Odvezite auto na besplatan tehnički pregled

U tijeku su Dani tehničke ispravnosti vozila. Do 30. studenog možete obaviti besplatan tehnički.

besplatan tehnički

Ovu preventivno-sigurnosnu akciju organizira HAK pod pokroviteljstvom Nacionalnog programa za sigurnost cestovnog prometa. besplatan pregled automobila može se obaviti u bilo kojoj stanici za redoviti tehnički pregled vozila u Hrvatskoj.

Akcija ne vrijedi za vlasnike automobila koji u razdoblju od 25. do 30. studenog moraju obaviti redoviti tehnički pregled (registracija).

15.000 vozača će biti nagrađeno

Osim HAK-a u ovu akciju uključeni su i Centar za vozila Hrvatske i stanice za tehnički pregled vozila. Cilj akcije je podsjetiti vozače na važnost tehničke ispravnosti vozila. Naime, tehnička ispravnost vozila, pored vozača i ceste, ključan je čimbenik sigurnog prometovanja.

Kako bi dodatno motivirali vozače na tehnički pregled vozila, organizatori ih i nagrađuju. Prvih 15.000 vozača koji budu sudjelovali u akciji na poklon će dobiti pakiranje od 3 litre tekućine za pranje vjetrobranskog stakla. Riječ je o tekućini koja je prilagođena upotrebi u zimskim uvjetima, a to znači da je otporna na smrzavanje do 25 °C ispod ništice.

Obavite tehnički bez sankcije za neispravnost

Cijela akcija je zamišljena kao motivacija i edukacija za vozače. Upravo zato u sklopu akcije neće biti sankcioniranja vozača za čija se vozila utvrdi da su neispravna.

Umjesto toga, vozače će se savjetovati o najefikasnijem načinu otklanjanja neispravnosti. Osim toga, svi oni će biti upućeni i u ovlašteni servis.

Svakako otiđite u stanicu za redoviti tehnički pregled vozila i iskoristite akciju koja traje do 30. studenog. 

Usporedite osiguranja, kupite online i uštedite. Kliknite! →

KOMPARE SERVIS

Kompareovci Iskustva kupaca Za partnere Poslovi Poslovni podaci Uredi i kontakt

ONLINE KUPOVINA

Postupak ugovaranja Česta pitanja Načini plaćanja auto osiguranja Načini plaćanja dopunskog zdravstvenog osiguranja Provjera police dopunskog zdravstvenog osiguranja Upute za refundaciju i ugovorne ustanove

SIGURNOST KUPACA

Informacije o obradi osobnih podataka Pravne obavijesti Reklamacije i pritužbe Otkazivanje ugovora i raskid police Obavijest potrošačima Akcije u osiguranju Zakonski termini za vrstu osiguranja

Načini plaćanja

Jednokratno općom uplatnicom ili karticama do 12 rata bez kamata.
Trustmark webshop

OBRADA PODATAKA
Upisane osobne podatke koristimo da te možemo kontaktirati, obavijestiti o ponudama i pomoći ti pronaći osiguranje ili telekom uslugu prema tvojim zahtjevima i potrebama. U svakom trenutku možeš se predomisliti i odbiti primanje naših e-mail poruka klikom na opciju “odjava” na kraju svake naše poruke ili popunjavanjem obrasca ili slanjem poruke na szop@kompare.hr. Pročitaj više u Informacije o obradi osobnih podataka

GOOGLE CAPTCHA ZAŠTITA
Stranica kompare.hr zaštićena je Google Captcha sustavom, a više o tome možeš pročitati kroz politiku privatnosti i uvjete korištenja.

Odjavi se s newslettera

Newsletter šaljemo našim korisnicima temeljem legitimnog interesa. Upiši svoju e-mail adresu ako ne želiš primati newsletter. Sve o obradi podataka pronađi u Informacije o obradi osobnih podataka

© 2012- kompare.hr

Distribuciju osiguranja omogućuje posrednik u osiguranju Custodia d.o.o za zastupanje u osiguranju
HANFA Datum dozvole za rad 09.08.2013.,Klasa dozvole za rad UP/I-453-02/13-37/38

whatsapp
Viber