Akcije u osiguranju

Allianz osiguranje d.d. nudi akciju za osiguranje imovine

obavještavamo vas o akciji za osiguranje privatne imovine Moj Dom 2022 kod Allianz osiguranja d.d. Klijenti ostvaruju pravo na 10% popusta na premiju za cijelo vrijeme trajanja ugovora o osiguranju (ne primjenjuje se na pokriće potresa, niti na Pomoć u kući)  

Trajanje akcije  jeod 01.06.2022. do 31.08.2022.

Wiener osiguranje Vienna Insurance Group d.d. nudi akciju za brodove i jahte

akcija se primjenjuje na putničke brodove i velike putničke jahte traje od 15.05.2022. do 15.08.2022. Za vrijeme trajanja akcije, ugovaranjem police za kasko osiguranje putničkih brodova i velikih putničkih jahti, svi klijenti ostvaruju sljedeće pogodnosti: 

– Popust 20% na iznos premije 

– NCB 20% (popust s osnova nepostojanja šteta kod obnove osiguranja) 

– Rizik pokrića stjenica na limit 50.000,00 HRK po štetnom događaju i ukupno godišnje – besplatno 

– Osiguranje osobnih stvari putnika i prtljage na limit 20.000,00 HRK po štetnom događaju / po putniku – besplatno – Osiguranje nezgode za članove posade na svotu 40.000,00/80.000,00 HRK – 1,00 HRK 

Croatia osiguranje d.d. nudi akciju za dopunsko zdravstveno osiguranje

Croatia osiguranje d.d. nudi poklon B liste lijekova u prvoj osigurateljnoj godini za novougovorene police dopunskog zdravstvenog osiguranja, akcija traje do 30.09.2022. godine. 

Akcija Triglav osiguranja d.d. za dodatno zdravstveno osiguranje Triglav Puls

iskoristite akciju ugovaranjem osiguranja Triglav Puls po cijeni od 110,00 HRK mjesečno do 30.09.2022.

Navedena cijena odnosi se na individualno sklopljene police u trajanju tri godine te na kolektivne police sklopljene na jednu ili tri godine.

Triglav Puls pokriva sljedeće troškove:

• 1 sistematski pregled unutar osigurateljne godine

• 2 specijalistička pregleda unutar osigurateljne godine

• 2 dijagnostičke obrade unutar osigurateljne godine

• 2 laboratorijske pretrage unutar osigurateljne godine

Akcija Triglav osiguranja d.d. za dopunsko zdravstveno osiguranje

Za sve police individualnog dopunskog zdravstvenog osiguranja s neograničenim pokrićem u dobnim skupinama od 18 – 60 godina primjenjivat će se akcijska cijena u prvoj osigurateljnoj godini, u svim ostalim godinama obračunava se cijena sukladno važećem cjeniku. Akcijska cijena od 40,00 HRK vrijedi a pristupnu dob od 18 do 40 godina starosti (prije 55,00 HRK), za pristupnu dob od 41 do 60 godina starosti vrijedi akcijska cijena od 60,00 HRK (prije 65,00 HRK). Akcijska cijena ponude dopunskog zdravstvenog osiguranja produžava se do 30.09.2022.

Akcija Triglav osiguranja d.d. za osiguranje liječenja nakon prometne nezgode i osiguranje rente

prodajna akcija za Osiguranje liječenja nakon ozljede u prometnoj nezgodi i osiguranje rente produžuje se do 31.12.2022. – akcijska premija za svaki proizvod iznosi 5,00 kn. U slučaju prometne nezgode te nastanka invaliditeta od 50% i većeg Triglav osiguranje isplaćuje mjesečno rentu osiguraniku od 750 kn. Osiguranje liječenja nakon ozljede u prometnoj nezgodi – osiguranje pokriva troškove liječenja u ugovornoj zdravstvenoj ustanovi nakon ozljeda (prijeloma kostiju, zglobova, iščašenja zglobova, pucanja ligamenata) zadobivenih u prometnoj nezgodi do određenog limita.

Osiguranje invalidske rente – u slučaju prometne nezgode te nastanka invaliditeta od 50% i većeg Triglav osiguranje d.d. isplaćuje mjesečno rentu osiguraniku od 750 kn.

Akcija Merkur osiguranja d.d. na police MDZO+

Merkur osiguranje d.d. nudi akciju na police Merkur dopunskog zdravstvenog osiguranja Plus (MDZO+). Uz neograničeno pokriće participacija polica uključuje i dvije dodatne mogućnosti: pravo na dnevnu bolničku naknadu te uslugu kućne njege. Premija iznosi 65 kn/mjesečno za pristupne dobi od 18-60 godina. Ugovorena premija vrijedi za cijelo trajanje osiguranja! Kod grupnog osiguranja MDZOG+ premija iznosi 52 kn/ mjesečno i traje do isteka ugovora ukoliko postoje uvjeti (postojanje korporativnog ugovora i pripadnost korporativnom klijentu). MDZO+ uključuje i osiguranje bolničke dnevnice te kućne njege. Akcija vrijedi za nove police skopljene u 2022. godini.

Croatia osiguranje d.d. nudi akcije za ugovaranje osiguranja imovine

 za ugovaranje novih polica osiguranja CROATIA imovine, a provodit će se u razdoblju od 01.01.2022. do 30.06.2022. godine. 

U sklopu akcije ugovaratelj koji ugovori novu VGO policu CROATIA imovine (trajanje 5 i više godina) može dobiti veća pokrića za cijenu manjih. Za detalje molim obratite se ovlaštenim posrednicima.

Prvih 500 klijenata koji ugovore novu policu Croatia Imovine u razdoblju od 1. do 15. travnja ili do isteka zaliha darujemo Lesnina poklon bon u iznosu od 150 kn koji mogu iskoristiti kako bi uredili dom, okućnicu ili vrt. Za detalje akcije molimo obratite se našem prodajnom agentu.

KOMPARE SERVIS

Kompareovci Iskustva kupaca Za partnere Poslovi Poslovni podaci Uredi i kontakt

ONLINE KUPOVINA

Postupak ugovaranja Česta pitanja Načini plaćanja auto osiguranja Načini plaćanja dopunskog zdravstvenog osiguranja Provjera police dopunskog zdravstvenog osiguranja Upute za refundaciju i ugovorne ustanove

SIGURNOST KUPACA

Informacije o obradi osobnih podataka Pravne obavijesti Reklamacije i pritužbe Otkazivanje ugovora i raskid police Obavijest potrošačima Akcije u osiguranju Zakonski termini za vrstu osiguranja

Načini plaćanja

Jednokratno općom uplatnicom ili karticama do 12 rata bez kamata.
Trustmark webshop

OBRADA PODATAKA
Upisane osobne podatke koristimo da te možemo kontaktirati, obavijestiti o ponudama i pomoći ti pronaći osiguranje ili telekom uslugu prema tvojim zahtjevima i potrebama. U svakom trenutku možeš se predomisliti i odbiti primanje naših e-mail poruka klikom na opciju “odjava” na kraju svake naše poruke ili popunjavanjem obrasca ili slanjem poruke na szop@kompare.hr. Pročitaj više u Informacije o obradi osobnih podataka

GOOGLE CAPTCHA ZAŠTITA
Stranica kompare.hr zaštićena je Google Captcha sustavom, a više o tome možeš pročitati kroz politiku privatnosti i uvjete korištenja.

Odjavi se s newslettera

Newsletter šaljemo našim korisnicima temeljem legitimnog interesa. Upiši svoju e-mail adresu ako ne želiš primati newsletter. Sve o obradi podataka pronađi u Informacije o obradi osobnih podataka

© 2012- kompare.hr

Distribuciju osiguranja omogućuje posrednik u osiguranju Custodia d.o.o za zastupanje u osiguranju
HANFA Datum dozvole za rad 09.08.2013.,Klasa dozvole za rad UP/I-453-02/13-37/38

whatsapp
Viber