01/ 555 0666 Usporedi usluge Menu
Prijavi se na kompare.hr newsletter i nikad ne propusti pravu uštedu!

Niste upisali ispravnu email adresu

Zašto kompare.hr?

Kada bismo tražili proizvod ili uslugu, nikada ne bismo bili sigurni da smo provjerili sve opcije. Nismo znali za neku posebnu ponudu, nismo mogli naći pravu informaciju na internetskoj stranici, ili pak nismo ni znali da neka tvrtka nudi pojedinu uslugu. Osim toga, zanimalo nas i mišljenje drugih korisnika.

Odlučili smo napraviti servis koji skraćuje vrijeme pronalaska prave informacije. Tako je nastao kompare.hr.

kompare.hr besplatno objedinjuje pronalazak, usporedbu i ocjenu različitih usluga i proizvoda na jednome mjestu, a sve to kako biste vi kao potencijalni korisnici, bili što zadovoljniji sa odabirom.

Kada smo već sve to napravili, omogućili smo i online naručivanje ponude od odabranih tvrtki - zatraži ponudu i uskoro ćeš dobiti najviše za svoj novac.

 • Nikša Tomulić

  Osnivač

  Nikša Tomulić je direktor i osnivač neovisnog portala za usporedbu usluga - kompare.hr. Član CRANE-a.  Nikša je posljednjih petnaestak godina stjecao međunarodno radno iskustvo radeći u high-tech i telekomunikacijskome sektoru u različitim ulogama – od IT inžinjera i arhitekta za mrežne tehnologije u Švicarskoj, pa do direktora međunarodne prodaje vodećega slovenskog sistem integratora, uz zaduženja za razvoj novih tržišta.

   

 • Emil Franjčec

  Prodaja i odnosi s pružateljima usluga

  FER-ovac, sa dosadašnjom karijerom u Croatia osiguranju - sektoru informatike, nakon toga u kompanijama Hewlett Packard i Cisco Systems u prodaji za velike korisnike iz financijske industrije, te hrvatskoj IT kompaniji Atento. U poslu voli raditi s osmijehom i prijateljskim odnosom s korisnicima i suradnicima, te na taj način gradi odnos povjerenja i razumijevanja.

   

 • Dubravka Mirić

  Head of product development

  Dubravka je zadužena za razvoj novih proizvoda i usporedbi te unapređenje postojećih. 
  Voli izazove i nova riješenja, a vjeruje kako svojim radom pridonosi zadovoljstvu korisnika pri korištenju svih usluga koje kompare.hr nudi. Slobodno vrijeme provodi u prirodi ili društvu prijatelja.

   

 • Ivica Hrg

  Programer

  Zadužen za back-end i front-end programiranje, te održavanje i razvoj baze podataka. Preko 9 godina se bavi programiranjem i izradom aplikacija. Zadužen za donosit kobasice i šunke iz Slavonije.

   

 • Igor Varljen

  Stručnjak za osiguranja

  Stručnjak sa višegodišnjim iskustvom u radu u osiguranju. U slobodno vrijeme zaljubljenik u off-road Quad i ATV vožnju te Hi-Fi. Član humanitarne udruge Lions Clubs International.

   

 • dr. sc. Marjeta Tomulić Vehovec

  Direktor, ovlašteni zastupnik u osiguranju

  Pravnica s pravosudnim ispitom i višegodišnjim iskustvom primjene prava u praksi i na akademskoj razini. Iskustvo je stekla radeći u odvjetništvu te na Pravnom fakultetu u Rijeci I Zagrebačkoj školi za ekonomiju i menedžment. Doktorirala iz područja prava EU na Sveučilištu u Ljubljani, te magistrirala pravo EU i međunarodno ekonomsko pravo na Sveučilištu u Lausanne-i, Švicarska. Peče najbolje kolače na svijetu.

   

 • Martina Tudor

  Customer support

  Martina je uglavnom zadužena za komunikaciju sa korisnicima i odgovaranju na sva njihova pitanja. Između ostalog radi i na ažuriranju postojećih proizvoda, unošenju podataka, te testiranju funkcionalnosti. Voli životinje, dobru muziku i putovanja. Kada pronađe vremena, rado se bavi šivanjem, te izrađivanjem nakita i ostalih stvarčica.

   

 • Leon Jerinić

  Junior Developer

  Svježi informatički bakalar (bacc. inf.) uplivao u vode kompare.hr-a na "kaljenje". Zadužen za all-end(s) programiranje i stalno maltretiranje (čitaj ispitivanje) starijih kolega. U slobodno vrijeme voli šetnje te se nekada bavio sportom dok ga danas samo gleda.

   

 • Bruno Fabo

  Project Manager

  Bruno je zadužen za operativnu suradnju s poslovnim partnerima te koordinaciju poslova unutar kompare.hr tima. Njegov zadatak je (milom ili silom) prikupiti sve potrebne informacije za uspješnu realizaciju novih projekata.Osim toga, brine se i da programerima nikada ne bude dosadno. U slobodno vrijeme rekreativno se bavi košarkom te uživa u podvodnom ribolovu i adrenalinskim izazovima.

   

 • Ivana Irsak

  Content Manager

  Ivana je odgovorna za pisani sadržaj na portalu i odnose s medijima. Članci koje obavljuje namijenjeni su informiranju i edukaciji posjetitelja kompare.hr. Osim objava članaka, sudjeluje u ostalim marketinškim aktivnostima kompare.hr-a kao što su izrada newslettera, pisanje priopćenja za javnost, objave u društvenim mrežama te uči o online marketingu. U slobodno vrijeme bavi se biciklizmom, planinarenjem i trčanjem.

   

 • Adrian Smijulj

  Developer

  Razvoj web aplikacija je za mene veoma interesantan, kreativan i zabavan posao.
  Svaki dan pred tobom se nalaze novi izazovi i nove stvari za naučiti, i uz tehnologije koje konstantno napreduju, vjerujem da je pred nama sve manje zapreka u izradi kvalitetne aplikacije.

   

 • Filip Grkinić

  Visual / UI Designer

  Filip je svoju ulogu u kompare timu pronašao na mjestu in-house designera, zadužen za vizualnu stranu ovog web servisa. Radi na grafičkom oblikovanju stranica, te implementaciji istih u web aplikaciju. Samouk i voli svoj posao. U slobodno vrijeme čini djevojku sretnom.

   

 • Pavel Denisjuk

  Software engineer

  S višegodišnjim iskustvom razvoja softvera u različitim područjima, od weba do metalne industrije, sada je zadužen za vođenje našeg razvojnog tima. Voli optimalna rješenja problema, lijep kod i neprestano radi na edukaciji ostalih članova tima. U slobodno vrijeme se bavi muzikom, kućnim ljubimcima, te kodira za vlastiti startup Webiny.

   

 • Denis Pajazetović

  PR Manager

  Denis se u najnovijoj reinkarnaciji zanima za online marketing i piše sugestivne formulacije kojima klijenti ne mogu odoljeti. Bivši novinar "Novog lista" i samostalni poduzetnik studirao je ekonomiju, poslom lutao od Lviva do Bagdada a kompare.hr timu se priključio, kako sam kaže, da ostane mlad još koje desetljeće i da se brzo obogati budući je to uobičajena praksa u hrvatskom online poduzetništvu.

   

 • Tea Vehovec

  Uskoro magistrica psihologije. Na diplomskom se počela zanimati za web dizajn te interakciju ljudi i informacijske tehnologije. Ima širokih interesa u psihologiji i izvan nje. Slobodno vrijeme provodi u druženjima sa prijateljima, sportskim aktivnostima, putovanjima ili istraživanjima gdje bi još mogla otputovati. Isprobavanje nove i egzotične hrane mi je uvijek zabavno, a ono čemu ne mogu odoljeti je čokolada.

   

 • Bojan Šimunović

  Junior Developer

  Bojan je nova prinova timu programera, veseli se novim izazovima i učenju novih tehnologija, te je uz izradu backend rješenja zadužen i za upijanje i prikupljanje znanja ostalih kolega. Dugogodišnji zaljubljenik u sve sportove danas slobodno vrijeme provodi uživajući u muzici i dobrom filmu.

   

Partneri Fotografije: Marin Tomulić, spiro.pro Web developement: Marker d.o.o., marker.hr