NAGRADNA IGRA: Usporedi osiguranja ili telekom usluge, ugovori na kompare.hr i osvoji Opel Mokku!
Usporedi, kupi i osvoji Opel Mokku!

Akcije u osiguranju

Akcija Groupama osiguranje d.d. – podružnica Hrvatska

Od 16.5.2024. do 31.07.2024. vrijedi akcija Groupama osiguranja d.d. – podružnica Hrvatska. Za bezbrižan početak ljetnog putovanja kreirali smo za naše klijente posebnu Groupama ponudu! Svi klijenti Groupama osiguranja prilikom ugovaranja police obveznog osiguranja za svoje osobno vozilo, ostvaruju pravo na 50% popusta prilikom ugovaranja željenog/ih dodatnog osiguranja:

  • 50% na zaštitu AO bonusa
  • 50% na osiguranje vozača i putnika od nezgode 
  • 50% na Groupama Asistencija

Akcijski popust od 50% vrijedi za svaki od odabranih dodatnih osiguranja.

Akcija Allianz Hrvatska d.d. za police privatne imovine Moj dom

Klijentima koji u razdoblju trajanja akcije ugovore policu privatne imovine odobrava se popust od 10% popusta na premiju za cijelo vrijeme trajanja ugovora o osiguranju (ne primjenjuje se na pokriće potresa, niti na Pomoć u kući)  

Akcijski popust je moguće kombinirati sa svim postojećim popustima kod novih polica.

Trajanje akcije od 13.05.2024-31.07.2024.

Akcija Wiener osiguranja VIG d.d. za ugovaranje ponude Moj (o)siguran dom

kako bi našim klijentima osigurali bezbrižno ljeto, kreirali smo posebnu akcijsku ponudu za Moj (o)siguran dom. 

U razdoblju od 7.5. do 30.6.2024. uz ugovaranje police Moj (o)siguran dom poklanjamo Wiener kućnu asistenciju za vrijeme trajanja prve osigurateljne godine.

Tko ostvaruje pravo na gratis Wiener kućnu asistenciju?

Svi osiguranici koji u navedenom periodu ugovore policu Moj (o)siguran dom

Što uključuje Wiener kućna asistencija?

Wiener kućna asistencija u hitnim slučajevima pokriva troškove organizacije dolaska servisera i radove ukupnog iznosa do 159 €.

Tijekom 12 mjeseci od ugovaranja osiguranja klijent može iskoristiti najviše tri usluge Wiener kućne asistencije, uz napomenu da ukupan iznos svih usluga iznosi najviše 159 €. 

Wiener kućna asistencija dostupna je putem našeg partnera ORYX asistencije 24 sata dnevno, 365 dana na području Republike Hrvatske. 


Na raspolaganju su sljedeće usluge:

  • Sanacija vodovodnih i kanalizacijskih cijevi
  • Sanacija električnih instalacija
  • Sanacija brave ili omogućavanje otvaranja vrata
  • Sanacija stakla i stolarski radovi

Akcija Croatia osiguranja d.d.

Prvih 1000 klijenata koji ugovore novu policu KASKO osiguranja na poklon dobiva Nike HNS majicu. Akcija vrijedi od 08.04.2024.

Pogodnost je namijenjena ugovarateljima koje su fizičke osobe. Uvjet je ugovor o osiguranju punog kaska.

Akcija Wiener osiguranja VIG d.d. za ugovaranje pokrića nezgode za vozača i putnike

Wiener osiguranje VIG d.d. uvodi akcijski popust u visini od 50% na ugovaranje pokrića od posljedice nezgode za vozača i putnike. Trajanje akcijskog popusta je od 02. travnja 2024. do 31. svibnja 2024. godine i primjenjuje se na police obveznog osiguranja automobilske odgovornosti ugovorene u tom periodu. 

Akcijski popust odobrava se na ugovaranje pokrića nezgode za vozača i putnike u osobnim automobilima koje je ugovoreno uz svotu osiguranja od 13.272,78 € za rizik smrti, odnosno 26.544,56 € za rizik trajnog invaliditeta, a koje se ugovaraju kao samostalno dodatno pokriće (pokriće izvan paketa) uz policu automobilske odgovornosti. 

Akcija Allianz Hrvatska d.d. za police zdravstvenog osiguranja

18.3.2024. započinjemo s novom prodajnom akcijom Be Healthy Q2 2024 u cilju promocije i unapređenja prodaje polica dopunskog i dodatnog zdravstvenog osiguranja.

U sklopu akcije snižene su cijene proizvoda Allianz dopunsko osiguranje i Allianz dodatno zdravstveno osiguranje za sve nove klijente starosti 18 – 60 godina.  

Pogodnosti za klijente

Ovisno o ugovorenom paketu i dobi osiguranika, u razdoblju 18.3.2024. – 31.5.2024. vrijediti će slijedeće premije:

DOPUNSKO ZDRAVSTVENO OSIGURANJE

PAKETMjesečna akcijska premijaGodišnja akcijska premija
18 – 30 godina31 – 40 godina41 – 50 godina51 – 60 godina18 – 30 godina31 – 40 godina41 – 50 godina51 – 60 godina
A5 EUR5,50 EUR8 EUR9,50 EUR60 EUR66 EUR96 EUR114 EUR
A+B7 EUR8 EUR12 EUR14 EUR84 EUR96 EUR144 EUR168 EUR

DOZO police (ugovori) mogu se prekinuti po proteku ugovornog razdoblja od 2 godine pod uvjetima definiranim uvjetima osiguranja te se u prvoj godini primjenjuje akcijska premija, a u drugoj godini redovna premija.
 
Također uz ugovoreno jednokratno plaćanje na godišnju akcijsku premiju navedenu u tablici dozvoljeno je primijeniti popust od 5% za jednokratno plaćanje. Godišnjom uplatom osim primitka cjelogodišnje uplate na rate, smatra se i plaćanje putem kartica ili putem linka kada klijent ima mogućnost plaćanja na rate (kartično obročno plaćanje), ali Društvo zatvara naplatu godišnje premije u sustavu, odnosno sve osim plaćanje po fakturi na više rata (uplatnica) i trajnim nalogom na više rata.

Raskidanje postojećih ugovora o osiguranju s ciljem ugovaranja novih polica po akcijskoj cijeni nije dopušteno.

Akcija Uniqa osiguranja d.d. uz Obvezno osiguranje od automobilske odgovornosti

obavještavamo vas da će od ponedjeljka 17.10.2022. do opoziva biti važeća akcija uz Obvezno osiguranje od automobilske odgovornosti

Akcija se odnosi na odobravanje ulaznog bonusa od 50%.

Akciju je moguće primijeniti za police novih ugovaratelja osiguranja ako su zadovoljeni uvjeti:

  • osiguranik je fizička osoba starija od 26 godina ili pravna osoba kojoj je korisnik stariji od 26 godina,
  • osiguravaju osobno vozilo te im je stečeni bonus manji od 50%

Iz akcije su izuzeta vozila kojima je bonus umanjen zbog štete.

Croatia osiguranje d.d. nudi akciju za dodatno zdravstveno osiguranje

u suradnji s partnerom Hrvatskim Telekomom Croatia osiguranje d.d. nudi akciju za dodatno zdravstveno osiguranje – promocija u  aplikaciji Moj Telekom.

Popust u iznosu od 200 kn (26,54 €) za Dodatno zdravstveno osiguranje uz Promo kôd koji korisnici mogu preuzeti u Moj Telekom aplikaciji.

Popust se odobrava za novo ugovorene police Dodatno zdravstvenog osiguranja u svim kanalima prodaje za ugovaratelje koji su korisnici Moj Telekom aplikacije. Vaučer je namijenjen fizičkim osobama.

Akcija Merkur osiguranja d.d. na police MDZO+

Merkur osiguranje d.d. nudi akciju na police Merkur dopunskog zdravstvenog osiguranja Plus (MDZO+). Uz neograničeno pokriće participacija polica uključuje i dvije dodatne mogućnosti: pravo na dnevnu bolničku naknadu te uslugu kućne njege. Premija iznosi 65 kn/mjesečno za pristupne dobi od 18-60 godina. Ugovorena premija vrijedi za cijelo trajanje osiguranja! Kod grupnog osiguranja MDZOG+ premija iznosi 52 kn/ mjesečno i traje do isteka ugovora ukoliko postoje uvjeti (postojanje korporativnog ugovora i pripadnost korporativnom klijentu). MDZO+ uključuje i osiguranje bolničke dnevnice te kućne njege.