Postani Kompareovac

Kod nas stručna sprema i godine nisu važni. Važno je da želiš biti dio našeg tima i da je za tebe, kao i za nas, kupac uvijek na prvom mjestu.

OTVORENI NATJEČAJI

Upoznaj nas

Ovdje ćeš sresti preko 100 veselih i dobronamjernih stručnjaka iz osiguranja, telekomunikacija, customer supporta, programskog razvoja i marketinga.

Radimo različite poslove, individualci smo, ali ono što nas povezuje i čini pravim Kompareovcima zajednička je strast prema novim izazovima i prijateljska neformalna atmosfera koju kreiramo na poslu.

Surađujemo s više od 15 partnera, a pritom ne favoriziramo nijednog od njih. Motiviraju nas naši korisnici kojih je do sad bilo preko 1,000.000 iz cijele Hrvatske. Usluga je besplatna i brza jer imamo spreman odgovor na svako pitanje, a opće uvjete u malom prstu.

Svi Kompareovci

GDJE RADIMO

Ponosni smo na 3 šarena riječka ureda, ali zapravo nas ima po cijeloj Hrvatskoj. Iako većinu nas možeš pronaći na Turniću ili Zametu, dio Kompareovaca radi iz svog dnevnog boravka sve od Istre pa do Slavonije.

KAKO SE ZABAVLJAMO

Radimo puno i marljivo, ali se zato često počastimo uredskim tulumom ili teambuildingom u prirodi. Bilo da smo u formalnom ili neformalnom okruženju, uvijek nas prati puno smijeha, zabave i fine klope.

U ŠTO VJERUJEMO

Da svima u Hrvatskoj možemo pomoći u odabiru najboljeg osiguranja i telekom usluge. Stvaramo zdravu radnu atmosferu gdje nema glupih pitanja, gdje se trud i rad nagrađuju i gdje svatko ima jednaku priliku postati zvijezda.

Poslastice

Kontinuirano zapošljavamoProdajni savjetnik za telekomunikacijske usluge

Pogledaj

Prodajni predstavnik za auto osiguranja

Pogledaj

Supervizor prodaje / Team leader

Pogledaj

Imaš pitanje?

Želiš našu pomoć oko odluke? Pošalji nam svoj CV i motivacijsko pismo na poslovi@kompare.hr.

Prijavi se na newsletter i
ne propusti priliku za pravu uštedu

KOMPARE SERVIS

Kompareovci Iskustva kupaca Za partnere Poslovi Poslovni podaci Uredi i kontakt

ONLINE KUPOVINA

Postupak ugovaranja Česta pitanja Načini plaćanja auto osiguranja Načini plaćanja dopunskog zdravstvenog osiguranja Provjera police dopunskog zdravstvenog osiguranja Upute za refundaciju i ugovorne ustanove

SIGURNOST KUPACA

Informacije o obradi osobnih podataka Pravne obavijesti Privole i pritužbe Otkazivanje ugovora i raskid police Obavijest potrošačima Akcije u osiguranju Zakonski termini za vrstu osiguranja

Načini plaćanja

Jednokratno općom uplatnicom ili karticama do 12 rata bez kamata.

OBRADA PODATAKA
Korištenjem Kompare usluge i popunjavanjem ovih podataka aktivno pristaješ da te kontaktiramo i ispunimo svoju svrhu - pomognemo ti pronaći i kupiti osiguranje baš po tvojoj mjeri. Pročitaj više u Informacije o obradi osobnih podataka.

POVLAČENJE PRIVOLA
U slučaju da u bilo kojem trenutku promjeniš mišljenje i naša pomoć ti više ne bude potrebna, možeš povući dopuštenje za korištenje podataka slanjem maila na szop@kompare.hr ili popunjavanjem ovoga obrasca.

GOOGLE CAPTCHA ZAŠTITA
kompare.hr stranica zaštićena je Google Captcha sustavom, a više o tome možete pročitati kroz politiku privatnosti i uvjete korištenja.

© 2012- kompare.hr

Distribuciju osiguranja omogućuje posrednik u osiguranju Custodia d.o.o za zastupanje u osiguranju
HANFA Datum dozvole za rad 09.08.2013.,Klasa dozvole za rad UP/I-453-02/13-37/38

whatsapp
Viber