NAGRADNA IGRA: Usporedi osiguranja ili telekom usluge, ugovori na kompare.hr i osvoji Opel Mokku!
Usporedi, kupi i osvoji Opel Mokku!

Olakšavamo prijavu šteta uz novu kompare.hr uslugu!

S ponosom vam predstavljamo najnoviju uslugu koju smo razvili kako bismo pomogli svima koji su preko kompare.hr ugovorili kasko osiguranje, obvezno auto osiguranje ili osiguranje imovine!

Prijava štete može biti stresan proces i zato smo odlučili napraviti uslugu koja će vam olakšati ovakve situacije. kompare.hr je uz vas cijelim putem – podršku pružamo od trenutka od kada nas nazovete nakon nastanka štete, pa sve do kraja procesa prijave štete.

Prijava štete na automobilu preko kompare.hr usluge

Podrška u slučaju nesreće

Naša podrška u slučaju nesreće dostupna je putem telefona 01/555-0666. Uz to, upute za prijavu štete nalaze se online na ovoj stranici.

Na stranici ćete pronaći upute koje trebate pratiti u slučaju bilo kakve prometne nesreće. Saznat ćete u kojim slučajevima trebate nazvati policiju, kako ispuniti Europsko izvješće o prometnoj nesreći te kako trebate reagirati u specifičnim situacijama. Također ćemo vam reći što pokriva kasko osiguranje.

Kako funkcionira naša usluga za prijavu šteta?

Ako ste naš kupac i imate obvezno auto osiguranje ili kasko osiguranje, možete nas kontaktirati u slučaju štete na vašem vozilu. Naš tim stručnjaka bit će uz vas od početka do kraja procesa prijave.

Pomoći ćemo vam skupiti sve informacije, popuniti potrebne obrasce i osigurati da se sve prijavi osiguravajućoj kući s kojom imate sklopljen ugovor. Nakon sigurnosti, vaša prava su nam prioritet i zato ćemo vam ukazati na sve potrebne korake prijave štete kako bi proces rješavanja vašeg odšetnog zahtjeva bio jednostavniji.

Neovisno o tome jeste li već iskusni u ovom području ili vam se ovakva nesreća nije nikad dogodila, mi ćemo biti uz vas. Ukazat ćemo vam na detalje na koje morate paziti i uputiti vas na prava mjesta.

Sigurni smo da će vam ova usluga unaprijediti vaše kompare.hr iskustvo. Zahvaljujemo vam se na povjerenju koje ste nam dosad ukazali i radujemo se što ćemo vam i dalje pružati vrhunsku podršku u svim aspektima osiguranja vašeg vozila.
Budite spremni na sve uz kompare.hr – već sada posjetite našu stranicu na kojoj se nalaze upute što trebate napraviti u slučaju štete na vašem vozilu!