Kompare slavi 5. rođendan i dijeli 5 polica auto osiguranja

kompare-rockas

Već 5 godina ste s nama! Vi nam poklanjate svoju vjernost, a mi sada darujemo vas. Za naš peti rođendan, častimo vas s 5 polica obveznog auto osiguranja i 5 polica osiguranja troškova pravne zaštite za vašu cijelu obitelj!

Iduće obvezno auto osiguranje ne plaćate vi, nego kompare!

Kako osvojiti nagradu  

Znate li trik za najlakše paralelno parkiranje? Kako naučiti kočiti motorom? Koje su to stvari koje nikada ne bi trebali raditi za volanom zimi? Podijelite s nama sve za što smatrate da je vrijedan i kvalitetan savjet.

Kliknite na stranicu nagradnog natječaja i obavezno unesite podatke. Za sudjelovanje je potrebno napisati spomenuti savjet te ispuniti ime i prezime vlasnika vozila, registraciju, datum rođenja vlasnika vozila, e-mail adresu i kontakt telefon.

Nova saznanja dobro će doći i novim i starim vozačima. Tjedno nagrađujemo po jednu osobu policom obveznog auto osiguranja u trajanju godine dana i policom osiguranja troškova pravne zaštite.

Svaki tjedan odabiremo jednog dobitnika ili dobitnicu

Nagradna polica obveznog auto osiguranja i polica osiguranja troškova pravne zaštite aktivirat će se u trenutku kad dobitniku istekne postojeća. Primjerice, ako trenutna polica obveznog auto osiguranja ističe u 6. mjesecu iduće godine, tada će vam se aktivirati nagradna polica.

Obavezno pročitajte PRAVILA nagradnog natječaja i – sretno!

Prijavi se na newsletter i
ne propusti priliku za pravu uštedu

KOMPARE SERVIS

Kompareovci Iskustva kupaca Za partnere Poslovi Poslovni podaci Uredi i kontakt

ONLINE KUPOVINA

Postupak ugovaranja Česta pitanja Podaci i upute za plaćanje Provjera police dopunskog zdravstvenog osiguranja Upute za refundaciju i ugovorne ustanove

SIGURNOST KUPACA

Informacije o obradi osobnih podataka Pravne obavijesti Privole i pritužbe Otkazivanje ugovora i raskid police Obavijest potrošačima Akcije u osiguranju Zakonski termini za vrstu osiguranja

Načini plaćanja

Jednokratno općom uplatnicom ili karticama do 12 rata bez kamata.

OBRADA PODATAKA
Korištenjem Kompare usluge i popunjavanjem ovih podataka aktivno pristaješ da te kontaktiramo i ispunimo svoju svrhu - pomognemo ti pronaći i kupiti osiguranje baš po tvojoj mjeri. Pročitaj više u Informacije o obradi osobnih podataka.

POVLAČENJE PRIVOLA
U slučaju da u bilo kojem trenutku promjeniš mišljenje i naša pomoć ti više ne bude potrebna, možeš povući dopuštenje za korištenje podataka slanjem maila na szop@kompare.hr ili popunjavanjem ovoga obrasca.

© 2012-2020 kompare.hr

Distribuciju osiguranja omogućuje posrednik u osiguranju Custodia d.o.o za zastupanje u osiguranju
HANFA Datum dozvole za rad 09.08.2013.,Klasa dozvole za rad UP/I-453-02/13-37/38

whatsapp
Viber