NAGRADNA IGRA: Usporedi osiguranja ili telekom usluge, ugovori na kompare.hr i osvoji Opel Mokku!
Usporedi, kupi i osvoji Opel Mokku!

Djelomično kasko osiguranje za starija vozila

Najčešće se vozila ne osiguravaju punim kaskom kad su starija od 5 godina iz ekonomskih razloga, odnosno zato što vozilo jako gubi na vrijednosti nakon tog vremena. Nije isplativo zbog leasing uvjeta ili uvjeta bankovnih kredita dogovorenih do 5 godina.

Djelomično kasko osiguranje za starija vozila

Nakon proteka tog vremena bilo bi svejedno dobro i dalje osigurati vozilo uz nižu cijenu. Djelomični kasko povoljan je i za vozila nižih nabavnih vrijednosti kako bi troškovi popravaka ipak bili pokriveni.

Za pokriće do 8.000,00 kuna kod jedne osiguravajuće kuće, godišnja premija iznosila bi 550 kuna, a za starija vozila to znači pokrivanje troškova nužnih popravaka čime je i više nego isplativo. Saznajte što pokriva kasko osiguranje.

Ovakav oblik kasko osiguranja namijenjen je vozačima koji nemaju potrebu za punim kasko osiguranjem, a imaju stariji osobni automobil, ali i novim i neiskusnim vozačima.

Ukoliko prodajete stariji polovni auto, jeste li učinili sve kako biste postigli dobru cijenu?

Zanima vas kolika bi bila premija za vaše vozilo? Za ovakav tip kasko osiguranja je najbolje da nazovete svojeg Kompare savjetnika za osiguranje na 01/555 0666 ili ostavite kontakt podatke ovdje kako bi vam se mogla izraditi najbolja i najtočnija ponuda.

Ugovorite auto osiguranje online! →