O nama


Zovemo se kompare.hr, hrvatski smo portal (uskoro i regionalni), bavimo se usporedbom i online ugovaranjem polica osiguranja, paketa telekomunikacija, financijama, struje, a nudimo i savjete svojim korisnicima unutar spomenutih tema.

Na našem portalu korisnici mogu jednostavno izračunati i usporediti ponude telekom usluga te naručiti uslugu direktno od ponuđača, mogu izračunati ratu kredita te provjeriti uvjete financiranja vodećih hrvatskih banaka ili izračunati i usporediti ponude auto osiguranja i odmah kupiti policu online u našem webshopu.

Za one koji ne vole redove, birokraciju i sporost administracije, napravili smo bolji, brži i efikasniji sustav, a sve smo to postigli trogodišnjim timskim radom dvadesetak stručnjaka, (koliko nas je trenutno u firmi), te suradnjom s vodećim hrvatskim osiguravajućim kućama, bankama, telekomima i opskrbljivačima strujom. Kod nas ćeš naići na ljude iz područja internet marketinga, designa, product developmenta, customer supporta, te programskog razvoja.


Što mi nudimo?


  • radit ćeš u pravom teamu (back-end programeri, front-end programeri, design/ux team, poslovni razvoj, prodaja, marketing...)
  • koristit ćeš novu i zanimljivu tehnologiju u radu
  • imat ćeš izvanrednu radnu atmosferu i fleksibilno radno vrijeme
  • imat ćeš mogućnost osobnog razvoja ukoliko je to nešto što želiš
  • posao je u Rijeci, dakle na moru :)


Gdje se vidiš u Kompareu?

IT

Kreni u avanturu s najvećim tehnološkim izazovima i ostvari utjecaj na desetke tisuća korisnika koji koriste kompare.hr.

Marketing

Uvijek razmišljaš što može bolje? Voliš timske izazove? Kreiraj s nama.

Prodaja i customer support

Komunikacija ti nije strana? Voliš pričati s ljudima i smišljati inovativna rješenja za njihove probleme? Pridruži se našoj prodajnoj ekipi.