O nama

Uspoređujemo ponude osiguranja, telekom operatera i opskrbljivača struje kako bi za tebe pronašli najpovoljniju opciju. Omogućavamo ti da putem našeg webshopa brzo i jednostavno kupiš ili aktiviraš željenu uslugu. Od nas ćeš dobiti neovisan i educiran savjet koji će ti pomoći u donošenju ispravne odluke o kupnji.

Marjeta Tomulić Vehovec

Marjeta Tomulić Vehovec

Direktorica i ovlaštena zastupnica u osiguranju

Pravnica s pravosudnim ispitom, doktoratom Sveučilišta u Ljubljani i magisterijem Sveučilišta u Lausanni. Rado pomaže u prevođenju zakona s pravnog na hrvatski jezik. Peče najbolje kolače na svijetu.

Emil Franjčec

Emil Franjčec

Prodaja i odnosi s pružateljima usluga

FER-ovac koji u poslu voli raditi s osmijehom i prijateljskim odnosom s korisnicima i suradnicima. Dosadašnja karijera prepuna je velikih imena poput Croatia osiguranje, Hewlett Packard, Cisco Systems i Atento.

Ozren Papić

Ozren Papić

Poslovni i podatkovni analitičar

Interno poznatiji kao Ozzy, informatičar, kanadski poduzetnik i analitičar domaćih korjena, izgradio i vodio nekoliko povećih firmi od kojih je jednu prodao Telefonici, a drugu IBM-u. Ima kliker i rješenje za sve. 

Bruno Fabo

Bruno Fabo

Voditelj prodaje

Bruno je zadužen za operativnu suradnju s poslovnim partnerima, a brine se i da prodaji nikad ne bude dosadno. U slobodno se vrijeme rekreativno bavi košarkom te uživa u podvodnom ribolovu i adrenalinskim izazovima.

Nikša Tomulić

Nikša Tomulić

Kapetan Kompare broda

Dobra ideja i poslovni koncept potakli su ga na osnivanje Komparea u čemu su ga poduprli obitelj i suosnivači. Uvijek spreman za uvođenje novih tehnologija, isprobavanje novih metoda i generiranje novih ideja.

Elma Mersnik

Edukator i supervisor prodaje

Uvijek nasmijana i vedra, unosi pozitivnu energiju među kolege. Ima osiguranje “u malom prstu”. Kuha svaki dan, jede puno voća i putuje na egzotične destinacije – voli brodove.

Sandra Ivešić

Office Manager

Najsretnija je kad upeca dobru horror/triler knjigu. Voli Uvod u anatomiju, travel blogove, toplu čokoladu i hladnu zimu. Koja god pjesma svirala u uredu, ne može proći bez njenog pjevušenja.

Martina Tudor

Voditeljica odjela tarife i tehničke podrške prodaji

Jedina osoba kojoj uredske biljke ne umiru i koja je najsretnija kada je posao riješen do kraja. U uredu poznata kao “problem solver” nelogičnosti. Jako voli životinje i dobru muziku. Želi čim više putovati i upoznavati nove kulture.

Dubravka Mirić

Voditeljica razvoja i marketinga

Zadužena za marketing, razvoj novih proizvoda i optimizaciju postojećih. U uredu poznata kao “potuži se Dubi”. Slobodno vrijeme provodi na internetu. Smatra Ogulin centrom svijeta.

Mario Višnjić

Digital/online marketing

Mario je naša mlada nada marketinga, iako ne želi priznati, svi znamo da zapravo želi biti developer kad odraste. Voli filmove, igrice, čokoladu i kad ga uspijemo održati budnim u uredu. 

 

Ivica Hrg

Ivica Hrg

CTO

Zadužen za back-end i front-end programiranje te održavanje i razvoj baze podataka. Preko 9 godina se bavi programiranjem i izradom aplikacija. Drugo izuzetno bitno zaduženje je za donositi kobasice i šunke iz Slavonije.

Ivan Milaković

Software engineer

Ivan je student zadnje godine računarstva, omiljen među kolegicama, voli muziku i uvijek je na soundcloudu. Najsretniji je kad mu posao ide od ruke i kad je toplo.

Sanjin Maravić

Junior developer

Tih i samozatajan, izrazito simpatičan gamer koji obožava mramorni kolač i košarku. Kolege u uredu je osvojio na prvu.

Roland Mersnik

Voditelj ključnih kupaca

Kvizaš koji rješava sve nedoumice i kompleksnosti osiguranja. Voli šetnje, šah, nogomet i pršut. Svojom veselom naravi omekšava i pomaže našim ključnim klijentima.

Kristina Pajnić

Kristina Pajnić

Tehnička podrška prodaji

Zadužena za unos podataka, komunikaciju s korisnicima i partnerima te podršku savjetnicima, svoje slobodno vrijeme provodi sa sinom ili prijateljicama ispijajući čaj. Voli prirodu, putovanja, organizaciju, točnost i red.

Karmen Mamula

Karmen Mamula

Tehnička podrška prodaji

Pedantna, marljiva, s odličnim smislom za humor i “konjskim živcima”. Slobodne trenutke koristi za druženja, šetnje i duge kave. Obožava ljeto, more, sunce, vesele ljude i smatra da je u poslu, kao i privatno, bitna dobra komunikacija.

Ema Bićanić

Tehnička podrška prodaji

Ema je još jedno pravno pojačanje u Kompare timu. Mirna, pedantna i precizna – voli putovati, izlaziti, skijati i svog psića.

Manda Turkalj

Tehnička podrška prodaji

“Tiha voda brege dere”. Na prvu mirna i povučena, a zapravo obožava automobile, driftanje, skijanje, tenis i fotografiranje. Dok nitko (osim mačke) ne sluša svira gitaru i pjeva. Sir i čokoladu bi jela od 0-24. I ona Ogulin smatra centrom svijeta.

Ivana Vlah

Ivana Vlah

Voditeljica podrške korisnicima

Uz jako brzo pričanje i prodoran smijeh, može je se prepoznati po velikim količinama vode i voća koje svakodnevno unese u sebe. Strašno slaba na slatko i muziku kojom je uvijek okružena. Ima najbolji wifi signal u uredu.

Antonela Divković

Podrška korisnicima i ovlaštena zastupnica u osiguranju

Na Antonelinom stolu uvijek ima nešto slatko. Voli njemački i kave s prijateljicama. Vrijeme koje ne provede u našem uredu iskoristi da negdje otputuje s dečkom.

Anja Matovina

Podrška korisnicima

Dok ne odgovara na pitanja naših klijenata, Anja slobodno vrijeme provodi u krugu obitelji i prijatelja. Voli glazbu, filmove, košarku i maziti pse.

Jelena Pavličić

Podrška korisnicima

Vedra, vesela studentica ekonomije koja voli odbojku, kavu i lijepe tenisice. Zaraznim osmjehom razoruža kolege na prvu.

Marijana Sklenar Katavić

Podrška korisnicima

Pričljiva i vedra Marijana obožava životinje, posebno zečeve.  Trenutno upija znanje u timu za podršku klijentima, a u budućnosti se želi baviti marketingom.

Marijela Paić

Podrška korisnicima

Marijela je vrlo kreativna, a tu kreativnost izražava izradom nakita. Voli kozmetiku i biti sređena. Ima oko za detalje.

Nataša Biočić

Voditeljica prodajnog tima za telekomunikacije

Uvijek vesela i dobrog raspoloženja, strpljivo i predano pomaže korisnicima u odabiru najbolje telekom usluge. Zna sve o brzom internetu, TV programima i cijenama poziva. Slobodno vrijeme provodi u društvu obitelji i psa Zagora.

Ana Kolar

Prodajna savjetnica za telekomunikacije

Ana je tu za sve koje muče pitanja oko najboljeg paketa tva, inteneta i telefona. Vremena uvijek ima za prijatelje, psa i posebno knjige. Još ako je neki dobar krimić u pitanju, tim bolje. 

Maja Ostojić

Prodajna savjetnica za telekomunikacije

Voli aute, vožnju i želja joj je jednom voziti utrke. Kako su joj brzine svakodnevnica, jednako tako i brzo priča. Ne voli kad nešto ne zna.

Andreja Blažević

Prodajna savjetnica za telekomunikacije

Andreja u slobodno vrijeme uči strane jezike, skuplja kuharice i isprobava razne recepte. Jedva čeka ljeto jer obožava more i plivanje, a dok ne čeka da stigne ljeto vozi bicikl i bavi se jogom.

Helena Matanić

Prodajna savjetnica za telekomunikacije

Ljubitelj fotografije i odbojke. Jednog dana se nada prenijeti svo odbojkaško znanje na svoju djecu s kojom već sad provodi većinu vremena.

Matej Bezjak

Matej Bezjak

Prodajni savjetnik za osiguranje i telekomunikacije

Živahan, znatiželjan i uvijek dobro raspoložen. Obožava adrenalinske sportove i provoditi vrijeme u što većem društvu. Na svako pitanje klijenata u sekundi zna odgovor. 

Nives Medved

Prodajna savjetnica za telekomunikacije

Dinamična Nives voli izazove i svaki dan nešto novo naučiti zato je sasvim logično da se pridružila našem prodajnom timu. Inače provodi vrijeme sa djecom, obitelji i opušta se uz dobru knjigu na terasi.

Martina Urban

Prodajna savjetnica za telekomunikacije

Kad ne pomaže našim klijentima u odabiru najbolje telekom usluge, putuje, druži se s prijateljima ili dobrom knjigom. Ne propušta niti jednu nogometnu utakmicu.

Jovana Petrović

Prodajna savjetnica za telekomunikacije

Voli snijeg, ali i sunčane dane u blizini mora. Tvrdi da se ne snalazi dobro u prostoru, ali se zato bez problema snalazi u svakoj ponudi telekom usluga.

Marina Zupčić

Marina Zupčić

Voditeljica prodajnog tima zdravstvenih osiguranja

Perfekcionist i control freak koji strahovito voli mačke, kickboxing i kave s prijateljima, sporazumijeva se s kolegama putem sarkazma i crnog humora, a ujutro uz kavu voli rješavati sudoku. Tvrdi da punk nije mrtav.

Dijana Baraba

Dijana Baraba

Prodajna savjetnica i ovlaštena zastupnica u osiguranju

Prethodno je kao dugogodišnji wellness savjetnik naučila sebe i druge kako živjeti zdravo i na sve u životu gleda pozitivno. Slobodne trenutke provodi na nogometnim terenima kao navijačica i podrška svojim sinovima.

Toni Babić

Prodajni savjetnik i ovlašteni zastupnik u osiguranju

Svestran i zabavan, uživa u kickboxingu kojeg vidi kao ispušni ventil. Posebno voli šah i nogomet, putovati, kuhati, ali i guštati u hrani. Na poslu je uvijek ozbiljan, a nakon posla po potrebi.

Darko Martić

Darko Martić

Prodajni savjetnik i ovlašteni zastupnik u osiguranju

Diplomirani ekonomist osebujnog crnog humora koji ne voli ekonomiju, ali voli pričati o osiguranjima i hrani kad mu je dosadno. Multitasking mu ne ide, ali jede i gleda televiziju u isto vrijeme kao veliki.

Kristina Zupčić Kremenović

Prodajna savjetnica i pomoćnica ovlaštene zastupnice u osiguranju

Mlada mama, zaljubljenica u zdrav život i prehranu te fitness. Popije više vode u danu nego svi ostali zajedno – zato je uvijek vesela i dobro raspoložena.

Ana Tomulić Anić

Prodajna savjetnica i ovlaštena zastupnica u osiguranju

Full time mama dvojice sinova slobodno vrijeme provodi na poslu. Obožava more i ljeto – to je dovoljno da napuni baterije i preživi tmurnu zimu u Rijeci.

Petra Hafner

Prodajna savjetnica i pomoćnica ovlaštene zastupnice u osiguranju

Obožava obiteljska druženja još ako uspije to spojiti sa boravkom u prirodi i planinarenjem – pun pogodak. Sitna, ali uporna, godinama igra košarku.

Ksenija Bilić

Prodajna savjetnica i pomoćnica ovlaštene zastupnice u osiguranju

Prati trendove, obožava kupovati online, ispija ogromne količine kave, a za sebe kaže da je ultimativni filmofil i knjigofil. Ipak, pas je najveća ljubav.

Niki Keser

Prodajna savjetnica i pomoćnica ovlaštene zastupnice u osiguranju

Niki obožava jedriti, putovati i upoznavati nove ljude iz dana u dan. Izrazito simpatična, vedra i skromna lakoćom osvaja simpatije kolega u uredu.

Zvjezdana Tintor

Prodajna savjetnica i pomoćnica ovlaštene zastupnice u osiguranju

Zvjezdana je inženjerka građevine koja u slobodno vrijeme pleše i piše. Obožava putovati, čitati knjige i gledati filmove.

Iva Kosorčić

Prodajna savjetnica i pomoćnica ovlaštene zastupnice u osiguranju

Iva je još jedna pravnica koja se nedavno pridružila našem timu. Izrazito komunikativna i vedra osoba koja obožava provoditi vrijeme u dobrom društvu. Stresa se riješava treninzima.

Tea Keser

Prodajna savjetnica i pomoćnica ovlaštene zastupnice u osiguranju

Vesela, vedra i pristupačna djevojka. U slobodno vrijeme čita knjige, putuje, a na poslu gnjavi sestru Niki. 

Monika Dolinar

Prodajna savjetnica i pomoćnica ovlaštene zastupnice u osiguranju

Mama jednogodišnjeg dečkića koja svoje slobodno vrijeme provodi trčeći za njim. Kada ne trči za klincem, voli provoditi vrijeme sa prijateljicama na kavi ili društvom u planinama. Često ispeče pokoji kolačić.

Julijana Galić

Prodajna savjetnica i pomoćnica ovlaštene zastupnice u osiguranju

Ponosna majka i vlasnica punoljetne mačke. Ljubiteljica pletenja, izrade nakita i dobre knjige. S društvom se voli nasmijati isključivo kroz crni humor.

Vesna Trbić

Prodajna savjetnica i pomoćnica ovlaštene zastupnice u osiguranju

Uživa u društvu djece i svemu što potiče iz prirode. Na opće zadovoljstvo uže i šire obitelji, često se iskušava u raznim gurmanskim poduhvatima. Vjeruje da ljubav rješava sve probleme.

Jadranka Bujan

Prodajna savjetnica i pomoćnica ovlaštene zastupnice u osiguranju

Uživa u adrenalinskim sportovima, brzim autima i motorima i velikim količinama smijeha. Zaljubljenica u fotografiju koja pomaže savjetima za poziranje zaposlenika pri fotografiranju.

Marina Baretić Kasunić

Prodajna savjetnica i pomoćnica ovlaštene zastupnice u osiguranju

Glasna, iskrena i britkog jezika, Marina voli brzi hod, dizati utege i jesti banane.  Kreativnost ispoljava restauriranjem starog namještaja i općenito uređenjem doma.

Dženi Batagelj

Prodajna savjetnica i pomoćnica ovlaštene zastupnice u osiguranju

Kod Dženi je jedino komplicirano njezino ime. Iznimno komunikativna, jednostavna i uvijek nasmijana. Obožava fotografiju pa ne čudi što slobodno vrijeme provodi iza objektiva.

Valentina Žganec

Prodajna savjetnica i pomoćnica ovlaštene zastupnice u osiguranju

Voli kuhati, ali joj je ipak puno draže kad netko drugi kuha za nju. Obožava spontana putovanja u ugodnom društvu dragih osoba.

Blanka Lisac

Prodajna savjetnica i pomoćnica ovlaštene zastupnice u osiguranju

Voli puno pričati pogotovo s duhovitim i spontanim ljudima. Često putuje, provodi vrijeme s djetetom i isprobava kinesku hranu.

 

Darija Cviljušac

Prodajna savjetnica i pomoćnica ovlaštene zastupnice u osiguranju

Ponosna vlasnica udomljenog psa koju smo jedva nagovorili na slikanje jer tvrdi da je antitalent za selfie. Vječno je gladna i obožava The Prodigy.

Kristina Vlah

Prodajna savjetnica i pomoćnica ovlaštene zastupnice u osiguranju

Komunikativna i direktna Kristina je veganka, obožavateljica životinja, a posebno svog psa. Uživa u suncu, toplini i teretani koju godinama redovito posjećuje.

dr. vet. med. Kota

Uredski antistres čupavac

Svakim svojim posjetom razveseli kolege u uredu koji joj se tada krenu obraćati visokim, piskutavim glasovima punim milih umanjenica. Može se čuti smijeh svih prisutnih posebno kada trči po uredu ili prati nečiju marendu.

Ivana Bakić

Prodajna savjetnica i pomoćnica ovlaštene zastupnice u osiguranju

Voli pričati s ljudima, a naš zdravstveni sustav i svaku ponudu dopunskog zdravstvenog osiguranja poznaje u dušu. Jedino je važno da joj nije dosadno i da ima posla.

Sanjin Maškarin

Prodajni savjetnik i ovlašteni zastupnik u osiguranju

Ekonomist koji je u struci radio jedino kao student. Većinu radnog vijeka proveo u osiguranju, a sad se vratio nakon 3 godine. Voli šetnje, more, i sunce valjda zato jer toga ima tako malo u Rijeci.