NAGRADNA IGRA: Usporedi osiguranja ili telekom usluge, ugovori na kompare.hr i osvoji Opel Mokku!
Usporedi, kupi i osvoji Opel Mokku!
Saznaj cijene
Dopunsko zdravstveno osiguranje

Usporedi cijene i odaberi najbolju policu u nekoliko klikova

Dopunsko zdravstveno osiguranje
uniqa osiguranje croatia osiguranje triglav osiguranje weiner osiguranje generali osiguranje allianz osiguranje merkur osiguranje
uniqa osiguranje croatia osiguranje triglav osiguranje weiner osiguranje generali osiguranje allianz osiguranje merkur osiguranje

Koje dopunsko osiguranje odabrati?

Ako se pitaš koja je razlika između HZZO-a i ostalih osiguranja, zanima te koji su lijekovi na B listi ili čija kartica vrijedi u svim zdravstvenim ustanovama, na pravom si mjestu.

JEDNOSTAVNO

Nema potrebe za prikupljanje ponuda osiguranja. Naši stručnjaci to rade umjesto tebe.

BRZO

U nekoliko minuta usporedi sve ponude te uz savjete naših stručnjaka ugovori najbolje zdravstveno osiguranje

BESPLATNO

Ti biraš najbolju ponudu, a mi proviziju naplaćujemo od osiguranja. Naša usluga je za tebe besplatna!

#1

NEZAVISNI KOMPARATOR

119.108+

ZADOVOLJNIH KUPACA

12

GODINA POSLOVANJA

NAGRADNA IGRA

Osvoji novu Opel Mokku!

Kupi osiguranje ili telekom uslugu na kompare.hr i osvoji novi automobil za koji ti plaćamo 3 godine osiguranja! Ugovaranjem dviju ili više usluga, povećavaš svoje šanse za osvajanjem.

Nagradna igra: Usporedi, ugovori i osvoji!
BIRAJ PAMETNIJE

Privatno osiguranje ili HZZO?

Da HZZO nudi najbolju opciju dopunskog, privatna osiguranja ne bi postojala. Odaberi isti paket dopunskog po manjoj cijeni i već danas počni štedjeti!

HZZO vs privatna osiguranja
POTPUNA POKRIVENOST

B lista lijekova

Najčešće pitanje u vezi dopunskog osiguranja je pokrivenost B liste lijekova. Saznaj sve o ovoj listi i pronađi osiguranje koje ti najviše odgovara.

B lista lijekova
SIGURAN IZBOR

Najveći zastupnik za osiguranja

S više od 20 milijuna kuna naplaćene premije, kompare.hr je 2022. postao najveći zastupnik za osiguranja u Hrvatskoj.

Najveći zastupnik za osiguranja
USPOREDIVO BOLJE

Naša usluga je besplatna

Kompare.hr je za tebe potpuno besplatan! Proviziju od svake prodaje naplaćujemo partnerima i uvijek ti dajemo najbolju ponudu. Nevezano od koje osiguravajuće kuće dolazi.

Kako radi Kompare.hr
UGOVORI ZA TVRTKU

Dopunsko za zaposlenike

Dopunsko zdravstveno osiguranje do 500€ po zaposleniku smatra se neoporezivim primitkom. Omogući svojim zaposlenicima dodatni benefit!

Dopunsko za tvrtke
PRIVATNO ZDRAVSTVENO

Dodatno zdravstveno osiguranje

Preskoči čekanje u redovima kad ti je to najpotrebnije! Uz najbolje ponude dodatnog zdravstvenog na kompare.hr, zdravstvene usluge su ti tu kad god ih zatrebaš.

Dodatno zdravstveno osiguranje

Često postavljena pitanja

Kako mogu ući u kompare.hr nagradnu igru i osvojiti auto?
Ugovaranjem dopunskog zdravstvenog osiguranja, svakom korisniku dajemo opciju da se pridruži nagradnoj igri. Ako ugovoriš više usluga na kompare.hr, povećavaš mogućnost osvajanja!
Zašto ugovoriti dopunsko zdravstveno osiguranje preko kompare.hr?
Kompare.hr za tebe uspoređuje dostupne ponude više osiguravajućih kuća i za tebe čita sitna slova. Policu ugovaraš online i stiže ti na email - kod nas nema čekanja u redu!
Je li kompare.hr stvarno besplatan?
Naša je usluga besplatna za sve korisnike. Osiguranja s kojima surađujemo nam plaćaju proviziju na svaku policu koju prodamo
Tko ima pravo na besplatno dopunsko osiguranje?
Pravo na besplatno dopunsko osiguranje imaju osobe s invaliditetom koje imaju 100% oštećenja organizma, odnosno tjelesnog oštećenja prema posebnim propisima, osobe kod kojih je utvrđeno više vrsta oštećenja te osobe s tjelesnim ili mentalnim oštećenjem ili psihičkom bolešću zbog kojih ne mogu samostalno izvoditi aktivnosti primjerene životnoj dobi sukladno propisima o socijalnoj skrbi, osigurane osobe darivatelje dijelova ljudskog tijela u svrhu liječenja, osigurane osobe dobrovoljne davatelje krvi s više od 35 davanja (muškarci), odnosno s više od 25 davanja (žene), osigurane osobe redovite učenike i studente starije od 18 godina, osigurane osobe čiji ukupan prihod u prethodnoj kalendarskoj godini, iskazan po članu obitelji, mjesečno nije veći od 379,49 eura (prihodovni cenzus). Javi nam se za više informacija!
Od kada vrijedi dopunsko zdravstveno osiguranje?
Kod ugovaranja police dopunskog osiguranja postoji karenca. Karenca je vremenski period u kojem prava iz osiguranja još nisu počela vrijediti. Karence nema ako nam osoba dostavi dokaz da joj je unatrag 30 dana isteklo dopunsko u bilo kojem osiguranju.
Koliko košta dopunsko zdravstveno osiguranje?
Premija dopunskog osiguranja ovisi o tome koliko osoba ima godina te o dodatnim pokrićima po polici.
Što je dopunsko zdravstveno osiguranje?
Dopunsko zdravstveno osiguranje pokriva troškove participacije (sudjelovanja) osiguranika iz obveznog zdravstvenog osiguranja.
Što pokriva dopunsko zdravstveno osiguranje?
Sva dopunska osiguranja pokrivaju trošak participacije u primarnoj zdravstvenoj zaštiti (dr. opće prakse, ginekolog, stomatolog), za bolničko liječenje, za izdavanje lijekova na recept, za specijalističke preglede, za dijagnostiku, za laboratorijske pretrage, za fizikalnu terapiju, za usluge dentalne medicine, za ortopedska i druga pomagala.
Postoje li različiti paketi dopunskog zdravstvenog osiguranja i kako odabrati najbolji za sebe?
Sve police dopunskog osiguranja pokrivaju trošak participacije neograničeno. Razlikuju se samo po tome da li pokrivaju B listu lijekova ili ne. U slučaju da ne pijete lijekove s B liste, onda nema potrebe za tim pokrićem.
Pokriva li dopunsko zdravstveno osiguranje troškove liječenja u inozemstvu?
Liječenje u inozemstvu regulirano je pravima koje imamo iz obveznog zdravstvenog osiguranja. Za liječenje u inozemstvu morate predati zahtjev HZZO-u, te tražiti njihovo odobrenje. Ako je odobren, svi troškovi liječenja su pokriveni od strane HZZO-a.