051 688 200 Usporedi usluge Menu
Prijavi se na kompare.hr newsletter i nikad ne propusti pravu uštedu!

Niste upisali ispravnu email adresu

Zašto kompare.hr?

Kada bismo tražili proizvod ili uslugu, nikada ne bismo bili sigurni da smo provjerili sve opcije. Nismo znali za neku posebnu ponudu, nismo mogli naći pravu informaciju na internetskoj stranici, ili pak nismo ni znali da neka tvrtka nudi pojedinu uslugu. Osim toga, zanimalo nas i mišljenje drugih korisnika.

Odlučili smo napraviti servis koji skraćuje vrijeme pronalaska prave informacije. Tako je nastao kompare.hr.

kompare.hr besplatno objedinjuje pronalazak, usporedbu i ocjenu različitih usluga i proizvoda na jednome mjestu, a sve to kako biste vi kao potencijalni korisnici, bili što zadovoljniji sa odabirom.

Kada smo već sve to napravili, omogućili smo i online naručivanje ponude od odabranih tvrtki - zatraži ponudu i uskoro ćeš dobiti najviše za svoj novac.

 • Nikša Tomulić

  Osnivač

  Nikša Tomulić je direktor i osnivač neovisnog portala za usporedbu usluga - kompare.hr. Član CRANE-a.  Nikša je posljednjih petnaestak godina stjecao međunarodno radno iskustvo radeći u high-tech i telekomunikacijskome sektoru u različitim ulogama – od IT inžinjera i arhitekta za mrežne tehnologije u Švicarskoj, pa do direktora međunarodne prodaje vodećega slovenskog sistem integratora, uz zaduženja za razvoj novih tržišta.

   

 • Emil Franjčec

  Prodaja i odnosi s pružateljima usluga

  FER-ovac, sa dosadašnjom karijerom u Croatia osiguranju - sektoru informatike, nakon toga u kompanijama Hewlett Packard i Cisco Systems u prodaji za velike korisnike iz financijske industrije, te hrvatskoj IT kompaniji Atento. U poslu voli raditi s osmijehom i prijateljskim odnosom s korisnicima i suradnicima, te na taj način gradi odnos povjerenja i razumijevanja.

   

 • Dubravka Mirić

  Odnosi s javnošću & voditeljica ureda

  Dubravka brine da kompare.hr ured uvijek besprijekorno funkcionira. Osim toga, komunicira s korisnicima putem društvenih mreža te provodi ostale marketinške aktivnosti. Redovito provjerava ponude financijskih institucija kako bismo bili sigurni da podaci iz kojih generiramo informacije za korisnike predstavljaju stvarno stanje na tržištu. U slobodno vrijeme pokušava se posvetiti hobijima - vrtlarstvu, cvjećarstvu te psihologiji, a ono za što uvijek nađe vremena su šetnje prirodom.

   

 • Ivica Hrg

  Programer

  Zadužen za back-end i front-end programiranje, te održavanje i razvoj baze podataka. Preko 9 godina se bavi programiranjem i izradom aplikacija. Zadužen za donosit kobasice i šunke iz Slavonije.

   

 • Igor Varljen

  Stručnjak za osiguranja

  Stručnjak sa višegodišnjim iskustvom u radu u osiguranju. U slobodno vrijeme zaljubljenik u off-road Quad i ATV vožnju te Hi-Fi. Član humanitarne udruge Lions Clubs International.

   

 • dr. sc. Marjeta Tomulić Vehovec

  Direktor, ovlašteni zastupnik u osiguranju

  Pravnica s pravosudnim ispitom i višegodišnjim iskustvom primjene prava u praksi i na akademskoj razini. Iskustvo je stekla radeći u odvjetništvu te na Pravnom fakultetu u Rijeci I Zagrebačkoj školi za ekonomiju i menedžment. Doktorirala iz područja prava EU na Sveučilištu u Ljubljani, te magistrirala pravo EU i međunarodno ekonomsko pravo na Sveučilištu u Lausanne-i, Švicarska. Peče najbolje kolače na svijetu.

   

 • Denis Ćutić

  Junior developer

  Svježa radna snaga proizvedena zajedničkim snagama FER-a i PoliMi-a. Zadužen za no-end (beskrajno) programiranje. U slobodno vrijeme opsesivno kupuje i čita knjige. Rekreativno se bavi nogometom i košarkom. Uvijek spreman za višesatno filozofiranje o životu, svemiru i svemu ostalom.

   

 • Nela Dunato

  Dizajnerica

  Nela je grafička dizajnerica i ilustratorica koja se već više od 10 godina bavi web dizajnom. Radi na vizualnom oblikovanju stranica portala kompare.hr. U slobodno vrijeme bavi se slikarstvom, dizajnom nakita, čitanjem knjiga i učenjem novih znanja i vještina. Ima izraženu geekovsku stranu te je aktivna u SF i fantasy fandomu.

   

 • Martina Tudor

  Customer support

  Martina je uglavnom zadužena za komunikaciju sa korisnicima i odgovaranju na sva njihova pitanja. Između ostalog radi i na ažuriranju postojećih proizvoda, unošenju podataka, te testiranju funkcionalnosti. Voli životinje, dobru muziku i putovanja. Kada pronađe vremena, rado se bavi šivanjem, te izrađivanjem nakita i ostalih stvarčica.

   

 • Leon Jerinić

  Junior Developer

  Svježi informatički bakalar (bacc. inf.) uplivao u vode kompare.hr-a na "kaljenje". Zadužen za all-end(s) programiranje i stalno maltretiranje (čitaj ispitivanje) starijih kolega. U slobodno vrijeme voli šetnje te se nekada bavio sportom dok ga danas samo gleda.

   

 • Bruno Fabo

  Project Manager

  Bruno je zadužen za operativnu suradnju s poslovnim partnerima te koordinaciju poslova unutar kompare.hr tima. Njegov zadatak je (milom ili silom) prikupiti sve potrebne informacije za uspješnu realizaciju novih projekata.Osim toga, brine se i da programerima nikada ne bude dosadno. U slobodno vrijeme rekreativno se bavi košarkom te uživa u podvodnom ribolovu i adrenalinskim izazovima.

   

 • Ivana Irsak

  Content Manager

  Ivana je odgovorna za pisani sadržaj na portalu i odnose s medijima. Članci koje obavljuje namijenjeni su informiranju i edukaciji posjetitelja kompare.hr. Osim objava članaka, sudjeluje u ostalim marketinškim aktivnostima kompare.hr-a kao što su izrada newslettera, pisanje priopćenja za javnost, objave u društvenim mrežama te uči o online marketingu. U slobodno vrijeme bavi se biciklizmom, planinarenjem i trčanjem.

   

 • Višnja Katalinić

  Direktorica marketinga

  Višnja ima dugogodišnje iskustvo u managementu komercijanih organizacija koje je sticala prvo u SAD-u, gdje je počela karijeru u McKinsey & Co., a nastavila u sanofi-u kao manager marketinških i prodajnih timova i u SAD-u i u Hrvatskoj. On-line marketing je zavoljela u turizmu u vrijeme kad je vodila marketing za Valamar Hotels & Resorts. Zaljubljenik je u putovanja i upoznavanje novih kultura.

   

 • Lovro Žmak

  Developer

  Programer od malih nogu, obožavatelj tamburica, SF&F fan. Nakon FER-a iskustvo ispekao izradom Facebook aplikacija i responsive web-ova. Zadužen za front-end i back-end programiranje. Kada stigne, uživa u kuhanju (i jedenju) dobre hrane, planinarenju te izradi origamija.

   

 • Sven Al Hamad

  Software engineer

  Sven ima dugogodišnje iskustvo u razvoju web aplikacija, organiziranju i definiranju poslovnih procesa te je ujedno i osnivač jednog od hrvatskih startup-ova, Webiny. Uz to, djeluje i kao mentor u riječkom startup inkubatoru gdje prenosi svoje znanje na mlađe generacije, a prije toga je uspješno završio američki Founder Institute program. U slobodno vrijeme bavi se surfanjem i snowbordanjem.

   

Partneri Fotografije: Marin Tomulić, spiro.pro Web developement: Marker d.o.o., marker.hr

kompare.hr je ponosni korisnik programa inkubacije - STep Ri - Znanstveno-tehnologijskog parka Sveučilišta u Rijeci