Kompare slavi 5. rođendan i dijeli 5 polica auto osiguranja

kompare-rockas

Već 5 godina ste s nama! Vi nam poklanjate svoju vjernost, a mi sada darujemo vas. Za naš peti rođendan, častimo vas s 5 polica obveznog auto osiguranja i 5 polica osiguranja troškova pravne zaštite za vašu cijelu obitelj!

Iduće obvezno auto osiguranje ne plaćate vi, nego kompare!

Kako osvojiti nagradu  

Znate li trik za najlakše paralelno parkiranje? Kako naučiti kočiti motorom? Koje su to stvari koje nikada ne bi trebali raditi za volanom zimi? Podijelite s nama sve za što smatrate da je vrijedan i kvalitetan savjet.

Kliknite na stranicu nagradnog natječaja i obavezno unesite podatke. Za sudjelovanje je potrebno napisati spomenuti savjet te ispuniti ime i prezime vlasnika vozila, registraciju, datum rođenja vlasnika vozila, e-mail adresu i kontakt telefon.

Nova saznanja dobro će doći i novim i starim vozačima. Tjedno nagrađujemo po jednu osobu policom obveznog auto osiguranja u trajanju godine dana i policom osiguranja troškova pravne zaštite.

Svaki tjedan odabiremo jednog dobitnika ili dobitnicu

Nagradna polica obveznog auto osiguranja i polica osiguranja troškova pravne zaštite aktivirat će se u trenutku kad dobitniku istekne postojeća. Primjerice, ako trenutna polica obveznog auto osiguranja ističe u 6. mjesecu iduće godine, tada će vam se aktivirati nagradna polica.

Obavezno pročitajte PRAVILA nagradnog natječaja i – sretno!