O nama

Kompare tim uspoređuje ponude svih osiguranja, telekom operatera i opskrbljivača struje kako bi za tebe pronašli najpovoljniju opciju. Od nas ćeš dobiti neovisan i educiran savjet koji će ti pomoći u donošenju ispravne odluke o kupnji.

Marjeta Tomulić Vehovec

Marjeta Tomulić Vehovec

Direktorica i ovlaštena zastupnica u osiguranju

Pravnica s pravosudnim ispitom, doktoratom Sveučilišta u Ljubljani i magisterijem Sveučilišta u Lausanni. Redovito pomaže u prevođenju stavaka zakona s pravnog na hrvatski jezik. Peče najbolje kolače na svijetu.

Emil Franjčec

Emil Franjčec

Prodaja i odnosi s pružateljima usluga

FER-ovac koji u poslu voli raditi s osmijehom i prijateljskim odnosom s korisnicima i suradnicima. Dosadašnja karijera prepuna je velikih imena poput Croatia osiguranje, Hewlett Packard, Cisco Systems i Atento.

Ozren Papić

Ozren Papić

Poslovni i podatkovni analitičar

Interno poznatiji kao Ozzy, informatičar, kanadski poduzetnik i analitičar domaćih korjena, izgradio i vodio nekoliko povećih firmi od kojih je jednu prodao Telefonici, a drugu IBM-u. Ima kliker i rješenje za sve. 

Bruno Fabo

Bruno Fabo

Voditelj prodaje

Bruno je zadužen za operativnu suradnju s poslovnim partnerima, a brine se i da prodaji nikad ne bude dosadno. U slobodno se vrijeme rekreativno bavi košarkom te uživa u podvodnom ribolovu i adrenalinskim izazovima.

Nikša Tomulić

Nikša Tomulić

Kapetan Kompare broda

Dobra ideja i poslovni koncept potakli su ga na osnivanje Komparea u čemu su ga poduprli obitelj i suosnivači. Uvijek spreman za uvođenje novih tehnologija, isprobavanje novih metoda i generiranje novih ideja.

Elma Mersnik

Edukator i supervisor prodaje

Uvijek nasmijana i vedra, unosi pozitivnu energiju među kolege. Ima osiguranje “u malom prstu”. Kuha svaki dan, jede puno voća i putuje na egzotične destinacije – voli brodove.

Martina Tudor

Voditeljica odjela tarife i tehničke podrške prodaji

Jedina osoba kojoj uredske biljke ne umiru i koja je najsretnija kada je posao riješen do kraja. U uredu poznata kao “problem solver” nelogičnosti. Jako voli životinje i dobru muziku. Želi čim više putovati i upoznavati nove kulture.

Dubravka Mirić

Voditeljica razvoja i marketinga

Zadužena za marketing i razvoj novih proizvoda te optimizaciju postojećih. U uredu poznata kao “potuži se Dubi”. Slobodno vrijeme provodi u prirodi, na putu ili društvu prijatelja. Smatra Ogulin centrom svijeta.

Mario Višnjić

Digital/online marketing

Mario je naša mlada nada marketinga, iako ne želi priznati, svi znamo da zapravo želi biti developer kad odraste. Voli filmove, igrice, čokoladu i kad ga uspijemo održati budnim u uredu. 

 

Dasen Pavić

Designer

Diplomirani pravnik koji je odlučio da je dizajn njegov životni put. U pauzama tijekom posla, uživa u fotošopiranju kolega u scene filmova i serija.

Ivica Hrg

Ivica Hrg

Senior developer

Zadužen za back-end i front-end programiranje te održavanje i razvoj baze podataka. Preko 9 godina se bavi programiranjem i izradom aplikacija. Drugo izuzetno bitno zaduženje je za donositi kobasice i šunke iz Slavonije.

Ivan Milaković

Software engineer

Ivan je student zadnje godine računarstva, omiljen među kolegicama, voli muziku i uvijek je na soundcloudu. Najsretniji je kad mu posao ide od ruke i kad je toplo.

Roland Mersnik

Voditelj ključnih kupaca

Kvizaš koji rješava sve nedoumice i kompleksnosti osiguranja. Voli šetnje, šah, nogomet i pršut. Svojom veselom naravi omekšava i pomaže našim ključnim klijentima.

Kristina Pajnić

Kristina Pajnić

Tehnička podrška prodaji

Zadužena za unos podataka, komunikaciju s korisnicima i partnerima te podršku savjetnicima, svoje slobodno vrijeme provodi sa sinom ili prijateljicama ispijajući čaj. Voli prirodu, putovanja, organizaciju, točnost i red.

Karmen Mamula

Karmen Mamula

Tehnička podrška prodaji

Pedantna, marljiva, s odličnim smislom za humor i “konjskim živcima”. Slobodne trenutke koristi za druženja, šetnje i duge kave. Obožava ljeto, more, sunce, vesele ljude i smatra da je u poslu, kao i privatno, bitna dobra komunikacija.

Ema Bićanić

Tehnička podrška prodaji

Ema je još jedno pravno pojačanje u Kompare timu. Mirna, pedantna i precizna – voli putovati, izlaziti, skijati i svog psića.

Ivana Vlah

Ivana Vlah

Voditeljica podrške korisnicima

Uz jako brzo pričanje i prodoran smijeh, može je se prepoznati po velikim količinama vode i voća koje svakodnevno unese u sebe. Strašno slaba na slatko i muziku kojom je uvijek okružena. Ima najbolji wifi signal u uredu.

Antonela Divković

Podrška korisnicima

Svi u uredu znaju da na Antonelinom stolu uvijek mogu pronaći nešto slatko. Studira jezike što objašnjava zašto za sebe kaže da voli njemački. Vrijeme koje ne provede u našem uredu ili na fakultetu provodi s prijateljima.

Sandra Ivešić

Podrška korisnicima

Najsretnija je kad upeca dobru horror/triler knjigu. Voli Uvod u anatomiju, travel blogove, toplu čokoladu i hladnu zimu. Koja god pjesma svirala u uredu, ne može proći bez njenog pjevušenja.

Nataša Biočić

Prodajna savjetnica za telekomunikacije

Uvijek vesela i dobrog raspoloženja, strpljivo i predano pomaže korisnicima u odabiru najbolje telekom usluge. Zna sve o brzom internetu, TV programima i cijenama poziva. Slobodno vrijeme provodi u društvu obitelji i psa Zagora.

Ana Kolar

Prodajna savjetnica za telekomunikacije

Ana je tu za sve koje muče pitanja oko najboljeg paketa tva, inteneta i telefona. Vremena uvijek ima za prijatelje, psa i posebno knjige. Još ako je neki dobar krimić u pitanju, tim bolje. 

Nenad Dević

Prodajni savjetnik za telekomunikacije

Na papiru najstariji član naše ekipe. Kad ne igra košarku na tabletu, mašta o slijedećoj izložbi vina središnje Istre čiji je najredovitiji posjetitelj.

Marina Zupčić

Marina Zupčić

Prodajna savjetnica i ovlaštena zastupnica u osiguranju

Perfekcionist i control freak koji strahovito voli mačke, kickboxing i kave s prijateljima, sporazumijeva se s kolegama putem sarkazma i crnog humora, a ujutro uz kavu voli rješavati sudoku. Tvrdi da punk nije mrtav.

Dijana Baraba

Dijana Baraba

Prodajna savjetnica i ovlaštena zastupnica u osiguranju

Prethodno je kao dugogodišnji wellness savjetnik naučila sebe i druge kako živjeti zdravo i na sve u životu gleda pozitivno. Slobodne trenutke provodi na nogometnim terenima kao navijačica i podrška svojim sinovima.

Toni Babić

Prodajni savjetnik i pomoćnik ovlaštene zastupnice u osiguranju

Svestran i zabavan, ovaj savjetnik uživa u kickboxingu kojeg vidi kao ispušni ventil, a posebno voli šah i nogomet, putovati, kuhati, ali i guštati u hrani. Na poslu je ozbiljan, nakon posla je ozbiljan po potrebi.

Darko Martić

Darko Martić

Prodajni savjetnik i ovlašteni zastupnik u osiguranju

Diplomirani ekonomist osebujnog crnog humora koji ne voli ekonomiju, ali voli pričati o osiguranjima i kuhanju i kada mu je dosadno. Multitasking mu ne ide, ali jede i gleda televiziju u isto vrijeme kao veliki.

Kristina Zupčić Kremenović

Prodajna savjetnica i pomoćnica ovlaštene zastupnice u osiguranju

Mlada mama, zaljubljenica u zdrav život i prehranu te fitness. Popije više vode u danu nego svi ostali zajedno – zato je uvijek vesela i dobro raspoložena.

Ana Tomulić Anić

Prodajna savjetnica i ovlaštena zastupnica u osiguranju

Full time mama dvojice sinova slobodno vrijeme provodi na poslu. Obožava more i ljeto – to je dovoljno da napuni baterije i preživi tmurnu zimu u Rijeci.

Petra Hafner

Prodajna savjetnica i pomoćnica ovlaštene zastupnice u osiguranju

Obožava obiteljska druženja još ako uspije to spojiti sa boravkom u prirodi i planinarenjem – pun pogodak. Sitna, ali uporna, godinama igra košarku.

Ksenija Bilić

Prodajna savjetnica i pomoćnica ovlaštene zastupnice u osiguranju

Prati trendove, obožava kupovati online, ispija ogromne količine kave, a za sebe kaže da je ultimativni filmofil i knjigofil. Ipak, pas je najveća ljubav.

Manda Turkalj

Prodajna savjetnica i pomoćnica ovlaštene zastupnice u osiguranju

“Tiha voda brege dere”. Na prvu mirna i povučena, a zapravo obožava automobile, driftanje, skijanje, tenis i fotografiranje. Dok nitko (osim mačke) ne sluša svira gitaru i pjeva. Sir i čokoladu bi jela od 0-24. I ona Ogulin smatra centrom svijeta.

Jasna Božić

Prodajna savjetnica i pomoćnica ovlaštene zastupnice u osiguranju

Buduća marketingašica – voli sunce i smijeh, putovanja i pokret, a Španjolska joj je drugi dom. Najveća ljubav (poslije kćeri) je sportsko penjanje, a kad ne penje onda šiva ili šara.

Niki Keser

Prodajna savjetnica i pomoćnica ovlaštene zastupnice u osiguranju

Niki obožava jedriti, putovati i upoznavati nove ljude iz dana u dan. Izrazito simpatična, vedra i skromna lakoćom osvaja simpatije kolega u uredu.

Dražena Kovačević

Prodajna savjetnica i pomoćnica ovlaštene zastupnice u osiguranju

Dražena je istraživač, snalažljiva i uvijek spremna na sve izazove.  U uredu uvijek vesela, vedra i komunikativna, a kolege ju poznaju kao veoma pouzdanu osobu. Obožava automobile i “biti IN”.

Zvjezdana Tintor

Prodajna savjetnica i pomoćnica ovlaštene zastupnice u osiguranju

Zvjezdana je inženjerka građevine koja u slobodno vrijeme pleše i piše. Obožava putovati, čitati knjige i gledati filmove.

Iva Kosorčić

Prodajna savjetnica i pomoćnica ovlaštene zastupnice u osiguranju

Iva je još jedna pravnica koja se nedavno pridružila našem timu. Izrazito komunikativna i vedra osoba koja obožava provoditi vrijeme u dobrom društvu. Stresa se riješava treninzima.

Tea Keser

Prodajna savjetnica i pomoćnica ovlaštene zastupnice u osiguranju

Vesela, vedra i pristupačna djevojka. U slobodno vrijeme čita knjige, putuje, a na poslu gnjavi sestru Niki. 

dr. vet. med. Kota

Uredski antistres čupavac

Svakim svojim posjetom razveseli kolege u uredu koji joj se tada krenu obraćati visokim, piskutavim glasovima punim milih umanjenica. Može se čuti smijeh svih prisutnih posebno kada trči po uredu ili prati nečiju marendu.

Monika Dolinar

Prodajna savjetnica i pomoćnica ovlaštene zastupnice u osiguranju

Mama jednogodišnjeg dečkića koja svoje slobodno vrijeme provodi trčeći za njim. Kada ne trči za klincem, voli provoditi vrijeme sa prijateljicama na kavi ili društvom u planinama. Često ispeče pokoji kolačić.

Julijana Galić

Prodajna savjetnica i pomoćnica ovlaštene zastupnice u osiguranju

Ponosna majka i vlasnica punoljetne mačke. Ljubiteljica pletenja, izrade nakita i dobre knjige. S društvom se voli nasmijati isključivo kroz crni humor.

Vesna Trbić

Prodajna savjetnica i pomoćnica ovlaštene zastupnice u osiguranju

Uživa u društvu djece i svemu što potiče iz prirode. Na opće zadovoljstvo uže i šire obitelji, često se iskušava u raznim gurmanskim poduhvatima. Vjeruje da ljubav riješava sve probleme.  

Michaela Vičić Jozić

Prodajna savjetnica i pomoćnica ovlaštene zastupnice u osiguranju

Vesela i živahna Michaela slobodno vrijeme provodi u šetnjama s mužem, psom i dvoje djece. Ljubiteljica je pravog vrućeg ljeta i svega što potiče dobro raspoloženje u ljudima.

Edita Umihanić

Prodajna savjetnica i pomoćnica ovlaštene zastupnice u osiguranju

Energična i pričljiva profesorica književnosti i povijesti. Slobodno vrijeme provodi sa svojom obitelji, voli kuhati i gledati SF filmove. Putuje kad god joj se ukaže prilika za to.

Jadranka Bujan

Prodajna savjetnica i pomoćnica ovlaštene zastupnice u osiguranju

Uživa u adrenalinskim sportovima, brzim autima i motorima i velikim količinama smijeha. Zaljubljenica u fotografiju koja pomaže savjetima za poziranje zaposlenika pri fotografiranju.

Maja Ostojić

Prodajna savjetnica i pomoćnica ovlaštene zastupnice u osiguranju