Postani Kompareovac

Kod nas stručna sprema i godine nisu važni. Važno je da želiš biti dio našeg tima i da je za tebe, kao i za nas, kupac uvijek na prvom mjestu.

OTVORENI NATJEČAJI

Upoznaj nas

Ovdje ćeš sresti preko 100 veselih i dobronamjernih stručnjaka iz osiguranja, telekomunikacija, customer supporta, programskog razvoja i marketinga.

Radimo različite poslove, individualci smo, ali ono što nas povezuje i čini pravim Kompareovcima je zajednička strast prema novim izazovima i prijateljska neformalna atmosfera koju kreiramo na poslu.

Surađujemo s više od 20 partnera, a pritom ne favoriziramo nikoga od njih. Motiviraju nas naši korisnici kojih je do sad bilo preko 1,000.000 iz cijele Hrvatske. Usluga je besplatna i brza jer imamo spreman odgovor na svako pitanje, a opće uvjete u malom prstu.

Svi Kompareovci

GDJE RADIMO

Ponosni smo na 3 šarena riječka ureda, ali zapravo nas ima po cijeloj Hrvatskoj. Iako većinu nas možeš pronaći na Turniću ili Zametu dio Kompareovaca radi iz svog dnevnog boravka sve od Istre pa do Slavonije.

KAKO SE ZABAVLJAMO

Radimo puno i marljivo, ali se zato često počastimo uredskim tulumom ili teambuildingom u prirodi. Bilo da smo u formalnom ili neformalnom okruženju uvijek nas prati puno smijeha, zabave i fine klope.

U ŠTO VJERUJEMO

Da svima u Hrvatskoj možemo pomoći u odabiru najboljeg osiguranja i telekom usluge. Stvaramo zdravu radnu atmosferu gdje nema glupih pitanja, gdje se trud i rad nagrađuju i gdje svatko ima jednaku priliku postati zvijezda.

Poslastice

Otvoreni natječaji

Piši nam na poslovi@kompare.hr ako imaš bilo kakvo pitanje ili nedoumicu.Trenutno nemamo otvorenih natječaja

Prethodni natječajiProdajni predstavnik za auto osiguranja

Pogledaj

Supervizor prodaje / Team leader

Pogledaj

Prodajni predstavnik za dobrovoljna zdravstvena osiguranja

Pogledaj

Imaš pitanje?

Pitaš se koji bi bio idealan posao za tebe? Pošalji nam otvorenu prijavu i pomoći ćemo ti u odluci.

OTVORENA PRIJAVA

Prijavi se na newsletter i
ne propusti priliku za pravu uštedu

KOMPARE SERVIS

Kompareovci Iskustva kupaca Za partnere Poslovi Poslovni podaci Uredi i kontakt

ONLINE KUPOVINA

Postupak ugovaranja Česta pitanja Podaci i upute za plaćanje Provjera police dopunskog zdravstvenog osiguranja Upute za refundaciju i ugovorne ustanove

SIGURNOST KUPACA

Informacije o obradi osobnih podataka Pravne obavijesti Privole i pritužbe Otkazivanje ugovora i raskid police Obavijest potrošačima Akcije u osiguranju Zakonski termini za vrstu osiguranja

Načini plaćanja

Jednokratno općom uplatnicom ili karticama do 12 rata bez kamata.

OBRADA PODATAKA
Korištenjem Kompare usluge i popunjavanjem ovih podataka aktivno pristaješ da te kontaktiramo i ispunimo svoju svrhu - pomognemo ti pronaći i kupiti osiguranje baš po tvojoj mjeri. Pročitaj više u Informacije o obradi osobnih podataka.

POVLAČENJE PRIVOLA
U slučaju da u bilo kojem trenutku promjeniš mišljenje i naša pomoć ti više ne bude potrebna, možeš povući dopuštenje za korištenje podataka slanjem maila na szop@kompare.hr ili popunjavanjem ovoga obrasca.

© 2012-2020 kompare.hr

Distribuciju osiguranja omogućuje posrednik u osiguranju Custodia d.o.o za zastupanje u osiguranju
HANFA Datum dozvole za rad 09.08.2013.,Klasa dozvole za rad UP/I-453-02/13-37/38

whatsapp
Viber