Akcija 15% popusta na dodatno zdravstveno osiguranje

Zdravlje je najdragocjenije, zato nemoj čekati! Zgrabi 15% popusta i iskoristi besplatan sistematski uz ostale zdravstvene usluge u privatnim klinikama.

Priušti sebi veći standard, bržu i kvalitetniju zdravstvenu uslugu. Polica obuhvaća sistematski, specijalističke preglede, laboratorijsku i dijagnostičku obradu, ambulantnu fizikalnu terapiju i male operativne zahvate uz sljedeće pogodnosti:

Bez listi čekanja.

Nazoveš, naručiš se i na red dolaziš u svega nekoliko dana. Uputnica je potrebna samo u slučaju specifičnih specijalističkih pregleda.

Odabir liječnika i klinike.

Biraš termin pregleda, liječnika i kliniku. Popis svih ugovornih ustanova u svojoj blizini možeš vidjeti ovdje.

Telefonsko naručivanje.

Nazoveš službu Medicinske asistencije na 0800 22 55 i naručiš se na željeni pregled. Službu možeš kontaktirati za sva pitanja radnim danom od 08 do 20 h.

Sistematski pregled.

Sadržaj pregleda je pojedinačno prilagođen muškarcima i ženama. Obaviš sve isti dan, a nalaze dobiješ odmah.

Kompare i Wiener akcija

Akcija vrijedi do 25.03.2018., a svima koji do tad kupe policu poklanjamo 15% popusta na ukupnu godišnju premiju. Cijena police već od

979,20 kn

Cijena police bez popusta iznosi 1.152,00 kn.

Osiguraj se na Kompare

Za tebe pronalazimo najbolju ponudu osiguranja i telekom usluga. Usluga je besplatna jer je naplaćujemo osiguravajućim kućama i telekomima.

Nama je u interesu da ti usluga odgovara i da je kupiš kod nas, a ne drugdje. Zato nikad ne favoriziramo niti jednu osiguravajuću kuću ili pojedini telekom.

 Imaš pitanje? Trebaš savjet?

Neovisni smo, objektivni i savjete ne naplaćujemo. Tu smo za tebe od ponedjeljka do petka 08 do 20 h, a subotom od 09 do 14 h. Nazovi nas na 01 555 0666 ili zatraži povratni poziv besplatno i bez obaveze.