Akcije u osiguranju

Akcija Wiener osiguranje VIG d.d. godišnjeg putnog zdravstvenog osiguranja uz popust od 50%

Akcija godišnjeg putnog zdravstvenog osiguranja uz popust od 50% biti će aktivna u periodu od 18.10.2021. do 31.10.2021.

Akcija je namijenjena postojećim i potencijalnim klijentima koji mogu obnoviti ili ugovoriti novu policu. Godišnje putno osiguranje traje godinu dana i ugovara se plaćanjem jedinstvene premije za cijelo vrijeme trajanja osiguranja. Osiguranik ostvaruje osigurateljnu zaštitu za neograničen broj putovanja u inozemstvo, pri čemu maksimalno trajanje jednog putovanja može biti 30 dana. Pokriveni su troškovi liječenja u inozemstvu sukladno uvjetima.

Akcija Allianz Hrvatska d.d. za dopunsko i dodatno zdravstveno osiguranje te životno osiguranje

Allianz osiguranje započinje s novom prodajnom akcijom Double care, Double point Jesen 2021. u cilju promocije i unapređenja prodaje polica životnih osiguranja te polica dopunskog i dodatnog zdravstvenog osiguranja. Akcija vrijedi od 13.09. do 30.11.2021.

U sklopu akcije snižene su cijene proizvoda Allianz dopunsko osiguranje i Allianz dodatno zdravstveno osiguranje, za sve nove klijente starosti 18 – 60 godina (prve dvije dobne skupine).

Klijentima koji u razdoblju trajanja akcije ugovore policu Allianz Riziko višekratni na minimalno 10 godina, odobrava se popust od 30% na premiju glavnog pokrića ukoliko je na polici ugovoreno jedno ili više dopunskih pokrića te da premija glavnog pokrića nakon popusta iznosi 70 EUR i više.

Akcija Croatia osiguranje d.d. za članove PEVEX Kluba vjernosti

Popust u iznosu od 5% na obvezno osiguranje od automobilske odgovornosti za članove PEVEX Kluba vjernosti u razdoblju od 01.07.-31.12.2021. godine.

Popust vrijedi jednokratno za jedno vozilo za korisnika PEVEX KLUB-a vjernosti i to za osobne potrebe uz uvjet da je korisnik fizička osoba.

Popust se zbraja s drugim popustima. 

Popust se može realizirati uz predočenje kartice PEVEX KLUB-a vjernosti na svim prodajnim mjestima Croatia osiguranja ili unosom broja kartice PEVEX KLUB-a.

Popust vrijedi do isteka osigurateljne godine, odnosno do isteka police osiguranja od automobilske odgovornosti.

Croatia osiguranje d.d.  nudi akciju kod ugovaranja Auto Nezgode Plus i Auto Nezgode Super Plus 

 od 02.04. do daljnjeg provoditi će se akcija ugovaranja osiguranja Auto Nezgode Plus i Auto Nezgode Super Plus. 

Akcija se odnosi na novougovorene i obnovljene police obveznog osiguranja od automobilske odgovornosti za vozače amatere osobnih automobila, kamiona i motocikala. Navedeno se odnosi na dodatne troškove liječenja nastale zbog sudjelovanja u prometnoj nesreći motornim vozilom.  Temeljem akcije omogućeno je ugovaranje auto nezgode plus i auto nezgode super plus uz ugovoreno osiguranje od auto nezgode po povoljnijim uvjetima. Jedinstvena premija za vozača i sve putnike u vozilu je ovisna o ugovorenom osiguranom iznosu za rizik smrti uslijed nezgode u osiguranju Auto nezgode.

Akcija Sava osiguranja d.d. na police obveznog osiguranja motora

Uštedite 15% – 25% na policu obaveznog osiguranja motora. Akcija vrijedi od 04.03.2021. do opoziva.

Uz policu obaveznog osiguranja za Vaš motor nudimo i ugovaranje pomoći na cesti – usluge moto asistencija.

Ako uz policu obaveznog osiguranja motora ili motocikla ugovorite i dopunsko pokriće Sava asistencija – MOTO ili MOTO PREMIUM ostvarujete sljedeći popust:

– u grupi od 501 ccm do 1.000 ccm primjenjuje se popust u visini 15%,

– u grupi preko 1000 ccm primjenjuje se popust u visini 25%.

Za ugovaratelje koji imaju ugovorenu policu VIGO osiguranja za isti motocikl ostvaruju pravo na popust bez obveze ugovaranja Sava moto asistencije.

Croatia osiguranje daje na poklon B listu lijekova u 1. osigurateljnoj godini za nove police dopunskog zdravstvenog osiguranja

Obavještavamo Vas o akciji Croatia osiguranja d.d. za novougovorene police dopunskog zdravstvenog osiguranja. U akciji Croatia osiguranja daje se na poklon B liste lijekova u 1. osigurateljnoj godini za nove police dopunskog zdravstvenog osiguranja zaključno do 30.12.2021. godine

KOMPARE SERVIS

Kompareovci Iskustva kupaca Za partnere Poslovi Poslovni podaci Uredi i kontakt

ONLINE KUPOVINA

Postupak ugovaranja Česta pitanja Načini plaćanja auto osiguranja Načini plaćanja dopunskog zdravstvenog osiguranja Provjera police dopunskog zdravstvenog osiguranja Upute za refundaciju i ugovorne ustanove

SIGURNOST KUPACA

Informacije o obradi osobnih podataka Pravne obavijesti Reklamacije i pritužbe Otkazivanje ugovora i raskid police Obavijest potrošačima Akcije u osiguranju Zakonski termini za vrstu osiguranja

Načini plaćanja

Jednokratno općom uplatnicom ili karticama do 12 rata bez kamata.

OBRADA PODATAKA
Upisane osobne podatke koristimo da te možemo kontaktirati, obavijestiti o ponudama i pomoći ti pronaći osiguranje ili telekom uslugu prema tvojim zahtjevima i potrebama. U svakom trenutku možeš se predomisliti i odbiti primanje naših e-mail poruka klikom na opciju “odjava” na kraju svake naše poruke ili popunjavanjem obrasca ili slanjem poruke na szop@kompare.hr. Pročitaj više u Informacije o obradi osobnih podataka

GOOGLE CAPTCHA ZAŠTITA
Stranica kompare.hr zaštićena je Google Captcha sustavom, a više o tome možeš pročitati kroz politiku privatnosti i uvjete korištenja.

Odjavi se s newslettera

Newsletter šaljemo našim korisnicima temeljem legitimnog interesa. Upiši svoju e-mail adresu ako ne želiš primati newsletter. Sve o obradi podataka pronađi u Informacije o obradi osobnih podataka

© 2012- kompare.hr

Distribuciju osiguranja omogućuje posrednik u osiguranju Custodia d.o.o za zastupanje u osiguranju
HANFA Datum dozvole za rad 09.08.2013.,Klasa dozvole za rad UP/I-453-02/13-37/38

whatsapp
Viber