Postupak ugovaranja

Odabir proizvoda

Korisnik uspoređuje ponude osiguravajućih društava i telekom operatora za pojedine proizvode na stranicama kompare.hr. U odabiru najbolje ponude osiguranja i telekom paketa korisniku besplatno i bez obaveze pomaže Kompare stručnjak. Nakon odabira željene ponude korisnik nastavlja s ugovaranjem police u kompare.hr webshopu. Svi proizvodi osiguratelja ugovaraju se prema općim i posebnim uvjetima koje je odredio osiguratelj, a koji se korisniku dostavljaju i čine sastavni dio police osiguranja.

Plaćanje

Odabrana polica osiguranja će biti plaćena kreditnom karticom korištenjem WSpay sustava za online autorizaciju kreditnih kartica ili općom uplatnicom. Sve prema uvjetima koji su definirani ovim uvjetima korištenja i općim i posebnim uvjetima koje definira pojedini osiguratelj. Plaćanje polica radi se putem ovlaštenog zastupnika izravno na račun odabranog osiguratelja. Prilikom plaćanja kreditnom ili debitnom karticom korisnik će biti obaviješten tko će teretiti kreditnu ili debitnu karticu za ugovoreni iznos.

Osim navedenog moguće je odabrati i plaćanje putem opće uplatnice nakon čega će korisnik primiti potrebne podatke za uplatu. Uplata se može izvršiti putem Internet bankarstva te u poslovnicama Hrvatske pošte, FINA-e ili poslovnih banaka. O svakoj takvoj uplati korisnik mora ovlaštenom zastupniku dostaviti potvrdu o izvršenom prijenosu sredstava ili pričekati da ovlašteni zastupnik zaprimi potvrdu osiguratelja. Sve uplate idu direktno na račun osiguravajuće kuće.

Prilikom ugovaranja bilo koje telekom usluge korisnik ne vrši plaćanje putem stranica kompare.hr.

Reklamacije

Ako korisnik nije zadovoljan uslugom, slobodno može kontaktirati ovlaštenog zastupnika na marjeta@custodia.hr. Ovlašteni zastupnik će reklamaciju obraditi ili po potrebi proslijediti odgovarajućem osiguravajućem društvu o čemu će obavijestiti korisnika.

Dostava

Nakon što se izvrši plaćanje, korisnik će primiti e-mail s potvrdom o provedenoj transakciji te o uspješno ugovorenoj polici osiguranja sa svim potrebnim podacima kao i Uvjetima osiguranja. U slučaju plaćanja općom uplatnicom, potvrda će biti dostavljena u najkraćem mogućem roku, u pravilu sljedeći radni dan. Policu osiguranja korisniku će dostaviti kompare.hr putem e-maila odmah po uplati. Na upit korisnika, kompare.hr će poštom dostaviti zelenu kartu i izvješće o nezgodi, koje se isto tako mogu pokupiti u bilo kojoj poslovnici osiguravajuće kuće.

Izjava o sigurnosti plaćanja

WSpay sustav za online autorizaciju i naplatu kreditnih i debitnih kartica primjenjuje najmodernije standarde u zaštiti podataka kojima se osigurava da se razmjena podataka između sustava WSPay i autorizacijskih centara kartičnih kuća obavlja u privatnoj mreži, koja je zaštićena od neautoriziranog pristupa.

Elektronička komunikacija

Eksplicitnom privolom korisnik prihvaća komunikaciju elektroničkim putem. Sukladno navedenom, korisnik prihvaća da svi sporazumi, obavijesti, priopćenja i ostali sadržaji koji mu se dostavljaju putem e-maila zadovoljavaju pravne okvire kao da su ostvareni u pisanom obliku.

,

KOMPARE SERVIS

Kompareovci Iskustva kupaca Za partnere Poslovi Poslovni podaci Uredi i kontakt

ONLINE KUPOVINA

Postupak ugovaranja Česta pitanja Načini plaćanja auto osiguranja Načini plaćanja dopunskog zdravstvenog osiguranja Provjera police dopunskog zdravstvenog osiguranja Upute za refundaciju i ugovorne ustanove Općenita obavijest klijentima osiguranja o uvođenju eura

SIGURNOST KUPACA

Informacije o obradi osobnih podataka Pravne obavijesti Reklamacije i pritužbe Otkazivanje ugovora i raskid police Obavijest potrošačima Akcije u osiguranju Zakonski termini za vrstu osiguranja

Načini plaćanja

Jednokratno općom uplatnicom ili karticama do 12 rata bez kamata.
Trustmark webshop
Fiksni tečaj konverzije: 1 EUR = 7,53450 kn

OBRADA PODATAKA
Upisane osobne podatke koristimo da te možemo kontaktirati, obavijestiti o ponudama i pomoći ti pronaći osiguranje ili telekom uslugu prema tvojim zahtjevima i potrebama. U svakom trenutku možeš se predomisliti i odbiti primanje naših e-mail poruka klikom na opciju “odjava” na kraju svake naše poruke ili popunjavanjem obrasca ili slanjem poruke na szop@kompare.hr. Pročitaj više u Informacije o obradi osobnih podataka

GOOGLE CAPTCHA ZAŠTITA
Stranica kompare.hr zaštićena je Google Captcha sustavom, a više o tome možeš pročitati kroz politiku privatnosti i uvjete korištenja.

Klikni ovdje za odjavu sa newslettera

Newsletter šaljemo našim korisnicima temeljem legitimnog interesa. Upiši svoju e-mail adresu ako ne želiš primati newsletter. Sve o obradi podataka pronađi u Informacije o obradi osobnih podataka

© 2012- kompare.hr

Distribuciju osiguranja omogućuje posrednik u osiguranju Custodia d.o.o za zastupanje u osiguranju
HANFA Datum dozvole za rad 09.08.2013.,Klasa dozvole za rad UP/I-453-02/13-37/38

whatsapp
Viber