Usporedi top 10 paketa telefona, interneta i TV pa odaberi i aktiviraj najbolji za sebe!

Klikni i prikazat ćemo ti top pakete 7 telekom operatera, na tebi je da odabereš koji ti najviše odgovara, a sve ostalo će odraditi Kompareovci.

SAZNAJ VIŠE

Priču znaš, baš svi operateri imaju najbolje ponude...

... Ali samo jedna je najbolja za tebe! Naš posao je da ti je pronađemo. Pusti nas da usporedimo 50 različitih ponuda za tebe i pročitamo sva sitna slova. To radimo svakodnevno i u tome smo najbolji.

Možda ti za istu količinu novca možemo osigurati bolju uslugu ili istu uslugu za manje novca. Od nas ćeš dobiti objektivan savjet i mogućnost da uslugu aktiviraš samo jednim pozivom.

Aktiviraj paket na Kompare...

STRUČAN I ISKREN SAVJET

Naši savjetnici imaju prethodno iskustvo u telekom industriji, znaju sve detalje o infrastrukturi, a stvarnu brzinu interneta za svakog operatera mogu provjeriti u 2 minute.

OBJEKTIVNO I BESPLATNO

Ne preferiramo niti jednog ponuđača, a sitna slova mrzimo jednako koliko i ti. Naša usluga je za tebe potpuno besplatna jer proviziju naplaćujemo od telekom operatera za svaki sklopljeni ugovor.

BRZA AKTIVACIJA USLUGE

Nema čekanja na javljanje operatera, uvijek komuniciraš s istom osobom bilo mailom ili telefonski. Tvoj savjetnik ti je na raspolaganju za sva pitanja i nakon što aktiviraš uslugu.

250 KN POPUSTA NA AUTO OSIGURANJE

Svakom kupcu poklanjamo 250 kn popusta prilikom kupovine auto osiguranja. Popust možeš iskoristiti ti ili ga pokloniti nekome.

Pročitaj iskustva Kompare kupaca...

Imaš pitanje?

Trebaš iskren savjet?

Tu smo za tebe od ponedjeljka do petka od 08 ujutro do 20 navečer, a subotom od 09 do 14 h. Nazovi nas na 01 555 0666 ili zatraži besplatni povratni poziv. Bez obaveze.