Djelomično kasko osiguranje za starija vozila

Najčešće se vozila ne osiguravaju punim kaskom kad su starija od 5 godina iz ekonomskih razloga, odnosno zato što vozilo jako gubi na vrijednosti nakon tog vremena. Nije isplativo zbog leasing uvjeta ili uvjeta bankovnih kredita dogovorenih do 5 godina.

Djelomično kasko osiguranje za starija vozila

Nakon proteka tog vremena bilo bi svejedno dobro i dalje osigurati vozilo uz nižu cijenu. Djelomični kasko povoljan je i za vozila nižih nabavnih vrijednosti kako bi troškovi popravaka ipak bili pokriveni.

Za pokriće do 8.000,00 kuna kod jedne osiguravajuće kuće, godišnja premija iznosila bi 550 kuna, a za starija vozila to znači pokrivanje troškova nužnih popravaka čime je i više nego isplativo.

Ovakav oblik kasko osiguranja namijenjen je vozačima koji nemaju potrebu za punim kasko osiguranjem, a imaju stariji osobni automobil, ali i novim i neiskusnim vozačima.

Ukoliko prodajete stariji polovni auto, jeste li učinili sve kako biste postigli dobru cijenu?

Zanima vas kolika bi bila premija za vaše vozilo? Za ovakav tip kasko osiguranja je najbolje da nazovete svojeg Kompare savjetnika za osiguranje na 01/555 0666 ili ostavite kontakt podatke ovdje kako bi vam se mogla izraditi najbolja i najtočnija ponuda.

 

Ugovorite auto osiguranje online! →

 

Prijavi se na newsletter i
ne propusti priliku za pravu uštedu

KOMPARE SERVIS

Kompareovci Iskustva kupaca Za partnere Poslovi Poslovni podaci Kontakt

ONLINE KUPOVINA

Kompare poklon bon Postupak ugovaranja Načini plaćanja Česta pitanja Podaci i upute za plaćanje Provjera police dopunskog zdravstvenog osiguranja Upute za refundaciju i ugovorne ustanove

SIGURNOST KUPACA

GDPR Opći uvjeti Privole i pritužbe Otkazivanje ugovora i raskid police Politika obrade osobnih podataka Obavijest potrošačima Akcije u osiguranju

Načini plaćanja

Jednokratno općom uplatnicom ili karticama do 12 rata bez kamata.

© 2012-2020 kompare.hr

Distribuciju osiguranja omogućuje posrednik u osiguranju Custodia d.o.o za zastupanje u osiguranju
HANFA Datum dozvole za rad 09.08.2013.,Klasa dozvole za rad UP/I-453-02/13-37/38