Iskustva Kompare kupaca

Raduje nas svaka povratna informacija naših kupaca. Pažljivo osluškujemo vaše potrebe te razvijamo i podižemo kvalitetu usluge. Pročitaj iskustva drugih i podijeli svoje. Komentare ne uređujemo ni ne brišemo jer želimo da steknete realnu sliku o nama.

Ljudi (SVI) rade sjajan posao. Godinama kontaktiram Kompare u svezi auto osiguranja, TV i interneta, ove godine i Dopunskog zdravstvenog i teško mi je suspregnuti oduševljenje. U početku nisam obraćao pažnju na njihova imena (nažalost!) no svi kontakti od prvog dana bili su ljubazni, susretljivi i profesionalni. Baš svi! No zadnjih godina u svezi auto osiguranja kontaktiram sa Ivom Kosorčić. Toliko volje za pomoći, ljubaznost, stručnost, strpljivost (!!) i entuzijazam nadilaze poslovnu profesionalnost koja se očekuje u njihovom poslu. Pa čak i kada sam prije dvije godine pronašao za mene bolju ponudu nego što ste je Kompare nudio profesionalnost i…

Darko , 19.4.2022. - Zagreb

Sve pohvale za Anu Dević!

Vlado , 20.4.2022. - Požega

Pozdrav, htio bih samo i ovim putem pohvaliti vašeg zaposlenika Alessia koji mi je pomogao pri odabiru TV-a, Interneta i telefona, koji je stvarno bio strpljiv, vrlo lijepo objašnjavao i sve zapisivao te bio odličan sugovornik. 5 plus usluga. :)

Tomislav , 15.4.2022. - Donja Zelina

Lijep pozdrav! Želim pohvaliti vašu djelatnicu, gospođu Valneu Ban. Veoma je ljubazna, brza i strpljiva! Iznimno je vrijedan član vašeg kolektiva.

Ana , 14. 4. 2022. - Đakovo

Prije svega velika pohvala Mati Jokiću na ljubaznosti i strpljenju. Moram pohvaliti cijeli sustav koji je pregledan i lagan za korištenje te se sve da riješiti jako brzo.

Matej , 4. 4. 2022. - Osijek

Najveća pohvala gđi. Aniti Franjković na susretljivosti, ljubaznosti i prije svega strpljivosti. Sve je bilo jasno i u detalje objašnjeno. Iako ove godine nisam dogovorila osiguranje preko kompare.hr, iduće će definitivno ovo biti moj izbor, primarno zbog gđe. Anite.

Dorotea , 1. 4. 2022. - Zagreb

Dugo već nisam osjetila toliko zadovoljstvo u komunikaciji s osobom iz uslužne djelatnosti. Iako sam informatičko-elektronički gotovo polupismena, zahavljujući preljubaznoj i strpljivoj Vanesi, frustracija zbog neznanja se pretvorila u užitak. Želim cijelom timu, cijeloj vašoj radnoj zajednici velika postignuća i siguran uspjeh na svakom polju, a Vanesi posebno puno dobrih vibracija, ugodnih klijenata i puno, puno kava s prijateljima. Pozdrav, Nevenka Misija

Nevenka , 25. 3. 2022. - Zagreb

Velika pohvala za gđu. Jadranku Bujan, divna osoba, puna razumijevanja, spremna pomoći, strpljivo odgovara na sve upite. Svaka čast, da su svi takvi kao ona svijet bi bio ljepši.

Tatjana , 7. 3. 2022. - Sesvete, Zagreb

Htio bih pohvaliti gospođu Dianu Duginu koja je na pristupačan način i brzo uspjela pronaći vrlo povoljnu ponudu za obavezno auto osiguranje - drastično povoljniju nego što sam platio prošle godine.

Domagoj , 6. 3. 2022. - Križevci

Jako sam zadovoljan s ugovaranjem police auto osiguranja koje pruža Kompare. Ljubaznost i briga oko korisnika za ne povjerovat, a cijenom najpovoljniji. Preporuka svima! Posebno pohvaljujem gospodina Tonija Babića na ljubaznosti i cjelokupnom radu.

Bruno , 16. 2. 2022. - Vinkovci

Sve pohvale za ljubaznost i profesionalnu suradnju za vašu djelatnicu Maju Gužvić.

Slaviša , 10. 2. 2022. - Zagreb

Izuzetno sam zadovoljan načinom rada i komunikacijom s vašom djelatnicom MAJOM GUŽVIĆ, kao i vašom firmom, sve pohvale.

Željko , 10. 2. 2022. - Zagreb

Velika pohvala za Nikolinu Višković. Strpljiva, ljubazna, nasmijana... Riješila je svaki moj problem brzo i profesionalno. Prezadovoljna sam s Vašom uslugom i Nikolinom V.

Jelena , 9. 2. 2022. - Zagreb

Velike pohvale Maji Gužvić, izrazito profesionalna, ugodno ju je za slušati tijekom predstavljanja, odlično objašnjava i u razgovoru se vidi i osjeti koliko se trudi.

Kristina , 8. 2. 2022. - Ivanić Grad

Pozdrav! Želim pohvaliti Maju Gužvić jer je jako ljubazna, simpatična, a uz sve to jako profesionalna. Puno mi je pomogla, hvala još jednom!

Ivana , 25. 1. 2022. - Fažana

Poštovani želim pohvaliti gospodina Tomislava Rašića, hvala mu na pomoći pri rješavanju pronalaska najbolje opcije internet i tv pretplate, bio je jako ljubazan i objasnio u najsitnije detalje sve. Hvala i vama na usluzi koju pružate. Lijep pozdrav

Andrija , 18. 1. 2022. - Ogulin

Djelatnici jako ažurni, pedantni, strpljivi i odgovorni. Svaka pohvala gđi. Maji Gužvić i ostatku tima!

Valentina , 18. 1. 2022. - Zagreb

Ovim putem bih se htio zahvaliti tvrtki Kompare i Vašem djelatniku Matku na savjetima vezanima uz postojeći ugovor sa Telemachom, koji mi je uspio objasniti svu regulativu postojećeg ugovora te me informirao o svim detaljima i pravima korisnika, na što mu i Vama od srca zahvaljujem. Srdačan pozdrav svima i puno sreće u daljnjem poslovnom radu :)

Zvonimir , 12. 1. 2022. - Osijek

Poštovani, imala sam jaaaako pozitivno iskustvo s vašom djelatnicom Majom Gužvić. Budući da sam trebala novu policu dopunskog zdravstvenog osiguranja, ostavila sam podatke na vašoj stranici. Sutradan mi se javila dotična g-đica i sve mi toliko dobro objasnila da sam ostala zatečena. Znači, sve, objasnila, poslala potrebne linkove, upozorila na datume, uvažila moje mišljenje, javila se porukom da me podsjeti, jednom riječju - odlična. Nažalost, nisam preko nje ugovorila policu što mi je jako žao, ali zato želim ovim putem pohvaliti jednog izvrsnog djelatnika! Hvala Majo i lijepi pozdrav! Sanja

Sanja , 1. 1. 2022. - Slavonski Brod

Želim ovim putem objaviti moje jako lijepo iskustvo sa gospođom Majom Gužvić koja je u svom radu pokazala izrazitu poslovnost u smislu razjašnjenja bilo kakvih nedoumica zbog nedovoljne informiranosti o osiguranju ili slično iz tog područja. Gospođa Maja to radi sa izrazitom ljubaznošću i nastojanjem da na poslovnom planu pruži klijentu sve što ga zanima, a istovremeno to radi na jasan i prihvatljiv način. Uočio sam njenu izrazitu istrajnost u radu jer se redovno u najkraćem roku javlja na poruke bilo putem mail-a, SMS-a ili koje klijent ostavi kod njenih kolegica pa čak i ako nije u radnom vremenu što…

Vlado , 22. 12. 2021. - Belišće

Sve pohvale gospođi Bojani Vidović, spasila me je nepovoljne ponude telemacha. Izrazito profesionalna i srdačna. Hvala gospođo Bojana još jednom, čujemo se kroz nekoliko mjeseci. Lijepi pozdrav!

Ksenija , 4. 12. 2021. - Umag

Velike pohvale Swenu Prohaska na izuzetnoj ljubaznosti, profesionalnosti i susretljivosti. Sve pohvale!!! :)

Dominik , 28. 11. 2021. - Rijeka

Velika pohvala za Maju Gužvić, doslovno u pet minuta je riješila sve nedoumice...Radim vrlo sličan posao i cijenim brzinu i stručnost ali i povezivanje na ljudskoj razini u prodajnom razgovoru što je njoj uspjelo. Svakako ću podijeliti svoje sjajno iskustvo sa prijateljima i obitelji....puno uspjeha nadalje! Lp

Roberta , 26. 11. 2021. - Osijek

Prije svega velika pohvala g. Davoru Lencoviću za susretljivost, izrazitu ljubaznost i brzinu pri traženju najbolje opcije osiguranja za auto. Iako na kraju nisam dogovorila osiguranje preko Kompare portala, g. Davor je zadržao pristupačnost uz napomenu da bi mi se sljedeće godine želio ponovno javiti s ponudama, ako neću imati ništa protiv. Izrazito pozitivno iskustvo komunikacije s agentom od prvog poziva do konačnog pozdrava. Velika čestitka čitavom timu. Vi ste razlog napretka portala i samo tako nastavite. Pozdrav!

Ana , 3. 11. 2021. - Zagreb

Pohvale za Martinu Kozić, jako ljubazna i profesionalna!

Ana , 30.9.2021. - Zagreb

Pohvale za Kristinu S.! Profesionalna, strpljiva i pristupačna. Hvala još jednom na Vašem trudu i vremenu.

Zrinka , 22.9.2021. - Split

Pohvale za gospođu Katarinu Zoretić Kanjir na iznimnoj pomoći prilikom odabira i ugovaranja police dopunskog zdravstvenog osiguranja. Vrlo profesionalna, draga, komunikativna i stvarno brzo odgovara na upite. Odlično zamišljen portal i samo tako dalje!

Mateja , 22.9.2021. - Zagreb

Poštovani, pošto sam slovenski državljanin koji stalno živi u Hrvatskoj, nisam uvijek imao dobra iskustva s uslugama u Hrvatskoj. Ali profesionalnost KOMPARE me je vrlo ugodno iznenadila s profesionalnom uslugom. Gospođa Maja Ostojić je posao odradila izvanredno s brzim, vrlo jasnim dostupom do informacija. Svakako ću iskustvo podijeliti sa svim ljudima koji me čestu zovu za savjet.

David , 2.9.2021. - Čepljani, Umag

Uvijek profesionalni, brzi, ljubazni djelatnici sa svim potrebnim informacijama i objektivnim mišljenjem o najboljem rješenju osiguranja za moje potrebe. 😊 Posebna pohvala za Kristinu i Katarinu.

Tea , 27.7.2021. - Rijeka

Profesionalno odrađeno, ljubazni i susretljivi agenti, brzo i konstruktivno riješen problem. ODLIČNI STE! Hvala cijelom timu.

Mira , 4.7.2021. - Rijeka

KOMPARE SERVIS

Kompareovci Iskustva kupaca Za partnere Poslovi Poslovni podaci Uredi i kontakt

ONLINE KUPOVINA

Postupak ugovaranja Česta pitanja Načini plaćanja auto osiguranja Načini plaćanja dopunskog zdravstvenog osiguranja Provjera police dopunskog zdravstvenog osiguranja Upute za refundaciju i ugovorne ustanove

SIGURNOST KUPACA

Informacije o obradi osobnih podataka Pravne obavijesti Reklamacije i pritužbe Otkazivanje ugovora i raskid police Obavijest potrošačima Akcije u osiguranju Zakonski termini za vrstu osiguranja

Načini plaćanja

Jednokratno općom uplatnicom ili karticama do 12 rata bez kamata.
Trustmark webshop

OBRADA PODATAKA
Upisane osobne podatke koristimo da te možemo kontaktirati, obavijestiti o ponudama i pomoći ti pronaći osiguranje ili telekom uslugu prema tvojim zahtjevima i potrebama. U svakom trenutku možeš se predomisliti i odbiti primanje naših e-mail poruka klikom na opciju “odjava” na kraju svake naše poruke ili popunjavanjem obrasca ili slanjem poruke na szop@kompare.hr. Pročitaj više u Informacije o obradi osobnih podataka

GOOGLE CAPTCHA ZAŠTITA
Stranica kompare.hr zaštićena je Google Captcha sustavom, a više o tome možeš pročitati kroz politiku privatnosti i uvjete korištenja.

Odjavi se s newslettera

Newsletter šaljemo našim korisnicima temeljem legitimnog interesa. Upiši svoju e-mail adresu ako ne želiš primati newsletter. Sve o obradi podataka pronađi u Informacije o obradi osobnih podataka

© 2012- kompare.hr

Distribuciju osiguranja omogućuje posrednik u osiguranju Custodia d.o.o za zastupanje u osiguranju
HANFA Datum dozvole za rad 09.08.2013.,Klasa dozvole za rad UP/I-453-02/13-37/38

whatsapp
Viber