Kompare slavi 5. rođendan i dijeli 5 polica auto osiguranja

kompare-rockas

Već 5 godina ste s nama! Vi nam poklanjate svoju vjernost, a mi sada darujemo vas. Za naš peti rođendan, častimo vas s 5 polica obveznog auto osiguranja i 5 polica osiguranja troškova pravne zaštite za vašu cijelu obitelj!

Iduće obvezno auto osiguranje ne plaćate vi, nego kompare!

Kako osvojiti nagradu  

Znate li trik za najlakše paralelno parkiranje? Kako naučiti kočiti motorom? Koje su to stvari koje nikada ne bi trebali raditi za volanom zimi? Podijelite s nama sve za što smatrate da je vrijedan i kvalitetan savjet.

Kliknite na stranicu nagradnog natječaja i obavezno unesite podatke. Za sudjelovanje je potrebno napisati spomenuti savjet te ispuniti ime i prezime vlasnika vozila, registraciju, datum rođenja vlasnika vozila, e-mail adresu i kontakt telefon.

Nova saznanja dobro će doći i novim i starim vozačima. Tjedno nagrađujemo po jednu osobu policom obveznog auto osiguranja u trajanju godine dana i policom osiguranja troškova pravne zaštite.

Svaki tjedan odabiremo jednog dobitnika ili dobitnicu

Nagradna polica obveznog auto osiguranja i polica osiguranja troškova pravne zaštite aktivirat će se u trenutku kad dobitniku istekne postojeća. Primjerice, ako trenutna polica obveznog auto osiguranja ističe u 6. mjesecu iduće godine, tada će vam se aktivirati nagradna polica.

Obavezno pročitajte PRAVILA nagradnog natječaja i – sretno!

KOMPARE SERVIS

Kompareovci Iskustva kupaca Za partnere Poslovi Poslovni podaci Uredi i kontakt

ONLINE KUPOVINA

Postupak ugovaranja Česta pitanja Načini plaćanja auto osiguranja Načini plaćanja dopunskog zdravstvenog osiguranja Provjera police dopunskog zdravstvenog osiguranja Upute za refundaciju i ugovorne ustanove

SIGURNOST KUPACA

Informacije o obradi osobnih podataka Pravne obavijesti Reklamacije i pritužbe Otkazivanje ugovora i raskid police Obavijest potrošačima Akcije u osiguranju Zakonski termini za vrstu osiguranja

Načini plaćanja

Jednokratno općom uplatnicom ili karticama do 12 rata bez kamata.
Trustmark webshop

OBRADA PODATAKA
Upisane osobne podatke koristimo da te možemo kontaktirati, obavijestiti o ponudama i pomoći ti pronaći osiguranje ili telekom uslugu prema tvojim zahtjevima i potrebama. U svakom trenutku možeš se predomisliti i odbiti primanje naših e-mail poruka klikom na opciju “odjava” na kraju svake naše poruke ili popunjavanjem obrasca ili slanjem poruke na szop@kompare.hr. Pročitaj više u Informacije o obradi osobnih podataka

GOOGLE CAPTCHA ZAŠTITA
Stranica kompare.hr zaštićena je Google Captcha sustavom, a više o tome možeš pročitati kroz politiku privatnosti i uvjete korištenja.

Odjavi se s newslettera

Newsletter šaljemo našim korisnicima temeljem legitimnog interesa. Upiši svoju e-mail adresu ako ne želiš primati newsletter. Sve o obradi podataka pronađi u Informacije o obradi osobnih podataka

© 2012- kompare.hr

Distribuciju osiguranja omogućuje posrednik u osiguranju Custodia d.o.o za zastupanje u osiguranju
HANFA Datum dozvole za rad 09.08.2013.,Klasa dozvole za rad UP/I-453-02/13-37/38

whatsapp
Viber