O nama

Kompareovci analiziraju ponude 13 osiguranja i 9 telekom operatera kako bi za tebe pronašli ponudu s kojom ćeš dobiti najveću vrijednost za svoj novac.

Marjeta Tomulić Vehovec

Marjeta Tomulić Vehovec

Direktorica i distributer u osiguranju

Pravnica s pravosudnim ispitom, doktoratom Sveučilišta u Ljubljani i magisterijem Sveučilišta u Lausanni. Rado pomaže u prevođenju zakona s pravnog na hrvatski jezik. Peče najbolje kolače na svijetu.

Emil Franjčec

Emil Franjčec

Prodaja i odnosi s pružateljima usluga

FER-ovac koji u poslu voli raditi s osmijehom i prijateljskim odnosom s korisnicima i suradnicima. Dosadašnja karijera prepuna je velikih imena poput Croatia osiguranje, Hewlett Packard, Cisco Systems i Atento.

Ozren Papić

Ozren Papić

Poslovni i podatkovni analitičar

Interno poznatiji kao Ozzy, informatičar, kanadski poduzetnik i analitičar domaćih korijena, izgradio i vodio nekoliko povećih firmi od kojih je jednu prodao Telefonici, a drugu IBM-u. Ima kliker i rješenje za sve.

Bruno Fabo

Bruno Fabo

Voditelj odjela prodaje osiguranja

Bruno je zadužen za operativnu suradnju s poslovnim partnerima, a brine se i da prodaji nikad ne bude dosadno. U slobodno se vrijeme rekreativno bavi košarkom te uživa u podvodnom ribolovu i adrenalinskim izazovima.

Nikša Tomulić

Nikša Tomulić

Kapetan Kompare broda

Dobra ideja i poslovni koncept potakli su ga na osnivanje Komparea u čemu su ga poduprli obitelj i suosnivači. Uvijek spreman za uvođenje novih tehnologija, isprobavanje novih metoda i generiranje novih ideja.

Jelena Tomac Grbac

HR Manager/ People Lead

Kompare čini ugodnijim mjestom za rad. S obzirom na bogato iskustvo u HR odjelima, stvara toplu i prijateljsku atmosferu orijentiranu prema ljudima. Osim što brine o Kompareovcima, brine i o uredskim biljkama. U slobodno vrijeme rado kuha i peče kolače.

Ivica Hrg

Ivica Hrg

CTO

Zadužen za back-end i front-end programiranje te održavanje i razvoj baze podataka. Preko 9 godina se bavi programiranjem i izradom aplikacija. Drugo izuzetno bitno zaduženje je za donositi kobasice i šunke iz Slavonije.

Sanjin Maravić

Junior developer

Izrazito simpatičan gamer koji obožava mramorni kolač i košarku. Developer u nastajanju koji dobre viceve i fore sipa iz rukava.

Ivan Milaković

Software engineer

Diplomirani inžinjer računarstva, omiljen među kolegicama, voli muziku i uvijek je na soundcloudu. Najsretniji je kad mu posao ide od ruke i kad je toplo.

Mario Višnjić

Junior Developer

Mario je WordPress guru, a kad odraste će biti developer. Kao svaki tipični geek voli igrati igrice, gledati filmove, lutati bespućima interneta i spavati.

 

Martina Tudor

Voditeljica tarife/stručne podrške odjelu osiguranja

Radi najšarenije, ali i najtočnije izvještaje. Pazi da uredske biljke ne umru i da životinjice koje zalutaju u ured vrati u divljinu. Odličnog smisla za humor, voli društvo, glazbu i putovati.

Kristina Pajnić

Tarifa i stručna podrška odjelu osiguranja

Zadužena za unos podataka, komunikaciju s korisnicima i partnerima te podršku savjetnicima, svoje slobodno vrijeme provodi sa sinom ili prijateljicama ispijajući čaj. Voli prirodu, putovanja, organizaciju, točnost i red.

Jadranka Bujan

Odjel ključnih klijenata

Uživa u adrenalinskim sportovima, brzim autima, motorima i velikim količinama smijeha. Zaljubljenica u fotografiju koja pomaže savjetima za poziranje zaposlenika pri fotografiranju.

Antonela Borovac

Tarifa i stručna podrška odjelu osiguranja

Na Antonelinom stolu uvijek ima nešto slatko. Voli njemački i kave s prijateljicama. Vrijeme koje ne provede u našem uredu iskoristi da negdje otputuje sa suprugom.

Karmen Mamula

Karmen Mamula

Tarifa i stručna podrška odjelu osiguranja

Pedantna, marljiva, s odličnim smislom za humor i “konjskim živcima”. Slobodne trenutke koristi za druženja, šetnje i duge kave. Obožava ljeto, more, sunce, vesele ljude i smatra da je u poslu, kao i privatno, bitna dobra komunikacija.

Ema Bićanić

Tarifa i stručna podrška odjelu osiguranja

Ema je još jedno pravno pojačanje u Kompare timu. Mirna, pedantna i precizna – voli putovati, izlaziti, skijati i svog psića.

Stephani Žigante

Tarifa i stručna podrška odjelu osiguranja

Brzo uči i širi pozitivnu energiju na kolege. Za nju nema nerješivog problema. Slobodno vrijeme najradije provodi u Istri. Velika obožavateljica mačaka.

Kristina Valenčić

Tarifa i stručna podrška odjelu osiguranja

Studentica zadnje godine Upravnog studija koja slobodno vrijeme koristi za šetnje, treninge ili boravak u prirodi. Uživa u finoj kavi i druženju s prijateljima. Voli mačke.

Sandra Ivešić

Voditeljica stručne podrške telecom odjela

Pedantna i znatiželjna Sandra krati vrijeme dobrom horror/triler knjigom. Voli Uvod u anatomiju, travel blogove i hladnu zimu uz toplu čokoladu. Niti jedna pjesma ne prođe bez njezinog pjevušenja.

Andreja Blažević

Tehnička podrška odjelu telekomunikacija

Andreja u slobodno vrijeme uči strane jezike, skuplja kuharice i isprobava razne recepte. Jedva čeka ljeto jer obožava more i plivanje, a dok ne čeka da stigne ljeto vozi bicikl i bavi se jogom.

Martina Poropat

Tehnička podrška odjelu telekomunikacija

Ima oko za detalje pa ne čudi da voli umjetnost i knjige. U slobodno vrijeme putuje, crta, slika, fotka.

Iris Milardović

Tehnička podrška odjelu telekomunikacija

Vrijeme krati kazališnim predstavama i šetnjama u prirodi. Da mora, teško bi se odlučila da li joj je draža čokolada ili njezin limeni ljubimac.

Jovana Petrović

Voditeljica korisničke podrške

Voli snijeg, ali i sunčane dane u blizini mora. Tvrdi da se ne snalazi dobro u prostoru, ali zato pronalazi najbolja rješenja za naše korisnike i uvijek je spremna odgovoriti na sva pitanja i nedoumice.

Valentina Žganec

Edukatorica

Voli kuhati, ali joj je ipak puno draže kad netko drugi kuha za nju. Obožava spontana putovanja u ugodnom društvu dragih osoba.

Laura Šušak

Korisnička podrška

Studentica 4. godine Fakulteta za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, marljiva i tiha, u slobodno vrijeme traga za lijepim tenisicama i kreativnim crtežima koje može preslikati na nokte.

Laura Rončević

Korisnička podrška

Tvrdi da nije jutarnji tip, ali mi to baš nismo primijetili. Dinamična i zabavna, slobodno vrijeme provodi u dobrom društvu. Tvrdi da je pranje posuđa opušta.

Marijana Sklenar Katavić

Korisnička podrška

Pričljiva i vedra Marijana obožava životinje, posebno zečeve.  Trenutno upija znanje u timu za podršku klijentima, a u budućnosti se želi baviti marketingom.

Ivana Čolić

Korisnička podrška

Vedra slavonka koja voli planinariti, trčati i svaki slobodan trenutak iskoristiti za druženje s prijateljima. Uživa u učenju novih stvari.

Anja Širola

Korisnička podrška

Voli mačke i jednog dana će ih imati 100! Uvijek dobro raspoložena, a u onim rijetkim trenucima kad nije, raspoloženje će joj popraviti dobra hrana ili film.

Ivana Morava

Voditeljica marketinga

Vrijeme krati odlascima u teretanu i šetnjama u prirodi. Odlasci u Slavoniju nisu joj strani, iako teško zamišlja život daleko od mora. Smatra da je prijateljstvo jedno od najvećih životnih blaga.

Ivana Vlah

Ivana Vlah

Marketing Assistant

Uz jako brzo pričanje i prodoran smijeh, može je se prepoznati po velikim količinama vode i voća koje svakodnevno unese u sebe. Strašno slaba na slatko i muziku kojom je uvijek okružena. Ima najbolji wifi signal u uredu.

Dubravka Mirić

Voditeljica odjela telekomunikacija

U uredu poznata kao “potuži se Dubi”. Smatra Ogulin centrom svijeta i Batmana najjačim superjunakom.

Maja Ostojić

Prodajna savjetnica za telekomunikacije

Voli aute, vožnju i želja joj je jednom voziti utrke. Kako su joj brzine svakodnevnica, jednako tako i brzo priča. Ne voli kad nešto ne zna.

Helena Matanić

Prodajna savjetnica za telekomunikacije

Ljubitelj fotografije i odbojke. Jednog dana se nada prenijeti svo odbojkaško znanje na svoju djecu s kojom već sad provodi većinu vremena.

Maja Zorić

Prodajna savjetnica za telekomunikacije

Maja ima bogato iskustvo iz telekom industrije, a uz to je uvijek vedra i dobre volje pa nam je posebno drago što je postala Kompareovka.

Branimir Špoljarić

Prodajni savjetnik za telekomunikacije

Solo istraživač istine, budući pisac i kritičar modernog društva. Ima bogato iskustvo u savjetovanju oko telekom usluga i ponosni smo da je dio mladog i perspektivnog Kompare tima.

Bojana Vidović

Prodajna savjetnica za telekomunikacije

Bojana je radišna i full time mama koju vesele izleti u planine. Nikad neće odbiti dobar film.

Kristijan Lekić

Prodajni savjetnik za telekomunikacije

Vedar i optimističan, zaljubljenik u video igrice i gotovo sve oblike fizičke aktivnost. Kad uhvati vremena, zaviri u pokoju filozofsku knjigu. Trudi se uvijek biti okružen odlučnim i pozitivnim ljudima.

Tatjana Pendić

Prodajna savjetnica za telekomunikacije

Tatjana je ljubiteljica prirode, uživa u planinarenju, a svaki osvojeni vrh proslavi omiljenim napitkom od hmelja. Kad ne planinari, rado čita dobre knjige.

Nensi Capan

Prodajna savjetnica za telekomunikacije

Voli biti okružena prijateljima i dobrim ljudima. Općenito joj je društvo jako bitno u životu. Mirna, pozitivna i nenametljiva. Voli životinje i dobru glazbu.

Daniela Pluščec Alijev

Prodajna savjetnica za telekomunikacije

Gušta u ljetu i moru iako kao mama dvoje klinaca koja nema previše slobodnog vremena za sebe. Opušta se uz dobru knjigu ili kavu s društvom.

Alessio Cakić

Prodajni savjetnik za telekomunikacije

Apple štovatelj od glave do pete, ljubitelj motora i digitalnog sadržaja. Jednostavan, iskren i ugodan, zato će vam u njegovom društvu uvijek biti ugodno.

Helena Zagorac

Prodajna savjetnica za telekomunikacije

Rođena Zagrepčanka koju su u Rijeku doveli ljubav i fakultet. Diplomirana pravnica koja odlično pliva u fiksnim i mobilnim telekom uslugama. U slobodno vrijeme bavi se plesom.

Martina Mandić

Prodajna savjetnica za telekomunikacije

Žena koja se bas uvijek smije, vedra, vesela i pozitivna ponosna Kompareovka. Full time mama koja svojega sina od malih novu uči kako biti pravi Star Wars fan.

Juraj Sokolović

Prodajni savjetnik za telekomunikacije

Harry Potter fan, tamburaš i veseljak. Osječanin britkog jezika i dobrog smisla za humor. Telekom ponude ima u malom prstu, a svoje znanje i iskustvo nesebično dijeli.

Marko Krolo

Prodajni savjetnik za telekomunikacije

Pravi vragolasti Denis, tek su mu 23, a iskustva i znanja ima kao u priči. Lega iz Osijeka, jedan od onih koje ne možete ne voljeti. Slobodno vrijeme voli provoditi u teretani.

Ivana Bakić

Ovlaštena zastupnica u osiguranju

Voli pričati s ljudima, a naš zdravstveni sustav i svaku ponudu dopunskog zdravstvenog osiguranja poznaje u dušu. Jedino je važno da joj nije dosadno i da ima posla.

Ivana Barišić

Voditeljica odjela prodaje zdravstvenih osiguranja

Diplomirana ekonomistica s 10 godišnjim iskustvom u osiguranju. Dalmatinka koja voli Rijeku, ali ne i riječku kišu. Mama najljepše djevojčice koja istinski uživa sve slobodno vrijeme provoditi u prirodi okružena obitelji.

Dolores Starčević

Ovlaštena zastupnica u osiguranju

S obzirom na dugogodišnje iskustvo u osiguranju, ne čudi što je postala Kompareovka. Iznimno pedantna i detaljna kad su upiti naših klijenta u pitanju. Slobodno vrijeme nastoji provesti u prirodi.

Lorena Mihalić

Ovlaštena zastupnica u osiguranju

Kulturologinja koja se bolje snalazi u osiguranjima nego u muzeju. Obožava mineralnu i jagode, a najproduktivnija je kad ima puno posla.

Dijana Baraba

Dijana Baraba

Ovlaštena zastupnica u osiguranju

Kao dugogodišnji wellness savjetnik naučila sebe i druge kako živjeti zdravo i na sve u životu gleda pozitivno. Slobodne trenutke provodi na nogometnim terenima kao navijačica i podrška sinovima.

Toni Babić

Ovlašteni zastupnik u osiguranju

Svestran i zabavan, uživa u kickboxingu kojeg vidi kao ispušni ventil. Posebno voli šah i nogomet, putovati, kuhati, ali i guštati u hrani. Na poslu je uvijek ozbiljan, a nakon posla po potrebi.

Darko Martić

Darko Martić

Ovlašteni zastupnik u osiguranju

Diplomirani ekonomist osebujnog crnog humora koji ne voli ekonomiju, ali voli pričati o osiguranjima i hrani kad mu je dosadno. Multitasking mu ne ide, ali jede i gleda televiziju u isto vrijeme kao veliki.

Kristina Zupčić Kremenović

Ovlaštena zastupnica u osiguranju

Mlada mama, zaljubljenica u zdrav život i prehranu te fitness. Popije više vode u danu nego svi ostali zajedno – zato je uvijek vesela i dobro raspoložena.

Petra Hafner

Ovlaštena zastupnica u osiguranju

Obožava obiteljska druženja još ako uspije to spojiti sa boravkom u prirodi i planinarenjem – pun pogodak. Sitna, ali uporna, godinama igra košarku.

Ksenija Bilić

Ovlaštena zastupnica u osiguranju

Prati trendove, obožava kupovati online, ispija ogromne količine kave, a za sebe kaže da je ultimativni filmofil i knjigofil. Ipak, pas je najveća ljubav.

Niki Keser

Ovlaštena zastupnica u osiguranju

Niki obožava jedriti, putovati i upoznavati nove ljude iz dana u dan. Izrazito simpatična, vedra i skromna lakoćom osvaja simpatije kolega u uredu.

Manda Turkalj

Ovlaštena zastupnica u osiguranju

Na prvu mirna i povučena, a zapravo obožava automobile, driftanje, skijanje, tenis i fotografiranje. Dok nitko (osim mačke) ne sluša svira gitaru i pjeva. Sir i čokoladu bi jela od 0-24. I ona Ogulin smatra centrom svijeta.

Iva Kosorčić

Ovlaštena zastupnica u osiguranju

Iva je još jedna pravnica koja se nedavno pridružila našem timu. Izrazito komunikativna i vedra osoba koja obožava provoditi vrijeme u dobrom društvu. Stresa se riješava treninzima.

Tea Keser

Ovlaštena zastupnica u osiguranju

Vesela, vedra i pristupačna djevojka. U slobodno vrijeme čita knjige, putuje, a na poslu gnjavi sestru Niki.

Monika Dolinar

Ovlaštena zastupnica u osiguranju

Mama jednogodišnjeg dečkića koja svoje slobodno vrijeme provodi trčeći za njim. Kada ne trči za klincem, voli provoditi vrijeme sa prijateljicama na kavi ili društvom u planinama. Često ispeče pokoji kolačić.

Valnea Ban

Ovlaštena zastupnica u osiguranju

Dinamična i vesela studentica koja slobodno vrijeme provodi s nama i pomaže klijentima u odabiru najbolje opcije zdravstvenog osiguranja. Nekad se čini da je na dva mjesta istodobno.

Vesna Vukelić

Ovlaštena zastupnica u osiguranju

Uživa u društvu djece i svemu što potiče iz prirode. Na opće zadovoljstvo uže i šire obitelji, često se iskušava u raznim gurmanskim poduhvatima. Vjeruje da ljubav rješava sve probleme.

Marina Baretić Kasunić

Ovlaštena zastupnica u osiguranju

Glasna, iskrena i britkog jezika, Marina voli brzi hod, dizati utege i jesti banane.  Kreativnost ispoljava restauriranjem starog namještaja i općenito uređenjem doma.

Sanjin Maškarin

Ovlašteni zastupniku osiguranju

Ekonomist koji je u struci radio jedino kao student. Većinu radnog vijeka proveo u osiguranju, a sad se vratio nakon 3 godine. Voli šetnje, more, i sunce valjda zato jer toga ima tako malo u Rijeci.

Ana Bilen

Ovlaštena zastupnica u osiguranju

Iznimno vedra i pozitivna Ana se uvijek smije pa je kolege osvojila na prvu. Obožava more, brzu vožnju i dobru glazbu, a jedna od najvažnijih stvari joj je pozitiva i visoke vibracije.

Milena Zrnić

Ovlaštena zastupnica u osiguranju

Mama dvojice sinova koja voli putovanja, more, kupanje, muziku i dobru knjigu. Kaže da jako voli peći (i jesti) kolače pa se kolege nadaju da će ostati koji i za njih.

Katja Barić

Ovlaštena zastupnica u osiguranju

Katja je hrabra, željna izazova i uvijek spremna na neku akciju. Bogato znanje o super junacima naučila je od svog četverogodišnjeg Spidermana.

Sanja Viduka Balen

Ovlaštena zastupnica u osiguranju

Nesebično dijeli recepte i upute za zdravu prehranu, kuha, čita dobre knjige i posjećuje dobre koncerte. Najdraži trenuci su oni koje provede u društvu obitelji.

Sanja Stojanov

Ovlaštena zastupnica u osiguranju

Obožava sve što je vezano uz prirodu, ako nije na poslu ili na utakmici svoga sina – luta šumom. Voli pričati, smijati se i crni humor.

Josipa Tićak

Pomoćnica ovlaštene zastupnice u osiguranju

Voli provoditi vrijeme u prirodi sa svojim čupavim ljubimcem – psom Lokijem, te obožava iznenadna i neplanirana putovanja. Inače za sebe kaže da je uredna i jako vesela.

Tesa Soldičić

Ovlaštena zastupnica u osiguranju

Ponosna Riječanka koja ljubav prema gradu koji teče, industrijskim i kulturnim motivima Rijeke pokušava predočiti u unikatni nakit. Komunikativna, vedra i organizirana u svemu što radi.

Nataša Čupen

Ovlaštena zastupnica u osiguranju

Full time mama dviju djevojčica kojima posvećuje najviše slobodnog vremena. Obožava vrtlariti i smišljati nove recepte koje će jednog dana okupiti u svojoj kuharici. Voli pobjeći u ribolov sa suprugom.

Matea Lukić

Ovlaštena zastupnica u osiguranju

Matea je velika ljubiteljica šivanja i dizajna. U svoje slobodno vrijeme, ako ne izrađuje neku haljinu, čita knjige o psihologiji ili radi yogu.

Kristina Šporer Nižić

Ovlaštena zastupnica u osiguranju

Kristina je uvijek nasmijana i vesela, a ako slučajno to nije – cijela ekipa se zabrine. U svoje slobodno vrijeme plete, crta i općenito svašta izrađuje. Obožava šetnje sa svojim psom, igru s malenim sinom te voli biti u društvu pozitivnih i inspirativnih ljudi.

Sanja Erak

Pomoćnica ovlaštene zastupnice u osiguranju

Voli kuhati,a najviše voli isprobavati nove recepte. Ako nije u kuhinji, voli vrijeme provoditi u vrtu ili u šetnji sa svojim psom.
Za sebe kratko kaže da je uvijek vedra, nasmijana i  dobre volje.

Laura Franjičević

Pomoćnica ovlaštene zastupnice u osiguranju

U slobodno vrijeme obožava čitati knjige i provoditi vrijeme u prirodi sa svojim ljubimcima psima kojih ima čak 7.  Nije neki ljubitelj kuhanja, ali pozivu na palačinke se uvijek odazove.

Valentina Jelčić

Pomoćnica ovlaštene zastupnice u osiguranju

Vesela i uvijek dobro raspoložena, malo šta je može izbaciti iz takta i u svemu vidi nešto pozitivno. Voli sport,posebno karate koji i trenira, i šetnje uz more. Ne voli biti sama, pa najviše uživa vrijeme provoditi u društvu dragih ljudi.

Ivana Baniček

Pomoćnica ovlaštene zastupnice u osiguranju

Ivana za sebe kaže da je na prvom mjestu mama. Vesela i nasmijana, uvijek spremna pomoći, voli društvo i zabavu. Strastvena obožavateljica auto tuninga i stylinga.

Anita Franjković

Pomoćnica ovlaštene zastupnice u osiguranju

Svaki slobodni trenutak iskoristit će za šetnju ogulinskim šumskim stazama,a u pratnji joj je uvijek njezina terijerka. Voli voćne kolače i tamnu čokoladu.

Ana Stolić

Pomoćnica ovlaštene zastupnice u osiguranju

Nakon završetka studija menadžmenta u turizmu shvatila je da najviše voli organizirati putovanja za sebe i prijatelje. U slobodno vrijeme voli čitati knjige, gledati serije, vježbati jogu i tu i tamo dignuti koji uteg.

Kota

Uredski antistres čupavac

Svakim svojim posjetom razveseli kolege u uredu koji joj se tada krenu obraćati visokim, piskutavim glasovima punim milih umanjenica. Može se čuti smijeh svih prisutnih posebno kada trči po uredu ili prati nečiju marendu.

Gracy

Kompare ljubimica

Mala, slatka, strašljiva, čupava loptica dlaka koja trči za kolegicom Kotom i oživljava ured.

Prijavi se na newsletter i
ne propusti priliku za pravu uštedu

KOMPARE SERVIS

Kompareovci Iskustva kupaca Za partnere Poslovi Poslovni podaci Kontakt

ONLINE KUPOVINA

Kompare poklon bon Postupak ugovaranja Načini plaćanja Česta pitanja Podaci i upute za plaćanje Provjera police dopunskog zdravstvenog osiguranja Upute za refundaciju i ugovorne ustanove

SIGURNOST KUPACA

GDPR Opći uvjeti Privole i pritužbe Otkazivanje ugovora i raskid police Politika obrade osobnih podataka Obavijest potrošačima Akcije u osiguranju

Načini plaćanja

Jednokratno općom uplatnicom ili karticama do 12 rata bez kamata.

OBRADA PODATAKA
Korištenjem Kompare usluge i popunjavanjem ovih podataka aktivno pristaješ da te kontaktiramo i ispunimo svoju svrhu - pomognemo ti pronaći i kupiti osiguranje baš po tvojoj mjeri. Pročitaj više u Informacije o obradi osobnih podataka.

POVLAČENJE PRIVOLA
U slučaju da u bilo kojem trenutku promjeniš mišljenje i naša pomoć ti više ne bude potrebna, možeš povući dopuštenje za korištenje podataka slanjem maila na szop@kompare.hr ili popunjavanjem ovoga obrasca.

© 2012-2020 kompare.hr

Distribuciju osiguranja omogućuje posrednik u osiguranju Custodia d.o.o za zastupanje u osiguranju
HANFA Datum dozvole za rad 09.08.2013.,Klasa dozvole za rad UP/I-453-02/13-37/38

Radimo punom parom 08-20h
01 555 0666

#ostanidoma

ZATVORI