Dopunsko zdravstveno osiguranje – važnije nego ikad!

U teškim danima uzrokovanim pandemijom koronavirusa, dopunsko zdravstveno osiguranje važnije je nego ikad prije. Ako ništa drugo, važeće dopunsko je barem jedna briga manje!

dopunsko zdravstveno

O mjerama opreza tijekom koronavirusa, o vladinim mjerama i najnovijim podacima informirajte se isključivo na službenim i provjerenim stranicama.

Zdravlje uvijek treba biti na prvom mjestu

Rijetko koja izlika može opravdati činjenicu da nemate dopunsko zdravstveno osiguranje. Ako išta vrijedi zaštititi, onda je to svakako zdravlje. Nepovoljno radno vrijeme, udaljen ured osiguravajućeg društva, manjak vremena ili loše ponude na koje nailazite, ne bi smjeli biti razlozi zašto nemate dopunsko.

Pogotovo zato što ga je super jednostavno ugovoriti online. 

Do dopunskog u 3 klika 

kompare.hr za vas će usporediti 8 dopunskih zdravstvenih osiguranja i odabrati ono koje najviše odgovara vašim željama i potrebama. Koja je razlika između dopunskog zdravstvenog HZZO-a i onog ostalih osiguranja? Koji su lijekovi na B listi? Čija kartica vrijedi u svim zdravstvenim ustanovama? Što je sve pokriveno određenim osiguranjem? Tek su neka od pitanja na koja ćete odgovor dobiti upravo na kompare.hr.

Evo zašto se isplati ugovoriti dopunsko zdravstveno na kompare.hr:

  • Nudimo stručan i iskren odgovor na sva pitanja
  • Ugovaranje je brzo, besplatno, praktično
  • Online ugovaranjem (p)ostajete društveno odgovorni jer OSTAJETE DOMA

Ne zaboravite na karencu. Ona znači da svoje dopunsko možete koristiti tek 14 dana nakon ugovaranja. Zato je najbolje dopunsko ugovoriti čim prije. Saznajte više!

Uz dopunsko izbjegnite participaciju

Kada imate samo policu obveznog zdravstvenog osiguranja, plaćat ćete participaciju u visini od najmanje 20 posto pune cijene određene zdravstvene usluge. To znači, recimo, da svaki put kada posjetite obiteljskog liječnika morate platiti 10 kuna. Jednako toliko morat ćete izdvojiti i samo za izdavanje lijeka po receptu.

Za pregled specijalista morat ćete izdvojiti između 25 i 50 kuna. Bolnička zdravstvena zaštita iznosi 100 kuna po danu, a dentalna pomagala čak tisuću kuna, odnosno u pola manje ako ste stariji od 65 godina.

Bolničko liječenje najveći je trošak

Potencijalno najveći trošak koji vas može pogoditi kada nemate dopunsko zdravstveno osiguranje je trošak bolničkog liječenja. On je ograničen na iznos od 2.000 kuna po jednom ispostavljenom računu.

Kada je riječ o dopunskom osiguranju, cijena police dopunskog zdravstvenog osiguranja ponajviše ovisi o opsegu usluga. Želite li odabrati najbolju opciju za sebe, dopustite da vam pomognemo. No, svakako imajte na umu da se polica aktivira tek 15 dana nakon što je ugovorite.

Besplatni lijekovi uz dopunsko

Uz besplatne usluge kod liječnika obiteljske medicine, dentalne medicine i ginekologa, specijalističke preglede i dijagnostiku, uz dopunsko nema dodatnih troškova niti za lijekove s A liste, a niti s B liste ako je tako ugovoreno na polici.

Besplatne lijekove s B liste možete dobiti jedino ako ugovorite policu dopunskog kod jedne od osiguravajućih kuća, HZZO ne nudi takvo pokriće.

Osigurajte si moguću bolničku naknadu ili kućnu njegu

Pandemija uzrokovana koronavirusom još jednom nam je pokazala da je, koliko god planirali, budućnost ponekad neizvjesna. Kada se nađemo u takvoj situaciji, važno je misliti na druge, ali i na sebe. Reagirajte na vrijeme i ne dopustite da pored eventualnih zdravstvenih poteškoća, morate brinuti i o financijama.

Dopunsko zdravstveno: Vodič kroz ponudu, digitalne iskaznice i refundaciju

Bolnička naknada, kućna njega ili lijekovi tek su neke od stvari koje bi vam mogle zatrebati, a koje su pokrivene upravo policom dopunskog zdravstvenog osiguranja koju ćemo za vas posebno odabrati.

Kliknite i ugovorite svoju policu dopunskog zdravstvenog osiguranja! →

Prijavi se na newsletter i
ne propusti priliku za pravu uštedu

KOMPARE SERVIS

Kompareovci Iskustva kupaca Za partnere Poslovi Poslovni podaci Uredi i kontakt

ONLINE KUPOVINA

Postupak ugovaranja Česta pitanja Podaci i upute za plaćanje Provjera police dopunskog zdravstvenog osiguranja Upute za refundaciju i ugovorne ustanove

SIGURNOST KUPACA

Informacije o obradi osobnih podataka Pravne obavijesti Privole i pritužbe Otkazivanje ugovora i raskid police Obavijest potrošačima Akcije u osiguranju Zakonski termini za vrstu osiguranja

Načini plaćanja

Jednokratno općom uplatnicom ili karticama do 12 rata bez kamata.

OBRADA PODATAKA
Korištenjem Kompare usluge i popunjavanjem ovih podataka aktivno pristaješ da te kontaktiramo i ispunimo svoju svrhu - pomognemo ti pronaći i kupiti osiguranje baš po tvojoj mjeri. Pročitaj više u Informacije o obradi osobnih podataka.

POVLAČENJE PRIVOLA
U slučaju da u bilo kojem trenutku promjeniš mišljenje i naša pomoć ti više ne bude potrebna, možeš povući dopuštenje za korištenje podataka slanjem maila na szop@kompare.hr ili popunjavanjem ovoga obrasca.

© 2012-2020 kompare.hr

Distribuciju osiguranja omogućuje posrednik u osiguranju Custodia d.o.o za zastupanje u osiguranju
HANFA Datum dozvole za rad 09.08.2013.,Klasa dozvole za rad UP/I-453-02/13-37/38

whatsapp
Viber