fbpx
Zatraži besplatnu ponudu

Osiguranje motora

Saznaj cijene više osiguravajućih kuća i kupi najbolju policu osiguranja za svoj motor ili motocikl

Osiguranje motora

Jedini imamo ponude 10+ osiguranja!

Omogućit ćemo ti maksimalni bonus i pronaći osiguranje motocikla baš po tvojoj mjeri. Policu ti odmah šaljemo na e-mail i besplatno poštom na željenu adresu.

#1

NEZAVISNI KOMPARATOR

261.658+

PRODANIH POLICA

11

GODINA POSLOVANJA

Često postavljena pitanja

Koje su prednosti kupovine putem kompare.hr servisa?
Brzo i jednostavno na jednom mjestu saznaš cijene 10 osiguravajućih kuća, savjetnik ti putem telefona odgovori na sva pitanja i pronađe policu koja najbolje odgovara tvojim potrebama. Kupljena polica odmah stiže na tvoj mail.
Je li sigurno kupiti policu online?
Ugovaranje osiguranja putem kompare.hr servisa potpuno je sigurno i zakonski regularno. Svaka digitalna polica potvrđena je od strane Hrvatskog ureda za osiguranja i sadrži jedinstveni kod. Plaćanje premije vrši se direktno na račun osiguravajuće kuće.
Je li je kompare.hr usluga stvarno besplatna?
DA. Kompare usluga potpuno je besplatna za sve korisnike. Kompare zarađuje od provizije koju naplati osiguravajućoj kući svaki put kada netko putem nas ugovori policu osiguranja.
Na koji način mogu izvršiti plaćanje premije?
Jednokratno općom uplatnicom, internet bankarstvom, kreditnom ili debitnom karticom. Do 10 rata bez kamata svim kreditinim i nekim debitnim karticama.
Što je digitalna polica?
To je polica koja ti stiže na e-mail po zaprimljenoj uplati. U isto vrijeme, o tvojem osiguranju obavještene su stanice za tehnički pregled (CVH) i MUP. Policu ne moraš printati jer je valjana i u digitalnom obliku.
Kako i kada ću dobiti kupljenu policu?
Odmah po uplati ili u roku pola sata tvoja digitalna polica stiže na email.