NAGRADNA IGRA: Usporedi osiguranja ili telekom usluge, ugovori na kompare.hr i osvoji Opel Mokku!
Usporedi, kupi i osvoji Opel Mokku!
Saznaj cijene
Dopunsko zdravstveno osiguranje

Usporedi cijene i odaberi najbolju policu u nekoliko klikova

Dopunsko zdravstveno osiguranje
uniqa osiguranje croatia osiguranje triglav osiguranje weiner osiguranje generali osiguranje allianz osiguranje merkur osiguranje
uniqa osiguranje croatia osiguranje triglav osiguranje weiner osiguranje generali osiguranje allianz osiguranje merkur osiguranje

Koje dopunsko osiguranje odabrat?

Ako se pitaš koja je razlika između HZZO-a i ostalih osiguranja, zanima te koji su lijekovi na B listi ili čija kartica vrijedi u svim zdravstvenim ustanovama, na pravom si mjestu.

JEDNOSTAVNO

Nema potrebe za prikupljanje ponuda osiguranja. Naši stručnjaci to rade umjesto tebe.

BRZO

U nekoliko minuta usporedi sve ponude te uz savjete naših stručnjaka ugovori najbolje zdravstveno osiguranje

BESPLATNO

Ti biraš najbolju ponudu, a mi proviziju naplaćujemo od osiguranja. Naša usluga je za tebe besplatna!

#1

NEZAVISNI KOMPARATOR

119.108+

ZADOVOLJNIH KUPACA

12

GODINA POSLOVANJA

NAGRADNA IGRA

Osvoji novu Opel Mokku!

Kupi osiguranje ili telekom uslugu na kompare.hr i osvoji novi automobil za koji ti plaćamo 3 godine osiguranja! Ugovaranjem dviju ili više usluga, povećavaš svoje šanse za osvajanjem.

Nagradna igra: Usporedi, ugovori i osvoji!
BIRAJ PAMETNIJE

Privatno osiguranje ili HZZO?

Da HZZO nudi najbolju opciju dopunskog, privatna osiguranja ne bi postojala. Odaberi isti paket dopunskog po manjoj cijeni i već danas počni štedjeti!

HZZO vs privatna osiguranja
POTPUNA POKRIVENOST

B lista lijekova

Najčešće pitanje u vezi dopunskog osiguranja je pokrivenost B liste lijekova. Saznaj sve o ovoj listi i pronađi osiguranje koje ti najviše odgovara.

B lista lijekova
SIGURAN IZBOR

Najveći zastupnik za osiguranja

S više od 20 milijuna kuna naplaćene premije, kompare.hr je 2022. postao najveći zastupnik za osiguranja u Hrvatskoj.

Najveći zastupnik za osiguranja
USPOREDIVO BOLJE

Naša usluga je besplatna

Kompare.hr je za tebe potpuno besplatan! Proviziju od svake prodaje naplaćujemo partnerima i uvijek ti dajemo najbolju ponudu. Nevezano od koje osiguravajuće kuće dolazi.

Kako radi Kompare.hr
PRIVATNO ZDRAVSTVO

Dodatno zdravstveno osiguranje

Preskoči čekanje u redovima kad ti je to najpotrebnije! Uz najbolje ponude dodatnog zdravstvenog na kompare.hr, zdravstvene usluge su ti tu kad god ih zatrebaš.

Dodatno zdravstveno osiguranje

Često postavljena pitanja

Zašto ugovoriti dopunsko osiguranje preko Kompare servisa?
Kompare savjetnice će za tebe usporediti sve ponude 8 osiguravajućih kuća, te odgovoriti na sva tvoja pitanja. Policu ugovoriš online i dobiješ na email - bez čekanja u redu i obilaska poslovnica.
Je li kompare.hr usluga stvarno besplatna?
DA. Kompare usluga potpuno je besplatna za sve korisnike. Kompare zarađuje od provizije koju naplati osiguranju svaki put kada netko putem nas ugovori uslugu.
Kako ugovoriti policu dopunskog osiguranja preko Kompare servisa?
Kompare savjetnik će te kontaktirati kako bi provjerio sve bitne informacije ključne za izradu ponude. Ponudu koja najviše odgovara tvojim potrebama i upute za plaćanje šaljemo na email. Nakon što izvršiš plaćanje, izrađujemo tvoju policu i šaljemo na email. Iskaznica besplatno stiže poštom.
Mogu li raskinuti policu dopunskog zdravstvenog osiguranja ugovorenu putem Kompare servisa?
Unutar 14 dana od datuma ugovaranja, policu je moguće raskinuti uz povrat uplaćene premije. Važno da u tih 14 dana nije nastala šteta po polici. Raskid police nakon isteka zakonskog roka od 14 dana vrši se sukladno pravilima osiguravajuće kuće.
Što točno pokriva polica dopunskog zdravstvenog osiguranja?
Ugovaranjem police dopunskog zdravstvenog oslobađaš se plaćanja svih troškova, točnije participacija u sustavu javnog zdravstva. Neke osiguravajuće kuće dodatno osiguravaju i besplatne lijekove s B liste.
Koji su lijekovi na B listi i tko ih koristi?
Na dopunskoj B listi nalaze se lijekovi širokog spektra. Za razliku od A liste, samo dio troška lijeka s B liste pokriva HZZO, a ostatak osiguranik samostalno ili polica dopunskog zdravstvenog osiguranja ukoliko je takvo pokriće uključeno na polici.
Koje su točno razlike između HZZO dopunskog i dopunskog osiguravajućih kuća?
Jedna od osnovnih razlika je u tome što HZZO polica osiguranja ne pokriva trošak lijekova s B liste, a kod ostalih osiguravatelja je moguće ugovoriti takvu policu. Isto tako, HZZO polica ima jedinstvenu cijenu osiguranja dok su cjenici osiguravajućih kuća prilagođeni dobi osiguranika.