01 555 0666

Pon - Pet: 8 - 20
Sub: 9 - 14

Zatraži besplatnu ponudu

Obvezno auto osiguranje

Brzo i lako ugovori najpovoljnije auto osiguranje za svog limenog ljubimca!

Jedini imamo ponude svih osiguranja!

Kompare je već 10 godina vodeća hrvatska online agencija koja na trasparentan način brine da odabereš najpovoljnije osiguranje i telekom tarife. Jednostavno, brzo i besplatno do ponuda svih osiguranja!

11

GODINA POSLOVANJA

218.801+

PRODANIH POLICA

64

STRUČNJAKA ZA OSIGURANJE

Često postavljena pitanja

Koje su prednosti kupovine putem kompare.hr servisa?
Brzo i jednostavno na jednom mjestu saznaš cijene 10 osiguravajućih kuća, savjetnik ti putem telefona odgovori na sva pitanja i pronađe policu koja najbolje odgovara tvojim potrebama. Kupljena polica odmah stiže na tvoj mail.
Je li sigurno kupiti policu online?
Ugovaranje osiguranja putem kompare.hr servisa potpuno je sigurno i zakonski regularno. Svaka digitalna polica potvrđena je od strane Hrvatskog ureda za osiguranja i sadrži jedinstveni kod. Plaćanje premije vrši se direktno na račun osiguravajuće kuće.
Je li je kompare.hr usluga stvarno besplatna?
DA. Kompare usluga potpuno je besplatna za sve korisnike. Kompare zarađuje od provizije koju naplati osiguravajućoj kući svaki put kada netko putem nas ugovori policu osiguranja.
Na koji način mogu izvršiti plaćanje premije?
Jednokratno općom uplatnicom, internet bankarstvom, kreditnom ili debitnom karticom. Do 10 rata bez kamata svim kreditinim i nekim debitnim karticama.
Što je elektronska polica?
Elektronska polica je polica osiguranja u digitalnom obliku. Sadržava jedinstveni kod Hrvatskog ureda za osiguranje zbog kojeg služi kao podloga za tehnički pregled i registraciju vozila. Odmah po uplati stiže na email, a tiskanu policu i ostatak dokumentacije besplatno dostavljamo poštom na željenu adresu.
Kako i kada ću dobiti kupljenu policu?
Odmah po uplati ili u roku pola sata tvoja elektronska polica stiže na email. Tiskana polica i zelena karta stižu besplatno na kućnu adresu.