NAGRADNA IGRA: Usporedi osiguranja ili telekom usluge, ugovori na kompare.hr i osvoji Opel Mokku!
Usporedi, kupi i osvoji Opel Mokku!

Olakšavamo prijavu šteta uz novu kompare.hr uslugu!

S ponosom vam predstavljamo najnoviju uslugu koju smo razvili kako bismo pomogli svima koji su preko kompare.hr ugovorili kasko ili obvezno auto osiguranje!

Prijava štete može biti stresan proces i zato smo odlučili napraviti uslugu koja će vam olakšati ovakve situacije. kompare.hr je uz vas cijelim putem – podršku pružamo od trenutka od kada nas nazovete nakon nastanka štete, pa sve do kraja procesa prijave štete.

Prijava štete na automobilu preko kompare.hr usluge

Podrška u slučaju nesreće

Naša podrška u slučaju nesreće dostupna je putem telefona 01/555-0666. Uz to, upute za prijavu štete nalaze se online na ovoj stranici.

Na stranici ćete pronaći upute koje trebate pratiti u slučaju bilo kakve prometne nesreće. Saznat ćete u kojim slučajevima trebate nazvati policiju, kako ispuniti Europsko izvješće o prometnoj nesreći te kako trebate reagirati u specifičnim situacijama.

Kako funkcionira naša usluga za prijavu šteta?

Ako ste naš kupac i imate obvezno auto osiguranje ili kasko osiguranje, možete nas kontaktirati u slučaju štete na vašem vozilu. Naš tim stručnjaka bit će uz vas od početka do kraja procesa prijave.

Pomoći ćemo vam skupiti sve informacije, popuniti potrebne obrasce i osigurati da se sve prijavi osiguravajućoj kući s kojom imate sklopljen ugovor. Nakon sigurnosti, vaša prava su nam prioritet i zato ćemo vam ukazati na sve potrebne korake prijave štete kako bi proces rješavanja vašeg odšetnog zahtjeva bio jednostavniji.

Neovisno o tome jeste li već iskusni u ovom području ili vam se ovakva nesreća nije nikad dogodila, mi ćemo biti uz vas. Ukazat ćemo vam na detalje na koje morate paziti i uputiti vas na prava mjesta.

Sigurni smo da će vam ova usluga unaprijediti vaše kompare.hr iskustvo. Zahvaljujemo vam se na povjerenju koje ste nam dosad ukazali i radujemo se što ćemo vam i dalje pružati vrhunsku podršku u svim aspektima osiguranja vašeg vozila.
Budite spremni na sve uz kompare.hr – već sada posjetite našu stranicu na kojoj se nalaze upute što trebate napraviti u slučaju štete na vašem vozilu!