NAGRADNA IGRA: Usporedi osiguranja ili telekom usluge, ugovori na kompare.hr i osvoji Opel Mokku!
Usporedi, kupi i osvoji Opel Mokku!

Zdravstveno osiguranje za zaposlenike

Ugovori dopunsko ili dodatno zdravstveno osiguranje za svoju tvrtku i počni štedjeti do 500€ po zaposleniku. Javi nam se ili ispuni formu!

Ispuni formu

Za pronalazak usluga prema tvojim zahtjevima, (pred)ugovorne radnje, kontakt, slanje (pred)ugovorne dokumentacije i obavijesti o ponudama i akcijama potrebni su nam upisani osobni podaci. Upisom broja telefona dopuštaš nam da te kontaktiramo radi ove i drugih povoljnih ponuda iz našeg portfelja. Popunjavanjem obrasca, porukom na szop@kompare.hr ili klikom na “odjava” na kraju naših poruka možeš uvijek odbiti naš kontakt, a detalje o zaštiti i obradi tvojih podataka pronađi ovdje.

Često postavljena pitanja

Kako mogu uštedjeti do 500€ po zaposleniku?
Premija dopunskog ili dodatnog zdravstvenog osiguranja do 500€ po zaposleniku smatra se neoporezivim primitkom.
Kako ugovaranje zdravstvenog pomaže mojoj tvrtki?
Zdravi zaposlenici bolje odrađuju svoj posao i koriste manje bolovanja. Briga o njihovom zdravlju obostrana je povlastica. Uz to, ovakav benefit privlači nove talente.
Što pokriva dopunsko zdravstveno osiguranje?
Dopunsko osiguranje pokriva troškove participacije kod doktora opće prakse, ginekologa, stomatologa i sl. Moguće je i ugovaranje B liste lijekova.
Što pokriva dodatno zdravstveno osiguranje?
Dodatno osiguranje uključuje preventivne (sistematske) preglede i kurativu (preglede specijalista te usluge dijagnostike i laboratorija).
Koje su prednosti kupovine preko kompare.hr?
Naši će ti eksperti usporediti više ponuda osiguranja, pronaći idealnu za tebe i tvoje zaposlenike te dogovoriti sve detalje s osiguravajućom kućom.
Je li kompare.hr usluga stvarno besplatna?
Da. Naša je usluga potpuno besplatna za sve korisnike. Zarađujemo od provizije koju naplaćujemo osiguravajućoj kući svaki put kada netko putem nas ugovori policu osiguranja.
Je li sigurno kupovati preko kompare.hr?
Usluge koje prodajemo strogo su regulirane zakonima i nadgledane od strane institucija kao što su HANFA i HAKOM. Jamčimo i potpunu sigurnost tvojih podataka, poštujući Zakon o zaštiti potrošača i GDPR odredbe.