Akcije u osiguranju

Akcija Wiener osiguranje VIG d.d. dopunskog zdravstvenog osiguranja

obavještavamo vas o akciji dopunskog zdravstvenog osiguranja koja će biti aktivna u periodu od 1.11.2022. do 30.11.2022.

Svi koji u navedenom periodu ugovore bilo koji program dopunskog zdravstvenog osiguranja na poklon će dobiti Mini policu dodatnog zdravstvenog osiguranja

Mini polica dodatnog zdravstvenog osiguranja jednokratan je proizvod koji neće biti moguće ugovoriti samostalno, niti nakon 30.11.2022.

Sve fizičke osobe, ugovaratelji dopunskog zdravstvenog osiguranja, koje ugovore jedan od programa iz redovne ponude Wiener osiguranja (Dopunsko Classic, Dopunsko Classic plus, Dopunsko B1000 i Dopunsko B1000 Autorizacija) u periodu od 1.11. do 30.11.2022. godine ostvaruju pravo na poklon policu Mini dodatno zdravstveno osiguranje.

Uvjet za ostvarenje prava na poklon policu je da se radi o novougovorenom dopunskom zdravstvenom osiguranju u vrijeme akcije, uključujući i ugovaranje s vremenskim odmakom do 6 mjeseci te da je plaćena premija ili prvi obrok premije. 

Novougovoreno dopunsko zdravstveno osiguranje ugovara se u trajanju do otkaza.

U sklopu police Mini dodatno zdravstveno osiguranje osiguranik ostvaruje pravo na jednu uslugu medicinski indiciranog specijalističkog pregleda i jednu uslugu medicinski indicirane dijagnostike.

Akcija Wiener osiguranje VIG d.d. godišnjeg putnog osiguranja

obavještavamo vas o akciji godišnjeg putnog zdravstvenog osiguranja koja će biti aktivna u periodu od 17.10.2022. do 31.10.2022. Akcija je namijenjena postojećim i potencijalnim klijentima koji mogu obnoviti ili ugovoriti novu policu, uz popust u iznosu od 50%. Polica putnog osiguranja prilikom putovanja u stranu zemlju u pravilu pokriva troškove nužnog liječničkog tretmana, lijekova i pomagala koje propiše liječnik, ali i prijevoza osiguranika do klinike u slučaju potrebe za kliničkim liječenjem ili operacijom, pod uvjetom da ju je propisao liječnik. Polica također pokriva i troškove stomatološkog tretmana za liječenje od akutne zubobolje.

U godišnjoj polici putnog osiguranja, uz osnovno putno zdravstveno osiguranje, mogu se ugovoriti i sljedeća dodatna pokrića:

1. OSIGURANJE PRTLJAGE – Uključuje pokriće za gubitak, uništenje ili kašnjenje prtljage bez dokazivanja njene vrijednosti.

2. OSIGURANJE PUTNIKA OD POSLJEDICA NESRETNOG SLUČAJA – Osiguranje od posljedica nesretnog slučaja obuhvaća pokriće za rizik smrti uslijed prometne nezgode, pokriće za slučaj loma kosti te jednokratnu dodatnu naknadu ukoliko lom zahtijeva imobilizaciju gipsom na 14 i više dana.

3. OSIGURANJE OD KAŠNJENJA LETA – Ovo pokriće moguće je ugovoriti samo kod godišnjeg putnog osiguranja i odnosi se na kašnjenja letova dulja od 4 sata.

GODIŠNJE PUTNO OSIGURANJE traje godinu dana i ugovara se plaćanjem jedinstvene premije za cijelo vrijeme trajanja osiguranja. Osiguranik ostvaruje osigurateljnu zaštitu za neograničen broj putovanja u inozemstvo, pri čemu maksimalno trajanje jednog putovanja može biti 30 dana

Od datuma izrade do datuma početka police može proći najviše 6 mjeseci

Cijena paketa za godišnje putno osiguranje može biti već od 720,00 kn/95,56 Eur (ovisno o osiguranoj svoti za osiguranje prtljage, 1.000,00 EUR ili 500,00 EUR) što je idealno za poslovne ljude, a za vrijeme trajanja akcije cijena paketa se kreće od 360,00 kn/ 47,78 Eur do 450,00 kn/ 59,73 Eur (minimalni iznosi u akciji).

Ugovaranje samo pokrića za putno zdravstveno osiguranje, bez paketa iznosi 260,00 kn/ 34,51 Eur.

Akcija Uniqa osiguranja d.d. uz Obvezno osiguranje od automobilske odgovornosti

obavještavamo vas da će od ponedjeljka 17.10.2022. biti važeća akcija uz Obvezno osiguranje od automobilske odgovornosti

Akcija se odnosi na odobravanje ulaznog bonusa od 50%.

Akciju je moguće primijeniti za police novih ugovaratelja osiguranja ako su zadovoljeni uvjeti:

  • osiguranik je fizička osoba starija od 26 godina ili pravna osoba kojoj je korisnik stariji od 26 godina,
  • osiguravaju osobno vozilo te im je stečeni bonus manji od 50%

Iz akcije su izuzeta vozila kojima je bonus umanjen zbog štete.

Akcija Allianz Hrvatska d.d. u dopunskom i dodatnom zdravstvenom osiguranju

od 26.09.2022. započinjemo s novom prodajnom akcijom Be Healthy in Winter u cilju promocije i unapređenja prodaje polica dopunskog i dodatnog zdravstvenog osiguranja.

U sklopu akcije snižene su cijene proizvoda Allianz dopunsko osiguranje i Allianz dodatno zdravstveno osiguranje za sve nove klijente starosti 18 – 60 godina (prve dvije dobne skupine).  

Croatia osiguranje d.d. nudi akciju za poduzetnike

SME akcija – poklon polica osiguranja Nezgode

Za svako novo sklopljeno osiguranje/policu Poduzetnik PROtekt i mPoduzetnik na poklon polica osiguranja Nezgode.

Za ugovorenu policu:

  • mPoduzetnik – poklon polica nezgode (vrijednost 100 kn (13,27 €))
  • Poduzetnik PROtekt – poklon polica menadžerske nezgode (vrijednost 400 kn (53,08 €))

Gratis policom nezgode dajemo dodatnu vrijednost za naše klijente kao zahvalu za suradnju, želimo olakšati buduće prodajne razgovore, obnove polica i čuvati temelje dugoročnih odnosa povjerenja.

Akcija traje od 12.9-31.10.2022.

Croatia osiguranje d.d. nudi akciju za dodatno zdravstveno osiguranje

u suradnji s partnerom Hrvatskim Telekomom Croatia osiguranje d.d. nudi akciju za dodatno zdravstveno osiguranje – promocija u  aplikaciji Moj Telekom.

Popust u iznosu od 200 kn (26,54 €) za Dodatno zdravstveno osiguranje uz Promo kôd koji korisnici mogu preuzeti u Moj Telekom aplikaciji.

Popust se odobrava za novo ugovorene police Dodatno zdravstvenog osiguranja u svim kanalima prodaje za ugovaratelje koji su korisnici Moj Telekom aplikacije. Vaučer je namijenjen fizičkim osobama.

Akcija Triglav osiguranja d.d. za dodatno zdravstveno osiguranje Triglav Puls

iskoristite akciju ugovaranjem osiguranja Triglav Puls po cijeni od 110,00 HRK mjesečno do 31.12.2022.

Navedena cijena odnosi se na individualno sklopljene police u trajanju tri godine te na kolektivne police sklopljene na jednu ili tri godine.

Triglav Puls pokriva sljedeće troškove:

• 1 sistematski pregled unutar osigurateljne godine

• 2 specijalistička pregleda unutar osigurateljne godine

• 2 dijagnostičke obrade unutar osigurateljne godine

• 2 laboratorijske pretrage unutar osigurateljne godine

Akcija Triglav osiguranja d.d. za dopunsko zdravstveno osiguranje

Za sve police individualnog dopunskog zdravstvenog osiguranja s neograničenim pokrićem u dobnim skupinama od 18 – 60 godina primjenjivat će se akcijska cijena u prvoj osigurateljnoj godini, u svim ostalim godinama obračunava se cijena sukladno važećem cjeniku. Akcijska cijena od 40,00 HRK vrijedi a pristupnu dob od 18 do 40 godina starosti (prije 55,00 HRK), za pristupnu dob od 41 do 60 godina starosti vrijedi akcijska cijena od 60,00 HRK (prije 65,00 HRK). Akcijska cijena ponude dopunskog zdravstvenog osiguranja produžava se do 31.12.2022.

Akcija Triglav osiguranja d.d. za osiguranje liječenja nakon prometne nezgode i osiguranje rente

prodajna akcija za Osiguranje liječenja nakon ozljede u prometnoj nezgodi i osiguranje rente produžuje se do 31.12.2022. – akcijska premija za svaki proizvod iznosi 5,00 kn. U slučaju prometne nezgode te nastanka invaliditeta od 50% i većeg Triglav osiguranje isplaćuje mjesečno rentu osiguraniku od 750 kn. Osiguranje liječenja nakon ozljede u prometnoj nezgodi – osiguranje pokriva troškove liječenja u ugovornoj zdravstvenoj ustanovi nakon ozljeda (prijeloma kostiju, zglobova, iščašenja zglobova, pucanja ligamenata) zadobivenih u prometnoj nezgodi do određenog limita.

Osiguranje invalidske rente – u slučaju prometne nezgode te nastanka invaliditeta od 50% i većeg Triglav osiguranje d.d. isplaćuje mjesečno rentu osiguraniku od 750 kn.

Akcija Merkur osiguranja d.d. na police MDZO+

Merkur osiguranje d.d. nudi akciju na police Merkur dopunskog zdravstvenog osiguranja Plus (MDZO+). Uz neograničeno pokriće participacija polica uključuje i dvije dodatne mogućnosti: pravo na dnevnu bolničku naknadu te uslugu kućne njege. Premija iznosi 65 kn/mjesečno za pristupne dobi od 18-60 godina. Ugovorena premija vrijedi za cijelo trajanje osiguranja! Kod grupnog osiguranja MDZOG+ premija iznosi 52 kn/ mjesečno i traje do isteka ugovora ukoliko postoje uvjeti (postojanje korporativnog ugovora i pripadnost korporativnom klijentu). MDZO+ uključuje i osiguranje bolničke dnevnice te kućne njege. Akcija vrijedi za nove police sklopljene u 2022. godini.

KOMPARE SERVIS

Kompareovci Iskustva kupaca Za partnere Poslovi Poslovni podaci Uredi i kontakt

ONLINE KUPOVINA

Postupak ugovaranja Česta pitanja Načini plaćanja auto osiguranja Načini plaćanja dopunskog zdravstvenog osiguranja Provjera police dopunskog zdravstvenog osiguranja Upute za refundaciju i ugovorne ustanove Općenita obavijest klijentima osiguranja o uvođenju eura

SIGURNOST KUPACA

Informacije o obradi osobnih podataka Pravne obavijesti Reklamacije i pritužbe Otkazivanje ugovora i raskid police Obavijest potrošačima Akcije u osiguranju Zakonski termini za vrstu osiguranja

Načini plaćanja

Jednokratno općom uplatnicom ili karticama do 12 rata bez kamata.
Trustmark webshop
Fiksni tečaj konverzije: 1 EUR = 7,53450 kn

OBRADA PODATAKA
Upisane osobne podatke koristimo da te možemo kontaktirati, obavijestiti o ponudama i pomoći ti pronaći osiguranje ili telekom uslugu prema tvojim zahtjevima i potrebama. U svakom trenutku možeš se predomisliti i odbiti primanje naših e-mail poruka klikom na opciju “odjava” na kraju svake naše poruke ili popunjavanjem obrasca ili slanjem poruke na szop@kompare.hr. Pročitaj više u Informacije o obradi osobnih podataka

GOOGLE CAPTCHA ZAŠTITA
Stranica kompare.hr zaštićena je Google Captcha sustavom, a više o tome možeš pročitati kroz politiku privatnosti i uvjete korištenja.

Odjavi se s newslettera

Newsletter šaljemo našim korisnicima temeljem legitimnog interesa. Upiši svoju e-mail adresu ako ne želiš primati newsletter. Sve o obradi podataka pronađi u Informacije o obradi osobnih podataka

© 2012- kompare.hr

Distribuciju osiguranja omogućuje posrednik u osiguranju Custodia d.o.o za zastupanje u osiguranju
HANFA Datum dozvole za rad 09.08.2013.,Klasa dozvole za rad UP/I-453-02/13-37/38

whatsapp
Viber