NAGRADNA IGRA: Usporedi osiguranja ili telekom usluge, ugovori na kompare.hr i osvoji Opel Mokku!
Usporedi, kupi i osvoji Opel Mokku!
Usporedi cijene
Osiguranje traktora

Brzo i lako usporedi cijene i ugovori najpovoljnije osiguranje traktora

Osiguranje traktora

Jedini imamo ponude 10+ osiguranja!

Usporedi i odaberi najbolje i najpovoljnije osiguranje traktora na tržištu. Jednostavno, brzo i besplatno do usporedivo bolje ponude svih osiguranja samo na kompare.hr!

#1

NEZAVISNI KOMPARATOR

261.658

PRODANIH POLICA

11

GODINA POSLOVANJA

Često postavljena pitanja

Koje su prednosti kupovine putem kompare.hr servisa?
Brzo i jednostavno na jednom mjestu saznaš cijene 10 osiguravajućih kuća, savjetnik ti putem telefona odgovori na sva pitanja i pronađe policu koja najbolje odgovara tvojim potrebama. Kupljena polica odmah stiže na tvoj mail.
Je li sigurno kupiti policu online?
Ugovaranje osiguranja putem kompare.hr servisa potpuno je sigurno i zakonski regularno. Svaka digitalna polica potvrđena je od strane Hrvatskog ureda za osiguranja i sadrži jedinstveni kod. Plaćanje premije vrši se direktno na račun osiguravajuće kuće.
Je li je kompare.hr usluga stvarno besplatna?
DA. Kompare usluga potpuno je besplatna za sve korisnike. Kompare zarađuje od provizije koju naplati osiguravajućoj kući svaki put kada netko putem nas ugovori policu osiguranja.
Kako mogu platiti policu osiguranja?
Jednokratno općom uplatnicom, internet bankarstvom, Keks aplikacijom te kreditnom ili debitnom karticom do 12 rata bez kamata.
Što je digitalna polica?
To je polica koja ti stiže na e-mail po zaprimljenoj uplati. U isto vrijeme, o tvojem osiguranju obavještene su stanice za tehnički pregled (CVH) i MUP. Policu ne moraš printati jer je valjana i u digitalnom obliku.
Kako i kada ću dobiti kupljenu policu?
Odmah po uplati ili u roku pola sata tvoja digitalna polica stiže na email.