01/ 555 0666 Usporedi usluge Menu
Prijavi se na kompare.hr newsletter i nikad ne propusti pravu uštedu!

Niste upisali ispravnu email adresu

Zašto kompare.hr?

Kada bismo tražili proizvod ili uslugu, nikada ne bismo bili sigurni da smo provjerili sve opcije. Nismo znali za neku posebnu ponudu, nismo mogli naći pravu informaciju na internetskoj stranici, ili pak nismo ni znali da neka tvrtka nudi pojedinu uslugu. Osim toga, zanimalo nas i mišljenje drugih korisnika.

Odlučili smo napraviti servis koji skraćuje vrijeme pronalaska prave informacije. Tako je nastao kompare.hr.

kompare.hr besplatno objedinjuje pronalazak, usporedbu i ocjenu različitih usluga i proizvoda na jednome mjestu, a sve to kako biste vi kao potencijalni korisnici, bili što zadovoljniji sa odabirom.

Kada smo već sve to napravili, omogućili smo i online naručivanje ponude od odabranih tvrtki - zatraži ponudu i uskoro ćeš dobiti najviše za svoj novac.

 • Nikša Tomulić

  Osnivač

  Nikša Tomulić je direktor i osnivač neovisnog portala za usporedbu usluga - kompare.hr. Član CRANE-a.  Nikša je posljednjih petnaestak godina stjecao međunarodno radno iskustvo radeći u high-tech i telekomunikacijskome sektoru u različitim ulogama – od IT inžinjera i arhitekta za mrežne tehnologije u Švicarskoj, pa do direktora međunarodne prodaje vodećega slovenskog sistem integratora, uz zaduženja za razvoj novih tržišta.

   

 • Emil Franjčec

  Prodaja i odnosi s pružateljima usluga

  FER-ovac, sa dosadašnjom karijerom u Croatia osiguranju - sektoru informatike, nakon toga u kompanijama Hewlett Packard i Cisco Systems u prodaji za velike korisnike iz financijske industrije, te hrvatskoj IT kompaniji Atento. U poslu voli raditi s osmijehom i prijateljskim odnosom s korisnicima i suradnicima, te na taj način gradi odnos povjerenja i razumijevanja.

   

 • Dubravka Mirić

  Head of product development

  Dubravka je zadužena za razvoj novih proizvoda i usporedbi te unapređenje postojećih. 
  Voli izazove i nova rješenja, a vjeruje kako svojim radom pridonosi zadovoljstvu korisnika pri korištenju svih usluga koje kompare.hr nudi. Slobodno vrijeme provodi u prirodi ili društvu prijatelja.

   

 • Ivica Hrg

  Programer

  Zadužen za back-end i front-end programiranje, te održavanje i razvoj baze podataka. Preko 9 godina se bavi programiranjem i izradom aplikacija. Zadužen za donosit kobasice i šunke iz Slavonije.

   

 • Igor Varljen

  Stručnjak za osiguranja

  Stručnjak sa višegodišnjim iskustvom u radu u osiguranju. U slobodno vrijeme zaljubljenik u off-road Quad i ATV vožnju te Hi-Fi. Član humanitarne udruge Lions Clubs International.

   

 • dr. sc. Marjeta Tomulić Vehovec

  Direktor, ovlašteni zastupnik u osiguranju

  Pravnica s pravosudnim ispitom i višegodišnjim iskustvom primjene prava u praksi i na akademskoj razini. Iskustvo je stekla radeći u odvjetništvu te na Pravnom fakultetu u Rijeci I Zagrebačkoj školi za ekonomiju i menedžment. Doktorirala iz područja prava EU na Sveučilištu u Ljubljani, te magistrirala pravo EU i međunarodno ekonomsko pravo na Sveučilištu u Lausanne-i, Švicarska. Peče najbolje kolače na svijetu.

   

 • Martina Tudor

  Customer support

  Martina je uglavnom zadužena za komunikaciju sa korisnicima i odgovaranju na sva njihova pitanja. Između ostalog radi i na ažuriranju postojećih proizvoda, unošenju podataka, te testiranju funkcionalnosti. Voli životinje, dobru muziku i putovanja. Kada pronađe vremena, rado se bavi šivanjem, te izrađivanjem nakita i ostalih stvarčica.

   

 • Leon Jerinić

  Junior Developer

  Svježi informatički bakalar (bacc. inf.) uplivao u vode kompare.hr-a na "kaljenje". Zadužen za all-end(s) programiranje i stalno maltretiranje (čitaj ispitivanje) starijih kolega. U slobodno vrijeme voli šetnje te se nekada bavio sportom dok ga danas samo gleda.

   

 • Bruno Fabo

  Project Manager

  Bruno je zadužen za operativnu suradnju s poslovnim partnerima te koordinaciju poslova unutar kompare.hr tima. Njegov zadatak je (milom ili silom) prikupiti sve potrebne informacije za uspješnu realizaciju novih projekata.Osim toga, brine se i da programerima nikada ne bude dosadno. U slobodno vrijeme rekreativno se bavi košarkom te uživa u podvodnom ribolovu i adrenalinskim izazovima.

   

 • Tajana Haramija

  Ovlašteni zastupnik u osiguranju

  Tajana je pomoćnik u prodaji osiguranja. Zadužena je da do korisnika dođe točna i pravovremena informacija. Voli timski rad i dinamičan posao. Hobiji joj uključuju ples, boravak u prirodi i trčanje za klincima.

   

 • Dijana Baraba

  Pomoćnica ovlaštenog zastupnika u osiguranju

  Dijana je trenutno zadužena za promociju i prodaju proizvoda. Prethodno je kao dugogodišnji wellness savjetnik naučila sebe i druge kako živjeti zdravo i na sve u životu gleda pozitivno (My Life Is Not About Waiting For The Storm To Pass, It Is About Learning To Dance In The Rain). Slobodne trenutke provodi na nogometnim terenima kao navijačica i podrška svojim sinovima.

   

 • Isabella L. Dintinjana

  Marketing Manager

  Full-time zafrkant, mali perfekcionist, ali zato veliki potrošač čokolade. Štuje mačke, voli stand up komediju, a priča i više jezika, među kojima sarkazam, ironija i cinizam napredna C2 razina. Svakodnevnu rutinu prekida trenutcima kada mora biti ozbiljan i kreativan digitalni marketingaš.

   

 • Josip Pende

  Ovlašteni zastupnik u osiguranju

  Josip je nova snaga Kompare prodajnog tima, znatiželjan, uporan, tvrdoglav i u vječnom traženju novih oblika prodaje. Inače je diplomirani ekonomist, koji može živjeti bez nogometa, ali nikako bez muzike.

   

 • Matej Bezjak

  Ovlašteni zastupnik u osiguranju

  Auto entuzijast u slobodno vrijeme, zastupnik u osiguranju u radno vrijeme, ovaj ekonomist pri kraju studija za sebe kaže da je neprimjetan, no ambiciozno se prihvaća novih izazova i radnih zadataka koji mu dolaze pod ruku.

   

 • Tina Drašković

  Ovlašteni zastupnik za osiguranje

  Uglavnom ju se prepoznaje kao veselu, pozitivnu i uvijek nasmijanu osobu, uskoro magistricu ekonomije, koja se u slobodno vrijeme voli baviti sportskim aktivnostima. Tina jednostavno o-b-o-ž-a-v-a sladoled, a stari hitovi služe joj kao melem za dušu.

   

 • Andrea Belušić

  Ovlašteni zastupnik u osiguranju

  Andrea je vrlo ambiciozna djevojka natjecateljskog duha koja se u slobodno vrijeme bavi raznim sportskim aktivnostima i financijskim ulaganjima u zabavu i putovanja. U slobodno vrijeme voli izaći s prijateljima, a obitelj i prijatelji bitniji su joj od materijalnih stvari u životu.

   

 • Ivan Vučak

  Web designer i developer

  Inače bakalar informatike, bavi se web designom u Adobe programima. Ovaj front-end developer ima i znanje bak-enda i relacijskih baza podataka, a u slobodno vrijeme bavi se računalnim igrama, čitanjem, slušanjem glazbe, te šetanjem psa i nećakinje.

   

 • Benjamin Alijagić

  Web designer

  Bavi se dizajnom još od svoje četrnaeste, a pomogao je i savjetovao mnogobrojne startupove te radio s dizajnerskim agencijama za svjetske vodeće brendove. Ovaj startup entuzijast nalazi veliku strast u razvoju proizvoda, a u slobodno vrijeme bavi se fotografijom!

   

 • Štefica Mešić

  Pomoćnica ovlaštenog zastupnika u osiguranju

  Štefica je najnovije pojačanje u odjelu prodaje koja iza sebe ima dugogodišnje iskustvo sa svim vrstama osiguranja koja često voli objašnjavati. U slobodno vrijeme voli igrati badminton i skijati.

   

 • Tomislav Ribarić

  Developer

  Full stack developer s višegodišnjim iskustvom rada na web projektima raznih veličina i kompleksnosti, na domaćem i američkom tržištu. Vrlo pedantan u dizajnu, arhitketuri i kodiranju softverskih rjesenja, uz to i velik AI/machine learning/data analytics entuzijast.

   

Partneri Fotografije: Marin Tomulić, spiro.pro Web developement: Marker d.o.o., marker.hr