Dopunsko zdravstveno osiguranje – važnije nego ikad!

U teškim danima uzrokovanim pandemijom koronavirusa, dopunsko zdravstveno osiguranje važnije je nego ikad prije. Ako ništa drugo, važeće dopunsko je barem jedna briga manje!

dopunsko zdravstveno

O mjerama opreza tijekom koronavirusa, o vladinim mjerama i najnovijim podacima informirajte se isključivo na službenim i provjerenim stranicama.

Zdravlje uvijek treba biti na prvom mjestu

Rijetko koja izlika može opravdati činjenicu da nemate dopunsko zdravstveno osiguranje. Ako išta vrijedi zaštititi, onda je to svakako zdravlje. Nepovoljno radno vrijeme, udaljen ured osiguravajućeg društva, manjak vremena ili loše ponude na koje nailazite, ne bi smjeli biti razlozi zašto nemate dopunsko.

Pogotovo zato što ga je super jednostavno ugovoriti online. 

Do dopunskog u 3 klika 

kompare.hr za vas će usporediti 8 dopunskih zdravstvenih osiguranja i odabrati ono koje najviše odgovara vašim željama i potrebama. Koja je razlika između dopunskog zdravstvenog HZZO-a i onog ostalih osiguranja? Koji su lijekovi na B listi? Čija kartica vrijedi u svim zdravstvenim ustanovama? Što je sve pokriveno određenim osiguranjem? Tek su neka od pitanja na koja ćete odgovor dobiti upravo na kompare.hr.

Evo zašto se isplati ugovoriti dopunsko zdravstveno na kompare.hr:

  • Nudimo stručan i iskren odgovor na sva pitanja
  • Ugovaranje je brzo, besplatno, praktično
  • Online ugovaranjem (p)ostajete društveno odgovorni jer OSTAJETE DOMA

Ne zaboravite na karencu. Ona znači da svoje dopunsko možete koristiti tek 14 dana nakon ugovaranja. Zato je najbolje dopunsko ugovoriti čim prije. Saznajte više!

Trebate li dopunsko ili dodatno? 

Ovih dana, kada je zdravlje svima u fokusu, bitno je ispravno i jasno objasniti sve pojmove i informacije. Tako se često spominje i dodatno zdravstveno osiguranje. Trebate znati kako dopunsko i dodatno zdravstveno osiguranje nisu iste stvari.

Dok je dopunsko zdravstveno osiguranje moguće ugovoriti i kod osiguravajućih društava i u HZZO-u, dodatno zdravstveno osiguranje nude samo osiguravajuća društva.

Detaljnije pročitajte u našem članku dopunsko ili dodatno zdravstveno osiguranje.

Osigurajte si moguću bolničku naknadu ili kućnu njegu

Pandemija uzrokovana koronavirusom još jednom nam je pokazala da je, koliko god planirali, budućnost ponekad neizvjesna. Kada se nađemo u takvoj situaciji, važno je misliti na druge, ali i na sebe. Reagirajte na vrijeme i ne dopustite da pored eventualnih zdravstvenih poteškoća, morate brinuti i o financijama.

Dopunsko zdravstveno: Vodič kroz ponudu, digitalne iskaznice i refundaciju

Bolnička naknada, kućna njega ili lijekovi tek su neke od stvari koje bi vam mogle zatrebati, a koje su pokrivene upravo policom dopunskog zdravstvenog osiguranja koju ćemo za vas posebno odabrati.

Kliknite i ugovorite svoju policu dopunskog zdravstvenog osiguranja! →

Prijavi se na newsletter i
ne propusti priliku za pravu uštedu

KOMPARE SERVIS

Kompareovci Iskustva kupaca Za partnere Poslovi Poslovni podaci Kontakt

ONLINE KUPOVINA

Kompare poklon bon Postupak ugovaranja Načini plaćanja Česta pitanja Podaci i upute za plaćanje Provjera police dopunskog zdravstvenog osiguranja Upute za refundaciju i ugovorne ustanove

SIGURNOST KUPACA

GDPR Opći uvjeti Privole i pritužbe Otkazivanje ugovora i raskid police Politika obrade osobnih podataka Obavijest potrošačima Akcije u osiguranju

Načini plaćanja

Jednokratno općom uplatnicom ili karticama do 12 rata bez kamata.

© 2012-2020 kompare.hr

Distribuciju osiguranja omogućuje posrednik u osiguranju Custodia d.o.o za zastupanje u osiguranju
HANFA Datum dozvole za rad 09.08.2013.,Klasa dozvole za rad UP/I-453-02/13-37/38