O nama

Kompareovci analiziraju ponude 13 osiguratelja i svih vodećih telekom operatera kako bi za tebe pronašli ponudu s kojom ćeš dobiti najveću vrijednost za svoj novac.

Marjeta Tomulić Vehovec

Marjeta Tomulić Vehovec

Direktorica i distributer u osiguranju

Pravnica s pravosudnim ispitom, doktoratom Sveučilišta u Ljubljani i magisterijem Sveučilišta u Lausanni. Rado pomaže u prevođenju zakona s pravnog na hrvatski jezik. Peče najbolje kolače na svijetu.

Emil Franjčec

Emil Franjčec

Prodaja i odnosi s pružateljima usluga

FER-ovac koji u poslu voli raditi s osmijehom i prijateljskim odnosom s korisnicima i suradnicima. Dosadašnja karijera prepuna je velikih imena poput Croatia osiguranje, Hewlett Packard, Cisco Systems i Atento.

Ozren Papić

Ozren Papić

Poslovni i podatkovni analitičar

Interno poznatiji kao Ozzy, informatičar, kanadski poduzetnik i analitičar domaćih korijena, izgradio i vodio nekoliko povećih firmi od kojih je jednu prodao Telefonici, a drugu IBM-u. Ima kliker i rješenje za sve.

Bruno Fabo

Bruno Fabo

Voditelj odjela prodaje osiguranja

Bruno je zadužen za operativnu suradnju s poslovnim partnerima, a brine se i da prodaji nikad ne bude dosadno. U slobodno se vrijeme rekreativno bavi košarkom te uživa u podvodnom ribolovu i adrenalinskim izazovima.

Nikša Tomulić

Nikša Tomulić

Kapetan Kompare broda

Dobra ideja i poslovni koncept potakli su ga na osnivanje Komparea u čemu su ga poduprli obitelj i suosnivači. Uvijek spreman za uvođenje novih tehnologija, isprobavanje novih metoda i generiranje novih ideja.

Jelena Tomac Grbac

HR Manager/ People Lead

Kompare čini ugodnijim mjestom za rad. S obzirom na bogato iskustvo u HR odjelima, stvara toplu i prijateljsku atmosferu orijentiranu prema ljudima. Osim što brine o Kompareovcima, brine i o uredskim biljkama.

Žanna Orešić-Franjčec

Specijalist za zapošljavanje

Obožava skuhati dobre štrukle za prijatelje, a najsretnija je kad pakira kofere i sjeda za volan.
Sretna majka već odrasle troje djece, vrlo je uporna, a kad joj je nešto izuzetno važno, bori se kao lavica.

Nikola Kranjčević

Interni trener

Nikola voli tehnologijiu, kuhati i jesti, te sve to spojiti s putovanjima. Kao pravi magistar fonetike ima izrazito pravilan i čist izgovor, ljubav prema razvoju ljudi, uz koji dobijete paket toplog osmijeha.

Helena Zagorac

Asistentica uprave

Rođena Zagrepčanka koju je u Rijeku doveo fakultet, a zadržala ljubav. Osim što je oslonac cijeloj upravi, još priča i engleski, njemački i španjolski. Svoje slobodno vrijeme voli provoditi na otvorenom sa svojom Lolom.

Ivica Hrg

Ivica Hrg

CTO

Zadužen za back-end i front-end programiranje te održavanje i razvoj baze podataka. Drugo izuzetno bitno zaduženje je za donositi kobasice i šunke iz Slavonije.

Sanjin Maravić

Junior developer

Izrazito simpatičan gamer koji obožava mramorni kolač i košarku. Developer u nastajanju koji dobre viceve i fore sipa iz rukava.

Ivan Milaković

Software engineer

Diplomirani inžinjer računarstva, omiljen među kolegicama, voli muziku i uvijek je na soundcloudu. Najsretniji je kad mu posao ide od ruke i kad je toplo.

VEDRAN ŠUŠTIĆ

Software engineer

Zaigrani 3D artista koji slobodno vrijeme krati baveci se stolarijom i jos uvijek uci napraviti dobar cheesecake.

Mario Višnjić

Junior Developer

Mario je WordPress guru, a kad odraste će biti developer. Kao svaki tipični geek voli igrati igrice, gledati filmove, lutati bespućima interneta i spavati.

 

Dubravka Mirić

Odjel razvoja poslovnih procesa

U uredu poznata kao “potuži se Dubi”. Smatra Ogulin centrom svijeta i Batmana najjačim superjunakom.

Martina Tudor

Voditeljica tarife/stručne podrške odjelu osiguranja, ovlaštena zastupnica u osiguranju

Radi najšarenije, ali i najtočnije izvještaje. Pazi da uredske biljke ne umru i da životinjice koje zalutaju u ured vrati u divljinu. Odličnog smisla za humor, voli društvo, glazbu i putovati.

Kristina Pajnić

Tarifa i stručna podrška odjelu osiguranja

Zadužena za unos podataka, komunikaciju s korisnicima i partnerima te podršku savjetnicima, svoje slobodno vrijeme provodi sa sinom ili prijateljicama ispijajući čaj. Voli prirodu, putovanja, organizaciju, točnost i red.

Jadranka Bujan

Odjel ključnih klijenata, ovlaštena zastupnica u osiguranju

Uživa u adrenalinskim sportovima, brzim autima, motorima i velikim količinama smijeha. Zaljubljenica u fotografiju koja pomaže savjetima za poziranje zaposlenika pri fotografiranju.

Antonela Borovac (ex. Divković)

Tarifa i stručna podrška odjelu osiguranja

Na Antonelinom stolu uvijek ima nešto slatko. Voli njemački i kave s prijateljicama. Vrijeme koje ne provede u našem uredu iskoristi da negdje otputuje sa suprugom.

Karmen Mamula

Karmen Mamula

Tarifa i stručna podrška odjelu osiguranja

Pedantna, marljiva, s odličnim smislom za humor i “konjskim živcima”. Slobodne trenutke koristi za druženja, šetnje i duge kave. Obožava ljeto, more, sunce, vesele ljude i smatra da je u poslu, kao i privatno, bitna dobra komunikacija.

Ema Bićanić

Tarifa i stručna podrška odjelu osiguranja

Ema je još jedno pravno pojačanje u Kompare timu. Mirna, pedantna i precizna – voli putovati, izlaziti, skijati i svog psića.

Stephani Žigante

Tarifa i stručna podrška odjelu osiguranja

Brzo uči i širi pozitivnu energiju na kolege. Za nju nema nerješivog problema. Slobodno vrijeme najradije provodi u Istri. Velika obožavateljica mačaka.

Kristina Valenčić

Tarifa i stručna podrška odjelu osiguranja

Slobodno vrijeme koristi za šetnje, treninge ili boravak u prirodi, a svaki sunčani vikend iskoristiti će za planinarenje. Uživa u finoj kavi i druženju s prijateljima. Voli mačke.

Marijana Sklenar Katavić

Tarifa i stručna podrška odjelu osiguranja

Pričljiva i vedra Marijana obožava životinje, posebno zečeve.  Trenutno upija znanje u timu za podršku klijentima, a u budućnosti se želi baviti marketingom.

Sandra Ivešić

Voditeljica stručne podrške telecom odjela

Pedantna i znatiželjna Sandra krati vrijeme dobrom horror/triler knjigom. Voli Uvod u anatomiju, travel blogove i hladnu zimu uz toplu čokoladu. Niti jedna pjesma ne prođe bez njezinog pjevušenja.

Andreja Blažević

Tehnička podrška odjelu telekomunikacija

Andreja u slobodno vrijeme uči strane jezike, skuplja kuharice i isprobava razne recepte. Jedva čeka ljeto jer obožava more i plivanje, a dok ne čeka da stigne ljeto vozi bicikl i bavi se jogom.

Martina Poropat

Tehnička podrška odjelu telekomunikacija

Ima oko za detalje pa ne čudi da voli umjetnost i knjige. U slobodno vrijeme putuje, crta, slika, fotka.

Tea Čop

Tehnička podrška odjelu telekomunikacija

Strpljiva i uvijek dobro raspoložena, gotovo nemoguće ju je naljutiti. U slobodno vrijeme šeta sa svojim ljubimcem Astorom, odigra partiju šaha ili istrazuje novitet u svijetu dizajna interijera.

Iris Milardović

Tehnička podrška odjelu telekomunikacija

Vrijeme krati kazališnim predstavama i šetnjama u prirodi. Da mora, teško bi se odlučila da li joj je draža čokolada ili njezin limeni ljubimac.

Jovana Petrović

Voditeljica korisničke podrške

Voli snijeg, ali i sunčane dane u blizini mora. Tvrdi da se ne snalazi dobro u prostoru, ali zato pronalazi najbolja rješenja za naše korisnike i uvijek je spremna odgovoriti na sva pitanja i nedoumice.

Laura Šušak

Korisnička podrška

Studentica 4. godine Fakulteta za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, marljiva i tiha, u slobodno vrijeme traga za lijepim tenisicama i kreativnim crtežima koje može preslikati na nokte.

Laura Rončević

Korisnička podrška

Tvrdi da nije jutarnji tip, ali mi to baš nismo primijetili. Dinamična i zabavna, slobodno vrijeme provodi u dobrom društvu. Tvrdi da je pranje posuđa opušta.

Ivana Čolić

Korisnička podrška

Vedra slavonka koja voli planinariti, trčati i svaki slobodan trenutak iskoristiti za druženje s prijateljima. Uživa u učenju novih stvari.

Anja Širola

Korisnička podrška

Voli mačke i jednog dana će ih imati 100! Uvijek dobro raspoložena, a u onim rijetkim trenucima kad nije, raspoloženje će joj popraviti dobra hrana ili film.

MONIKA JURŠEVIĆ

Korisnička podrška

Nije ljubitelj kiše, voli more, ispijati kavu na suncu, ljetna druženja s ekipom i šetnju sa svojim psićem. Kad je vani tmurno, vrijeme provodi uz dobar film ili seriju.

Ivana Vlah

Ivana Vlah

Marketing Assistant, ovlaštena zastupnica u osiguranju

Uz jako brzo pričanje i prodoran smijeh, može je se prepoznati po velikim količinama vode i voća koje svakodnevno unese u sebe. Strašno slaba na slatko i muziku kojom je uvijek okružena. Ima najbolji wifi signal u uredu.

Kristijan Lekić

Voditelj odjela telekomunikacija

Vedar i optimističan, zaljubljenik u video igrice i gotovo sve oblike fizičke aktivnost. Kad uhvati vremena, zaviri u pokoju filozofsku knjigu. Trudi se uvijek biti okružen odlučnim i pozitivnim ljudima.

Jan Spielberger

Team leader

Jedan od ljudi koji na prvu ostavi dojam da s njim satima o svemu možete pričati. Ima kliker za metrike i za ljude, a u slobodno vrijeme sviranje gitare. Zaljubljenik u prirodu, sport i dokumentarce.

Maja Ostojić

Prodajna savjetnica za telekomunikacije

Voli aute, vožnju i želja joj je jednom voziti utrke. Kako su joj brzine svakodnevnica, jednako tako i brzo priča. Ne voli kad nešto ne zna.

Helena Matanić

Prodajna savjetnica za telekomunikacije

Ljubitelj fotografije i odbojke. Jednog dana se nada prenijeti svo odbojkaško znanje na svoju djecu s kojom već sad provodi većinu vremena.

Maja Zorić

Prodajna savjetnica za telekomunikacije

Maja ima bogato iskustvo iz telekom industrije, a uz to je uvijek vedra i dobre volje pa nam je posebno drago što je postala Kompareovka.

Branimir Špoljarić

Prodajni savjetnik za telekomunikacije

Pun ljubavi i razumijevanja, kako za naše korisnike tako i za nas kolege te, kako sam kaže, naš najznatiželjniji istraživač. Kada ga pitamo što istražuje on odgovara da istražuje istinu.

Maja Vučinić

Prodajna savjetnica za telekomunikacije

Najviše slobodnog vremena posveti obitelji i prijateljima, a od kad je otkrila da voli (i zna) kuhati rado isprobava nove recepte.

Bojana Vidović

Prodajna savjetnica za telekomunikacije

Bojana je radišna i full time mama koju vesele izleti u planine. Nikad neće odbiti dobar film.

Tatjana Pendić

Prodajna savjetnica za telekomunikacije

Tatjana je ljubiteljica prirode, uživa u planinarenju, a svaki osvojeni vrh proslavi omiljenim napitkom od hmelja. Kad ne planinari, rado čita dobre knjige.

Nensi Capan

Prodajna savjetnica za telekomunikacije

Voli biti okružena prijateljima i dobrim ljudima. Općenito joj je društvo jako bitno u životu. Mirna, pozitivna i nenametljiva. Voli životinje i dobru glazbu.

Daniela Pluščec Alijev

Prodajna savjetnica za telekomunikacije

Gušta u ljetu i moru iako kao mama dvoje klinaca koja nema previše slobodnog vremena za sebe. Opušta se uz dobru knjigu ili kavu s društvom.

Alessio Cakić

Prodajni savjetnik za telekomunikacije

Apple štovatelj od glave do pete, ljubitelj motora i digitalnog sadržaja. Jednostavan, iskren i ugodan, zato će vam u njegovom društvu uvijek biti ugodno.

Martina Mandić

Prodajna savjetnica za telekomunikacije

Žena koja se bas uvijek smije, vedra, vesela i pozitivna ponosna Kompareovka. Full time mama koja svojega sina od malih novu uči kako biti pravi Star Wars fan.

Juraj Sokolović

Prodajni savjetnik za telekomunikacije

Harry Potter fan, tamburaš i veseljak. Osječanin britkog jezika i dobrog smisla za humor. Telekom ponude ima u malom prstu, a svoje znanje i iskustvo nesebično dijeli.

Marko Krolo

Prodajni savjetnik za telekomunikacije

Pravi vragolasti Denis, tek su mu 23, a iskustva i znanja ima kao u priči. Lega iz Osijeka, jedan od onih koje ne možete ne voljeti. Slobodno vrijeme voli provoditi u teretani.

Hajri Jaklin

Prodajna savjetnica za telekomunikacije

Hajri je vrckava i komunikativna te vjeruje da ljubav rješava baš sve probleme. Slobodno vrijeme provodi s djecom i psom u prirodi ili na kavi s prijateljicama.

Zlatka Luketić

Prodajna savjetnica za telekomunikacije

Obožavateljica životinja, pogotovo mačaka i pasa. Jako voli glazbu, koncerte i svirke, a najdraži bend joj je Pearl Jam. Otvorena, brbljava i melje sto na sat. Uvijek je vesela, osim ujutro dok ne popije prvu jutarnju kavu.

Lana Živković

Prodajna savjetnica za telekomunikacije

Vesela, vedra, pozitivna Lana obožava društvo, more i putovanje. Slobodno vrijeme provodi u šetnji s psom ili ispijanju kava na osječkom suncu. Voli zvuk tamburice i zaplesati u kolu s vremena na vrijeme.

Davor Bonet

Prodajni savjetnik za telekomunikacije

Prva riječ mu je bila IT, a danas ne prestaje sa pričom. Najbolji tata na svijetu. U duši pravi Baranjac, uživa u poljoprivredi i dobrom jelu.

Petar Božić

Prodajni savjetnik za telekomunikacije

Nikad neće odbiti poziv na sportsko druženje, bilo da se radi o nogometu, košarci, rukometu, plivanju. Ultimativni ljubitelj putovanja zato svaki slobodan trenutak koristi da istraži s društvom neku novu lokaciju.

Barbara Jozinović

Prodajna savjetnica za telekomunikacije

Studentica 5. godine menadženta na Ekonomskom fakultetu u Osijeku. Većinu slobodnog vremena provodi u dobrom društvu s prijateljima, na kavi ili izlasku. Uvijek dobro raspoložena i vedra.

Luana Bednjak

Prodajna savjetnica za telekomunikacije

Komunikativna, vedra i glasna Luana obožava životinje. Vječito dijete u duši, ljubiteljica Marvelovih filmova, animiranih crtića i dobrog crnog humora. Kaže da bi za McDONALD’S dušu vragu prodala.

Ivana Barišić

Voditeljica odjela prodaje zdravstvenih osiguranja, ovlaštena zastupnica u osiguranju

Diplomirana ekonomistica s 10 godišnjim iskustvom u osiguranju. Dalmatinka koja voli Rijeku, ali ne i riječku kišu. Mama najljepše djevojčice koja istinski uživa sve slobodno vrijeme provoditi u prirodi okružena obitelji.

Ivana Bakić

Ovlaštena zastupnica u osiguranju

Voli pričati s ljudima, a naš zdravstveni sustav i svaku ponudu dopunskog zdravstvenog osiguranja poznaje u dušu. Jedino je važno da joj nije dosadno i da ima posla.

Kristina Starc

Ovlaštena zastupnica u osiguranju

Komunikativna, društvena i uvijek nasmijana Kristina u slobodno vrijeme najradije ode na izlet sa svojom malom obitelji. Vesele je i odlasci na kazališne predstave jer je gluma njezin hobi i strast od malena.

Dolores Starčević

Ovlaštena zastupnica u osiguranju

S obzirom na dugogodišnje iskustvo u osiguranju, ne čudi što je postala Kompareovka. Iznimno pedantna i detaljna kad su upiti naših klijenta u pitanju. Slobodno vrijeme nastoji provesti u prirodi.

Lorena Mihalić

Ovlaštena zastupnica u osiguranju

Kulturologinja koja se bolje snalazi u osiguranjima nego u muzeju. Obožava mineralnu i jagode, a najproduktivnija je kad ima puno posla.

Katarina Zoretić Kanjir

Pomoćnica ovlaštene zastupnice u osiguranju

Uvijek pozitivna i vesela Katarina voli životinje i druženje s prijateljima. Omiljeno godišnje doba joj je ljeto pa kaže da bi trebalo trajati 365 dana u godini. Ljubiteljica horor filmova i knjiga, a dan ne može zamisliti bez glazbe i kave.

Maja Gužvić

Pomoćnica ovlaštene zastupnice u osiguranju

Uvijek spremna na akciju, nove izazove, šalu i smijeh. Ne voli kuhati, ali voli dobro pojesti. Obožava sport, glazbu, šetnje i kave pored mora te provoditi vrijeme sa svojim psićem Dee Dee.

Sanja Erak

Edukatorica, ovlaštena zastupnica u osiguranju

Voli kuhati, a još više isprobavati nove recepte. Kad nije u kuhinji vrijeme provodi u vrtu ili šetnji sa svojim psom. Uvijek vedra, nasmijana i dobre volje.

Valentina Žganec

Team Leader, Edukatorica, ovlaštena zastupnica u osiguranju

Voli kuhati, ali joj je ipak puno draže kad netko drugi kuha za nju. Obožava spontana putovanja u ugodnom društvu dragih osoba.

Valentina Šunjerga

Team Leader

Zaljubljenica u Marvel superjunake – njene super moći su osmijeh i svakodnevno dobro raspoloženje. U slobodno vrijeme voli se baviti fitnessom i provoditi vrijeme s njoj dragim ljudima.

Aleksandra Končar

Team Leader

Uvijek pozitivna i vedra duha, smatra da je na poslu jako bitna prijateljska atmosfera. Voli vino i uživa u hrani, a u slobodno vrijeme bavi se šminkanjem. S treninzima kreće od sljedećeg ponedjeljka.

Dijana Baraba

Dijana Baraba

Ovlaštena zastupnica u osiguranju

Kao dugogodišnji wellness savjetnik naučila sebe i druge kako živjeti zdravo i na sve u životu gleda pozitivno. Slobodne trenutke provodi na nogometnim terenima kao navijačica i podrška sinovima.

Toni Babić

Ovlašteni zastupnik u osiguranju

Svestran i zabavan, uživa u kickboxingu kojeg vidi kao ispušni ventil. Posebno voli šah i nogomet, putovati, kuhati, ali i guštati u hrani. Na poslu je uvijek ozbiljan, a nakon posla po potrebi.

Darko Martić

Darko Martić

Ovlašteni zastupnik u osiguranju

Diplomirani ekonomist osebujnog crnog humora koji ne voli ekonomiju, ali voli pričati o osiguranjima i hrani kad mu je dosadno. Multitasking mu ne ide, ali jede i gleda televiziju u isto vrijeme kao veliki.

Kristina Zupčić Kremenović

Ovlaštena zastupnica u osiguranju

Mlada mama, zaljubljenica u zdrav život i prehranu te fitness. Popije više vode u danu nego svi ostali zajedno – zato je uvijek vesela i dobro raspoložena.

Petra Hafner

Ovlaštena zastupnica u osiguranju

Obožava obiteljska druženja još ako uspije to spojiti sa boravkom u prirodi i planinarenjem – pun pogodak. Sitna, ali uporna, godinama igra košarku.

Ksenija Bilić

Ovlaštena zastupnica u osiguranju

Prati trendove, obožava kupovati online, ispija ogromne količine kave, a za sebe kaže da je ultimativni filmofil i knjigofil. Ipak, pas je najveća ljubav.

Niki Keser

Ovlaštena zastupnica u osiguranju

Niki obožava jedriti, putovati i upoznavati nove ljude iz dana u dan. Izrazito simpatična, vedra i skromna lakoćom osvaja simpatije kolega u uredu.

Manda Turkalj

Ovlaštena zastupnica u osiguranju

Na prvu mirna i povučena, a zapravo obožava automobile, driftanje, skijanje, tenis i fotografiranje. Dok nitko (osim mačke) ne sluša svira gitaru i pjeva. Sir i čokoladu bi jela od 0-24. I ona Ogulin smatra centrom svijeta.

Iva Kosorčić

Ovlaštena zastupnica u osiguranju

Iva je još jedna pravnica koja se nedavno pridružila našem timu. Izrazito komunikativna i vedra osoba koja obožava provoditi vrijeme u dobrom društvu. Stresa se riješava treninzima.

Tea Keser

Ovlaštena zastupnica u osiguranju

Vesela, vedra i pristupačna djevojka. U slobodno vrijeme čita knjige, putuje, a na poslu gnjavi sestru Niki.

Monika Dolinar

Ovlaštena zastupnica u osiguranju

Mama jednogodišnjeg dečkića koja svoje slobodno vrijeme provodi trčeći za njim. Kada ne trči za klincem, voli provoditi vrijeme sa prijateljicama na kavi ili društvom u planinama. Često ispeče pokoji kolačić.

Valnea Ban

Ovlaštena zastupnica u osiguranju

Dinamična i vesela studentica koja slobodno vrijeme provodi s nama i pomaže klijentima u odabiru najbolje opcije zdravstvenog osiguranja. Nekad se čini da je na dva mjesta istodobno.

Vesna Vukelić (ex. Trbić)

Ovlaštena zastupnica u osiguranju

Uživa u društvu djece i svemu što potiče iz prirode. Na opće zadovoljstvo uže i šire obitelji, često se iskušava u raznim gurmanskim poduhvatima. Vjeruje da ljubav rješava sve probleme.

Marina Baretić Kasunić

Ovlaštena zastupnica u osiguranju

Glasna, iskrena i britkog jezika, Marina voli brzi hod, dizati utege i jesti banane.  Kreativnost ispoljava restauriranjem starog namještaja i općenito uređenjem doma.

Sanjin Maškarin

Ovlašteni zastupniku osiguranju

Ekonomist koji je u struci radio jedino kao student. Većinu radnog vijeka proveo u osiguranju, a sad se vratio nakon 3 godine. Voli šetnje, more, i sunce valjda zato jer toga ima tako malo u Rijeci.

Ana Bilen

Ovlaštena zastupnica u osiguranju

Iznimno vedra i pozitivna Ana se uvijek smije pa je kolege osvojila na prvu. Obožava more, brzu vožnju i dobru glazbu, a jedna od najvažnijih stvari joj je pozitiva i visoke vibracije.

Milena Zrnić

Ovlaštena zastupnica u osiguranju

Mama dvojice sinova koja voli putovanja, more, kupanje, muziku i dobru knjigu. Kaže da jako voli peći (i jesti) kolače pa se kolege nadaju da će ostati koji i za njih.

Katja Barić

Ovlaštena zastupnica u osiguranju

Katja je hrabra, željna izazova i uvijek spremna na neku akciju. Bogato znanje o super junacima naučila je od svog četverogodišnjeg Spidermana.

Sanja Viduka Balen

Ovlaštena zastupnica u osiguranju

Nesebično dijeli recepte i upute za zdravu prehranu, kuha, čita dobre knjige i posjećuje dobre koncerte. Najdraži trenuci su oni koje provede u društvu obitelji.

Sanja Stojanov

Ovlaštena zastupnica u osiguranju

Obožava sve što je vezano uz prirodu, ako nije na poslu ili na utakmici svoga sina – luta šumom. Voli pričati, smijati se i crni humor.

Tesa Soldičić

Ovlaštena zastupnica u osiguranju

Ponosna Riječanka koja ljubav prema gradu koji teče, industrijskim i kulturnim motivima Rijeke pokušava predočiti u unikatni nakit. Komunikativna, vedra i organizirana u svemu što radi.

Nataša Čupen

Ovlaštena zastupnica u osiguranju

Full time mama dviju djevojčica kojima posvećuje najviše slobodnog vremena. Obožava vrtlariti i smišljati nove recepte koje će jednog dana okupiti u svojoj kuharici. Voli pobjeći u ribolov sa suprugom.

Matea Lukić

Ovlaštena zastupnica u osiguranju

Matea je velika ljubiteljica šivanja i dizajna. U svoje slobodno vrijeme, ako ne izrađuje neku haljinu, čita knjige o psihologiji ili radi yogu.

Kristina Šporer Nižić

Ovlaštena zastupnica u osiguranju

Kristina je uvijek nasmijana i vesela, a ako slučajno to nije – cijela ekipa se zabrine. U svoje slobodno vrijeme plete, crta i općenito svašta izrađuje. Obožava šetnje sa svojim psom, igru s malenim sinom te voli biti u društvu pozitivnih i inspirativnih ljudi.

Laura Franjičević

Ovlaštena zastupnica u osiguranju

U slobodno vrijeme obožava čitati knjige i provoditi vrijeme u prirodi sa svojim ljubimcima psima kojih ima čak 7.  Nije neki ljubitelj kuhanja, ali pozivu na palačinke se uvijek odazove.

Valentina Jelčić

Ovlaštena zastupnica u osiguranju

Vesela i uvijek dobro raspoložena, malo šta je može izbaciti iz takta i u svemu vidi nešto pozitivno. Voli sport,posebno karate koji i trenira, i šetnje uz more. Ne voli biti sama, pa najviše uživa vrijeme provoditi u društvu dragih ljudi.

Ivana Baniček

Ovlaštena zastupnica u osiguranju

Ivana za sebe kaže da je na prvom mjestu mama. Vesela i nasmijana, uvijek spremna pomoći, voli društvo i zabavu. Strastvena obožavateljica auto tuninga i stylinga.

Anita Franjković

Ovlaštena zastupnica u osiguranju

Svaki slobodni trenutak iskoristit će za šetnju ogulinskim šumskim stazama,a u pratnji joj je uvijek njezina terijerka. Voli voćne kolače i tamnu čokoladu.

Ana Stolić

Ovlaštena zastupnica u osiguranju

Nakon završetka studija menadžmenta u turizmu shvatila je da najviše voli organizirati putovanja za sebe i prijatelje. U slobodno vrijeme voli čitati knjige, gledati serije, vježbati jogu i tu i tamo dignuti koji uteg.

Domagoj Holjar

Ovlašteni zastupnik u osiguranju

Pravi je morski vuk! Od malih nogu voli more i bavi se ribolovom, a druga velika ljubav su mu automobili. Uvijek nasmijan i vedar, te spreman pomoći u svakoj prilici, a šale pored njega ne nedostaje.

Martina Kozić

Ovlaštena zastupnica u osiguranju

Uvijek nasmijana i vedra, voli se puno šaliti i smijati, te iz svake situacije izvući nešto pozitivno. Bavi se košarkom i tenisom, pa kod nje ne nedostaje natjecateljskog duha.  Najveća ljubav joj je njen mačak Kenzo.

Davor Lencović

Ovlašteni zastupnik u osiguranju

Smatra da su priroda i humor osnovne ljudske potrebe, pa se trudi da mu toga nikad ne nedostaje. Ovisnik o snijegu, čokoladi, dobroj knjizi i glazbi – što se susjedima ne sviđa baš uvijek.

Marin Miljković

Ovlašteni zastupnik u osiguranju

Za njega je čaša uvijek puna, a život prekratak da bi se nepotrebno uzrujavali. Uživa u dobroj glazbi, filmu ili seriji, no najviše gušta u prirodi. Voli upoznavati nove ljude i njihove priče, zabave i druženja, te putovanja.

Mateo Jagodić

Pomoćnik ovlaštene zastupnice u osiguranju

Strastveno prati svaku košarkašku tekmu do dugo u noć pa mu ujutro treba dupla doza kave. Obožava igrati i pratiti košarku, kave s pogledom na more i dobru sarkastičnu šalu.

Marina Mataija

Pomoćnica ovlaštene zastupnice u osiguranju

Jednom godišnje mora negdje otputovati, a želja joj je posjetiti što više zemalja! Uživa u dobrom filmu i ugodnoj večeri uz društvene igre. Ekološki osviještena, voli prirodu i životinje, posebno mačke.

Mia Muharemović

Pomoćnica ovlaštene zastupnice u osiguranju

Mia je veliki prijatelj prirode i životinja, a njena druga strana je ljubav prema tehnologiji. Idealno nedjeljno popodne je uz dobru video igru ili UFC match.  Najviše je raduju sretni korisnici i zato uživa u svom poslu!

Barbara Novačić

Pomoćnica ovlaštene zastupnice u osiguranju

Obožava životinje, čokoladu i dobru klopu pa slobodno vrijeme provodi u teretani. Vodi se uzrečicom “Tko pjeva zlo ne misli” i zaista je najbolje opisuje: vedra, vesela i nasmijana. Često je čujemo kako pjevuši.

Kota

Uredski antistres čupavac

Svakim svojim posjetom razveseli kolege u uredu koji joj se tada krenu obraćati visokim, piskutavim glasovima punim milih umanjenica. Može se čuti smijeh svih prisutnih posebno kada trči po uredu ili prati nečiju marendu.

Gracy

Kompare ljubimica

Mala, slatka, strašljiva, čupava loptica dlaka koja trči za kolegicom Kotom i oživljava ured.

Lola

Princeza s Turnića

Ljubimica i maza telekom tima, vjerna čuvarica ureda i terase te biće koje nas svaki dan oduševljava pažnjom, ljubavlju i mirnoćom.

Prijavi se na newsletter i
ne propusti priliku za pravu uštedu

KOMPARE SERVIS

Kompareovci Iskustva kupaca Za partnere Poslovi Poslovni podaci Uredi i kontakt

ONLINE KUPOVINA

Postupak ugovaranja Česta pitanja Podaci i upute za plaćanje Provjera police dopunskog zdravstvenog osiguranja Upute za refundaciju i ugovorne ustanove

SIGURNOST KUPACA

Informacije o obradi osobnih podataka Pravne obavijesti Privole i pritužbe Otkazivanje ugovora i raskid police Obavijest potrošačima Akcije u osiguranju Zakonski termini za vrstu osiguranja

Načini plaćanja

Jednokratno općom uplatnicom ili karticama do 12 rata bez kamata.

OBRADA PODATAKA
Korištenjem Kompare usluge i popunjavanjem ovih podataka aktivno pristaješ da te kontaktiramo i ispunimo svoju svrhu - pomognemo ti pronaći i kupiti osiguranje baš po tvojoj mjeri. Pročitaj više u Informacije o obradi osobnih podataka.

POVLAČENJE PRIVOLA
U slučaju da u bilo kojem trenutku promjeniš mišljenje i naša pomoć ti više ne bude potrebna, možeš povući dopuštenje za korištenje podataka slanjem maila na szop@kompare.hr ili popunjavanjem ovoga obrasca.

© 2012- kompare.hr

Distribuciju osiguranja omogućuje posrednik u osiguranju Custodia d.o.o za zastupanje u osiguranju
HANFA Datum dozvole za rad 09.08.2013.,Klasa dozvole za rad UP/I-453-02/13-37/38

whatsapp
Viber