O nama

Kompareovci analiziraju ponude više od 15 partnera iz područja osiguranja i telekom usluga kako bi za tebe pronašli onu s kojom ćeš dobiti najveću vrijednost za svoj novac.

Marjeta Tomulić Vehovec

Marjeta Tomulić Vehovec

Direktorica i distributer u osiguranju

Pravnica s pravosudnim ispitom, doktoratom Sveučilišta u Ljubljani i magisterijem Sveučilišta u Lausanni. Rado pomaže u prevođenju zakona s pravnog na hrvatski jezik. Peče najbolje kolače na svijetu.

Emil Franjčec

Emil Franjčec

Prodaja i odnosi s pružateljima usluga

FER-ovac koji u poslu voli raditi s osmijehom i prijateljskim odnosom s korisnicima i suradnicima. Dosadašnja karijera prepuna je velikih imena poput Croatia osiguranje, Hewlett Packard, Cisco Systems i Atento.

Ozren Papić

Ozren Papić

CTO, Poslovni i podatkovni analitičar

Interno poznatiji kao Ozzy, informatičar, kanadski poduzetnik i analitičar domaćih korijena, izgradio i vodio nekoliko povećih firmi od kojih je jednu prodao Telefonici, a drugu IBM-u. Ima kliker i rješenje za sve.

Nikša Tomulić

Nikša Tomulić

Kapetan Kompare broda

Dobra ideja i poslovni koncept potakli su ga na osnivanje Komparea u čemu su ga poduprli obitelj i suosnivači. Uvijek spreman za uvođenje novih tehnologija, isprobavanje novih metoda i generiranje novih ideja.

Alen Dizdarić

Operativni direktor

Vedar i uvijek znatiželjan. Obožava slušati audioknjige o pomalo dosadnim temama ekonomije, biznisa i psihologije. Rado putuje, a omiljeni grad mu je London, gdje je živio godinu dana i stekao mnogo sjajnih prijatelja.

Žanna Orešić-Franjčec

Specijalistkinja za zapošljavanje - vanjska suradnica

Obožava skuhati dobre štrukle za prijatelje, a najsretnija je kad pakira kofere i sjeda za volan.
Sretna majka već odrasle troje djece, vrlo je uporna, a kad joj je nešto izuzetno važno, bori se kao lavica.

Sanja Erak

Stručna edukatorica i ovlaštena zastupnica u osiguranju

Voli kuhati, a još više isprobavati nove recepte. Kad nije u kuhinji vrijeme provodi u vrtu ili šetnji sa svojim psom. Uvijek vedra, nasmijana i dobre volje.

Helena Zagorac

Voditeljica ureda uprave

Rođena Zagrepčanka koju je u Rijeku doveo fakultet, a zadržala ljubav. Osim što je oslonac cijeloj upravi, još priča i engleski, njemački i španjolski. Svoje slobodno vrijeme voli provoditi na otvorenom sa svojom Lolom.

Rahela Krbavac

Koordinatorica odjela financija

Obožava putovanja, a ako nije u prilici otići negdje dalje svaki slobodan trenutak trči kući u Istru gdje uživa u dobroj hrani i još boljem društvu.

Ivica Hrg

Ivica Hrg

Programer i koordinator IT odjela

Zadužen za back-end i front-end programiranje te održavanje i razvoj baze podataka. Drugo izuzetno bitno zaduženje je za donositi kobasice i šunke iz Slavonije.

Ivan Milaković

Developer

Diplomirani inžinjer računarstva, omiljen među kolegicama, voli muziku i uvijek je na soundcloudu. Najsretniji je kad mu posao ide od ruke i kad je toplo.

Ivan Čače

Developer

Profesor glazbene teorije koji je promijenio karijeru i postao programer. U slobodno vrijeme voli raditi pivo, igrati igrice i svađati se sa svojom mačkom Zeldom.

Karlo König

Voditelj digitalnog marketinga

Marketingaš s iskustvom vođenja vlastite agencije, rada u korporaciji, ali i startupu. Iako je primarno kreativac sklon je testiranju i donošenju zaključaka temeljenih na podacima. Kada ne radi većinom putuje.

Dominik Čičević

Strateg marketinške komunikacije

Simpatičan kreativac koji se previše bavi brojkama. Kada ne piše za Kompare, piše za gušt i u tome istinski uživa.

Laura Rončević

Koordinatorica korisničke podrške, ovlaštena zastupnica u osiguranju

Tvrdi da nije jutarnji tip, ali mi to baš nismo primijetili. Dinamična i zabavna, slobodno vrijeme provodi u dobrom društvu. Tvrdi da je pranje posuđa opušta.

Laura Šušak

Korisnička podrška, ovlaštena zastupnica u osiguranju

Lijepe tenisice slaba su joj točka, uvijek je marljiva i točna. Voli čokoladu, sladoled i tortu, a zna napraviti i dobru fotku.

Anja Širola Maržić

Korisnička podrška, ovlaštena zastupnica u osiguranju

Voli mačke i jednog dana će ih imati 100! Uvijek dobro raspoložena, a u onim rijetkim trenucima kad nije, raspoloženje će joj popraviti dobra hrana ili film.

Iva Jelić

Korisnička podrška

Zaljubljenica u sunce i more, slobodno vrijeme rado provodi u dobrom društvu. Nesuđena profesionalna sportašica, u svim timskim sportovima igrala na istoj poziciji vodonoše. Janjetinu smatra desertom.

Dora Mirt

Korisnička podrška, ovlaštena zastupnica u osiguranju

Ljeto joj je daleko najdraže doba u godini. Uvijek u pokretu, svako jutro obavezno započinje s nekoliko kava. U slobodno vrijeme najviše se voli družiti s prijateljima i svojim mačkom Pablom.

Lana Majetić

Korisnička podrška, ovlaštena zastupnica u osiguranju

Ljubiteljica Marvela i serije Office. Obožava jesen i čitanje knjiga. Iskusna u radu s ljudima, puna strpljenja i u svima vidi potencijal.

Marijana Kovačević

Korisnička podrška

Lijep sunčan dan uvijek voli provesti na kavi sa frendicama. Zaljubljena u sport i teretanu kao i u dobro društvo. Vesela i nasmijana sve dok ne mora kuhati.

Iskra Stojaković

Korisnička podrška

Studira na filozofskom u Zagrebu, a u Rijeku je stigla turistički (pa sad studira i turizam). Zna se predstaviti na nekoliko jezika, ali i dalje ne zna krenuti autom na riječkim uzbrdicama.

Ivana Orlić

Korisnička podrška, ovlaštena zastupnica u osiguranju

Pola svoga života trenirala je ples, a u isto vrijeme je i najsmotanija osoba na svijetu. Ima curicu koja joj svaki dan čini zanimljivim, a obje dijele ljubav prema cipelama. Idealno mjesto je bilo koje mjesto s ćevapima.

Kristina Gašparović

Korisnička podrška, ovlaštena zastupnica u osiguranju

Voli glazbu i koncerte te je uvijek dobro raspoložena. Uživa u kuhanju i pohvalama za svoje kuhanje. U slobodno vrijeme vrtlari u svom vrtu i tako puni baterije.

Dorotea Lisac

Korisnička podrška, ovlaštena zastupnica u osiguranju

Od sportova se bavi surfanjem, ali onim po društvenim mrežama. Vrlo vjerojatno jedna od svjetskih rekorderki u broju pregledanih filmova i serija.

Dubravka Mirić

Voditeljica odjela telekomunikacija

U uredu poznata kao “potuži se Dubi”. Smatra Ogulin centrom svijeta i Batmana najjačim superjunakom.

Petar Božić

Team Leader

Nikad neće odbiti poziv na sportsko druženje, bilo da se radi o nogometu, košarci, rukometu, plivanju. Ultimativni ljubitelj putovanja zato svaki slobodan trenutak koristi da istraži s društvom neku novu lokaciju.

Barbara Jozinović

Team Leaderica

Većinu slobodnog vremena provodi u dobrom društvu s prijateljima, na kavi ili izlasku. Uvijek dobro raspoložena i vedra.

Ivan Bilandžić

Team Leader

Nakon godina studiranja, napokon odbacio frazu vječni student. Prati sve sportove, od kriketa do sinkroniziranog plivanja. Uvijek spreman za uživanje u dobroj hrani i hladnom pivu.

Maja Ostojić

Prodajna savjetnica za telekomunikacije

Voli aute, vožnju i želja joj je jednom voziti utrke. Kako su joj brzine svakodnevnica, jednako tako i brzo priča. Ne voli kad nešto ne zna.

Daniela Pluščec Alijev

Prodajna savjetnica za telekomunikacije

Gušta u ljetu i moru iako kao mama dvoje klinaca koja nema previše slobodnog vremena za sebe. Opušta se uz dobru knjigu ili kavu s društvom.

Alessio Cakić

Prodajni savjetnik za telekomunikacije

Apple štovatelj od glave do pete, ljubitelj motora i digitalnog sadržaja. Jednostavan, iskren i ugodan, zato će vam u njegovom društvu uvijek biti ugodno.

Lana Živković

Prodajna savjetnica za telekomunikacije

Vesela, vedra, pozitivna Lana obožava društvo, more i putovanje. Slobodno vrijeme provodi u šetnji s psom ili ispijanju kava na osječkom suncu. Voli zvuk tamburice i zaplesati u kolu s vremena na vrijeme.

Luka Milić

Prodajni savjetnik za telekomunikacije

Skroman, pozitivan i humorističan dečko, koji na kraju dana voli zaigrati belu s prijateljima. Slobodno vrijeme provodi treniranjem street workouta te čitanjem prodajnih i motivacijskih knjiga.

Dijana Benić Lazić

Prodajna savjetnica za telekomunikacije

Zaljubljenica u prirodu i svemir. Posebno voli uređivati svoj životni prostor. Kao prava Slavonka, voli dobru kuhinju i čarobiranje u hrani te se najradije opušta u šetnji baranjskim šumama.

Nenad Oliver

Prodajni savjetnik za telekomunikacije

Obožava sport i povijest, a posebno voli igrati šah i strateške videoigre. Slobodno vrijeme provodi u društvu prijatelja i kvalitetne kave, a ponekad im pokaže i svoj skriveni talent glume.

Tomislav Rašić

Prodajni savjetnik za telekomunikacije

Oduvijek nogometaš u duši, ali prati i sve ostale sportove. Osim što ćete se s njime dobro zabaviti, možete očekivati da ćete se dobro i najesti jer voli spremati slavonske specijalitete.

Jelena Tomić

Prodajna savjetnica za telekomunikacije

Mirna, pedantna i društvena osoba. Zaljubljenica u zelenu boju i fotografiranje. Opuštaju je duge šetnje i rolanje. Voli slatko, a doboš tortu nikad ne odbija!

Vanesa Šokman

Prodajna savjetnica za telekomunikacije

Vedra i komunikativna, uživa u okruženju obitelji i prijatelja te rado ispija puno kava. Slobodno vrijeme obožava provoditi s kućnim ljubimcima ili uživati u lijepom danu na biciklu.

Marko Kovač

Prodajni savjetnik za telekomunikacije

Ljubitelj malo bržih automobila, malo sporije glazbe i ponosni skrbnik o jazavčaru s kojim provodi dobar dio slobodnoga vremena. Nikada ne odbija dobro društvo, najčešće uz dobar film ili još bolji izlazak.

Andrea Petriševac

Prodajna savjetnica za telekomunikacije

Nasmijana i vesela, pozitivna te uvijek spremna pomoći, lako nađe rješenje svih problema. Neustrašiva pred svakim novim izazovom.

Ivona Vujnović

Prodajna savjetnica za telekomunikacije

Iskrena, pozitivna i pristupačna te uvijek spremna pomoći. Obitelj joj je na prvome mjestu, a voli čitati kriminalističke romane.

Tatjana Sambol

Prodajna savjetnica za telekomunikacije

Dobra prijateljica na koju se uvijek može računati. Glazba i ples čine joj život ljepšim. Nosi čizme skitalice i veliki osmijeh.

Denis Marschhauser

Prodajni savjetnik za telekomunikacije

Zaljubljenik u šah i e-sport. Voli dobru hranu i partiju bele. Slobodno vrijeme provodi na kavi ili u šopingu.

Petar Petrović

Prodajni savjetnik za telekomunikacije

Društvenjak koji uživa u dobrom društvu. Ovisan o sportu, bilo nogometu, tenisu ili odbojci, a tijelo rekuperira ispijajući craft pivo. Najdraži mu glumac i film idu ruku pod ruku – Mel Gibson i film Hrabro srce.

Matej Pavić

Prodajni savjetnik za telekomunikacije

Lega i nesuđeni poljoprivrednik, ljubitelj sporta, filmova i dobre hrane. Znatiželjan momak koji bi volio da je proljeće 365 dana u godini.

Ana Marojević

Prodajna savjetnica za telekomunikacije

Obožava sunce, more i loše fore. Jako privržena obitelji i prijateljima te joj je u životu njihova sreća iznimno važna. Brzo se prilagodi svim tipovima ljudi i izuzetno je pričljiva.

Luka Veočić

Prodajni savjetnik za telekomunikacije

Obožava samo dobru glazbu i još bolje pivo. Jedan od nogometnih izbornika koji taktiku ima u malom prstu. U telekom svijetu je od kad zna za sebe, a kao i u nogometu, transfer će napraviti na obostrano zadovoljstvo.

Domagoj Ribičić

Prodajni savjetnik za telekomunikacije

Zaljubljenik u sport, posebice nogomet, na zelenim travnjacima, ali i ispred malih ekrana. Poslije radnog vremena baterije puni sa prijateljima na fitnesu ili uz craft pivo i dobar humor.

Marko Tomić

Prodajni savjetnik za telekomunikacije

Komunikativan i uvijek spreman pomoći korisnicima i kolegama. Telekomunikacije ima u malom prstu. Slobodno vrijeme provodi sa svojom obitelji i psima, te igrajući igrice, a ponekad posjeti i teretanu.

Dominik Spajić

Prodajni savjetnik za telekomunikacije

Uvijek nasmijani student matematike. Uživa u sviranju klavira ili treniranju boksa i atletike. U slobodno vrijeme voli provodit vrijeme u dobrom društvu i jest finu klopu.

Toni Papić

Prodajni savjetnik za telekomunikacije

Uvijek veseo i nasmijan, često ima viška energije. Voli nogomet u svim oblicima i hladno pivo. U slobodno vrijeme se druži s prijateljima, gleda dobru seriju ili spava. Nikada nije gledao Harrya Pottera/Gospodara prstenova.

Zvonimir Špoljar

Prodajni savjetnik za telekomunikacije

Veseo i energičan dječak koji većinu slobodnog vremena provodi u teretani. Voli gledati sve što ima na netflixu i pojesti dobru hranu. Ljeto mu je najdraže doba u godini.

Ivan Šporčić

Prodajni savjetnik za telekomunikacije

Uvijek dobro raspoložen, voli društvo, nogomet u bilo kojem formatu, a najviše uživa uz tamburaše i vesela druženja.

Luka Kulenović

Prodajni savjetnik za telekomunikacije

Obožava čokoladu i dobar muškat. U slobodno vrijeme voli čitati knjige i boraviti u prirodi. Svoje baterije najbolje puni u Baranji, u čije se specijalitete zaljubio.

Matej Matković

Prodajni savjetnik za telekomunikacije

Inženjer poljoprivrede, zaljubljenik u pčelarstvo i prirodu. Uživa u dobrom društvu i kvalitetnom pivu.

Martina Horvat

Prodajna savjetnica za telekomunikacije

Nema aplikacije koju nema na mobitelu i uvijek zna gdje su najbolja sniženja za shopping. Voli provoditi vrijeme u šetnji sa psom, prirodi ili na kavi s legicama. Uvijek nasmijana, osim kad je gladna.

Dorijan Kusik

Prodajni savjetnik za telekomunikacije

Obožava sport, bavi se tenisom, nogometom, boksom i ima razne hobije: od slaganja puzzli, teretane, gaminga pa sve do sviranja nekih istrumenata. Voli se družiti sa svima od ljudi pa sve do životinja.

Stjepan Plužarić

Prodajni savjetnik za telekomunikacije

Uvijek spreman za druženje uz dobru hranu i hladno pivo sa ekipom nakon posla. Zaljubljenik u sport, posebice nogomet, ali ni ostali sportovi mu nisu nepoznanica.

Ana Puškadija

Prodajna savjetnica za telekomunikacije

Komunikativna, vedra i strpljiva, svima u svemu voli pomoći. U slobodno vrijeme voli putovanja, zabavu i druženje s prijateljima.

Krunoslav Kovačević

Voditelj grupe proizvoda

Zaljubljenik u sport, aute, putovanja i fotografiranje. Prodaju ima u malom prstu, a u društvu je poznat kao IT support i roštilj majstor. Slobodno vrijeme voli provoditi u izletima Baranjom i njenim restoranima.

Sandra Anić

Voditeljica stručne podrške odjelu telekomunikacija

Pedantna i znatiželjna Sandra krati vrijeme dobrom horror i triler knjigom. Voli Uvod u anatomiju, travel blogove i hladnu zimu uz toplu čokoladu. Niti jedna pjesma ne prođe bez njezinog pjevušenja.

Andreja Blažević Jeličić

Tehnička podrška odjelu telekomunikacija

Andreja u slobodno vrijeme uči strane jezike, skuplja kuharice i isprobava razne recepte. Jedva čeka ljeto jer obožava more i plivanje, a dok ne čeka da stigne ljeto vozi bicikl i bavi se jogom.

Martina Poropat

Tehnička podrška odjelu telekomunikacija

Ima oko za detalje pa ne čudi da voli umjetnost i knjige. U slobodno vrijeme putuje, crta, slika, fotka.

Iris Filipović

Tehnička podrška odjelu telekomunikacija

Vrijeme krati kazališnim predstavama i šetnjama u prirodi. Da mora, teško bi se odlučila da li joj je draža čokolada ili njezin limeni ljubimac.

Tea Čop Grbac

Tehnička podrška odjelu telekomunikacija

Strpljiva i uvijek dobro raspoložena, gotovo nemoguće ju je naljutiti. U slobodno vrijeme šeta sa svojim ljubimcem Astorom, odigra partiju šaha ili istražuje novitete u svijetu dizajna interijera.

Žan Pijer Kovač

Tehnička podrška odjela telekomunikacija

Kišni dani mu predstavljaju najdraže vrijeme. Uvijek spreman na iznenadnu kavu. Slobodno vrijeme provodi gledajući dobru seriju, e-sport ili uz videoigre.

Ivana Barišić

Voditeljica odjela prodaje zdravstvenih osiguranja, ovlaštena zastupnica u osiguranju

Diplomirana ekonomistica s 10 godišnjim iskustvom u osiguranju i mama najljepše djevojčice. Dalmatinka koja voli Rijeku, ali ne i riječku kišu.

Ivana Bakić

Ovlaštena zastupnica u osiguranju

Voli pričati s ljudima, a naš zdravstveni sustav i svaku ponudu dopunskog zdravstvenog osiguranja poznaje u dušu. Jedino je važno da joj nije dosadno i da ima posla.

Dolores Starčević

Ovlaštena zastupnica u osiguranju

S obzirom na dugogodišnje iskustvo u osiguranju, ne čudi što je postala Kompareovka. Iznimno pedantna i detaljna kad su upiti naših klijenta u pitanju. Slobodno vrijeme nastoji provesti u prirodi.

Kristina Starc

Ovlaštena zastupnica u osiguranju

Komunikativna, društvena i uvijek nasmijana Kristina u slobodno vrijeme najradije ode na izlet sa svojom malom obitelji. Vesele je i odlasci na kazališne predstave jer je gluma njezin hobi i strast od malena.

Maja Gužvić

Ovlaštena zastupnica u osiguranju

Uvijek spremna na akciju, nove izazove, šalu i smijeh. Ne voli kuhati, ali voli dobro pojesti. Obožava sport, glazbu, šetnje i kave pored mora te provoditi vrijeme sa svojim psićem Dee Dee.

Kristina Mađarević

Ovlaštena zastupnica u osiguranju

Samostalna, uporna i optimistična. Baterije puni dobrim treningom i boravkom u prirodi, a voli životinje, ples i kinesku hranu.

 

 

 

Lana Knežević (ex. Vasiljević)

Ovlaštena zastupnica u osiguranju

Uvijek pozitivna i puna energije. Za sreću joj je potrebno zaista malo, a to malo najčešće je sladoled ili čokolada. Uživa u suncu, zalascima i dobrim treninzima. Druženje s obitelji i prijateljima najdraži su joj punjači baterija.

Kristina Sinko

Ovlaštena zastupnica u osiguranju

Kompletnu antistres terapiju pronalazi u dugim šetnjama šumom sa svojim najbližima – što na 2 što na 4 noge. Ne prođe dan, a da se ne zasladi barem jednom čokoladom, po mogućnosti onom najdražom – ljubičastom!

Martina Batos

Ovlaštena zastupnica u osiguranju

Komunikativna kreativka koja obožava glazbu, more, putovanja, prirodu i peći kolače. Obitelj joj je najveći pokretač.

Josipa Gulić

Ovlaštena zastupnica u osiguranju

Dolazi s Raba koji joj je najljepše mjesto na svijetu. Daje najbolje savjete i ima dovitljiv smisao za humor. Voli putovati i jesti, a najviše kada je to dvoje u kombinaciji. Kada krene u šetnju, najveći domet joj je prvi kafić.

Barbara Cuculić

Ovlaštena zastupnica u osiguranju

Draga, vesela i pozitivna osoba čiji će vam osmijeh uljepšati dan. U slobodno vrijeme voli pogledati dobar triler. Iako se boji visine, može se pohvaliti kako je osvojila par većih planinskih vrhova u Hrvatskoj.

Jadranka Bujan

Odjel ključnih klijenata, ovlaštena zastupnica u osiguranju

Uživa u adrenalinskim sportovima, brzim autima, motorima i velikim količinama smijeha. Velika zaljubljenica u fotografiju.

Bruno Fabo

Bruno Fabo

Voditelj odjela prodaje osiguranja

Bruno je zadužen za operativnu suradnju s poslovnim partnerima, a brine se i da prodaji nikad ne bude dosadno. U slobodno se vrijeme rekreativno bavi košarkom te uživa u podvodnom ribolovu i adrenalinskim izazovima.

Valentina Žganec

Team Leaderica, ovlaštena zastupnica u osiguranju

Voli kuhati, ali joj je ipak puno draže kad netko drugi kuha za nju. Obožava spontana putovanja u ugodnom društvu dragih osoba.

Valentina Šunjerga

Team Leaderica, ovlaštena zastupnica u osiguranju

Zaljubljenica u Marvel superjunake – njene super moći su osmijeh i svakodnevno dobro raspoloženje. U slobodno vrijeme voli se baviti fitnessom i provoditi vrijeme s njoj dragim ljudima.

Aleksandra Mikinac (ex. Končar)

Team Leaderica, ovlaštena zastupnica u osiguranju

Uvijek pozitivna i vedra duha,  voli vino i uživa u hrani, a u slobodno vrijeme bavi se šminkanjem. S treninzima kreće od sljedećeg ponedjeljka.

Andrea Sever

Team Leaderica, ovlaštena zastupnica u osiguranju

Diplomirana upravna pravnica kojoj je najdraže mjesto na svijetu njezin ribnjak. Voli trenirati crossfit i smatra kako ništa nije nemoguće onome tko ima volju pokušati.

Adam Grgić

Team Leader, ovlašteni zastupnik u osiguranju

Najbolje funkcionira na niskim temperaturama. Voli trail trčanje, kavu, pizzu i priproste viceve. Prije početka neprestanih potjera za malim sinom, volio je gledati i filmove pa zna tko glumi u nečemu iz 94te.

Dijana Baraba

Dijana Baraba

Ovlaštena zastupnica u osiguranju

Kao dugogodišnji wellness savjetnik naučila sebe i druge kako živjeti zdravo i na sve u životu gleda pozitivno. Slobodne trenutke provodi na nogometnim terenima kao navijačica i podrška sinovima.

Toni Babić

Ovlašteni zastupnik u osiguranju

Svestran i zabavan, uživa u kickboxingu kojeg vidi kao ispušni ventil. Posebno voli šah i nogomet, putovati, kuhati, ali i guštati u hrani. Na poslu je uvijek ozbiljan, a nakon posla po potrebi.

Darko Martić

Darko Martić

Ovlašteni zastupnik u osiguranju

Diplomirani ekonomist osebujnog crnog humora koji ne voli ekonomiju, ali voli pričati o osiguranjima i hrani kad mu je dosadno. Multitasking mu ne ide, ali jede i gleda televiziju u isto vrijeme kao veliki.

Kristina Zupčić Kremenović

Ovlaštena zastupnica u osiguranju

Mlada mama, zaljubljenica u zdrav život i prehranu te fitness. Popije više vode u danu nego svi ostali zajedno – zato je uvijek vesela i dobro raspoložena.

Petra Vidović (ex. Hafner)

Ovlaštena zastupnica u osiguranju

Obožava obiteljska druženja još ako uspije to spojiti s boravkom u prirodi i planinarenjem – pun pogodak. Sitna, ali uporna, godinama igra košarku.

Ksenija Bilić

Ovlaštena zastupnica u osiguranju

Prati trendove, obožava kupovati online, ispija ogromne količine kave, a za sebe kaže da je ultimativni filmofil i knjigofil. Ipak, pas je najveća ljubav.

Niki Keser

Ovlaštena zastupnica u osiguranju

Niki obožava jedriti, putovati i upoznavati nove ljude iz dana u dan. Izrazito simpatična, vedra i skromna lakoćom osvaja simpatije kolega u uredu.

Iva Kosorčić

Ovlaštena zastupnica u osiguranju

Iva je još jedna Kompare pravnica no draža joj je prodaja. Izrazito komunikativna i vedra osoba koja obožava provoditi vrijeme u dobrom društvu. Stresa se riješava treninzima.

Tea Keser Furlan

Ovlaštena zastupnica u osiguranju

Vesela, vedra i pristupačna djevojka. U slobodno vrijeme čita knjige, putuje, a na poslu gnjavi sestru Niki.

Monika Dolinar

Ovlaštena zastupnica u osiguranju

Ponosna mama sina koja svoje slobodno vrijeme provodi trčeći za njim. Kada ne trči za klincem, voli provoditi vrijeme sa prijateljicama na kavi ili društvom u planinama. Često ispeče pokoji kolačić.

Valnea Ban Rošić

Ovlaštena zastupnica u osiguranju

Dinamična i vesela. Nekad se čini da je na dva mjesta istodobno.

Vesna Vukelić (ex. Trbić)

Ovlaštena zastupnica u osiguranju

Uživa u društvu djece i svemu što potječe iz prirode. Na opće zadovoljstvo uže i šire obitelji, često se iskušava u raznim gurmanskim poduhvatima. Vjeruje da ljubav rješava sve probleme.

Marina Baretić Kasunić

Ovlaštena zastupnica u osiguranju

Glasna, iskrena i britkog jezika, Marina voli brzi hod, dizati utege i jesti banane.  Kreativnost ispoljava restauriranjem starog namještaja i općenito uređenjem doma.

Sanjin Maškarin

Ovlašteni zastupnik u osiguranju

Ekonomist koji je u struci radio jedino kao student. Većinu radnog vijeka proveo u osiguranju, a sad se vratio nakon 3 godine. Voli šetnje, more i sunce valjda zato jer toga ima tako malo u Rijeci.

Ana Bilen

Ovlaštena zastupnica u osiguranju

Iznimno vedra i pozitivna, Ana se uvijek smije pa je kolege osvojila na prvu. Obožava more, brzu vožnju i dobru glazbu, a jedna od najvažnijih stvari joj je pozitiva i visoke vibracije.

Milena Zrnić

Ovlaštena zastupnica u osiguranju

Mama dvojice sinova koja voli putovanja, more, kupanje, muziku i dobru knjigu. Kaže da jako voli peći i jesti kolače pa se kolege nadaju da će ostati koji i za njih.

Katja Barić

Ovlaštena zastupnica u osiguranju

Katja je hrabra, željna izazova i uvijek spremna na neku akciju. Bogato znanje o super junacima naučila je od svog sina Spidermana.

Nataša Čupen

Ovlaštena zastupnica u osiguranju

Full time mama dviju djevojčica kojima posvećuje najviše slobodnog vremena. Obožava vrtlariti i smišljati nove recepte koje će jednog dana okupiti u svojoj kuharici. Voli pobjeći u ribolov sa suprugom.

Kristina Šporer Nižić

Ovlaštena zastupnica u osiguranju

Kristina je uvijek nasmijana i vesela, a ako slučajno to nije – cijela ekipa se zabrine. U svoje slobodno vrijeme plete, crta i općenito svašta izrađuje. Obožava šetnje sa svojim psom, igru sa sinom te voli biti u društvu pozitivnih i inspirativnih ljudi.

Laura Fabek (ex. Franjičević)

Ovlaštena zastupnica u osiguranju

U slobodno vrijeme obožava čitati knjige i provoditi vrijeme u prirodi sa svojim ljubimcima psima kojih ima čak 7.  Nije neki ljubitelj kuhanja, ali pozivu na palačinke se uvijek odazove.

Valentina Jelčić

Ovlaštena zastupnica u osiguranju

Vesela i uvijek dobro raspoložena, malo što je može izbaciti iz takta i u svemu vidi nešto pozitivno. Voli sport, posebno karate koji i trenira. Ne voli biti sama, pa najviše uživa vrijeme provoditi u društvu dragih ljudi.

Ivana Božić (ex.Baniček)

Ovlaštena zastupnica u osiguranju

Ivana za sebe kaže da je na prvom mjestu mama. Vesela i nasmijana, uvijek spremna pomoći, voli društvo i zabavu. Strastvena obožavateljica auto tuninga i stylinga.

Anita Franjković

Ovlaštena zastupnica u osiguranju

Svaki slobodni trenutak iskoristit će za šetnju ogulinskim šumskim stazama, a u pratnji joj je uvijek njezina terijerka. Voli voćne kolače i tamnu čokoladu.

Davor Lencović

Ovlašteni zastupnik u osiguranju

Smatra da su priroda i humor osnovne ljudske potrebe, pa se trudi da mu toga nikad ne nedostaje. Ovisnik o snijegu, čokoladi, dobroj knjizi i glazbi – što se susjedima ne sviđa baš uvijek.

Marina Mataija

Ovlaštena zastupnica u osiguranju

Jednom godišnje mora negdje otputovati, a želja joj je posjetiti što više zemalja! Uživa u dobrom filmu i ugodnoj večeri uz društvene igre. Ekološki osviještena, voli prirodu i životinje, posebno mačke.

Mateo Jagodić

Ovlašteni zastupnik u osiguranju

Strastveno prati svaku košarkašku tekmu do dugo u noć pa mu ujutro treba dupla doza kave. Obožava igrati i pratiti košarku, kave s pogledom na more i dobru sarkastičnu šalu.

Barbara Novačić

Ovlaštena zastupnica u osiguranju

Obožava životinje, čokoladu i dobru klopu pa slobodno vrijeme provodi u teretani. Vodi se uzrečicom “Tko pjeva zlo ne misli” i zaista je najbolje opisuje: vedra, vesela i nasmijana. Često je čujemo kako pjevuši.

Arlina Hapadžić

Ovlaštena zastupnica u osiguranju

Vječiti optimist s teorijom da je čaša uvijek polupuna, a ne poluprazna. Arlina je veliki zaljubljenik u putovanja te svaki slobodni trenutak provodi tražeći što jeftinije avionske karte.

Swen Prohaska

Ovlašteni zastupnik u osiguranju

Lega iz Osijeka koji doma ima pravi mali zoološki vrt. Po prirodi vedar i radoznao, uživa u organizaciji zabava i kuhanju pravog slavonskog čobanca za svoje prijatelje. Voli sve što ima veze s automobilima.

Ana Dević

Ovlaštena zastupnica u osiguranju

Još jedna legica. Ana voli spontana putovanja, dobru glazbu, još bolju knjigu, a najviše ispijati crnu kavu na terasama osječkih kafića. Jedva čeka prve zrake sunca da se provoza biciklom s psom u košari.

Arnela Vidimlić

Ovlaštena zastupnica u osiguranju

Pozitivna i društvena te uvijek spremna pomoći. Slobodno vrijeme najviše voli provoditi s obitelji i prijateljima. Ako nije u Rijeci, onda je u Livnu – u maminom kraju. Hladne i kišne riječke dane provodi u teretani čekajući ljeto.

Tina Mikulić

Ovlaštena zastupnica u osiguranju

Tina uživa u zimskim sportovima, naročito snowboardingu. Slobodno vrijeme provodi tražeći prirodne znamenitosti koje još nije posjetila sa svoja dva psa ili gledajući trilere. Neostvarena želja joj je postati pilot.

Martina Bošković

Ovlaštena zastupnica u osiguranju

Zaljubljenica u Disneyeve bajke koja slobodno vrijeme provodi u prirodi. Najdraže joj je rolanje i vožnja biciklom s prijateljima uz Dravu. Voli kuhati, a još više jesti neobična jela.

Diana Dugina

Ovlaštena zastupnica u osiguranju

Ljubiteljica dobre knjige, psiholoških trilera, psihologije, osobnog razvoja, ljudi i životinja svih vrsta. Uvijek u potrazi za dinamikom i novim izazovima.

Adrian Kišpalko

Ovlašteni zastupnik u osiguranju

Vedar i otvoren štreber, zaljubljenik u visine, putovanja i sarmu. Ima nevjerojatnu potrebu nahraniti svakog gosta. Nerazdvojan prijatelj samojeda Kode.

Ivona Adžić

Ovlaštena zastupnica u osiguranju

Vesela i komunikativna te uvijek spremna pomoći. Voli društvene igre uz dobro vino i još bolju ekipu, a vrijeme za opuštanje i odmor iskoristi za pogledati dobar film.

Ana Katušić

Ovlaštena zastupnica u osiguranju

Aninu antistres terapiju čine DIY projekti, kuhanje, putovanja na nova mjesta, pokoja utakmica hokeja na ledu i koker španijel Toto. Smatra da nikad nije prerano za božićne pjesme i lampice.

Antonio Kopi

Ovlašteni zastupnik u osiguranju

Fizioterapeut kojeg je zaintrigirala prodaja. Povijest nogometa ima u malom prstu, talijanski Calcio mu je posebna strast. U slobodno vrijeme uživa u rekreaciji i pisanju sportskih članaka.

Viktoria Sigler (ex.Torjanac)

Ovlaštena zastupnica u osiguranju

Viktoria je vesela i uvijek dobro raspoložena (a ako nije, onda je samo gladna). Voli pročitati dobru knjigu, isprobati nove recepte. Veseli je kad drugi uživaju u njenim kolačima. Strastvena je kolekcionarka tenisica po dječjim odjelima.

Katarina Capjak

Ovlaštena zastupnica u osiguranju

Nasmijana, vedra i uvijek raspoložena za dobru zezanciju. Obožava ljeto i ne smetaju joj temperature od 40°C! Velika je ljubiteljica kriminalističkih serija i romana. Slobodno vrijeme voli provoditi kartajući belu.

Vlasta Maćešić

Ovlaštena zastupnica u osiguranju

Pričljiva plavuša koja ne skida osmijeh s lica, ali ako ipak krene po zlu – sreću vidi u životinjama i svojim prijateljima. Kad se smije, njen zarazni smijeh zauzme cijelu prostoriju… zato jer je jako glasna.

Ornella Lesica

Ovlaštena zastupnica u osiguranju

Gurmanka kojoj je najdraže jelo sushi, a najsretnija je po škuroj buri pod dekicom i dobrom knjigom. Da osvoji milijune, zbrinula bi napuštene životinje i educirala svu djecu.

Martina Lovaković

Ovlaštena zastupnica u osiguranju

Nasmijana, pedantna i snalažljiva osoba. Obožava šetnje po suncu te druženje s prijateljima i obitelji. Poznata po tome da uza sebe uvijek ima jako puno slatkiša.

Alen Fotak

Ovlašteni zastupnik u osiguranju

Ljubitelj je životinja, nikada ne odbija druženja s ekipom. Obožava filmove, serije i video igrice. Igra nogomet, ali samo Fifa igrice. Slobodno vrijeme najčešće provodi u prirodi sa svoja dva mlada talijanska vodena psa.

Andrijana Škrnički Tandarić

Ovlaštena zastupnica u osiguranju

Dinamična mama dvoje vrlo energične djece. Uvijek gladna i spremna za društvene igre  Vrlo uporna i uvijek iskrena vođena mišlju  – što zračiš, to privlačiš. Slobodno vrijeme provodi uz obitelj, prijatelje i dva psa.

Karla Beg

Ovlaštena zastupnica u osiguranju

Uvijek je u pokretu i rijetko kada ima vremena za odmor jer dan je prekratak da bi se odmaralo. Voli biti okružena prijateljima, putovati i upoznavati nova mjesta pa, čim se pruži prilika, koferi se pakiraju.

Jerka Kamenicki

Ovlaštena zastupnica u osiguranju

Vedra, vesela i baš uvijek nasmijana! Voli tetovaže i za sada ih ima 11, a vožnje motorom po lijepoj našoj koristi kao odmor od svega.

Mislav Vetengl

Ovlašteni zastupnik u osiguranju

Voli šetnje prirodom, druženje s prijateljima i odlaske na pub kvizove. Rekreativno se bavi nogometom i košarkom, što fizički što na Playstationu. Veliki fan filma, serija, glazbe te pogotovo preslušavanja gramofonskih ploča.

Tena Fehir

Ovlaštena zastupnica u osiguranju

Tena je mama dva dječaka; zadnja kava s legicom je trajala 20 min jer je dečkima falila mama. A svoj stol najradije bi preselila negdje u prirodu i uz cvrkut ptica i šum vode pričala s vama iz šatora.

Tena Maksimović

Ovlaštena zastupnica u osiguranju

Tena je osoba koja nikada ne skida osmijeh s lica. Vječit je optimist i sa sobom uvijek nosi pozitivnu energiju. U slobodno vrijeme uljepšava lica žena i provodi vrijeme sa svojom kćerkicom.

Matija Takač

Ovlašteni zastupnik u osiguranju

Najviše voli provoditi slobodno vrijeme s novim Playstationom 5. Uživa u kuhanju te je uvijek spreman na druženje i šetnju s psom.

Tamara Kolar

Ovlaštena zastupnica u osiguranju

Besramno tvrdi kako peče najbolje palačinke ikad, posjeduje cijeli arsenal meme-ova prikladnih za svaku priliku, zapleše čim joj se za to ukaže prilika, a usto je i totalni fanatik za lijepim zalascima i oblacima.

Anamarija Val

Ovlaštena zastupnica u osiguranju

Još jedna mlada mama, uvijek nasmijana. Zaljubljena u zalaske sunca i more iako ne bi mogla bez svog Osijeka. Opušta se šetnjama uz Dravu s obitelji ili isprobavanjem novih recepata u kuhinji.

Anamarija Petrović

Ovlaštena zastupnica u osiguranju

Vizažistica, veganka i ljubiteljica životinja. Skrbnica dva udomljena mopsa Queeny i Blaža. Društvena i vesela, voće bira prije bilo kakvog slatkiša.  Obožava serije i uz njih nachose sa salsom.

Ivana Jurković

Ovlaštena zastupnica u osiguranju

Nesuđena baristica koja ruši rekorde u ispijanju kave te vrlo vjerojatno i kolekciji tenisica koje posjeduje. Veliki je ljubitelj tetovaža i životinja. Obožava jesti kolače, ali ne i praviti iste.

Jasmina Pavlović

Ovlaštena zastupnica u osiguranju

Strastvena navijačica hrvatske reprezentacije i njen kockasti dres je uvijek spreman. Ne propušta priliku za igrice na plejki, pogledati Ligu Prvaka, krimiće i seriju Prijatelji. Najponosnija je sa diplomom vatrogaskinje.

Marijana Sklenar Katavić

Ovlaštena zastupnica u osiguranju

Vesela, nasmijana i komunikativna, uvijek spremna se našaliti. Ljubiteljica dobre knjige, filmova i serija. Slobodno vrijeme provodi u parkiću s djecom, najveće je dijete u parkiću.

Ivana Miletić

Ovlaštena zastupnica u osiguranju

Rođena Slavonka, odrasla u Rijeci, radi dobre kolače, a jos ih više voli jesti.
Puna ljubavi za djecu i životinje. Bezbroj puta je pogledala Harry Pottera i Lord of the rings.

Nikolina Vučetić

Ovlaštena zastupnica u osiguranju

Komunikativna i društvena Ličanka, rođena u Češkoj, a živi u Rijeci. Provođenje vremena sa obitelji, svojim psom i prijateljima je čini najsretnijom. Voli ljeto i druženja na plaži uz kriglu hladne pive.

Lora Batista

Ovlaštena zastupnica u osiguranju

Dinamična, skoro koliko i njezina vožnja. Vesela, nasmijana, pričljiva i uvijek u pokretu. Kave, druženja ili treninzi su dio njene svakodnevnice. Dvije velike ljubavi su joj njen veliki pas i Mini auto.

Luka Drempetić

Ovlašteni zastupnik u osiguranju

Svoje slobodno vrijeme voli provoditi sa svojom obitelji. Ljubitelj automobila i nogometa koji je uvijek spreman pomoći drugima. Opušta se uz dobar film ili neku videoigru.

Melani Tomoković

Ovlaštena zastupnica u osiguranju

Uvijek dobro raspoložena, vedra i komunikativna, rado ispija kave s obitelji i prijateljima. Kao prava Slavonka, voli dobre tamburaške fešte.

Korina Starčević

Ovlaštena zastupnica u osiguranju

Rođena Slavonka s Dalmacijom u srcu, obožava ljeto, more i plažu. Dan započinje tek nakon dobre jutarnje kave. Majstorica je za osiguranje i najbolje kolače.

 

Tamara Čivčija

Ovlaštena zastupnica u osiguranju

Druželjubiva i komunikativna osoba koja je uvijek spremna pomoći drugima. Voli plivanje, duge šetnje, uživanje u prirodi, more i ljeto. Slobodno vrijeme provodi u krugu prijatelja i obitelji.

Dino Đerfi

Ovlašteni zastupnik u osiguranju

Vrlo radoznao ekonomist koji voli druženja, učiti nove stvari i smijati se na glupe fore. U slobodno vrijeme ponekad posjeti fitness centar, prošeta u prirodi sa psom i ispeče odličan roštilj.

Matea Horvatek

Ovlaštena zastupnica u osiguranju

Najviše voli druženja sa prijateljima i obitelji. Obožava životinje, odlazak u prirodu i vrijeme s njezinim ljubimcima. Zaljubljenica u tradiciju i članica je KUD-a. Vrlo je komunikativna, pedantna i spremna za šalu.

Vedrana Sušec

Ovlaštena zastupnica u osiguranju

Samo ime je odlično opisuje. Vedra, vesela i komunikativna osoba. Voli društvo koje zrači pozivnom energijom. Slobodno vrijeme provodi u prirodi ili gledajući filmove i crtiće.

Valentina Budimir

Ovlaštena zastupnica u osiguranju

Slobodno vrijeme voli provesti u dobrom društvu, obožava životinje, prirodu, šalu i smijeh. Valentina je vesela, radoznala i uvijek spremna pomoći. Voli pogledati dobar film i pročitati dobru knjigu.

Lara Katančić

Ovlaštena zastupnica u osiguranju

Uvijek vesela i spremna otići popiti dobru kavu. Obožava kuhati i peći kolače, a bude najsretnija kada je nebo lijepih boja. Uz to obožava i svoju mačku koju je možda ipak malo previše razmazila.

Luka Botić

Ovlašteni zastupnik u osiguranju

Rođeni Slavonac koji živi u Istri. Ravna polja zamijenio  za more i masline. Obožava nogomet, dobru glazbu, dobro društvo i klopu. Uvijek nasmijan i dobre volje. Ne voli toplo pivo i loš centaršut.

Martina Berković

Ovlaštena zastupnica u osiguranju

Pozitivna i nasmijana, uvijek spremna pomoći. Martina obožava sunce, kavu i glazbu a većinu svog slobodnog vremena provodi s obitelji i prijateljima. Veliki je ljubitelj društvenih igri i slaganja puzli.

Martina Tudor

Voditeljica tarife/stručne podrške odjelu osiguranja, ovlaštena zastupnica u osiguranju

Radi najšarenije, ali i najtočnije izvještaje. Pazi da uredske biljke ne umru i da životinjice koje zalutaju u ured vrati u divljinu. Odličnog smisla za humor, voli društvo, glazbu i putovati.

Kristina Pajnić

Tarifa i stručna podrška odjelu osiguranja

Zadužena za unos podataka, komunikaciju s korisnicima i partnerima te podršku savjetnicima, svoje slobodno vrijeme provodi sa sinom ili prijateljicama ispijajući čaj. Voli prirodu, putovanja, organizaciju, točnost i red.

Karmen Mamula

Karmen Mamula

Tarifa i stručna podrška odjelu osiguranja

Pedantna, marljiva, s odličnim smislom za humor i “konjskim živcima”. Slobodne trenutke koristi za druženja, šetnje i duge kave. Obožava ljeto, more, sunce, vesele ljude i smatra da je u poslu, kao i privatno, bitna dobra komunikacija.

Ema Bićanić Vukelić

Tarifa i stručna podrška odjelu osiguranja

Ema je još jedno pravno pojačanje u Kompare timu. Mirna, pedantna i precizna – voli putovati, izlaziti, skijati i svog psića.

Stephani Žigante

Tarifa i stručna podrška odjelu osiguranja

Brzo uči i širi pozitivnu energiju na kolege. Za nju nema nerješivog problema. Slobodno vrijeme najradije provodi u Istri. Velika obožavateljica mačaka.

Kristina Valenčić

Tarifa i stručna podrška odjelu osiguranja

Slobodno vrijeme koristi za šetnje, treninge ili boravak u prirodi, a svaki sunčani vikend iskoristiti će za planinarenje. Uživa u finoj kavi i druženju s prijateljima. Voli mačke.

Ivana Vlah

Ivana Vlah

Tarifa i stručna podrška odjelu osiguranja, ovlaštena zastupnica u osiguranju

Uz jako brzo pričanje i prodoran smijeh, može je se prepoznati po velikim količinama vode i voća koje svakodnevno unese u sebe. Strašno slaba na slatko i muziku kojom je uvijek okružena.

Andrea Sertić

Tarifa i stručna podrška odjelu osiguranja

Naša Andrea jako voli čitati i graditi kućice od legića sa svojim sinom. Uvijek se voli nasmijati, ali ne vicevima jer njih rijetko kada shvati.

Nuša Pasarić

Voditeljica grupe proizvoda

Diplomirana ekonomistica i radoholičarka koja je slučajno završila u svijetu osiguranja i više ne želi otići. Osim posla, najviše voli šetnje sa svojim psom Aresom i boravak na plaži i suncu. Prepoznat ćete je po uvijek vedrim i veselim bojama koje nosi, kao i velik osmijeh na licu.

Lovro Karajić

Suradnik u odjelu grupe proizvoda

Velik zaljubljenik u šumu i šumski svijet, Gorski kotar mu je drugi dom. Uvijek spreman na dobru zafrkanciju i razgovor o milijun nebitnih tema.

Kota

Uredski antistres čupavac

Svakim svojim posjetom razveseli kolege u uredu koji joj se tada krenu obraćati visokim, piskutavim glasovima punim milih umanjenica. Može se čuti smijeh svih prisutnih posebno kada trči po uredu ili prati nečiju marendu.

Lola

Udomi-princeza

Još jedna ljubimica i maza Kompareovaca, koja svake godine zajedno sa svojom udomiteljicom Helenom slavi svoj Udomidan. A mi ne možemo biti sretniji zbog toga.

Dinka

Plaha predivnica

Azilska cura postala je prva dama osječkog Kompare ureda. Ani je bila ljubav na prvu obrvu, a ostalima ljubav na prvo mahanje repom. Uveseljava sve Kompareovce, a plan joj je oboriti rekord u broju užicanih keksića.

Nera

Security i video nadzor osječkog ureda

Još jedna udomljena ljepotica koja je istinska dobra duša, maza i antistress našeg osječkog ureda. U stopu prati svog Nenada kako joj ne bi nigdje pobjegao.

KOMPARE SERVIS

Kompareovci Iskustva kupaca Za partnere Poslovi Poslovni podaci Uredi i kontakt

ONLINE KUPOVINA

Postupak ugovaranja Česta pitanja Načini plaćanja auto osiguranja Načini plaćanja dopunskog zdravstvenog osiguranja Provjera police dopunskog zdravstvenog osiguranja Upute za refundaciju i ugovorne ustanove Općenita obavijest klijentima osiguranja o uvođenju eura

SIGURNOST KUPACA

Informacije o obradi osobnih podataka Pravne obavijesti Reklamacije i pritužbe Otkazivanje ugovora i raskid police Obavijest potrošačima Akcije u osiguranju Zakonski termini za vrstu osiguranja

Načini plaćanja

Jednokratno općom uplatnicom ili karticama do 12 rata bez kamata.
Trustmark webshop
Fiksni tečaj konverzije: 1 EUR = 7,53450 kn

OBRADA PODATAKA
Upisane osobne podatke koristimo da te možemo kontaktirati, obavijestiti o ponudama i pomoći ti pronaći osiguranje ili telekom uslugu prema tvojim zahtjevima i potrebama. U svakom trenutku možeš se predomisliti i odbiti primanje naših e-mail poruka klikom na opciju “odjava” na kraju svake naše poruke ili popunjavanjem obrasca ili slanjem poruke na szop@kompare.hr. Pročitaj više u Informacije o obradi osobnih podataka

GOOGLE CAPTCHA ZAŠTITA
Stranica kompare.hr zaštićena je Google Captcha sustavom, a više o tome možeš pročitati kroz politiku privatnosti i uvjete korištenja.

Klikni ovdje za odjavu sa newslettera

Newsletter šaljemo našim korisnicima temeljem legitimnog interesa. Upiši svoju e-mail adresu ako ne želiš primati newsletter. Sve o obradi podataka pronađi u Informacije o obradi osobnih podataka

© 2012- kompare.hr

Distribuciju osiguranja omogućuje posrednik u osiguranju Custodia d.o.o za zastupanje u osiguranju
HANFA Datum dozvole za rad 09.08.2013.,Klasa dozvole za rad UP/I-453-02/13-37/38

whatsapp
Viber