NAGRADNA IGRA: Usporedi osiguranja ili telekom usluge, ugovori na kompare.hr i osvoji Opel Mokku!
Usporedi, kupi i osvoji Opel Mokku!

Kompare.hr ti garantira najnižu cijenu auto osiguranja

Nedavno smo našim korisnicima omogućili besplatnu prijavu štete, a već sada predstavljamo nešto novo što će svima olakšati kupovinu.

Uvodimo garanciju najniže cijene pomoću koje ćete još kvalitetnije i povoljnije kupovati na kompare.hr!

Sretni par sjedi na kauču i gleda tablet

Što je garancija najniže cijene?

Ako pronađete ponudu istog osiguravajućeg društva koja je jeftinija od onih koje smo mi ponudili, imate 24 sata (ne uključujući nedjelje i neradne dane) da nas obavijestite.

U slučaju da je vaša prijava ispravna i cijena je zaista jeftinija od naše, mi ćemo prilagoditi ponudu i dati dodatnih 15€ popusta!

Zvuči odlično, zar ne? Detaljnije o ovoj usluzi saznajte niže!

Na što se garancija najniže cijene ODNOSI?

Garancija se odnosi na osiguranje osobnih vozila u vlasništvu fizičke osobe.

Također, ova ponuda vrijedi za obvezno osiguranje od automobilske odgovornosti, uključujući sva dostupna dodatna pokrića koja nije moguće samostalno ugovoriti, već isključivo na polici obveznog osiguranja.

Na što se garancija NE ODNOSI?

Pri prijavi ponude, pripazite da ona dolazi od osiguravajuće kuće koja se nalazi i na našoj stranici. Uz to, na ponudi ne može biti kasko osiguranje jer ono nije dio garancije najniže cijene.

Molimo vas da ne šaljete ni ponude na vozila koja su u vlasništvu pravne osobe ili leasing kuće, kao i bilo kakva vozila namjene (taksi vozila i sl.).

Za više informacija, pročitajte sve uvjete ove usluge.

Zašto imate 24 sata za prijavu niže cijene?

Auto osiguranja, kao i osiguranja generalno, jako su dinamično tržište. Cijene se stalno mijenjaju i nove, povoljnije ponude mogu biti dostupne u jako maloj vremenskoj razlici.

To znači da, iako garantiramo najnižu cijenu, može se dogoditi da negdje naiđete na jeftiniju ponudu. No, sigurni smo u svoju uslugu, a garancijom najniže cijene omogućujemo vam da prođete povoljnije u svakom slučaju.

Uz rok prijave do 24 sata, pružamo vam dovoljno vremena da donesete odluku i lako prijavite drugu cijenu ukoliko je niža od naše.

Ugovorite najpovoljnije auto osiguranje

Svaka naša usluga tu je kako bismo vam omogućili bolju i lakšu kupovinu. Već danas provjerite cijene auto osiguranja i uvjerite se kako su najpovoljnije ponude samo na kompare.hr!

Kupi direktno na kompare.hr
Usporedi ponude osiguranja vozila