Postani Kompareovac

Kod nas stručna sprema i godine nisu važni. Važno je da želiš biti dio našeg tima i da je za tebe, kao i za nas, kupac uvijek na prvom mjestu.

OTVORENI NATJEČAJI

Upoznaj nas

Ovdje ćeš sresti preko 180 veselih i dobronamjernih stručnjaka iz osiguranja, telekomunikacija, customer supporta, programskog razvoja i marketinga.

Radimo različite poslove, individualci smo, ali ono što nas povezuje i čini pravim Kompareovcima zajednička je strast prema novim izazovima i prijateljska neformalna atmosfera koju kreiramo na poslu.

Surađujemo s više od 15 partnera, a pritom ne favoriziramo nijednog od njih. Motiviraju nas naši korisnici kojih je do sad više od 100.000 iz cijele Hrvatske. Usluga je besplatna i brza jer imamo spreman odgovor na svako pitanje, a opće uvjete u malom prstu.

Svi Kompareovci

GDJE RADIMO

Ponosni smo na 3 šarena riječka te po jedan osječki i zagrebački ured, ali zapravo nas ima po cijeloj Hrvatskoj. Iako većinu nas možeš pronaći u uredu, dio Kompareovaca radi iz svog dnevnog boravka sve od Istre pa do Slavonije.

KAKO SE ZABAVLJAMO

Radimo puno i marljivo, ali se zato često počastimo uredskim tulumom ili teambuildingom u prirodi. Bilo da smo u formalnom ili neformalnom okruženju, uvijek nas prati puno smijeha, zabave i fine klope.

U ŠTO VJERUJEMO

Da svima u Hrvatskoj možemo pomoći u odabiru najboljeg osiguranja i telekom usluge. Stvaramo zdravu radnu atmosferu gdje nema glupih pitanja, gdje se trud i rad nagrađuju i gdje svatko ima jednaku priliku postati zvijezda.

Poslastice

Kontinuirano zapošljavamoProdajni predstavnik za auto osiguranja

Pogledaj

Prodajni predstavnik za zdravstena osiguranja

Pogledaj

Prodajni savjetnik za telekomunikacijske usluge

Pogledaj

Supervizor prodaje / Team leader

Pogledaj

Data Scientist Extraordinaire Wanted

Pogledaj

Senior full-stack Javascript engineer

Pogledaj

Agent za prodaju privatnih imovinskih osiguranja

Pogledaj

Data Analyst

Pogledaj

Imaš pitanje?

Želiš našu pomoć oko odluke? Pošalji nam svoj CV i motivacijsko pismo na poslovi@kompare.hr.

KOMPARE SERVIS
Kompareovci Iskustva kupaca Za partnere Poslovi Poslovni podaci Uredi i kontakt
ONLINE KUPOVINA
Postupak ugovaranja Česta pitanja Načini plaćanja auto osiguranja Načini plaćanja dopunskog zdravstvenog osiguranja Provjera police dopunskog zdravstvenog osiguranja Upute za refundaciju i ugovorne ustanove Općenita obavijest klijentima osiguranja o uvođenju eura
SIGURNOST KUPACA
Informacije o obradi osobnih podataka Pravne obavijesti Reklamacije i pritužbe Otkazivanje ugovora i raskid police Obavijest potrošačima Akcije u osiguranju Zakonski termini za vrstu osiguranja
Načini plaćanja
Jednokratno općom uplatnicom ili karticama do 12 rata bez kamata.
Trustmark webshop
Fiksni tečaj konverzije: 1 EUR = 7,53450 kn

OBRADA PODATAKA
Upisane osobne podatke koristimo da te možemo kontaktirati, obavijestiti o ponudama i pomoći ti pronaći osiguranje ili telekom uslugu prema tvojim zahtjevima i potrebama. U svakom trenutku možeš se predomisliti i odbiti primanje naših e-mail poruka klikom na opciju “odjava” na kraju svake naše poruke ili popunjavanjem obrasca ili slanjem poruke na szop@kompare.hr. Pročitaj više u Informacije o obradi osobnih podataka

GOOGLE CAPTCHA ZAŠTITA
Stranica kompare.hr zaštićena je Google Captcha sustavom, a više o tome možeš pročitati kroz politiku privatnosti i uvjete korištenja.

Klikni ovdje za odjavu sa newslettera

Newsletter šaljemo našim korisnicima temeljem legitimnog interesa. Upiši svoju e-mail adresu ako ne želiš primati newsletter. Sve o obradi podataka pronađi u Informacije o obradi osobnih podataka

© 2012- kompare.hr

Distribuciju osiguranja omogućuje posrednik u osiguranju Custodia d.o.o za zastupanje u osiguranju
HANFA Datum dozvole za rad 09.08.2013.,Klasa dozvole za rad UP/I-453-02/13-37/38

whatsapp