Akcije u osiguranju

Sava osiguranje d.d.

Vigo osiguranje motora uz 30% popusta

Osiguranje koja čuva motor od krađe i štete, a vozaču pruža sigurnu i bezbrižnu vožnju. Ugovara se samostalno, nevezano za policu obveznog ili kasko osiguranja, a vrijedi na području cijele Europe.

Novi proizvod koji omogućava stalni nadzor motocikla i pregled vožnji.

Nije uvjetovano sklapanjem police obveznog osiguranja u Sava osiguranju.

Osiguranje je moguće ugovoriti za motocikle od 50 ccm i više ili za motocikle snage elektromotora većeg od 4 kW.

Vigo osiguranje ugovara fizička osoba, pri čemu je osiguranje motocikla vezano uz kontaktni broj osiguranika. Ako je riječ o leasingu, osiguranje se veže uz kontaktni broj korisnika. Vrijedi za čitavo geografsko područje Europe, a ne samo za područje EU.

Inače, Vigo osiguranje nije moguće ugovoriti za motocikle koji se daju u najam (rent-a-car), oldtimere, motocikle koji se koriste za testne vožnje te one koji se koriste za auto škole.

Pokrića:
– Prometna nesreća (sudar, udar, prevrtanje, otklizavanje, pad u provaliju, odnosno bilo koji događaj zbog kojeg je osiguraniku potrebna pomoć. Bitno je napomenuti kako Vigo osiguranje ne pokriva štetu na motociklu, osim u slučaju krađe.)
– Požar (vatra koja nastaje unutar kontroliranog ognjišta ili vatra koja se s tog mjesta proširila. Inače, nije pokrivena šteta od požara nastalog kao posljedica prometne nesreće.)
– Krađa (iznenadno udaljavanje motocikla od lokacije osiguranikova mobilnog telefona. Pokriće vrijedi i za štetu zbog krađe sastavnih dijelova motocikla i ostalih dijelova koji su predmet osiguranja, ali samo ako su u trenutku krađe pričvršćeni na motocikl.)

Akcija traje do 01.06.2020.

Triglav osiguranje d.d.

Produženje prodajne akcije

Obavještavamo vas da se produžuju akcije za rider uz auto osiguranje, te uz police dopunskog i dodatnog zdravstvenog osiguranja: „Osiguranje za slučaj dijagnosticiranja pobolijevanja od COVID 19“ po 1,00 kn.

Kako bi našim klijentima omogućili maksimalnu zaštitu kako njegovog automobila tako i njega pripremili smo posebnu akciju koja traje do 30.09.2020.

Svi koji u periodu 13.07.2020. – 30.09.2020. ugovore policu obveznog osiguranja od automobilske odgovornosti na poklon dobivaju vaučer kojim ostvaruju pravo na  jednu mjesečnu ratu gratis za dodatno zdravstveno osiguranje.

Vaučer možete iskoristiti za sklapanje individualne police dodatnog zdravstvenog osiguranje u periodu od 13.07.2020-30.09.2020.

Svima koji se odluče na sklapanje police dodatnog zdravstvenog omogućili smo i popust do 30 % kod naših ugovornih poliklinika na pojedine pretrage.

Popust u klinikama se može iskoristiti do 31.12.2020.

Akcija traje za razdoblje 1.7.-30.9.2020.g.

Triglav osiguranje d.d.

Držite razmak

Osiguranje za slučaj obolijevanja od COVID 19 može se ugovoriti samo uz obvezno osiguranje od automobilske odgovornosti za osobna i laka teretna vozila do 3,5 tone, a ugovaratelj osiguranja može biti samo fizička osoba koja je kombinaciju obveznog osiguranja od automobilske odgovornosti i osiguranja za slučaj obolijevanja od COVID 19 sklopila u Triglav osiguranju d.d. (u daljnjem tekstu: Triglav). Za detalje akcije molimo vas da nas kontaktirate.

Produljenje akcije “Držite razmak”

Produžuje akcija AO ridera Držite razmak (rizik oboljevanja od Covid 19) za razdoblje  od 11.9.2020. do 31.10.2020. uz premiju od 5 kn. Rider Držite razmak može se ugovoriti isključivo fizičkim osobama za osobna i laka teretna vozila.

Allianz Hrvatska d.d.

Od danas, 14. rujna 2020. započinjemo s novom prodajnom akcijom Double care, Double point u cilju promocije i unapređenja prodaje polica dopunskog i dodatnog zdravstvenog osiguranja. U sklopu akcije snižene su cijene proizvoda Allianz dopunsko osiguranje i Allianz dodatno zdravstveno osiguranje, za sve nove klijente starosti 18 – 60 godina (prve dvije dobne skupine).
ZDRAVSTVENO OSIGURANJE 
Ovisno o ugovorenom paketu i dobi osiguranika, u razdoblju 14.09.-31.10.2020. vrijedit će slijedeće premije:  DOPUNSKO ZDRAVSTVENO OSIGURANJE 

PAKETREDOVNA MJESEČNA PREMIJAMJESEČNA PREMIJA S POPUSTOM
18-40 godina41-60 godina18-40 godina41-60 godina
PAKET A45 kn65 kn29 kn39 kn
PAKET A+B65 kn95 kn39 kn59 kn

 Popust na redovnu premiju odnosi se na prvu godinu osiguranja plus gratis m-Doktor (jedno savjetovanje mjesečno). Ostalih godina ukoliko ugovaratelj nije otkazao policu sukladno uvjetima osiguranja, primjenjuje se redovna premija.  DODATNO ZDRAVSTVENO OSIGURANJE 

PAKETREDOVNA MJESEČNA PREMIJAMJESEČNA PREMIJA S POPUSTOM
18-40 godina41-60 godina18-40 godina41-60 godina
COMFORT 2115 kn180 kn69 kn108 kn
EXTRA175 kn250 kn105 kn150 kn
MAX200 kn320 kn120 kn192 kn

 Premija s popustom se primjenjuje u prvoj godini osiguranja, a u drugoj i ostalim godinama ukoliko ugovaratelj osiguranja nije otkazao policu sukladno uvjetima osiguranja, primjenjuje se redovna premija.  

Prijavi se na newsletter i
ne propusti priliku za pravu uštedu

KOMPARE SERVIS

Kompareovci Iskustva kupaca Za partnere Poslovi Poslovni podaci Uredi i kontakt

ONLINE KUPOVINA

Kompare poklon bon Postupak ugovaranja Načini plaćanja Česta pitanja Podaci i upute za plaćanje Provjera police dopunskog zdravstvenog osiguranja Upute za refundaciju i ugovorne ustanove

SIGURNOST KUPACA

Informacije o obradi osobnih podataka Pravne obavijesti Privole i pritužbe Otkazivanje ugovora i raskid police Obavijest potrošačima Akcije u osiguranju Zakonski termini za vrstu osiguranja

Načini plaćanja

Jednokratno općom uplatnicom ili karticama do 12 rata bez kamata.

OBRADA PODATAKA
Korištenjem Kompare usluge i popunjavanjem ovih podataka aktivno pristaješ da te kontaktiramo i ispunimo svoju svrhu - pomognemo ti pronaći i kupiti osiguranje baš po tvojoj mjeri. Pročitaj više u Informacije o obradi osobnih podataka.

POVLAČENJE PRIVOLA
U slučaju da u bilo kojem trenutku promjeniš mišljenje i naša pomoć ti više ne bude potrebna, možeš povući dopuštenje za korištenje podataka slanjem maila na szop@kompare.hr ili popunjavanjem ovoga obrasca.

© 2012-2020 kompare.hr

Distribuciju osiguranja omogućuje posrednik u osiguranju Custodia d.o.o za zastupanje u osiguranju
HANFA Datum dozvole za rad 09.08.2013.,Klasa dozvole za rad UP/I-453-02/13-37/38

whatsapp
Viber