Odvezite auto na besplatan tehnički pregled

U tijeku su Dani tehničke ispravnosti vozila. Do 30. studenog možete obaviti besplatan tehnički.

besplatan tehnički

Ovu preventivno-sigurnosnu akciju organizira HAK pod pokroviteljstvom Nacionalnog programa za sigurnost cestovnog prometa. besplatan pregled automobila može se obaviti u bilo kojoj stanici za redoviti tehnički pregled vozila u Hrvatskoj.

Akcija ne vrijedi za vlasnike automobila koji u razdoblju od 25. do 30. studenog moraju obaviti redoviti tehnički pregled (registracija).

15.000 vozača će biti nagrađeno

Osim HAK-a u ovu akciju uključeni su i Centar za vozila Hrvatske i stanice za tehnički pregled vozila. Cilj akcije je podsjetiti vozače na važnost tehničke ispravnosti vozila. Naime, tehnička ispravnost vozila, pored vozača i ceste, ključan je čimbenik sigurnog prometovanja.

Kako bi dodatno motivirali vozače na tehnički pregled vozila, organizatori ih i nagrađuju. Prvih 15.000 vozača koji budu sudjelovali u akciji na poklon će dobiti pakiranje od 3 litre tekućine za pranje vjetrobranskog stakla. Riječ je o tekućini koja je prilagođena upotrebi u zimskim uvjetima, a to znači da je otporna na smrzavanje do 25 °C ispod ništice.

Obavite tehnički bez sankcije za neispravnost

Cijela akcija je zamišljena kao motivacija i edukacija za vozače. Upravo zato u sklopu akcije neće biti sankcioniranja vozača za čija se vozila utvrdi da su neispravna.

Umjesto toga, vozače će se savjetovati o najefikasnijem načinu otklanjanja neispravnosti. Osim toga, svi oni će biti upućeni i u ovlašteni servis.

Svakako otiđite u stanicu za redoviti tehnički pregled vozila i iskoristite akciju koja traje do 30. studenog. 

Usporedite osiguranja, kupite online i uštedite. Kliknite! →

Prijavi se na newsletter i
ne propusti priliku za pravu uštedu

KOMPARE SERVIS

Kompareovci Iskustva kupaca Za partnere Poslovi Poslovni podaci Uredi i kontakt

ONLINE KUPOVINA

Postupak ugovaranja Česta pitanja Podaci i upute za plaćanje Provjera police dopunskog zdravstvenog osiguranja Upute za refundaciju i ugovorne ustanove

SIGURNOST KUPACA

Informacije o obradi osobnih podataka Pravne obavijesti Privole i pritužbe Otkazivanje ugovora i raskid police Obavijest potrošačima Akcije u osiguranju Zakonski termini za vrstu osiguranja

Načini plaćanja

Jednokratno općom uplatnicom ili karticama do 12 rata bez kamata.

OBRADA PODATAKA
Korištenjem Kompare usluge i popunjavanjem ovih podataka aktivno pristaješ da te kontaktiramo i ispunimo svoju svrhu - pomognemo ti pronaći i kupiti osiguranje baš po tvojoj mjeri. Pročitaj više u Informacije o obradi osobnih podataka.

POVLAČENJE PRIVOLA
U slučaju da u bilo kojem trenutku promjeniš mišljenje i naša pomoć ti više ne bude potrebna, možeš povući dopuštenje za korištenje podataka slanjem maila na szop@kompare.hr ili popunjavanjem ovoga obrasca.

© 2012-2020 kompare.hr

Distribuciju osiguranja omogućuje posrednik u osiguranju Custodia d.o.o za zastupanje u osiguranju
HANFA Datum dozvole za rad 09.08.2013.,Klasa dozvole za rad UP/I-453-02/13-37/38

whatsapp
Viber