Akcije u osiguranju

Akcija Allianz Hrvatska d.d. putno osiguranje

Klijenti mogu ugovoriti godišnju policu putnog zdravstvenog osiguranja uz popust od čak 50%.

Popust je moguće primijeniti na nova osiguranja i na obnove sve do kraja mjeseca (28.02.2021.).

Popusti iz ove akcije ne mogu se kombinirati sa drugim popustima.

Akcija Allianz Hrvatska d.d. Double care, Double point 2021.

od ponedjeljka, 08. veljače 2021. započinjemo s novom prodajnom akcijom Double care, Double point 2021. u cilju promocije i unapređenja prodaje polica životnih osiguranja te polica dopunskog i dodatnog zdravstvenog osiguranja. Akcija traje do 30.04.2021.

Ugovorite dopunsko zdravstveno osiguranje već od 29 kuna mjesečno ili dodatno zdravstveno osiguranje već od 69 kuna mjesečno i osigurajte se od visokih troškova zdravstvene zaštite!

DOPUNSKO ZDRAVSTVENO OSIGURANJE

Allianz Dopunsko Paket A pokriva sve troškove participacija u osnovnom zdravstvenom osiguranju neograničeno, dok Paket A + B uključuje i pokriće participacija za lijekove s dopunske „B“ liste lijekova (najviše dva originalna pakiranja po pojedinom lijeku u osigurateljnoj godini).

GRATIS: Uz ugovoreno dopunsko zdravstveno osiguranje potpuno besplatno upotrebljavajte uslugu m-Doktor u prvoj godini osiguranja!

DODATNO ZDRAVSTVENO OSIGURANJE

Paket Comfort obuhvaća sistematski pregled, specijalističke preglede, dijagnostiku i terapiju, a uz naknadu za boravak u bolnici i rođenje djeteta nudi pristup Allianz mreži zdravstvenih ustanova.

Paket Extra nudi veća pokrića za sve iz paketa Comfort i kao dodatak fizikalnu terapiju, male operativne zahvate, dentalne postupke te usluge m-Doktor i Moj DNK screening.

Paket Max uz još veća pokrića obuhvaća sve iz paketa Comfort i Extra i dodatno vam osigurava poseban smještaj u bolnici do 3.500 kn.

Police osiguranja ugovaraju se na dvije godine (višegodišnje osiguranje) s automatskim produljenjem na iduće osigurateljno razdoblje,  a akcijske cijene odnose se na prvu osigurateljnu godinu, nakon čega se primjenjuje standardni cjenik za dodatno zdravstveno osiguranje, tj. primjenjuju se redovne cijene. Višegodišnju policu moguće je pisano otkazati nakon druge godine osiguranja najkasnije mjesec dana prije isteka druge osigurateljne godine.

RIZIKO VIŠEKRATNO ŽIVOTNO OSIGURANJE

Klijentima koji u razdoblju trajanja akcije ugovore policu Allianz Riziko višekratni na minimalno 10 godina, odobrava se popust od 30% na premiju glavnog pokrića s uvjetom da premija glavnog pokrića nakon popusta iznosi 70 EUR i više. 

Raskidanje postojećih ugovora o osiguranju s ciljem ugovaranja novih polica po akcijskoj cijeni nije dopušteno.

Croatia osiguranje daje na poklon B listu lijekova u 1. osigurateljnoj godini za nove police dopunskog zdravstvenog osiguranja

Obavještavamo Vas o akciji Croatia osiguranja d.d. za novougovorene police dopunskog zdravstvenog osiguranja. U akciji Croatia osiguranja daje se na poklon B liste lijekova u 1. osigurateljnoj godini za nove police dopunskog zdravstvenog osiguranja zaključno do 30.09.2021. godine

Poklon bonovi Croatia osiguranja d.d. za ugovaranje Primarijus i Primarijus Plus dodatnog zdravstvenog osiguranja

Obavještavamo vas kako će se od 01.01.2021. do 31.01.2021. godine provoditi prodajna akcija tijekom koje će se uz svaku ugovorenu policu obveznog osiguranja od automobilske odgovornosti kod Croatia osiguranja d.d. izdati poklon bonovi za ugovaranje Primarijus i Primarijus Plus dodatnog zdravstvenog osiguranja.

Pogodnost ostvaruje svaki ugovaratelj osiguranja od automobilske odgovornosti u CROATIA osiguranju (dalje u tekstu: Ugovaratelj) po svim policama osiguranja izdanim u razdoblju od 01.01.2021. do 31.01.2021. godine.

Predmetna akcija se primjenjuje na prodaju putem web servisa kompare.hr.

Temeljem akcije, prilikom izdavanja police osiguranja od automobilske odgovornosti, Ugovaratelju će se izdati sljedeći poklon bonovi označeni jedinstvenim identifikacijskim brojem:

– 1 poklon bon za ugovaranje Primarijus programa dodatnog zdravstvenog osiguranja u vrijednosti 150,00 kn,

– 1 poklon bon za ugovaranje Primarijus Plus programa dodatnog zdravstvenog osiguranja u vrijednosti 350,00 kn.

Poklon bonovi su prenosivi na druge osobe i mogu se iskoristiti do 30.04.2021. godine.

Prilikom ugovaranja programa Primarijus i/ili programa Primarijus Plus, vrijednost poklon bona može se iskoristiti za plaćanje prve rate ili za umanjenje cjelokupnog iznosa premije u slučaju jednokratnog, polugodišnjeg ili kvartalnog plaćanja premije osiguranja za prvu osigurateljnu godinu.

Wiener osiguranje Vienna insurance group d.d.

Akcija “3 MJESECA GRATIS DOPUNSKOG ZDRAVSTVENOG OSIGURANJA”

Svi koji sklope policu osiguranja od automobilske odgovornosti Wiener osiguranje VIG d.d. nagrađuje s besplatna prva tri mjeseca dopunskog zdravstvenog osiguranja u prvoj osigurateljnoj godini. Pravo na ugovaranje dopunskog zdravstvenog osiguranja program Classic uz pogodnost prve tri mjesečne rate gratis u prvoj osigurateljnoj godini, ostvaruju sve fizičke osobe, koje za vrijeme trajanja ove ponude, imaju aktivnu policu Wiener osiguranja od automobilske odgovornosti, a istu su ugovorili putem Wiener prodajne mreže. Ova iznimna ponuda vrijedi samo od 1.2. do 30.4.2021.

Wiener Classic dopunsko zdravstveno osiguranje uključuje sva sudjelovanja u troškovima zdravstvene zaštite iz obveznog zdravstvenog osiguranja u punom iznosu bez limita. Wiener iskaznica služi kao sredstvo identifikacije i izravnog plaćanja. Početna cijena Wiener Classic dopunskog osiguranja je 45 kuna mjesečno.

Prodajna akcija Merkur osiguranja d.d. za DZO i health4me Premium osiguranja

obavještavamo Vas da od 1.2.2021. do 31.3.2021. traje prodajna akcija za zdravstvena osiguranja DZO i health4me Premium.

Uvjeti akcije za DZO su sljedeći:

– Popust od 10% na ukupnu premiju za prvu godinu osiguranja

– Akcija se odnosi na cjenik DZO i DZO + (ne odnosi se na DZOG i DZOG+)

– Ugovoreno trajanje osiguranja: do otkaza

– Najkasniji početak osiguranja: 31.12.2021.

Uvjeti akcije za health4me Premium su sljedeći:

– Popust od 10% na ukupnu premiju za prvu godinu osiguranja

– Akcija se odnosi i na obiteljska osiguranja i osiguranja kolektiva

– Ugovoreno trajanje osiguranja: do otkaza

– Najkasniji početak osiguranja: 30.4.2021.

Napomena: akcija se odnosi isključivo na dugoročna osiguranja, odnosno sklopljena do otkaza!

Akcija Grawe Hrvatska d.d. za auto obvezno osiguranje

U periodu od 1.2.2021. do 31.3.2021. godine, osiguraniku vlasniku osobnog vozila (fizičke osobe starije od 24 godine, obrti i pravne osobe), koji produžuju AO policu iz drugog društva s bonusom od 30% do 50% za isto osobno vozilo odobrava se premijski stupanj GS3 (bonus 55%) uz sljedeće uvjete​:

  • da u bazi štetnika nemaju evidentirane štete koje utječu na premijski stupanj i
  • da do dana sklapanja police nije došlo do prekida osiguranja.

Ukupan popust može biti do najviše 20%​ (ukupni popust čini zbroj popusta od poslovnog interesa i popusta na paket).

Napomena:

Ova pogodnost se ne primjenjuje u slučaju dupliciranja bonusa i prijenosa bonusa s drugog vozila/osiguranika.​​

​Odnosi se na osiguranike fizičke osobe starije od 24 godine, pravne osobe i obrte.​

Prijavi se na newsletter i
ne propusti priliku za pravu uštedu

KOMPARE SERVIS

Kompareovci Iskustva kupaca Za partnere Poslovi Poslovni podaci Uredi i kontakt

ONLINE KUPOVINA

Postupak ugovaranja Česta pitanja Načini plaćanja auto osiguranja Načini plaćanja dopunskog zdravstvenog osiguranja Provjera police dopunskog zdravstvenog osiguranja Upute za refundaciju i ugovorne ustanove

SIGURNOST KUPACA

Informacije o obradi osobnih podataka Pravne obavijesti Privole i pritužbe Otkazivanje ugovora i raskid police Obavijest potrošačima Akcije u osiguranju Zakonski termini za vrstu osiguranja

Načini plaćanja

Jednokratno općom uplatnicom ili karticama do 12 rata bez kamata.

OBRADA PODATAKA
Korištenjem Kompare usluge i popunjavanjem ovih podataka aktivno pristaješ da te kontaktiramo i ispunimo svoju svrhu - pomognemo ti pronaći i kupiti osiguranje baš po tvojoj mjeri. Pročitaj više u Informacije o obradi osobnih podataka.

POVLAČENJE PRIVOLA
U slučaju da u bilo kojem trenutku promjeniš mišljenje i naša pomoć ti više ne bude potrebna, možeš povući dopuštenje za korištenje podataka slanjem maila na szop@kompare.hr ili popunjavanjem ovoga obrasca.

GOOGLE CAPTCHA ZAŠTITA
kompare.hr stranica zaštićena je Google Captcha sustavom, a više o tome možete pročitati kroz politiku privatnosti i uvjete korištenja.

© 2012- kompare.hr

Distribuciju osiguranja omogućuje posrednik u osiguranju Custodia d.o.o za zastupanje u osiguranju
HANFA Datum dozvole za rad 09.08.2013.,Klasa dozvole za rad UP/I-453-02/13-37/38

whatsapp
Viber