Kako parovi kupuju automobil: Što je važno njoj, a što njemu

Par kupuje automobil

Kažu da žene kupuju instinktivno, muškarci proračunato. Je li stvarno tako?  

Svaka zajednička investicija, bilo da se radi o mjesečnoj nabavi namirnica, kupnji automobila ili stana, treba zadovoljiti želje i potrebe obje strane. Što se događa kad par krene u kupovinu zajedničkog automobila?

 

Što je kome važno

Šanse su velike da će se par lako dogovoriti oko marke automobila, ali na ostale stvari muškarci i žene gledaju drugačije.

Treba li kupiti obiteljski karavan ili se još neko vrijeme „švercati“ s nešto većim modelom u kompaktnoj klasi? Benzin ili dizel? Plin je sve popularniji. Ona je do sada vozila samo dizelaše i ne želi prelaziti na benzin. On pak smatra da su benzinci pouzdaniji.

 

Boja trule višnje

Dok će ona vidjeti da je novi automobil boje trule višnje, on će reći da je to tamno crvena. Perla bijela boja njoj nešto i znači, njemu je to – boja na kojoj se svaka mrlja vidi na kilometre.

Njemu će vjerojatno biti važno koliko automobil troši u gradskoj vožnji i kombinirano, dok ona odmah kreće računati koliko će (na) automobil potrošiti na mjesečnoj bazi.

Ovisno o tome kupuje li par automobil na kredit ili gotovinom, mučit će ih različite brige: Ona će vjerojatno biti za to da skrate vrijeme otplate (ili plate odjednom) te time uštede za putovanje, dok će njega privlačiti opcija u kojoj, za malo više novca, dobiva mnogo više dodatne opreme i višegodišnju garanciju.

 

Jesmo li u pravu?

Ovakvih dilema, srećom, nema kod kupovine automobilskog osiguranja.

Na kompare.hr usporedit ćemo za vas 6 ponuda osiguranja i ponuditi vam najpovoljniju. Brzo i lako, u samo tri koraka ugovorite e-policu osiguranja i možete na tehnički pregled.

I on i ona će se složiti da je najbolja opcija – kliknite i vozite!  

 

Ugovori auto osiguranje odmah – online! →

 

KOMPARE SERVIS

Kompareovci Iskustva kupaca Za partnere Poslovi Poslovni podaci Uredi i kontakt

ONLINE KUPOVINA

Postupak ugovaranja Česta pitanja Načini plaćanja auto osiguranja Načini plaćanja dopunskog zdravstvenog osiguranja Provjera police dopunskog zdravstvenog osiguranja Upute za refundaciju i ugovorne ustanove

SIGURNOST KUPACA

Informacije o obradi osobnih podataka Pravne obavijesti Reklamacije i pritužbe Otkazivanje ugovora i raskid police Obavijest potrošačima Akcije u osiguranju Zakonski termini za vrstu osiguranja

Načini plaćanja

Jednokratno općom uplatnicom ili karticama do 12 rata bez kamata.
Trustmark webshop

OBRADA PODATAKA
Upisane osobne podatke koristimo da te možemo kontaktirati, obavijestiti o ponudama i pomoći ti pronaći osiguranje ili telekom uslugu prema tvojim zahtjevima i potrebama. U svakom trenutku možeš se predomisliti i odbiti primanje naših e-mail poruka klikom na opciju “odjava” na kraju svake naše poruke ili popunjavanjem obrasca ili slanjem poruke na szop@kompare.hr. Pročitaj više u Informacije o obradi osobnih podataka

GOOGLE CAPTCHA ZAŠTITA
Stranica kompare.hr zaštićena je Google Captcha sustavom, a više o tome možeš pročitati kroz politiku privatnosti i uvjete korištenja.

Odjavi se s newslettera

Newsletter šaljemo našim korisnicima temeljem legitimnog interesa. Upiši svoju e-mail adresu ako ne želiš primati newsletter. Sve o obradi podataka pronađi u Informacije o obradi osobnih podataka

© 2012- kompare.hr

Distribuciju osiguranja omogućuje posrednik u osiguranju Custodia d.o.o za zastupanje u osiguranju
HANFA Datum dozvole za rad 09.08.2013.,Klasa dozvole za rad UP/I-453-02/13-37/38

whatsapp
Viber