Akcije u osiguranju

Sava osiguranje d.d.

Paketi dopunskih pokrića uz osnovno osiguranje od automobilske odgovornosti

U ponudi su 4 paketa, a premija iznosi 100 ili 130 kn. Na cijenu utječu popusti ili doplatak za plaćanje.

Paket 1: Nezgoda+zaštita bonusa+AO+
Akcijska cijena iznosi 100 kn.

Paket 2: Nezgoda+zaštita bonusa+pravna zaštita
Akcijska cijena iznosi 100 kn.

Paket 3: Nezgoda+zaštita bonusa+pravna zaštita+AO+
Akcijska cijena iznosi 130 kn.

Paket 4: Nezgoda+pravna zaštita+AO+
Akcijska cijena iznosi 130 kn.

AO+ se odnosi na osiguranu svotu 230.000,00 kn, a nezgoda za vozača i putnike na osigurane svote za slučaj smrti 20.000,00 i za slučaj trajnog invaliditeta 40.000,00 kn.

Mogućnost korištenja paketa samo za premijsku grupu osobnih vozila .

Akcija traje od 11.10.2019. do stupanja na snagu novog cjenika AO-a i novog cjenika zaštite bonusa.

Grawe osiguranje d.d.

Obvezno osiguranje od automobilske odgovornosti

Osiguraniku vlasniku osobnog vozila koji produžuju policu AO iz drugog društva s bonusom od 30 do 50% može se odobriti premijski stupanj GS3 (bonus 55%) ako u bazi štetnika nema evidentirane štete i ako nije bilo prekida osiguranja.

Iznos ukupnog popusta je do najviše 20%.

Vlasnici osobnog vozila (pravne i fizičke osobe te obrti) koji na polici AO ugovore osiguranje pomoći na cesti (Grawe Mobil ili Grawe Mobil Hrvatska) ostvaruju pravo na 50% popusta na premiju osiguranja vozača i putnika od posljedica nezgode.

Ova pogodnost odnosi se na score osiguranja od 40.000 kn za slučaj smrti i 80.000 kn za slučaj trajnog invaliditeta.

Akcija traje od 30.09.2019. do 31.05.2020.

Sava osiguranje d.d.

Vigo osiguranje motora uz 30% popusta

Osiguranje koja čuva motor od krađe i štete, a vozaču pruža sigurnu i bezbrižnu vožnju. Ugovara se samostalno, nevezano za policu obveznog ili kasko osiguranja, a vrijedi na području cijele Europe.

Novi proizvod koji omogućava stalni nadzor motocikla i pregled vožnji.

Nije uvjetovano sklapanjem police obveznog osiguranja u Sava osiguranju.

Osiguranje je moguće ugovoriti za motocikle od 50 ccm i više ili za motocikle snage elektromotora većeg od 4 kW.

Vigo osiguranje ugovara fizička osoba, pri čemu je osiguranje motocikla vezano uz kontaktni broj osiguranika. Ako je riječ o leasingu, osiguranje se veže uz kontaktni broj korisnika. Vrijedi za čitavo geografsko područje Europe, a ne samo za područje EU.

Inače, Vigo osiguranje nije moguće ugovoriti za motocikle koji se daju u najam (rent-a-car), oldtimere, motocikle koji se koriste za testne vožnje te one koji se koriste za auto škole.

Pokrića:
– Prometna nesreća (sudar, udar, prevrtanje, otklizavanje, pad u provaliju, odnosno bilo koji događaj zbog kojeg je osiguraniku potrebna pomoć. Bitno je napomenuti kako Vigo osiguranje ne pokriva štetu na motociklu, osim u slučaju krađe.)
– Požar (vatra koja nastaje unutar kontroliranog ognjišta ili vatra koja se s tog mjesta proširila. Inače, nije pokrivena šteta od požara nastalog kao posljedica prometne nesreće.)
– Krađa (iznenadno udaljavanje motocikla od lokacije osiguranikova mobilnog telefona. Pokriće vrijedi i za štetu zbog krađe sastavnih dijelova motocikla i ostalih dijelova koji su predmet osiguranja, ali samo ako su u trenutku krađe pričvršćeni na motocikl.)

Akcija traje do 01.06.2020.

Triglav osiguranje d.d.

Produženje prodajne akcije

Obavještavamo vas da se produžuju akcije za rider uz auto osiguranje, te uz police dopunskog i dodatnog zdravstvenog osiguranja: „Osiguranje za slučaj dijagnosticiranja pobolijevanja od COVID 19“ po 1,00 kn.

Kako bi našim klijentima omogućili maksimalnu zaštitu kako njegovog automobila tako i njega pripremili smo posebnu akciju koja traje do 30.09.2020.

Svi koji u periodu 13.07.2020. – 30.09.2020. ugovore policu obveznog osiguranja od automobilske odgovornosti na poklon dobivaju vaučer kojim ostvaruju pravo na  jednu mjesečnu ratu gratis za dodatno zdravstveno osiguranje.

Vaučer možete iskoristiti za sklapanje individualne police dodatnog zdravstvenog osiguranje u periodu od 13.07.2020-30.09.2020.

Svima koji se odluče na sklapanje police dodatnog zdravstvenog omogućili smo i popust do 30 % kod naših ugovornih poliklinika na pojedine pretrage.

Popust u klinikama se može iskoristiti do 31.12.2020.

Akcija traje za razdoblje 1.7.-30.9.2020.g.

Prijavi se na newsletter i
ne propusti priliku za pravu uštedu

KOMPARE SERVIS

Kompareovci Iskustva kupaca Za partnere Poslovi Poslovni podaci Kontakt

ONLINE KUPOVINA

Kompare poklon bon Postupak ugovaranja Načini plaćanja Česta pitanja Podaci i upute za plaćanje Provjera police dopunskog zdravstvenog osiguranja Upute za refundaciju i ugovorne ustanove

SIGURNOST KUPACA

GDPR Opći uvjeti Privole i pritužbe Otkazivanje ugovora i raskid police Politika obrade osobnih podataka Obavijest potrošačima Akcije u osiguranju

Načini plaćanja

Jednokratno općom uplatnicom ili karticama do 12 rata bez kamata.

OBRADA PODATAKA
Korištenjem Kompare usluge i popunjavanjem ovih podataka aktivno pristaješ da te kontaktiramo i ispunimo svoju svrhu - pomognemo ti pronaći i kupiti osiguranje baš po tvojoj mjeri. Pročitaj više u Informacije o obradi osobnih podataka.

POVLAČENJE PRIVOLA
U slučaju da u bilo kojem trenutku promjeniš mišljenje i naša pomoć ti više ne bude potrebna, možeš povući dopuštenje za korištenje podataka slanjem maila na szop@kompare.hr ili popunjavanjem ovoga obrasca.

© 2012-2020 kompare.hr

Distribuciju osiguranja omogućuje posrednik u osiguranju Custodia d.o.o za zastupanje u osiguranju
HANFA Datum dozvole za rad 09.08.2013.,Klasa dozvole za rad UP/I-453-02/13-37/38

whatsapp
Viber