Postani Kompareovac

Kod nas stručna sprema i godine nisu važni. Važno je da želiš biti dio našeg tima i da je za tebe, kao i za nas, kupac uvijek na prvom mjestu.

OTVORENI NATJEČAJI

Upoznaj nas

Ovdje ćeš sresti preko 100 veselih i dobronamjernih stručnjaka iz osiguranja, telekomunikacija, customer supporta, programskog razvoja i marketinga.

Radimo različite poslove, individualci smo, ali ono što nas povezuje i čini pravim Kompareovcima zajednička je strast prema novim izazovima i prijateljska neformalna atmosfera koju kreiramo na poslu.

Surađujemo s više od 15 partnera, a pritom ne favoriziramo nijednog od njih. Motiviraju nas naši korisnici kojih je do sad bilo preko 1,000.000 iz cijele Hrvatske. Usluga je besplatna i brza jer imamo spreman odgovor na svako pitanje, a opće uvjete u malom prstu.

Svi Kompareovci

GDJE RADIMO

Ponosni smo na 3 šarena riječka i jedan osječki ured, ali zapravo nas ima po cijeloj Hrvatskoj. Iako većinu nas možeš pronaći na Turniću ili Zametu, dio Kompareovaca radi iz svog dnevnog boravka sve od Istre pa do Slavonije.

KAKO SE ZABAVLJAMO

Radimo puno i marljivo, ali se zato često počastimo uredskim tulumom ili teambuildingom u prirodi. Bilo da smo u formalnom ili neformalnom okruženju, uvijek nas prati puno smijeha, zabave i fine klope.

U ŠTO VJERUJEMO

Da svima u Hrvatskoj možemo pomoći u odabiru najboljeg osiguranja i telekom usluge. Stvaramo zdravu radnu atmosferu gdje nema glupih pitanja, gdje se trud i rad nagrađuju i gdje svatko ima jednaku priliku postati zvijezda.

Poslastice

Kontinuirano zapošljavamoProdajni predstavnik za auto osiguranja

Pogledaj

Prodajni predstavnik za zdravstena osiguranja

Pogledaj

Prodajni savjetnik za telekomunikacijske usluge

Pogledaj

Supervizor prodaje / Team leader

Pogledaj

Web / front end developer

Pogledaj

Full-stack Javascript developer

Pogledaj

Imaš pitanje?

Želiš našu pomoć oko odluke? Pošalji nam svoj CV i motivacijsko pismo na poslovi@kompare.hr.

KOMPARE SERVIS

Kompareovci Iskustva kupaca Za partnere Poslovi Poslovni podaci Uredi i kontakt

ONLINE KUPOVINA

Postupak ugovaranja Česta pitanja Načini plaćanja auto osiguranja Načini plaćanja dopunskog zdravstvenog osiguranja Provjera police dopunskog zdravstvenog osiguranja Upute za refundaciju i ugovorne ustanove Općenita obavijest klijentima osiguranja o uvođenju eura

SIGURNOST KUPACA

Informacije o obradi osobnih podataka Pravne obavijesti Reklamacije i pritužbe Otkazivanje ugovora i raskid police Obavijest potrošačima Akcije u osiguranju Zakonski termini za vrstu osiguranja

Načini plaćanja

Jednokratno općom uplatnicom ili karticama do 12 rata bez kamata.
Trustmark webshop
Fiksni tečaj konverzije: 1 EUR = 7,53450 kn

OBRADA PODATAKA
Upisane osobne podatke koristimo da te možemo kontaktirati, obavijestiti o ponudama i pomoći ti pronaći osiguranje ili telekom uslugu prema tvojim zahtjevima i potrebama. U svakom trenutku možeš se predomisliti i odbiti primanje naših e-mail poruka klikom na opciju “odjava” na kraju svake naše poruke ili popunjavanjem obrasca ili slanjem poruke na szop@kompare.hr. Pročitaj više u Informacije o obradi osobnih podataka

GOOGLE CAPTCHA ZAŠTITA
Stranica kompare.hr zaštićena je Google Captcha sustavom, a više o tome možeš pročitati kroz politiku privatnosti i uvjete korištenja.

Klikni ovdje za odjavu sa newslettera

Newsletter šaljemo našim korisnicima temeljem legitimnog interesa. Upiši svoju e-mail adresu ako ne želiš primati newsletter. Sve o obradi podataka pronađi u Informacije o obradi osobnih podataka

© 2012- kompare.hr

Distribuciju osiguranja omogućuje posrednik u osiguranju Custodia d.o.o za zastupanje u osiguranju
HANFA Datum dozvole za rad 09.08.2013.,Klasa dozvole za rad UP/I-453-02/13-37/38

whatsapp
Viber