O nama

Kompare tim uspoređuje ponude svih osiguranja, telekom operatera i opskrbljivača struje kako bi za tebe pronašli najpovoljniju opciju. Od nas ćeš dobiti neovisan i educiran savjet koji će ti pomoći u donošenju ispravne odluke o kupnji.

Nikša Tomulić

Nikša Tomulić

Kapetan Kompare broda

Dobra ideja i poslovni koncept potakli su ga na osnivanje Komparea u čemu su ga poduprli obitelj i suosnivači. Uvijek spreman za uvođenje novih tehnologija, isprobavanje novih metoda i generiranje novih ideja.

Marjeta Tomulić Vehovec

dr. sc. Marjeta Tomulić Vehovec

Direktorica i ovlaštena zastupnica u osiguranju

Pravnica s pravosudnim ispitom, doktoratom Sveučilišta u Ljubljani i magisterijem Sveučilišta u Lausanni (CH). Redovito pomaže u prevođenju stavaka zakona s pravnog na hrvatski jezik. Peče najbolje kolače na svijetu.

Emil Franjčec

Emil Franjčec

Prodaja i odnosi s pružateljima usluga

FER-ovac koji u poslu voli raditi s osmijehom i prijateljskim odnosom s korisnicima i suradnicima. Dosadašnja karijera prepuna je velikih imena poput Croatia osiguranje, Hewlett Packard, Cisco Systems i Atento.

Ozren Papić

Ozren Papić

Poslovni i podatkovni analitičar

Interno poznatiji kao Ozzy, informatičar, kanadski poduzetnik i analitičar domaćih korjena, izgradio i vodio nekoliko povećih firmi od kojih je jednu prodao Telefonici, a drugu IBM-u. Ima kliker i rješenje za sve. 

Bruno Fabo

Bruno Fabo

Voditelj prodaje

Bruno je zadužen za operativnu suradnju s poslovnim partnerima, a brine se i da prodaji nikad ne bude dosadno. U slobodno se vrijeme rekreativno bavi košarkom te uživa u podvodnom ribolovu i adrenalinskim izazovima.

Dijana Baraba

Dijana Baraba

Prodajna savjetnica i ovlaštena zastupnica u osiguranju

Prethodno je kao dugogodišnji wellness savjetnik naučila sebe i druge kako živjeti zdravo i na sve u životu gleda pozitivno. Slobodne trenutke provodi na nogometnim terenima kao navijačica i podrška svojim sinovima.

Danko Bjelić

Danko Bjelić

Prodajni savjetnik i ovlašteni zastupnik u osiguranju

Ovaj mladi harmonikaš s višegodišnjim iskustvom iz svijeta osiguranja svoje probleme rješava sviranjem u bendu. Uvijek veseo, svojim kolegama ne daje mira raznim pošalicama i brzinom kojom odgovara na upite korisnika.

Marina Zupčić

Marina Zupčić

Prodajna savjetnica i pomoćnica ovlaštene zastupnice u osiguranju

Perfekcionist i control freak koji strahovito voli mačke, kickboxing i kave s prijateljima, sporazumijeva se s kolegama putem sarkazma i crnog humora, a ujutro uz kavu voli rješavati sudoku. Tvrdi da punk nije mrtav.

toni

Toni Babić

Prodajni savjetnik i pomoćnik ovlaštene zastupnice u osiguranju

Svestran i zabavan, ovaj savjetnik uživa u kickboxingu kojeg vidi kao ispušni ventil, a posebno voli šah i nogomet, putovati, kuhati, ali i guštati u hrani. Na poslu je ozbiljan, nakon posla je ozbiljan po potrebi.

Darko Martić

Darko Martić

Prodajni savjetnik i ovlašteni zastupnik u osiguranju

Diplomirani ekonomist osebujnog crnog humora koji ne voli ekonomiju, ali voli pričati o osiguranjima i kuhanju i kada mu je dosadno. Multitasking mu ne ide, ali jede i gleda televiziju u isto vrijeme kao veliki.

natasa

Nataša Biočić

Prodajna savjetnica za telekomunikacije

Uvijek vesela i dobrog raspoloženja, strpljivo i predano pomaže korisnicima u odabiru najbolje telekom usluge. Zna sve o brzom internetu, TV programima i cijenama poziva. Slobodno vrijeme provodi u društvu obitelji i psa Zagora.

Kota Vehovec

dr. vet. med. Kota

Uredski antistres čupavac

Svakim svojim posjetom razveseli kolege u uredu koji joj se tada krenu obraćati visokim, piskutavim glasovima punim milih umanjenica. Može se čuti smijeh svih prisutnih posebno kada trči po uredu ili prati nečiju marendu.

Martina Tudor

Martina Tudor

Voditeljica odjela tarife i tehničke podrške prodaji

Jedina osoba kojoj uredske biljke ne umiru i koja je najsretnija kada je posao riješen do kraja. U uredu poznata kao “problem solver” nelogičnosti. Jako voli životinje i dobru muziku. Želi čim više putovati i upoznavati nove kulture.

Karmen Mamula

Karmen Mamula

Tehnička podrška prodaji

Pedantna, marljiva, s odličnim smislom za humor i “konjskim živcima”. Slobodne trenutke koristi za druženja, šetnje i duge kave. Obožava ljeto, more, sunce, vesele ljude i smatra da je u poslu, kao i privatno, bitna dobra komunikacija.

Kristina Pajnić

Kristina Pajnić

Tehnička podrška prodaji

Zadužena za unos podataka, komunikaciju s korisnicima i partnerima te podršku savjetnicima, svoje slobodno vrijeme provodi sa sinom ili prijateljicama ispijajući čaj. Voli prirodu, putovanja, organizaciju, točnost i red.

Ivana Vlah

Ivana Vlah

Voditeljica podrške korisnicima

Uz jako brzo pričanje i prodoran smijeh, može je se prepoznati po velikim količinama vode i voća koje svakodnevno unese u sebe. Strašno slaba na slatko i muziku kojom je uvijek okružena. Ima najbolji wifi signal u uredu.

dubravka

Dubravka Mirić

Voditeljica razvoja i marketinga

Zadužena za marketing i razvoj novih proizvoda te optimizaciju postojećih. U uredu poznata kao “potuži se Dubi”. Slobodno vrijeme provodi u prirodi, na putu ili društvu prijatelja. Smatra Ogulin centrom svijeta.

Tomislav Ribarić

Tomislav Ribarić

Software inženjer

Full stack developer s višegodišnjim iskustvom na domaćem i američkom tržištu. Vrlo pedantan u dizajnu, arhitekturi i kodiranju softverskih rješenja, uz to i velik AI/machine learning/data analytics entuzijast.

Benjamin Alijagić

Benjamin Alijagić

Dizajner

Bavi se dizajnom od svoje 14., a pomogao je i savjetovao brojne startupove te radio s dizajnerskim agencijama za svjetske vodeće brendove. Ovaj startup entuzijast nalazi veliku strast u razvoju proizvoda i fotografiranju.

Ivica Hrg

Ivica Hrg

Senior developer

Zadužen za back-end i front-end programiranje te održavanje i razvoj baze podataka. Preko 9 godina se bavi programiranjem i izradom aplikacija. Drugo izuzetno bitno zaduženje je za donositi kobasice i šunke iz Slavonije.

luigi

Aleksandar Sošić

Developer

Developer s preko deset godina iskustva, poduzetnik, bavi se full stack developmentom na nekoliko projekata. U slobodno vrijeme alpinist i fotograf, uživa u prirodi i dugim šetnjama sa svojim psom.

ivan2

Ivan Milaković

Junior developer

Ivan je student zadnje godine računarstva, omiljen među kolegicama, voli muziku i uvijek je na soundcloudu. Najsretniji je kad mu posao ide od ruke i kad je toplo.

kristina

Kristina Zupčić Kremenović

Prodajna savjetnica i pomoćnica ovlaštene zastupnice u osiguranju

Mlada mama, zaljubljenica u zdrav život i prehranu te fitness. Popije više vode u danu nego svi ostali zajedno – zato je uvijek vesela i dobro raspoložena.

ksenija

Ksenija Bilić

Prodajna savjetnica i pomoćnica ovlaštene zastupnice u osiguranju

Prati trendove, obožava kupovati online, ispija ogromne količine kave, a za sebe kaže da je ultimativni filmofil i knjigofil. Ipak, pas je najveća ljubav.

petra

Petra Hafner

Prodajna savjetnica i pomoćnica ovlaštene zastupnice u osiguranju

Obožava obiteljska druženja još ako uspije to spojiti sa boravkom u prirodi i planinarenjem – pun pogodak. Sitna, ali uporna, godinama igra košarku.

ana

Ana Tomulić Anić

Prodajna savjetnica i ovlaštena zastupnica u osiguranju

Full time mama dvojice sinova slobodno vrijeme provodi na poslu. Obožava more i ljeto – to je dovoljno da napuni baterije i preživi tmurnu zimu u Rijeci.

jennifer

Jennifer Fumić

Prodajna savjetnica i pomoćnica ovlaštene zastupnice u osiguranju

Skromna i samozatajna Jennifer krije puno talenata kao što je pjevanje i glazba. Neustrašije i Fiona – njezini zec i pas je svaki dan čekaju da dođe s posla i da joj razvesele slobodo vrijeme.

matea

Matea Kobe

Prodajna savjetnica i pomoćnica ovlaštene zastupnice u osiguranju

Matea obožava kuhati i smišljati recepte, a ostali u uredu bi bili jako sretni da mogu full time biti degustatori recepata. Studira menadžment u turizmu, a kad ne kuha, bavi se uzgojem pasa.

miroslava

Miroslava Mrkalj

Prodajna savjetnica i pomoćnica ovlaštene zastupnice u osiguranju

Studentica psihologije koja obožava igrati igrice i čitati horore – dovoljno je samo reći Stephen King.

elma

Elma Mersnik

Edukator i supervisor prodaje

Uvijek nasmijana i vedra, unosi pozitivnu energiju među kolege. Ima osiguranje “u malom prstu”. Kuha svaki dan, jede puno voća i putuje na egzotične destinacije – voli brodove.

ivana

Ivana Glavić

Podrška korisnicima

Ivana je studentica prava koja svoje slobodno vrijeme provodi u našem uredu i pomaže korisnicima oko svih pitanja. Uvijek dobre volje i smirena, kad ne odgovara na upite korisnika pomaže nam u tumačenju općih uvjeta osiguranja i ostalih pravnih zavrzlama. 

antonela

Antonela Divković

Podrška korisnicima

Svi u uredu znaju da na Antonelinom stolu uvijek mogu pronaći nešto slatko. Studira jezike što objašnjava zašto za sebe kaže da voli njemački. Vrijeme koje ne provede u našem uredu ili na fakultetu provodi s prijateljima.