KOMPARE.HR TIM

Kompare tim uspoređuje ponude svih osiguranja, telekom operatera i opskrbljivača struje kako bi za tebe pronašli najpovoljniju opciju. Od nas ćeš dobiti neovisan i educiran savjet koji će ti pomoći u donošenju ispravne odluke o kupnji.

Nikša Tomulić slika

NIKŠA TOMULIĆ

Osnivač

Nikša Tomulić je direktor i osnivač neovisnog portala za usporedbu usluga – kompare.hr. Član CRANE-a. Nikša je posljednjih petnaestak godina stjecao međunarodno radno iskustvo radeći u high-tech i telekomunikacijskome sektoru u različitim ulogama – od IT inžinjera i arhitekta za mrežne tehnologije u Švicarskoj, pa do direktora međunarodne prodaje vodećega slovenskog sistem integratora, uz zaduženja za razvoj novih tržišta.

Emil Franjčec slika

EMIL FRANJČEC

Prodaja i odnosi s pružateljima usluga

FER-ovac, sa dosadašnjom karijerom u Croatia osiguranju – sektoru informatike, nakon toga u kompanijama Hewlett Packard i Cisco Systems u prodaji za velike korisnike iz financijske industrije, te hrvatskoj IT kompaniji Atento. U poslu voli raditi s osmijehom i prijateljskim odnosom s korisnicima i suradnicima, te na taj način gradi odnos povjerenja i razumijevanja.

Dubravka Mirić slika

DUBRAVKA MIRIĆ

Head of product development

Dubravka je zadužena za razvoj novih proizvoda i usporedbi te unapređenje postojećih.
Voli izazove i nova rješenja, a vjeruje kako svojim radom pridonosi zadovoljstvu korisnika pri korištenju svih usluga koje kompare.hr nudi. Slobodno vrijeme provodi u prirodi ili društvu prijatelja.

Ivica Hrg slika

IVICA HRG

Programer

Zadužen za back-end i front-end programiranje, te održavanje i razvoj baze podataka. Preko 9 godina se bavi programiranjem i izradom aplikacija. Zadužen za donositi kobasice i šunke iz Slavonije.

dr. sc. Marjeta Tomulić Vehovec slika

DR. SC. MARJETA TOMULIĆ VEHOVEC

Direktor, ovlašteni zastupnik u osiguranju

Pravnica s pravosudnim ispitom i višegodišnjim iskustvom primjene prava u praksi i na akademskoj razini. Iskustvo je stekla radeći u odvjetništvu te na Pravnom fakultetu u Rijeci i Zagrebačkoj školi za ekonomiju i menedžment. Doktorirala iz područja prava EU na Sveučilištu u Ljubljani te magistrirala pravo EU i međunarodno ekonomsko pravo na Sveučilištu u Lausanne-i, Švicarska. Peče najbolje kolače na svijetu.

Martina Tudor slika

MARTINA TUDOR

Customer support

Martina je uglavnom zadužena za komunikaciju sa korisnicima i odgovaranju na sva njihova pitanja. Između ostalog radi i na ažuriranju postojećih proizvoda, unošenju podataka, te testiranju funkcionalnosti. Voli životinje, dobru muziku i putovanja. Kada pronađe vremena, rado se bavi šivanjem, te izrađivanjem nakita i ostalih stvarčica.

tajana130x130

TAJANA HARAMIJA

Ovlašteni zastupnik u osiguranju

Tajana je pomoćnik u prodaji osiguranja. Zadužena je da do korisnika dođe točna i pravovremena informacija. Voli timski rad i dinamičan posao. Hobiji joj uključuju ples, boravak u prirodi i trčanje za klincima.

Bruno Fabo slika

BRUNO FABO

Project Manager

Bruno je zadužen za operativnu suradnju s poslovnim partnerima te koordinaciju poslova unutar kompare.hr tima. Njegov zadatak je (milom ili silom) prikupiti sve potrebne informacije za uspješnu realizaciju novih projekata.Osim toga, brine se i da programerima nikada ne bude dosadno. U slobodno vrijeme rekreativno se bavi košarkom te uživa u podvodnom ribolovu i adrenalinskim izazovima.

Isabella L. Dintinjana slika

ISABELLA L. DINTINJANA

Marketing Manager

Full-time zafrkant, mali perfekcionist, ali zato veliki potrošač čokolade. Štuje mačke, voli stand up komediju, a priča i više jezika, među kojima sarkazam, ironija i cinizam napredna C2 razina. Svakodnevnu rutinu prekida trenutcima kada mora biti ozbiljan i kreativan digitalni marketingaš.

Dijana Baraba slika

DIJANA BARABA

Ovlašteni zastupnik u osiguranju

Dijana je trenutno zadužena za promociju i prodaju proizvoda. Prethodno je kao dugogodišnji wellness savjetnik naučila sebe i druge kako živjeti zdravo i na sve u životu gleda pozitivno (My Life Is Not About Waiting For The Storm To Pass, It Is About Learning To Dance In The Rain). Slobodne trenutke provodi na nogometnim terenima kao navijačica i podrška svojim sinovima.

Matej Bezjak slika

MATEJ BEZJAK

Ovlašteni zastupnik u osiguranju

Auto entuzijast u slobodno vrijeme, zastupnik u osiguranju u radno vrijeme, ovaj ekonomist pri kraju studija za sebe kaže da je neprimjetan, no ambiciozno se prihvaća novih izazova i radnih zadataka koji mu dolaze pod ruku.

Josip Pende slika

JOSIP PENDE

Ovlašteni zastupnik u osiguranju

Josip je dio Kompare prodajnog tima, znatiželjan, uporan, tvrdoglav i u vječnom traženju novih oblika prodaje. Inače je diplomirani ekonomist, koji može živjeti bez nogometa, ali nikako bez muzike.

Benjamin Alijagić slika

BENJAMIN ALIJAGIĆ

Web designer

Bavi se dizajnom još od svoje četrnaeste, a pomogao je i savjetovao mnogobrojne startupove te radio s dizajnerskim agencijama za svjetske vodeće brendove. Ovaj startup entuzijast nalazi veliku strast u razvoju proizvoda, a u slobodno vrijeme bavi se fotografijom!

Ivan Vučak slika

IVAN VUČAK

Web designer i developer

Inače bakalar informatike, bavi se web designom u Adobe programima. Ovaj front-end developer ima i znanje bak-enda i relacijskih baza podataka, a u slobodno vrijeme bavi se računalnim igrama, čitanjem, slušanjem glazbe, te šetanjem psa i nećakinje.

Štefica Mešić slika

ŠTEFICA MEŠIĆ

Pomoćnica ovlaštenog zastupnika u osiguranju

Štefica je pojačanje u Kompare odjelu prodaje koja iza sebe ima dugogodišnje iskustvo sa svim vrstama osiguranja koja često voli objašnjavati. U slobodno vrijeme voli igrati badminton i skijati. Tvrdi da peče bolje kolače od Marjete.

Tomislav Ribarić slika

TOMISLAV RIBARIĆ

Developer

Full stack developer s višegodišnjim iskustvom rada na web projektima raznih veličina i kompleksnosti, na domaćem i američkom tržištu. Vrlo pedantan u dizajnu, arhitekturi i kodiranju softverskih rješenja, uz to i velik AI/machine learning/data analytics entuzijast.

Asim Mešić slika

ASIM MEŠIĆ

Pomoćnik ovlaštenog zastupnika u osiguranju

Najnovija pridošlica u prodajnom timu, inače veliki obožavatelj rock ‘n’ rolla, u slobodno vrijeme voli ići u ribolov i odmarati u prirodi.

Ivana Vlah

IVANA VLAH

Digitalni prodajni predstavnik

Najnovija ekstenzija Kompare tima ovdje je zbog Vas. “Mogu li Vam kako pomoći?” najkorištenija je rečenica koju svakodnevno tipka ovaj magistar ekonomije. Uz brzo pričanje i prodoran smijeh, može je se prepoznati po velikim količinama vode i voća koje svakodnevno unese u sebe. Slaba na slatko. Najdraža su joj besciljna lutanja i izlasci s prijateljima, kao i dobrom knjigom te crtanjem u paintu upotpuniti ostatak slobodnog vremena. I muzika, uvijek i svugdje muzika..

Danko Bjelić slika

DANKO BJELIĆ

Ovlašteni zastupnik za osiguranje

Danko je naš ovlašteni zastupnik za osiguranje, a sa sobom nosi višegodišnje iskustvo iz svijeta osiguranja, dok u slobodno vrijeme probleme rješava glazbom sa svojim bendom.

Ariela Cortesi slika

ARIELA CORTESI

Voditelj prodaje

Poslovno radno iskustvo stekla je u call centru radeći na mnogobrojnim projektima stranih tvrtki koje se bave različitim djelatnostima: telekomunikacije, financijska izvješća i revizije, credit collection, itd. Zadužena za red, rad i disciplinu!
Veliki perfekcionist i radoholičar, svoj mir i kreativnost nalazi u kasnim noćnim satima nakon obavljanja majčinskih dužnosti.