Usporedi 8 dopunskih zdravstvenih osiguranja i kupi policu u 3 klika

Dopusti da za tebe pronađemo najisplativiju opciju i omogućimo brzu aktivaciju police.

SAZNAJ VIŠE

Koje dopunsko odabrati...

Ako se pitaš koja je razlika između HZZO-a i ostalih osiguranja, zanima te koji su lijekovi na B listi ili čija kartica vrijedi u svim zdravstvenim ustanovama, na pravom si mjestu.

Možda za istu količinu novca možeš dobiti bolju uslugu i više prava po polici ili istu uslugu za puno manje novca. Od nas ćeš dobiti objektivu analizu svih ponuda i mogućnost da ugovoriš policu u svega par klikova.

STRUČAN I ISKREN ODGOVOR

Kompareovci imaju prethodno iskustvo u zdravstvenom sustavu, znaju sve o listama lijekova, a najbolju policu za tebe će pronaći u 2 minute.

OBJEKTIVNO I BESPLATNO

Ne preferiramo niti jedno osiguranje, a sitna slova mrzimo jednako koliko i ti. Naša usluga je za tebe besplatna jer proviziju naplaćujemo od osiguravajućih kuća za svaku prodanu policu.

BRZA I JEDNOSTAVNA KUPOVINA

Ponudu i upute za plaćanje šaljemo na e-mail, a platiti možeš uplatnicom jednokratno ili karticom do 12 rata. Policu odmah dobiješš na email, a iskaznicu besplatno poštom. Tu smo za tebe i nakon što kupiš policu.

DODATNI POPUSTI

Odobravamo popuste za sve jednokratne i kartične uplate na rate. Često pripremamo i druge zanimljive akcije

Imaš pitanje?

Hitno trebaš ugovoriti policu?

Tu smo za tebe od ponedjeljka do petka 08 do 20 h, a subotom od 09 do 14 h. Nazovi nas na 01 555 0666 ili zatraži povratni poziv besplatno i bez obaveze.