O nama

Kompareovci uspoređuju ponude 10 osiguranja i svih telekom operatera kako bi za tebe pronašli ponudu s kojom ćeš dobiti najveću vrijednost za svoj novac.

Marjeta Tomulić Vehovec

Marjeta Tomulić Vehovec

Direktorica i distributer u osiguranju

Pravnica s pravosudnim ispitom, doktoratom Sveučilišta u Ljubljani i magisterijem Sveučilišta u Lausanni. Rado pomaže u prevođenju zakona s pravnog na hrvatski jezik. Peče najbolje kolače na svijetu.

Emil Franjčec

Emil Franjčec

Prodaja i odnosi s pružateljima usluga

FER-ovac koji u poslu voli raditi s osmijehom i prijateljskim odnosom s korisnicima i suradnicima. Dosadašnja karijera prepuna je velikih imena poput Croatia osiguranje, Hewlett Packard, Cisco Systems i Atento.

Ozren Papić

Ozren Papić

Poslovni i podatkovni analitičar

Interno poznatiji kao Ozzy, informatičar, kanadski poduzetnik i analitičar domaćih korijena, izgradio i vodio nekoliko povećih firmi od kojih je jednu prodao Telefonici, a drugu IBM-u. Ima kliker i rješenje za sve.

Bruno Fabo

Bruno Fabo

Voditelj odjela osiguranja vozila

Bruno je zadužen za operativnu suradnju s poslovnim partnerima, a brine se i da prodaji nikad ne bude dosadno. U slobodno se vrijeme rekreativno bavi košarkom te uživa u podvodnom ribolovu i adrenalinskim izazovima.

Nikša Tomulić

Nikša Tomulić

Kapetan Kompare broda

Dobra ideja i poslovni koncept potakli su ga na osnivanje Komparea u čemu su ga poduprli obitelj i suosnivači. Uvijek spreman za uvođenje novih tehnologija, isprobavanje novih metoda i generiranje novih ideja.

Sandra Ivešić

Tehnička podrška odjelu telekomunikacija

Pedantna i znatiželjna Sandra krati vrijeme dobrom horror/triler knjigom. Voli Uvod u anatomiju, travel blogove i hladnu zimu uz toplu čokoladu. Niti jedna pjesma ne prođe bez njezinog pjevušenja.

Andreja Blažević

Tehnička podrška odjelu telekomunikacija

Andreja u slobodno vrijeme uči strane jezike, skuplja kuharice i isprobava razne recepte. Jedva čeka ljeto jer obožava more i plivanje, a dok ne čeka da stigne ljeto vozi bicikl i bavi se jogom.

Zdenko Šošić

Voditelj odjela telekomunikacija

Rođeni prodavač koji se nakon bogate karijere u bankarskom sektoru i poduzetničkim vodama pridružio našem timu. Ponosan otac dvoje hiperaktivne djece i brižan muž koji se perfektno uklapa u Kompare kulturu.

Martina Tudor

Voditeljica odjela tarife i tehničke podrške prodaji

Radi najšarenije, ali i najtočnije izvještaje. Pazi da uredske biljke ne umru i da životinjice koje zalutaju u ured vrati u divljinu. Odličnog smisla za humor, voli društvo, glazbu i putovati.

Dubravka Mirić

Voditeljica razvoja i marketinga

Zadužena za marketing i razvoj Kompare web-a. U uredu poznata kao “potuži se Dubi”. Smatra Ogulin centrom svijeta i Batmana najjačim superjunakom.

Mario Višnjić

Digital/online marketing

Mlada nada marketinga, iako ne želi priznati, svi znamo da zapravo želi biti developer kad odraste. Voli filmove, igrice, čokoladu i kad ga uspijemo održati budnim u uredu.

 

Ivica Hrg

Ivica Hrg

CTO

Zadužen za back-end i front-end programiranje te održavanje i razvoj baze podataka. Preko 9 godina se bavi programiranjem i izradom aplikacija. Drugo izuzetno bitno zaduženje je za donositi kobasice i šunke iz Slavonije.

Ivan Milaković

Software engineer

Ivan je student zadnje godine računarstva, omiljen među kolegicama, voli muziku i uvijek je na soundcloudu. Najsretniji je kad mu posao ide od ruke i kad je toplo.

Sanjin Maravić

Junior developer

Tih i samozatajan, izrazito simpatičan gamer koji obožava mramorni kolač i košarku. Kolege u uredu je osvojio na prvu.

Jadranka Bujan

Distributer u osiguranju

Uživa u adrenalinskim sportovima, brzim autima, motorima i velikim količinama smijeha. Zaljubljenica u fotografiju koja pomaže savjetima za poziranje zaposlenika pri fotografiranju.

Kristina Pajnić

Tehnička podrška prodaji

Zadužena za unos podataka, komunikaciju s korisnicima i partnerima te podršku savjetnicima, svoje slobodno vrijeme provodi sa sinom ili prijateljicama ispijajući čaj. Voli prirodu, putovanja, organizaciju, točnost i red.

Karmen Mamula

Karmen Mamula

Tehnička podrška prodaji

Pedantna, marljiva, s odličnim smislom za humor i “konjskim živcima”. Slobodne trenutke koristi za druženja, šetnje i duge kave. Obožava ljeto, more, sunce, vesele ljude i smatra da je u poslu, kao i privatno, bitna dobra komunikacija.

Ema Bićanić

Tehnička podrška prodaji

Ema je još jedno pravno pojačanje u Kompare timu. Mirna, pedantna i precizna – voli putovati, izlaziti, skijati i svog psića.

Stephani Žigante

Tehnička podrška prodaji

Brzo uči i širi pozitivnu energiju na kolege. Za nju nema nerješivog problema. Slobodno vrijeme najradije provodi u Istri. Velika obožavateljica mačaka.

Ivana Vlah

Ivana Vlah

Voditeljica podrške korisnicima

Uz jako brzo pričanje i prodoran smijeh, može je se prepoznati po velikim količinama vode i voća koje svakodnevno unese u sebe. Strašno slaba na slatko i muziku kojom je uvijek okružena. Ima najbolji wifi signal u uredu.

Antonela Divković

Podrška korisnicima i distributer u osiguranju

Na Antonelinom stolu uvijek ima nešto slatko. Voli njemački i kave s prijateljicama. Vrijeme koje ne provede u našem uredu iskoristi da negdje otputuje s dečkom.

Jelena Pavličić

Podrška korisnicima

Vedra, vesela studentica ekonomije koja voli odbojku, kavu i lijepe tenisice. Zaraznim osmjehom razoruža kolege na prvu.

Marijana Sklenar Katavić

Podrška korisnicima

Pričljiva i vedra Marijana obožava životinje, posebno zečeve.  Trenutno upija znanje u timu za podršku klijentima, a u budućnosti se želi baviti marketingom.

Laura Šušak

Korisnička podrška

Laura je naše najnovije pojačanje u odjelu podrške korisnicima i studentica 2. godine Fakulteta za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu.

Valentina Žganec

Podrška korisnicima

Voli kuhati, ali joj je ipak puno draže kad netko drugi kuha za nju. Obožava spontana putovanja u ugodnom društvu dragih osoba.

Maja Ostojić

Prodajna savjetnica za telekomunikacije

Voli aute, vožnju i želja joj je jednom voziti utrke. Kako su joj brzine svakodnevnica, jednako tako i brzo priča. Ne voli kad nešto ne zna.

Helena Matanić

Prodajna savjetnica za telekomunikacije

Ljubitelj fotografije i odbojke. Jednog dana se nada prenijeti svo odbojkaško znanje na svoju djecu s kojom već sad provodi većinu vremena.

Matej Bezjak

Matej Bezjak

Prodajni savjetnik za telekomunikacije i distributer u osiguranju

Živahan, znatiželjan i uvijek dobro raspoložen. Obožava adrenalinske sportove i provoditi vrijeme u što većem društvu. Na svako pitanje klijenata u sekundi zna odgovor.

Nives Medved

Prodajna savjetnica za telekomunikacije

Dinamična Nives voli izazove i svaki dan nešto novo naučiti zato je sasvim logično da se pridružila našem prodajnom timu. Inače provodi vrijeme sa djecom, obitelji i opušta se uz dobru knjigu na terasi.

Jovana Petrović

Prodajna savjetnica za telekomunikacije

Voli snijeg, ali i sunčane dane u blizini mora. Tvrdi da se ne snalazi dobro u prostoru, ali se zato bez problema snalazi u svakoj ponudi telekom usluga.

Dijana Savić

Prodajna savjetnica za telekomunikacije

Dijana uživa u prirodi bez obzira na godišnje doba i voli provoditi vrijeme u društvu obitelji. Veliki je fan stand-upa i (dobrih) knjiga.

Maja Zorić

Prodajna savjetnica za telekomunikacije

Maja ima bogato iskustvo iz telekom industrije, a uz to je uvijek vedra i dobre volje pa nam je posebno drago što je postala Kompareovka.

Matko Varga

Prodajni savjetnik za telekomunikacije

U uredu, a i šire poznatiji kao Batman. Studira telematiku, uživa u glazbi, a ni dobra nogometna utakmica nije nešto što će propustiti. Piše lijevom rukom, svira gitaru i ne voli žutu boju.

Branimir Špoljarić

Prodajni savjetnik za telekomunikacije

Branimir je ljubitelj dobre glazbe, još bolje hrane i društvenih igara. Osim što se voli družiti, voli i svoj mir kad najradije istražuje što povijesne što mistične tajne našeg planeta ili odigra malo online pokera.

Laura Rončević

Prodajna savjetnica za telekomunikacije

Tvrdi da nije jutarnji tip, ali mi to baš nismo primijetili. Dinamična i zabavna, slobodno vrijeme provodi u dobrom društvu. Tvrdi da je pranje posuđa opušta.

Maja Vučinić

Prodajna savjetnica za telekomunikacije

Najviše slobodnog vremena posveti obitelji i prijateljima, a od kad je otkrila da voli (i zna) kuhati rado isprobava nove recepte.

Marino Škulić

Prodajni savjetnik za telekomunikacije

Ponosi vlasnik 3 psa koje pokušava naučiti nogometnim trikovima. Štuje nogomet u svim oblicima – rekreativno, u igricama, ali i na malim ekranima.

Darko Terpić

Prodajni savjetnik za telekomunikacije

Kratak i jasan, obiteljski čovjek u pravom smislu te riječi. Ne uživa baš u fotografiranju, ali zato istinski uživa u suncu, moru i ljetu.

Iris Milardović

Prodajna savjetnica za telekomunikacije

Vrijeme krati kazališnim predstavama i šetnjama u prirodi. Da mora, teško bi se odlučila da li joj je draža čokolada ili njezin limeni ljubimac.

Anja Širola

Prodajna savjetnica za telekomunikacije

Voli mačke i jednog dana će ih imati 100! Uvijek dobro raspoložena, a u onim rijetkim trenucima kad nije, raspoloženje će joj popraviti dobra hrana ili film.

Koraljka Luković

Prodajna savjetnica za telekomunikacije

Voli životinje, otići na dobar koncert, a bome i dobro pojesti. Po zanimanju profesorica hrvatskog jezika iako je kao mala maštala da će postati frizerka.

Ivana Bakić

Prodajna savjetnica i pomoćnica distributera osiguranja

Voli pričati s ljudima, a naš zdravstveni sustav i svaku ponudu dopunskog zdravstvenog osiguranja poznaje u dušu. Jedino je važno da joj nije dosadno i da ima posla.

Valnea Ban

Prodajna savjetnica i pomoćnica distributera u osiguranju

Dinamična i vesela studentica koja slobodno vrijeme provodi s nama i pomaže klijentima u odabiru najbolje opcije zdravstvenog osiguranja. Nekad se čini da je na dva mjesta istodobno.

Dolores Starčević

Prodajna savjetnica i pomoćnica distributera u osiguranju

S obzirom na dugogodišnje iskustvo u osiguranju, ne čudi što je postala Kompareovka. Iznimno pedantna i detaljna kad su upiti naših klijenta u pitanju. Slobodno vrijeme nastoji provesti u prirodi.

Dijana Baraba

Dijana Baraba

Distributer u osiguranju

Kao dugogodišnji wellness savjetnik naučila sebe i druge kako živjeti zdravo i na sve u životu gleda pozitivno. Slobodne trenutke provodi na nogometnim terenima kao navijačica i podrška sinovima.

Toni Babić

Distributer u osiguranju

Svestran i zabavan, uživa u kickboxingu kojeg vidi kao ispušni ventil. Posebno voli šah i nogomet, putovati, kuhati, ali i guštati u hrani. Na poslu je uvijek ozbiljan, a nakon posla po potrebi.

Darko Martić

Darko Martić

Distributer u osiguranju

Diplomirani ekonomist osebujnog crnog humora koji ne voli ekonomiju, ali voli pričati o osiguranjima i hrani kad mu je dosadno. Multitasking mu ne ide, ali jede i gleda televiziju u isto vrijeme kao veliki.

Kristina Zupčić Kremenović

Distributer u osiguranju

Mlada mama, zaljubljenica u zdrav život i prehranu te fitness. Popije više vode u danu nego svi ostali zajedno – zato je uvijek vesela i dobro raspoložena.

Ana Tomulić Anić

Distributer u osiguranju

Full time mama dvojice sinova slobodno vrijeme provodi na poslu. Obožava more i ljeto – to je dovoljno da napuni baterije i preživi tmurnu zimu u Rijeci.

Petra Hafner

Prodajna savjetnica i pomoćnica distributera u osiguranju

Obožava obiteljska druženja još ako uspije to spojiti sa boravkom u prirodi i planinarenjem – pun pogodak. Sitna, ali uporna, godinama igra košarku.

Ksenija Bilić

Distributer u osiguranju

Prati trendove, obožava kupovati online, ispija ogromne količine kave, a za sebe kaže da je ultimativni filmofil i knjigofil. Ipak, pas je najveća ljubav.

Niki Keser

Distributer u osiguranju

Niki obožava jedriti, putovati i upoznavati nove ljude iz dana u dan. Izrazito simpatična, vedra i skromna lakoćom osvaja simpatije kolega u uredu.

Zvjezdana Tintor

Prodajna savjetnica i pomoćnica distributera u osiguranju

Zvjezdana je inženjerka građevine koja u slobodno vrijeme pleše i piše. Obožava putovati, čitati knjige i gledati filmove.

Iva Kosorčić

Distributer u osiguranju

Iva je još jedna pravnica koja se nedavno pridružila našem timu. Izrazito komunikativna i vedra osoba koja obožava provoditi vrijeme u dobrom društvu. Stresa se riješava treninzima.

Tea Keser

Distributer u osiguranju

Vesela, vedra i pristupačna djevojka. U slobodno vrijeme čita knjige, putuje, a na poslu gnjavi sestru Niki.

Monika Dolinar

Distributer u osiguranju

Mama jednogodišnjeg dečkića koja svoje slobodno vrijeme provodi trčeći za njim. Kada ne trči za klincem, voli provoditi vrijeme sa prijateljicama na kavi ili društvom u planinama. Često ispeče pokoji kolačić.

Vesna Trbić

Distributer u osiguranju

Uživa u društvu djece i svemu što potiče iz prirode. Na opće zadovoljstvo uže i šire obitelji, često se iskušava u raznim gurmanskim poduhvatima. Vjeruje da ljubav rješava sve probleme.

Marina Baretić Kasunić

Distributer u osiguranju

Glasna, iskrena i britkog jezika, Marina voli brzi hod, dizati utege i jesti banane.  Kreativnost ispoljava restauriranjem starog namještaja i općenito uređenjem doma.

Dženi Batagelj

Prodajna savjetnica i pomoćnica distributera u osiguranju

Kod Dženi je jedino komplicirano njezino ime. Iznimno komunikativna, jednostavna i uvijek nasmijana. Obožava fotografiju pa ne čudi što slobodno vrijeme provodi iza objektiva.

Kristina Vlah

Distributer u osiguranju

Komunikativna i direktna Kristina je veganka, obožavateljica životinja, a posebno svog psa. Uživa u suncu, toplini i teretani koju godinama redovito posjećuje.

Sanjin Maškarin

Distributer u osiguranju

Ekonomist koji je u struci radio jedino kao student. Većinu radnog vijeka proveo u osiguranju, a sad se vratio nakon 3 godine. Voli šetnje, more, i sunce valjda zato jer toga ima tako malo u Rijeci.

Ana Bilen

Prodajna savjetnica i pomoćnica distributera u osiguranju

Iznimno vedra i pozitivna Ana se uvijek smije pa je kolege osvojila na prvu. Obožava more, brzu vožnju i dobru glazbu, a jedna od najvažnijih stvari joj je pozitiva i visoke vibracije.

Milena Zrnić

Prodajna savjetnica i pomoćnica distributera u osiguranju

Mama dvojice sinova koja voli putovati, more, kupanje, muziku i dobru knjigu. Kaže da jako voli peći (i jesti) kolače pa se kolege nadaju da će ostati koji i za njih.

Manda Turkalj

Prodajna savjetnica i pomoćnica distributera u osiguranju

Na prvu mirna i povučena, a zapravo obožava automobile, driftanje, skijanje, tenis i fotografiranje. Dok nitko (osim mačke) ne sluša svira gitaru i pjeva. Sir i čokoladu bi jela od 0-24. I ona Ogulin smatra centrom svijeta.

Snježana Čurčić

Prodajna savjetnica i pomoćnica distributera u osiguranju

Koliko god čudno zvučalo, Snježana je prava zaljubljenica u osiguranje. Voli dobre ljude i dobre kolače. Opuštena i odličnog smisla za humor, nije ni čudo kad živi na rubu šume i većinu vremena provodi u prirodi.

Katja Barić

Prodajna savjetnica i pomoćnica distributera u osiguranju

Katja je hrabra, željna izazova i uvijek spremna na neku akciju. Bogato znanje o super junacima naučila je od svog četverogodišnjeg Spidermana.

dr. vet. med. Kota

Uredski antistres čupavac

Svakim svojim posjetom razveseli kolege u uredu koji joj se tada krenu obraćati visokim, piskutavim glasovima punim milih umanjenica. Može se čuti smijeh svih prisutnih posebno kada trči po uredu ili prati nečiju marendu.

Prijavi se na newsletter i
ne propusti priliku za pravu uštedu

KOMPARE SERVIS

Kompareovci Iskustva kupaca Za partnere Poslovi Poslovni podaci Kontakt

ONLINE KUPOVINA

Kompare garancija Postupak ugovaranja Načini plaćanja Česta pitanja

SIGURNOST KUPACA

GDPR Opći uvjeti Privole i pritužbe

Načini plaćanja

Jednokratno općom uplatnicom ili karticama do 12 rata bez kamata.

© 2012-2019 kompare.hr

Distribuciju osiguranja omogućuje posrednik u osiguranju Custodia d.o.o za zastupanje u osiguranju
HANFA Datum dozvole za rad 09.08.2013.,Klasa dozvole za rad UP/I-453-02/13-37/38