

Slika zaposlenika Komparea

Marko Kovač

Prodajni savjetnik za telekomunikacije

Ljubitelj malo bržih automobila, malo sporije glazbe i ponosni skrbnik o jazavčaru s kojim provodi dobar dio slobodnoga vremena. Nikada ne odbija dobro društvo, najčešće uz dobar film ili još bolji izlazak.

Andrea Petriševac

Prodajna savjetnica za telekomunikacije

Nasmijana i vesela, pozitivna te uvijek spremna pomoći, lako nađe rješenje svih problema. Neustrašiva pred svakim novim izazovom.

Slika Ivone Vujnovic

Ivona Vujnović

Prodajna savjetnica za telekomunikacije

Iskrena, pozitivna i pristupačna te uvijek spremna pomoći. Obitelj joj je na prvome mjestu, a voli čitati kriminalističke romane.

Slika Tatjane Sambol

Tatjana Sambol

Prodajna savjetnica za telekomunikacije

Dobra prijateljica na koju se uvijek može računati. Glazba i ples čine joj život ljepšim. Nosi čizme skitalice i veliki osmijeh.

Denis Marschhauser

Prodajni savjetnik za telekomunikacije

Zaljubljenik u šah i e-sport. Voli dobru hranu i partiju bele. Slobodno vrijeme provodi na kavi ili u šopingu.
Slika Petra Petrovica

Petar Petrović

Prodajni savjetnik za telekomunikacije

Društvenjak koji uživa u dobrom društvu. Ovisan o sportu, bilo nogometu, tenisu ili odbojci, a tijelo rekuperira ispijajući craft pivo. Najdraži mu glumac i film idu ruku pod ruku – Mel Gibson i film Hrabro srce.

Slika Mateja Pavica

Matej Pavić

Prodajni savjetnik za telekomunikacije

Lega i nesuđeni poljoprivrednik, ljubitelj sporta, filmova i dobre hrane. Znatiželjan momak koji bi volio da je proljeće 365 dana u godini.
Slika Ane Marojević

Ana Marojević

Prodajna savjetnica za telekomunikacije

Obožava sunce, more i loše fore. Jako privržena obitelji i prijateljima te joj je u životu njihova sreća iznimno važna. Brzo se prilagodi svim tipovima ljudi i izuzetno je pričljiva.

Slika Luke Veocica

Luka Veočić

Prodajni savjetnik za telekomunikacije

Obožava samo dobru glazbu i još bolje pivo. Jedan od nogometnih izbornika koji taktiku ima u malom prstu. U telekom svijetu je od kad zna za sebe, a kao i u nogometu, transfer će napraviti na obostrano zadovoljstvo.

Slika Domagoja Ribicica

Domagoj Ribičić

Prodajni savjetnik za telekomunikacije

Zaljubljenik u sport, posebice nogomet, na zelenim travnjacima, ali i ispred malih ekrana. Poslije radnog vremena baterije puni sa prijateljima na fitnesu ili uz craft pivo i dobar humor.

Slika Marka Tomica

Marko Tomić

Prodajni savjetnik za telekomunikacije

Komunikativan i uvijek spreman pomoći korisnicima i kolegama. Telekomunikacije ima u malom prstu. Slobodno vrijeme provodi sa svojom obitelji i psima, te igrajući igrice, a ponekad posjeti i teretanu.

Slika Dominika Spajica

Dominik Spajić

Prodajni savjetnik za telekomunikacije

Uvijek nasmijani student matematike. Uživa u sviranju klavira ili treniranju boksa i atletike. U slobodno vrijeme voli provodit vrijeme u dobrom društvu i jest finu klopu.

Slika Zvonimira Spoljara

Zvonimir Špoljar

Prodajni savjetnik za telekomunikacije

Veseo i energičan dječak koji većinu slobodnog vremena provodi u teretani. Voli gledati sve što ima na netflixu i pojesti dobru hranu. Ljeto mu je najdraže doba u godini.

Slika Ivana Sporcica

Ivan Šporčić

Prodajni savjetnik za telekomunikacije

Uvijek dobro raspoložen, voli društvo, nogomet u bilo kojem formatu, a najviše uživa uz tamburaše i vesela druženja.

Slika Luke Kulenovica

Luka Kulenović

Prodajni savjetnik za telekomunikacije

Obožava čokoladu i dobar muškat. U slobodno vrijeme voli čitati knjige i boraviti u prirodi. Svoje baterije najbolje puni u Baranji, u čije se specijalitete zaljubio.

Slika Mateja Matkovica

Matej Matković

Prodajni savjetnik za telekomunikacije

Inženjer poljoprivrede, zaljubljenik u pčelarstvo i prirodu. Uživa u dobrom društvu i kvalitetnom pivu.

Slika Dorijana Kusika

Dorijan Kusik

Prodajni savjetnik za telekomunikacije

Obožava sport, bavi se tenisom, nogometom, boksom i ima razne hobije: od slaganja puzzli, teretane, gaminga pa sve do sviranja nekih istrumenata. Voli se družiti sa svima od ljudi pa sve do životinja.

Slika Stjepana Pluzarica

Stjepan Plužarić

Prodajni savjetnik za telekomunikacije

Uvijek spreman za druženje uz dobru hranu i hladno pivo sa ekipom nakon posla. Zaljubljenik u sport, posebice nogomet, ali ni ostali sportovi mu nisu nepoznanica.

Domagoj Mihaljević

Prodajni savjetnik za telekomunikacije

Vedar i nasmijan. Najviše voli vrijeme provoditi u prirodi s prijateljima, zato mu je najdraži predmet u školi bio priroda i društvo. Uvijek spreman za hladnu šalu i toplo pivo.

Dominik Živković

Prodajni savjetnik za telekomunikacije

Veliki obožavatelj čokolina i auta. Posebice BMW-a. Brza vožnja mu služi kao terapija za glavu. Zaljubljenik u e-sport, posebice u pucačine.

Marijan Majačić

Prodajni savjetnik za telekomunikacije

Komunikativna i društvena osoba. Jako voli kuhati i od hobija obožava 3d printanje i bojanje istoga. Živi za obitelj, vikend, roštilj, druženje sa ekipom i hladno pivo.

Leon Birčić

Prodajni savjetnik za telekomunikacije

Pikado majstor, ljubitelj svih vrsta sportova, dobrog roštilja i hladnog piva. Najdraže godišnje doba mu je zima i jedna od želja mu je posjestiti Tokyo i skočiti padobranom iz aviona.

Slika agentice Sandre

Sandra Anić

Voditeljica stručne podrške odjelu telekomunikacija

Pedantna i znatiželjna Sandra krati vrijeme dobrom horror i triler knjigom. Voli Uvod u anatomiju, travel blogove i hladnu zimu uz toplu čokoladu. Niti jedna pjesma ne prođe bez njezinog pjevušenja.

Slika zaposlenice Andreje

Andreja Blažević Jeličić

Tehnička podrška odjelu telekomunikacija

Andreja u slobodno vrijeme uči strane jezike, skuplja kuharice i isprobava razne recepte. Jedva čeka ljeto jer obožava more i plivanje, a dok ne čeka da stigne ljeto vozi bicikl i bavi se jogom.

Slika zaposlenice Martine

Martina Poropat

Tehnička podrška odjelu telekomunikacija

Ima oko za detalje pa ne čudi da voli umjetnost i knjige. U slobodno vrijeme putuje, crta, slika, fotka.

Slika zaposlenice Iris

Iris Filipović

Tehnička podrška odjelu telekomunikacija

Vrijeme krati kazališnim predstavama i šetnjama u prirodi. Da mora, teško bi se odlučila da li joj je draža čokolada ili njezin limeni ljubimac.

Slika Tee Cop

Tea Čop Grbac

Tehnička podrška odjelu telekomunikacija

Strpljiva i uvijek dobro raspoložena, gotovo nemoguće ju je naljutiti. U slobodno vrijeme šeta sa svojim ljubimcem Astorom, odigra partiju šaha ili istražuje novitete u svijetu dizajna interijera.

Slika Maje Ostojic

Maja Ostojić

Tehnička podrška odjelu telekomunikacija

Voli aute, vožnju i želja joj je jednom voziti utrke. Kako su joj brzine svakodnevnica, jednako tako i brzo priča. Ne voli kad nešto ne zna.

Slika Zan Pijera Kovach

Žan Pijer Kovač

Tehnička podrška odjela telekomunikacija

Kišni dani mu predstavljaju najdraže vrijeme. Uvijek spreman na iznenadnu kavu. Slobodno vrijeme provodi gledajući dobru seriju, e-sport ili uz videoigre.
Slika Ivane Barisic

Ivana Barišić

Voditeljica odjela prodaje zdravstvenih osiguranja, ovlaštena zastupnica u osiguranju

Diplomirana ekonomistica s 10 godišnjim iskustvom u osiguranju i mama najljepše djevojčice. Dalmatinka koja voli Rijeku, ali ne i riječku kišu.

Slika zaposlenice Dolores

Dolores Starčević

Ovlaštena zastupnica u osiguranju

S obzirom na dugogodišnje iskustvo u osiguranju, ne čudi što je postala Kompareovka. Iznimno pedantna i detaljna kad su upiti naših klijenta u pitanju. Slobodno vrijeme nastoji provesti u prirodi.

Slika zaposlenice Kristine

Kristina Starc

Ovlaštena zastupnica u osiguranju

Komunikativna, društvena i uvijek nasmijana Kristina u slobodno vrijeme najradije ode na izlet sa svojom malom obitelji. Vesele je i odlasci na kazališne predstave jer je gluma njezin hobi i strast od malena.

Slika zaposlenice Komparea

Maja Gužvić

Ovlaštena zastupnica u osiguranju

Uvijek spremna na akciju, nove izazove, šalu i smijeh. Ne voli kuhati, ali voli dobro pojesti. Obožava sport, glazbu, šetnje i kave pored mora te provoditi vrijeme sa svojim psićem Dee Dee.

Slika Kristine Madarevic

Kristina Jurić (ex.Mađarević)

Ovlaštena zastupnica u osiguranju

Baterije puni dobrim treningom i boravkom u prirodi, a voli životinje, ples i kinesku hranu. Samostalna, uporna i optimistična.

Slika Lane Vasiljevic

Lana Knežević (ex. Vasiljević)

Ovlaštena zastupnica u osiguranju

Uvijek pozitivna i puna energije. Za sreću joj je potrebno zaista malo, a to malo najčešće je sladoled ili čokolada. Uživa u suncu, zalascima i dobrim treninzima, a druženje s obitelji i prijateljima najdraži su joj punjači baterija.

Slika Kristine Sinko

Kristina Sinko

Ovlaštena zastupnica u osiguranju

Kompletnu antistres terapiju pronalazi u dugim šetnjama šumom sa svojim najbližima – što na 2 što na 4 noge. Ne prođe dan, a da se ne zasladi barem jednom čokoladom, po mogućnosti onom najdražom – ljubičastom!

Slika Martine Batos

Martina Batos

Ovlaštena zastupnica u osiguranju

Komunikativna kreativka koja obožava glazbu, more, putovanja, prirodu i peći kolače. Obitelj joj je najveći pokretač.

Slika Josipe Gulic

Josipa Gulić

Ovlaštena zastupnica u osiguranju

Dolazi s Raba koji joj je najljepše mjesto na svijetu. Daje najbolje savjete i ima dovitljiv smisao za humor. Voli putovati i jesti, a najviše kada je to dvoje u kombinaciji. Kada krene u šetnju, najveći domet joj je prvi kafić.

Slika zaposlenice Barbare

Barbara Cuculić

Ovlaštena zastupnica u osiguranju

Draga, vesela i pozitivna osoba čiji će vam osmijeh uljepšati dan. U slobodno vrijeme voli pogledati dobar triler. Iako se boji visine, može se pohvaliti kako je osvojila par većih planinskih vrhova u Hrvatskoj.

Slika zaposlenice Komparea

Daniela Pluščec Alijev

Ovlaštena zastupnica u osiguranju

Gušta u ljetu i moru iako kao mama dvoje klinaca koja nema previše slobodnog vremena za sebe. Opušta se uz dobru knjigu ili kavu s društvom.

Slika Jadranke Bujan

Jadranka Bujan

Odjel ključnih klijenata, ovlaštena zastupnica u osiguranju

Uživa u adrenalinskim sportovima, brzim autima, motorima i velikim količinama smijeha. Velika zaljubljenica u fotografiju.

Slika Brune Fabo

Bruno Fabo

Voditelj odjela prodaje osiguranja

Bruno je zadužen za operativnu suradnju s poslovnim partnerima, a brine se i da prodaji nikad ne bude dosadno. U slobodno se vrijeme rekreativno bavi košarkom te uživa u podvodnom ribolovu i adrenalinskim izazovima.

Slika zaposlenice Komparea

Valentina Žganec

Team Leaderica, ovlaštena zastupnica u osiguranju

Voli kuhati, ali joj je ipak puno draže kad netko drugi kuha za nju. Obožava spontana putovanja u ugodnom društvu dragih osoba.

Slika Kompare zaposlenice

Valentina Hendrih (ex.Šunjerga)

Team Leaderica, ovlaštena zastupnica u osiguranju

Zaljubljenica u Marvel superjunake – njene super moći su osmijeh i svakodnevno dobro raspoloženje. U slobodno vrijeme voli fitness i provoditi vrijeme s dragim ljudima.

Slika zaposlenice Komparea

Aleksandra Mikinac (ex. Končar)

Team Leaderica, ovlaštena zastupnica u osiguranju

Uvijek pozitivna i vedra duha,  voli vino i uživa u hrani, a u slobodno vrijeme bavi se šminkanjem. S treninzima kreće od sljedećeg ponedjeljka.

Slika Adama Grgić

Adam Grgić

Team Leader, ovlašteni zastupnik u osiguranju

Najbolje funkcionira na niskim temperaturama. Voli trail trčanje, kavu, pizzu i priproste viceve. Prije početka neprestanih potjera za malim sinom, volio je gledati i filmove pa zna tko glumi u nečemu iz 94te.

Slika Dijane Baraba

Dijana Baraba

Ovlaštena zastupnica u osiguranju

Kao dugogodišnji wellness savjetnik naučila sebe i druge kako živjeti zdravo i na sve u životu gleda pozitivno. Slobodne trenutke provodi na nogometnim terenima kao navijačica i podrška sinovima.

Slika Tonia Babica

Toni Babić

Ovlašteni zastupnik u osiguranju

Svestran i zabavan, uživa u kickboxingu kojeg vidi kao ispušni ventil. Posebno voli šah i nogomet, putovati, kuhati, ali i guštati u hrani. Na poslu je uvijek ozbiljan, a nakon posla po potrebi.

Slika Darka Martića

Darko Martić

Ovlašteni zastupnik u osiguranju

Diplomirani ekonomist osebujnog crnog humora koji ne voli ekonomiju, ali voli pričati o osiguranjima i hrani kad mu je dosadno. Multitasking mu ne ide, ali jede i gleda televiziju u isto vrijeme kao veliki.

Slika zaposlenice Kristine

Kristina Zupčić Kremenović

Ovlaštena zastupnica u osiguranju

Mlada mama, zaljubljenica u zdrav život i prehranu te fitness. Popije više vode u danu nego svi ostali zajedno – zato je uvijek vesela i dobro raspoložena.

Slika zaposlenice Petre

Petra Vidović (ex. Hafner)

Ovlaštena zastupnica u osiguranju

Obožava obiteljska druženja još ako uspije to spojiti s boravkom u prirodi i planinarenjem – pun pogodak. Sitna, ali uporna, godinama igra košarku.

Slika zaposlenice Ksenije

Ksenija Bilić

Ovlaštena zastupnica u osiguranju

Prati trendove, obožava kupovati online, ispija ogromne količine kave, a za sebe kaže da je ultimativni filmofil i knjigofil. Ipak, pas je najveća ljubav.

Slika zaposlenice Komparea

Niki Keser Petrović

Ovlaštena zastupnica u osiguranju

Niki obožava jedriti, putovati i upoznavati nove ljude iz dana u dan. Izrazito simpatična, vedra i skromna lakoćom osvaja simpatije kolega u uredu.

Slika zaposlenice Ive

Iva Kosorčić

Ovlaštena zastupnica u osiguranju

Iva je još jedna Kompare pravnica no draža joj je prodaja. Izrazito komunikativna i vedra osoba koja obožava provoditi vrijeme u dobrom društvu. Stresa se riješava treninzima.

Slika Tee Keser

Tea Keser Furlan

Ovlaštena zastupnica u osiguranju

Vesela, vedra i pristupačna djevojka. U slobodno vrijeme čita knjige, putuje, a na poslu gnjavi sestru Niki.

Slika zaposlenice Monike

Monika Dolinar

Ovlaštena zastupnica u osiguranju

Ponosna mama sina koja svoje slobodno vrijeme provodi trčeći za njim. Kada ne trči za klincem, voli provoditi vrijeme sa prijateljicama na kavi ili društvom u planinama. Često ispeče pokoji kolačić.

Slika Valnee Ban

Valnea Ban Rošić

Ovlaštena zastupnica u osiguranju

Dinamična i vesela. Nekad se čini da je na dva mjesta istodobno.

Slika Vesne Vukelic

Vesna Vukelić (ex. Trbić)

Ovlaštena zastupnica u osiguranju

Uživa u društvu djece i svemu što potječe iz prirode. Na opće zadovoljstvo uže i šire obitelji, često se iskušava u raznim gurmanskim poduhvatima. Vjeruje da ljubav rješava sve probleme.

Slika Kompare zaposlenice

Marina Baretić Kasunić

Ovlaštena zastupnica u osiguranju

Glasna, iskrena i britkog jezika, Marina voli brzi hod, dizati utege i jesti banane.  Kreativnost ispoljava restauriranjem starog namještaja i općenito uređenjem doma.

Slika Sanjina Maskarina

Sanjin Maškarin

Ovlašteni zastupnik u osiguranju

Ekonomist koji je u struci radio jedino kao student. Većinu radnog vijeka proveo u osiguranju, a sad se vratio nakon 3 godine. Voli šetnje, more i sunce valjda zato jer toga ima tako malo u Rijeci.

Slika zaposlenice Milene

Milena Zrnić

Ovlaštena zastupnica u osiguranju

Mama dvojice sinova koja voli putovanja, more, kupanje, muziku i dobru knjigu. Kaže da jako voli peći i jesti kolače pa se kolege nadaju da će ostati koji i za njih.

Slika zaposlenice Katje

Katja Barić

Ovlaštena zastupnica u osiguranju

Katja je hrabra, željna izazova i uvijek spremna na neku akciju. Bogato znanje o super junacima naučila je od svog sina Spidermana.

Slika zaposlenice Komparea

Nataša Čupen

Ovlaštena zastupnica u osiguranju

Full time mama dviju djevojčica kojima posvećuje najviše slobodnog vremena. Obožava vrtlariti i smišljati nove recepte koje će jednog dana okupiti u svojoj kuharici. Voli pobjeći u ribolov sa suprugom.

Slika zaposlenice Komparea

Kristina Šporer Nižić

Ovlaštena zastupnica u osiguranju

Kristina je uvijek nasmijana i vesela, a ako slučajno to nije – cijela ekipa se zabrine. U svoje slobodno vrijeme plete, crta i općenito svašta izrađuje. Obožava šetnje sa svojim psom, igru sa sinom te voli biti u društvu pozitivnih i inspirativnih ljudi.
Slika zaposlenice Komparea

Valentina Jelčić

Ovlaštena zastupnica u osiguranju

Vesela i uvijek dobro raspoložena, malo što je može izbaciti iz takta i u svemu vidi nešto pozitivno. Voli sport, posebno karate koji i trenira. Ne voli biti sama, pa najviše uživa vrijeme provoditi u društvu dragih ljudi.

Slika Ivane Banicek

Ivana Božić (ex.Baniček)

Ovlaštena zastupnica u osiguranju

Ivana za sebe kaže da je na prvom mjestu mama. Vesela i nasmijana, uvijek spremna pomoći, voli društvo i zabavu. Strastvena obožavateljica auto tuninga i stylinga.

Slika Anite Franjkovic

Anita Franjković

Ovlaštena zastupnica u osiguranju

Svaki slobodni trenutak iskoristit će za šetnju ogulinskim šumskim stazama, a u pratnji joj je uvijek njezina terijerka. Voli voćne kolače i tamnu čokoladu.
Slika Davora Lencovica

Davor Lencović

Ovlašteni zastupnik u osiguranju

Smatra da su priroda i humor osnovne ljudske potrebe, pa se trudi da mu toga nikad ne nedostaje. Ovisnik o snijegu, čokoladi, dobroj knjizi i glazbi – što se susjedima ne sviđa baš uvijek.

Slika Marine Mataija

Marina Mataija

Ovlaštena zastupnica u osiguranju

Jednom godišnje mora negdje otputovati, a želja joj je posjetiti što više zemalja! Uživa u dobrom filmu i ugodnoj večeri uz društvene igre. Ekološki osviještena, voli prirodu i životinje, posebno mačke.

Slika Matea Jagodića

Mateo Jagodić

Ovlašteni zastupnik u osiguranju

Strastveno prati svaku košarkašku tekmu do dugo u noć pa mu ujutro treba dupla doza kave. Obožava igrati i pratiti košarku, kave s pogledom na more i dobru sarkastičnu šalu.

Slika zaposlenika Swena

Swen Prohaska

Ovlašteni zastupnik u osiguranju

Lega iz Osijeka koji doma ima pravi mali zoološki vrt. Po prirodi vedar i radoznao, uživa u organizaciji zabava i kuhanju pravog slavonskog čobanca za svoje prijatelje. Voli sve što ima veze s automobilima.
Slika zaposlenice Ane

Ana Dević

Ovlaštena zastupnica u osiguranju

Još jedna legica. Ana voli spontana putovanja, dobru glazbu, još bolju knjigu, a najviše ispijati crnu kavu na terasama osječkih kafića. Jedva čeka prve zrake sunca da se provoza biciklom s psom u košari.

Slika zaposlenice Arnele

Arnela Vidimlić

Ovlaštena zastupnica u osiguranju

Pozitivna i društvena te uvijek spremna pomoći. Slobodno vrijeme najviše voli provoditi s obitelji i prijateljima. Ako nije u Rijeci, onda je u Livnu – u maminom kraju. Hladne i kišne riječke dane provodi u teretani čekajući ljeto.

Slika Tine Mikulic

Tina Mikulić

Ovlaštena zastupnica u osiguranju

Tina uživa u zimskim sportovima, naročito snowboardingu. Slobodno vrijeme provodi tražeći prirodne znamenitosti koje još nije posjetila sa svoja dva psa ili gledajući trilere. Neostvarena želja joj je postati pilot.

Slika zaposlenice Martine

Martina Bošković

Ovlaštena zastupnica u osiguranju

Zaljubljenica u Disneyeve bajke koja slobodno vrijeme provodi u prirodi. Najdraže joj je rolanje i vožnja biciklom s prijateljima uz Dravu. Voli kuhati, a još više jesti neobična jela.

Slika agentice Diane

Diana Dugina

Ovlaštena zastupnica u osiguranju

Ljubiteljica dobre knjige, psiholoških trilera, psihologije, osobnog razvoja, ljudi i životinja svih vrsta. Uvijek u potrazi za dinamikom i novim izazovima.

Slika Adriana Kispalka

Adrian Kišpalko

Ovlašteni zastupnik u osiguranju

Vedar i otvoren štreber, zaljubljenik u visine, putovanja i sarmu. Ima nevjerojatnu potrebu nahraniti svakog gosta. Nerazdvojan prijatelj samojeda Kode.

Slika Ivone Adzic

Ivona Adžić

Ovlaštena zastupnica u osiguranju

Vesela i komunikativna te uvijek spremna pomoći. Voli društvene igre uz dobro vino i još bolju ekipu, a vrijeme za opuštanje i odmor iskoristi za pogledati dobar film.

Slika Ane Katusic

Ana Katušić

Ovlaštena zastupnica u osiguranju

Aninu antistres terapiju čine DIY projekti, kuhanje, putovanja na nova mjesta, pokoja utakmica hokeja na ledu i koker španijel Toto. Smatra da nikad nije prerano za božićne pjesme i lampice.
Slika Antonia Kopi

Antonio Kopi

Ovlašteni zastupnik u osiguranju

Fizioterapeut kojeg je zaintrigirala prodaja. Povijest nogometa ima u malom prstu, talijanski Calcio mu je posebna strast. U slobodno vrijeme uživa u rekreaciji i pisanju sportskih članaka.

Slika Viktorie Torjanac

Viktoria Sigler (ex.Torjanac)

Ovlaštena zastupnica u osiguranju

Viktoria je vesela i uvijek dobro raspoložena (a ako nije, onda je samo gladna). Voli pročitati dobru knjigu, isprobati nove recepte. Veseli je kad drugi uživaju u njenim kolačima. Strastvena je kolekcionarka tenisica po dječjim odjelima.

Slika Katarine Capjak

Katarina Capjak

Ovlaštena zastupnica u osiguranju

Nasmijana, vedra i uvijek raspoložena za dobru zezanciju. Obožava ljeto i ne smetaju joj temperature od 40°C! Velika je ljubiteljica kriminalističkih serija i romana. Slobodno vrijeme voli provoditi kartajući belu.

Slika Vlaste Macesic

Vlasta Maćešić

Ovlaštena zastupnica u osiguranju

Pričljiva plavuša koja ne skida osmijeh s lica, ali ako ipak krene po zlu – sreću vidi u životinjama i svojim prijateljima. Kad se smije, njen zarazni smijeh zauzme cijelu prostoriju… zato jer je jako glasna.

Slika Martine Lovakovic

Martina Lovaković

Ovlaštena zastupnica u osiguranju

Nasmijana, pedantna i snalažljiva osoba. Obožava šetnje po suncu te druženje s prijateljima i obitelji. Poznata po tome da uza sebe uvijek ima jako puno slatkiša.

Slika Alena Fotak

Alen Fotak

Ovlašteni zastupnik u osiguranju

Ljubitelj je životinja, nikada ne odbija druženja s ekipom. Obožava filmove, serije i video igrice. Igra nogomet, ali samo Fifa igrice. Slobodno vrijeme najčešće provodi u prirodi sa svoja dva mlada talijanska vodena psa.

Slika Andrijane Skrnicki Tandaric

Andrijana Škrnički Tandarić

Ovlaštena zastupnica u osiguranju

Dinamična mama dvoje vrlo energične djece. Uvijek gladna i spremna za društvene igre  Vrlo uporna i uvijek iskrena vođena mišlju  – što zračiš, to privlačiš. Slobodno vrijeme provodi uz obitelj, prijatelje i dva psa.
Slika Karle Beg

Karla Beg

Ovlaštena zastupnica u osiguranju

Uvijek je u pokretu i rijetko kada ima vremena za odmor jer dan je prekratak da bi se odmaralo. Voli biti okružena prijateljima, putovati i upoznavati nova mjesta pa, čim se pruži prilika, koferi se pakiraju.

Slika Jerke Kamenicki

Jerka Kamenicki

Ovlaštena zastupnica u osiguranju

Vedra, vesela i baš uvijek nasmijana! Voli tetovaže i za sada ih ima 11, a vožnje motorom po lijepoj našoj koristi kao odmor od svega.

Slika Mislava Vetengl

Mislav Vetengl

Ovlašteni zastupnik u osiguranju

Voli šetnje prirodom, druženje s prijateljima i odlaske na pub kvizove. Rekreativno se bavi nogometom i košarkom, što fizički što na Playstationu. Veliki fan filma, serija, glazbe te pogotovo preslušavanja gramofonskih ploča.

Slika Tene Fehir

Tena Fehir

Ovlaštena zastupnica u osiguranju

Tena je mama dva dječaka; zadnja kava s legicom je trajala 20 min jer je dečkima falila mama. A svoj stol najradije bi preselila negdje u prirodu i uz cvrkut ptica i šum vode pričala s vama iz šatora.

Tena Kačar (ex.Maksimović)

Ovlaštena zastupnica u osiguranju

Tena je osoba koja nikada ne skida osmijeh s lica. Vječit je optimist i sa sobom uvijek nosi pozitivnu energiju. U slobodno vrijeme uljepšava lica žena i provodi vrijeme sa svojom kćerkicom.

Slika Matije Takca

Matija Takač

Ovlašteni zastupnik u osiguranju

Najviše voli provoditi slobodno vrijeme s novim Playstationom 5. Uživa u kuhanju te je uvijek spreman na druženje i šetnju s psom.

Slika Tamare Kolar

Tamara Kolar

Ovlaštena zastupnica u osiguranju

Besramno tvrdi kako peče najbolje palačinke ikad, posjeduje cijeli arsenal meme-ova prikladnih za svaku priliku, zapleše čim joj se za to ukaže prilika, a usto je i totalni fanatik za lijepim zalascima i oblacima.

Slika Anamarije Val

Anamarija Val

Ovlaštena zastupnica u osiguranju

Još jedna mlada mama, uvijek nasmijana. Zaljubljena u zalaske sunca i more iako ne bi mogla bez svog Osijeka. Opušta se šetnjama uz Dravu s obitelji ili isprobavanjem novih recepata u kuhinji.

Slika Anamarije Petrovic

Anamarija Petrović

Ovlaštena zastupnica u osiguranju

Vizažistica, veganka i ljubiteljica životinja. Skrbnica dva udomljena mopsa Queeny i Blaža. Društvena i vesela, voće bira prije bilo kakvog slatkiša.  Obožava serije i uz njih nachose sa salsom.

Slika Ivane Jurkovic

Ivana Štokom (ex.Jurković)

Ovlaštena zastupnica u osiguranju

Nesuđena baristica koja ruši rekorde u ispijanju kave te vrlo vjerojatno i kolekciji tenisica koje posjeduje. Veliki je ljubitelj tetovaža i životinja. Obožava jesti kolače, ali ne i praviti iste.

Slika Jasmine Pavlovic

Jasmina Pavlović

Ovlaštena zastupnica u osiguranju

Strastvena navijačica hrvatske reprezentacije i njen kockasti dres je uvijek spreman. Ne propušta priliku za igrice na plejki, pogledati Ligu Prvaka, krimiće i seriju Prijatelji. Najponosnija je sa diplomom vatrogaskinje.

Slika Marijane Sklenar Katavic

Marijana Sklenar Katavić

Ovlaštena zastupnica u osiguranju

Vesela, nasmijana i komunikativna, uvijek spremna se našaliti. Ljubiteljica dobre knjige, filmova i serija. Slobodno vrijeme provodi u parkiću s djecom, najveće je dijete u parkiću.

Slika Nikoline Vucetic

Nikolina Vučetić

Ovlaštena zastupnica u osiguranju

Komunikativna i društvena Ličanka, rođena u Češkoj, a živi u Rijeci. Provođenje vremena sa obitelji, svojim psom i prijateljima je čini najsretnijom. Voli ljeto i druženja na plaži uz kriglu hladne pive.

Slika Lore Batista

Lora Batista

Ovlaštena zastupnica u osiguranju

Dinamična, skoro koliko i njezina vožnja. Vesela, nasmijana, pričljiva i uvijek u pokretu. Kave, druženja ili treninzi su dio njene svakodnevnice. Dvije velike ljubavi su joj njen veliki pas i Mini auto.

Slika Luke Drempetica

Luka Drempetić

Ovlašteni zastupnik u osiguranju

Svoje slobodno vrijeme voli provoditi sa svojom obitelji. Ljubitelj automobila i nogometa koji je uvijek spreman pomoći drugima. Opušta se uz dobar film ili neku videoigru.

Slika Melani Tomokovic

Melani Tomoković

Ovlaštena zastupnica u osiguranju

Uvijek dobro raspoložena, vedra i komunikativna, rado ispija kave s obitelji i prijateljima. Kao prava Slavonka, voli dobre tamburaške fešte.

Slika Korine Starcevic

Korina Starčević

Ovlaštena zastupnica u osiguranju

Rođena Slavonka s Dalmacijom u srcu, obožava ljeto, more i plažu. Dan započinje tek nakon dobre jutarnje kave. Majstorica je za osiguranje i najbolje kolače.

 

Slika Tamare Civcija

Tamara Čivčija

Ovlaštena zastupnica u osiguranju

Druželjubiva i komunikativna osoba koja je uvijek spremna pomoći drugima. Voli plivanje, duge šetnje, uživanje u prirodi, more i ljeto. Slobodno vrijeme provodi u krugu prijatelja i obitelji.

Slika Dine Derfia

Dino Đerfi

Ovlašteni zastupnik u osiguranju

Vrlo radoznao ekonomist koji voli druženja, učiti nove stvari i smijati se na glupe fore. U slobodno vrijeme ponekad posjeti fitness centar, prošeta u prirodi sa psom i ispeče odličan roštilj.

Slika Matee Horvatek

Matea Horvatek

Ovlaštena zastupnica u osiguranju

Najviše voli druženja sa prijateljima i obitelji. Obožava životinje, odlazak u prirodu i vrijeme s njezinim ljubimcima. Zaljubljenica u tradiciju i članica je KUD-a. Vrlo je komunikativna, pedantna i spremna za šalu.

Slika Vedrane Susec

Vedrana Sušec

Ovlaštena zastupnica u osiguranju

Samo ime je odlično opisuje. Vedra, vesela i komunikativna osoba. Voli društvo koje zrači pozivnom energijom. Slobodno vrijeme provodi u prirodi ili gledajući filmove i crtiće.

Slika Valentine Budimir

Valentina Budimir

Ovlaštena zastupnica u osiguranju

Slobodno vrijeme voli provesti u dobrom društvu, obožava životinje, prirodu, šalu i smijeh. Valentina je vesela, radoznala i uvijek spremna pomoći. Voli pogledati dobar film i pročitati dobru knjigu.

Slika Lare Katancic

Lara Katančić

Ovlaštena zastupnica u osiguranju

Uvijek vesela i spremna otići popiti dobru kavu. Obožava kuhati i peći kolače, a bude najsretnija kada je nebo lijepih boja. Uz to obožava i svoju mačku koju je možda ipak malo previše razmazila.

Slika Luke Botica

Luka Botić

Ovlašteni zastupnik u osiguranju

Rođeni Slavonac koji živi u Istri. Ravna polja zamijenio  za more i masline. Obožava nogomet, dobru glazbu, dobro društvo i klopu. Uvijek nasmijan i dobre volje. Ne voli toplo pivo i loš centaršut.

Slika Martine Berkovic

Martina Berković

Ovlaštena zastupnica u osiguranju

Pozitivna i nasmijana, uvijek spremna pomoći. Martina obožava sunce, kavu i glazbu a većinu svog slobodnog vremena provodi s obitelji i prijateljima. Veliki je ljubitelj društvenih igri i slaganja puzli.

Slika Tamare Curkovic

Tamara Čurković

Ovlaštena zastupnica u osiguranju

Vedra, pozitivna i društvena osoba. Obožava putovanja i nove destinacije, uživa u ispijanju dugih kava sa prijateljima, a poslije dinamičnog i teškog dana voli se opuštati uz serije i filmove.

Slika Dorotee Bozicevic

Dorotea Božičević

Ovlaštena zastupnica u osiguranju

Komunikativna,vedra i iskrena osoba. Voli kuhati, a obožava piti kavu i družiti se s prijateljicama pogotovo kada je vani sunčano. Cijeni iskrenost kod drugih ljudi i vjeruje da lijepa riječ sva vrata otvara.

Slika Marjana Gregorca

Marjan Gregorac

Ovlašteni zastupnik u osiguranju

Entuzijasta povijesti koji najviše voli gledati dokumentarce. Slobodno vrijeme najčešće provodi na pecanju ili na računalu. Društvena je osoba koja voli šalu, društvene igre i izgubit se u hrani.

Slika zaposlenice Martine

Martina Tudor

Voditeljica tarife/stručne podrške odjelu osiguranja, ovlaštena zastupnica u osiguranju

Radi najšarenije, ali i najtočnije izvještaje. Pazi da uredske biljke ne umru i da životinjice koje zalutaju u ured vrati u divljinu. Odličnog smisla za humor, voli društvo, glazbu i putovati.

Slika zaposlenice Kristine

Kristina Pajnić

Tarifa i stručna podrška odjelu osiguranja

Zadužena za unos podataka, komunikaciju s korisnicima i partnerima te podršku savjetnicima, svoje slobodno vrijeme provodi sa sinom ili prijateljicama ispijajući čaj. Voli prirodu, putovanja, organizaciju, točnost i red.

Karmen Mamula

Karmen Mamula

Tarifa i stručna podrška odjelu osiguranja

Pedantna, marljiva, s odličnim smislom za humor i “konjskim živcima”. Slobodne trenutke koristi za druženja, šetnje i duge kave. Obožava ljeto, more, sunce, vesele ljude i smatra da je u poslu, kao i privatno, bitna dobra komunikacija.

Slika zaposlenice Eme

Ema Bićanić Vukelić

Tarifa i stručna podrška odjelu osiguranja

Ema je još jedno pravno pojačanje u Kompare timu. Mirna, pedantna i precizna – voli putovati, izlaziti, skijati i svog psića.

Slika zaposlenice Stephani

Stephani Žigante

Tarifa i stručna podrška odjelu osiguranja

Brzo uči i širi pozitivnu energiju na kolege. Za nju nema nerješivog problema. Slobodno vrijeme najradije provodi u Istri. Velika obožavateljica mačaka.

Slika Kristine Valenčić

Kristina Valenčić

Tarifa i stručna podrška odjelu osiguranja

Slobodno vrijeme koristi za šetnje, treninge ili boravak u prirodi, a svaki sunčani vikend iskoristiti će za planinarenje. Uživa u finoj kavi i druženju s prijateljima. Voli mačke.

Slika Ivane Vlah

Ivana Vlah

Tarifa i stručna podrška odjelu osiguranja, ovlaštena zastupnica u osiguranju

Uz jako brzo pričanje i prodoran smijeh, može je se prepoznati po velikim količinama vode i voća koje svakodnevno unese u sebe. Strašno slaba na slatko i muziku kojom je uvijek okružena.

Slika Andree Sertic

Andrea Sertić

Tarifa i stručna podrška odjelu osiguranja

Naša Andrea jako voli čitati i graditi kućice od legića sa svojim sinom. Uvijek se voli nasmijati, ali ne vicevima jer njih rijetko kada shvati.

Slika Nuse Pasaric

Nuša Pasarić

Voditeljica grupe proizvoda

Diplomirana ekonomistica i radoholičarka koja je slučajno završila u svijetu osiguranja i više ne želi otići. Osim posla, najviše voli šetnje sa svojim psom Aresom i boravak na plaži i suncu. Prepoznat ćete je po uvijek vedrim i veselim bojama koje nosi, kao i velik osmijeh na licu.
Slika zaposlenika Lovre

Lovro Karajić

Suradnik u odjelu grupe proizvoda

Velik zaljubljenik u šumu i šumski svijet, Gorski kotar mu je drugi dom. Uvijek spreman na dobru zafrkanciju i razgovor o milijun nebitnih tema.

Slika uredskog psa Kote

Kota

Uredski antistres čupavac

Svakim svojim posjetom razveseli kolege u uredu koji joj se tada krenu obraćati visokim, piskutavim glasovima punim milih umanjenica. Može se čuti smijeh svih prisutnih posebno kada trči po uredu ili prati nečiju marendu.

Slika uredskog psa Lole

Lola

Udomi-princeza

Još jedna maza i velika zaštitnica Kompareovaca, koja svake godine zajedno sa svojom udomiteljicom Helenom slavi svoj Udomidan. A mi ne možemo biti sretniji zbog toga.

Slika uredskog psa Dinke

Dinka

Plaha predivnica

Azilska cura postala je prva dama osječkog Kompare ureda. Ani je bila ljubav na prvu obrvu, a ostalima ljubav na prvo mahanje repom. Uveseljava sve Kompareovce, a plan joj je oboriti rekord u broju užicanih keksića.

KOMPARE SERVIS

Kompareovci Iskustva kupaca Za partnere Poslovi Poslovni podaci Uredi i kontakt

ONLINE KUPOVINA

Postupak ugovaranja Česta pitanja Načini plaćanja auto osiguranja Načini plaćanja dopunskog zdravstvenog osiguranja Provjera police dopunskog zdravstvenog osiguranja Upute za refundaciju i ugovorne ustanove Općenita obavijest klijentima osiguranja o uvođenju eura

SIGURNOST KUPACA

Informacije o obradi osobnih podataka Pravne obavijesti Reklamacije i pritužbe Otkazivanje ugovora i raskid police Obavijest potrošačima Akcije u osiguranju Zakonski termini za vrstu osiguranja

Načini plaćanja

Jednokratno općom uplatnicom ili karticama do 12 rata bez kamata.
Trustmark webshop
Fiksni tečaj konverzije: 1 EUR = 7,53450 kn

OBRADA PODATAKA
Upisane osobne podatke koristimo da te možemo kontaktirati, obavijestiti o ponudama i pomoći ti pronaći osiguranje ili telekom uslugu prema tvojim zahtjevima i potrebama. U svakom trenutku možeš se predomisliti i odbiti primanje naših e-mail poruka klikom na opciju “odjava” na kraju svake naše poruke ili popunjavanjem obrasca ili slanjem poruke na szop@kompare.hr. Pročitaj više u Informacije o obradi osobnih podataka

GOOGLE CAPTCHA ZAŠTITA
Stranica kompare.hr zaštićena je Google Captcha sustavom, a više o tome možeš pročitati kroz politiku privatnosti i uvjete korištenja.

Klikni ovdje za odjavu sa newslettera

Newsletter šaljemo našim korisnicima temeljem legitimnog interesa. Upiši svoju e-mail adresu ako ne želiš primati newsletter. Sve o obradi podataka pronađi u Informacije o obradi osobnih podataka

© 2012- kompare.hr

Distribuciju osiguranja omogućuje posrednik u osiguranju Custodia d.o.o za zastupanje u osiguranju
HANFA Datum dozvole za rad 09.08.2013.,Klasa dozvole za rad UP/I-453-02/13-37/38

whatsapp