Postani Kompareovac

Kod nas stručna sprema i godine nisu važni. Važno je da želiš biti dio našeg tima i da je za tebe, kao i za nas, kupac uvijek na prvom mjestu.

OTVORENI NATJEČAJI

Upoznaj nas

Ovdje ćeš sresti 70 veselih i dobronamjernih stručnjaka iz osiguranja, telekomunikacija, customer supporta, programskog razvoja i marketinga.

Radimo različite poslove, individualci smo, ali ono što nas povezuje i čini pravim Kompareovcima je zajednička strast prema novim izazovima i prijateljska neformalna atmosfera koju kreiramo na poslu.

Surađujemo s više od 20 partnera, a pritom ne favoriziramo nikoga od njih. Motiviraju nas naši korisnici kojih je do sad bilo preko 900.000 iz cijele Hrvatske. Usluga je besplatna i brza jer imamo spreman odgovor na svako pitanje, a opće uvjete u malom prstu.

Svi Kompareovci

Gdje radimo

Ponosni smo na 3 šarena riječka ureda, ali zapravo nas ima po cijeloj Hrvatskoj. Iako većinu nas možeš pronaći na Turniću ili Zametu dio Kompareovaca radi iz svog dnevnog boravka sve od Istre pa do Slavonije.

Kako se zabavljamo

Radimo puno i marljivo, ali se zato često počastimo uredskim tulumom ili teambuildingom u prirodi. Bilo da smo u formalnom ili neformalnom okruženju uvijek nas prati puno smijeha, zabave i fine klope.

U što vjerujemo

Da svima u Hrvatskoj možemo pomoći u odabiru najboljeg osiguranja i telekom usluge. Stvaramo zdravu radnu atmosferu gdje nema glupih pitanja, gdje se trud i rad nagrađuju i gdje svatko ima jednaku priliku postati zvijezda.

Poslastice

Otvorena radna mjesta

Piši nam na poslovi@kompare.hr ako imaš bilo kakvo pitanje ili nedoumicu.Savjetnik/ca za prodaju telekom usluga

DETALJI

Savjetnik/ca za prodaju osiguranja

DETALJI

Imaš pitanje?

Pitaš se koji bi bio idealan posao za tebe? Pošalji nam otvorenu prijavu i pomoći ćemo ti u odluci.

OTVORENA PRIJAVA

Prijavi se na newsletter i
ne propusti priliku za pravu uštedu

KOMPARE SERVIS

Kompareovci Iskustva kupaca Za partnere Poslovi Poslovni podaci Kontakt

ONLINE KUPOVINA

Kompare garancija Kompare poklon bon Postupak ugovaranja Načini plaćanja Česta pitanja Podaci i upute za plaćanje Provjera police dopunskog zdravstvenog osiguranja Upute za refundaciju i ugovorne ustanove

SIGURNOST KUPACA

GDPR Opći uvjeti Privole i pritužbe Otkazivanje ugovora i raskid police Politika obrade osobnih podataka Obavijest potrošačima Akcije u osiguranju

Načini plaćanja

Jednokratno općom uplatnicom ili karticama do 12 rata bez kamata.

© 2012-2019 kompare.hr

Distribuciju osiguranja omogućuje posrednik u osiguranju Custodia d.o.o za zastupanje u osiguranju
HANFA Datum dozvole za rad 09.08.2013.,Klasa dozvole za rad UP/I-453-02/13-37/38