Iskustva Kompare kupaca

Raduje nas svaka povratna informacija naših kupaca. Pažljivo osluškujemo vaše potrebe te razvijamo i podižemo kvalitetu usluge. Pročitaj iskustva drugih i podijeli svoje. Komentare ne uređujemo ni ne brišemo jer želimo da steknete realnu sliku o nama.

Iznimno sam zadovoljan uslugom. Posebna pohvala Kristini koja je preuzela moj slučaj, detaljno me savjetovala, te mi se javljala čak i dok je bila na godišnjem da sve što prije uspijemo ugovoriti. Osim što sam zadovoljan samim rezultatom (dobio sam odličnu policu dopunskog osiguranja za jako male novce), sam proces je bio ugodan i da nisu bili problemi s moje strane, cijeli proces bi bio gotov unutar 15-tak minuta. Puno hvala svima na kompare.hr i posebno Kristini.

Mislav , 14.4.2021. - Split

Za Helenu Matanić sve samo PETICE iz Splita, brzo, profesinalno, nenametljivo. Da imamo više Helena gdje bi nam bio kraj? Još jednom hvala i sve najbolje u daljnjem radu! Srdačni pozdravi iz Splita!

Emin , 7.4.2021. - Split

Vrhunska usluga, bez fige u džepu. Profesionalni, susretljivi operateri, ulijevaju povjerenje i razrade sve opcije do zadnjeg detalja. Sve pohvale Kompare-u, posebno Bojani na ljubaznosti i strpljenju!

Daria , 16.07.2019. - Gospić

Ovim putem želim pohvaliti djelatnicu vašeg portala gospođu Milenu Zrnić. Preko kompare.hr zatražila sam ponudu za obvezno auto osiguranje.  Gospođa Zrnić se odmah javila na upit, te odradila sve traženo. Pokazala je ne samo ljubaznost, strpljivost i interes za klijenta, nego i znanje i izuzetnu profesionalnost. Uložila je maksimalni trud, čime je sve učinjeno brzo i bez ijedne greške. Ljubazno molim da ovu pohvalu proslijedite na više razine, jer smatram da je ovako sposobnu djelatnicu vrijedno imati u svom poslovnom okruženju. S poštovanjem. Marijana

Marijana , 24.05.2019. - Zagreb

Sve preporuke, napokon nemam više muke oko prikupljanja ponuda, trčanja na razne  strane i uspoređivanja, sve odradim u tri klika, djelatnici su super ljubazni i ažurni.

Sara , 15.05.2019. - Pula

Odlicna komunikacija,ljubazni djelatnici,preporucio bi svima KOMPARE.

Dominik , 09.04.2019. - Vukovar

Usluga na europskom nivo, svaka čast! Preporučujem Vas!

Siniša , 04.02.2019. - Karlovac

Mislim da nema bržeg i  povoljnijeg ugovaranja police u Hrvatskoj te bi preporučio svima.

Vilim , 24.12.2018. - Labin

Postovanje, evo samo kratki mail jer me stvarno iznenadila ljubaznost i azurnost jedne od Vasih djelatnica (predstavila se kao Dzeni). Nazvala me jucer (u srijedu ), ali nisam imao vremena za razgovor te smo razgovor dogovorili za danas (cetvrtak),  tijekom kojeg je sa neubicajenom ljubaznoscu, susretljivoscu i brzinom provjerila sve sto bi se dalo uciniti glede kasko osiguranja za moje vozilo.

Dražen , 12.12.2018. - Zagreb

Sve pohvale. Profesionalno i vrhunsko ljubazno osoblje, za svaku preporuku.

Ivica , 06.12.2018. - Primošten

Divni i susretljivi ...Ja sam prezadovoljna.. Hvala :)

Nataša , 30.10.2018. - Rijeka

Imam potrebu zahvaliti Vam i pohvaliti Vas za nacin poslovanja kojim uvelike olaksavate i stedite vrijeme svima nama koji se odluce prihvatiti Vas nacin rada. Brz, moderan uz vrlo ugodnu komunikaciju. Posebno bih se zahvalila gospodjici Tei Keser uz koju mi je uplata police osiguranja uz naravno njenu preporuku za najjeftiniju opciju bila cisto zadovoljstvo. Puno hvala svima!  Zelim Vam puno uspjeha u daljnjem radu.

Branka , 04.06.2018. - Zagreb

Gospođa Helena vrhunski je odradila moj  prelazak s jednog operatera na drugoga, sklapanje ugovora s novim i sve što uz to ide. Profesionalna, ljubazna  i ugodna. Svaka čast!

Slavica , 10.05.2018. - Zagreb

Kompare = brzi, djelotvorni, posvećeni, susretljivi, a pri tom nenametljivi. Veoma korisni. U kompariranju nezamjenjivi. Ako se pak kojim slučajem pojavi problem, rješava se odmah na način da kupac bude i više nego zadovoljan. Zato ostajem kompa s Kompare. Preporuka svima.  Posebna zahvala gospođi Nataši na značajnoj pomoći.

Damir , 08.08.2018. - Rijeka

Kao Vaš kupac ovim putem želim pohvaliti Vaš tim i uslugu kojom sam oduševljen u svakom smislu (pohvala za gđicu Moniku)!! Lijepi pozdrav i puno uspjeha Vam želim!!

Elvis , 23.03.2018. - Rijeka

Slučajnom pretragom naišao sam na kompare.hr. Pregledom i usporedbom auto osiguranja, naišao sam na super jeftinije ponude od moje trenutne i po završetku pregleda - automatski poziv djelatnika portala. Jesam li odabrao nešto ili sam zainteresiran za nešto drugo, znači u 19h! Svaka čast na ažurnosti, SUPER STE !!!

Marko , 21.03.2018. - Zagreb

Nakon brojnih samostalnih pretraga odgovarajućih paketa, slučajno sam naišao na kompare.hr. Odmah poslije mog kontakta preko Vaše stranice, javila mi se Vaša djelatnica. Kako sam već i napisao, nakon samostalnih pretraga, glava mi je bila puna podataka, pa se nakon toga više nisam mogao snaći niti odlučiti. Tada je nastupila razmjena mail-ova između Vaše djelatnice i mene. Sama spoznaja da smo razmjenili oko 40-tak mail-ova govori o tome koliko sam ja bio znatiželjan i zahtjevan, a Vaša djelatnica smirena, staložena, odgovorna (javljala se i vikendom sa moba) te nadasve veoma susretljiva. Nakon što sam dobio potrebne informacije o pružateljima usluga…

Marko , 09.12.2017. - Hrvatska

Ne mogu ne pohvaliti usluge koje sam koristila putem Vaše stranice. S obzirom na nedostatak vremena i nezainteresiranosti da sama istražujem jako sam zadovoljna komunikacijom i informacijama koje sam dobila od Vaše kolegice Anree Blažević. Jako detaljno, profesionalno i jasno predstavila je usluge koje su me zanimale te zahvaljujući njoj od sada ćemo imati puno veći, bogatiji i jeftiniji paket usluga nego što smo do sada imali. Već sam Vas preporučila u svojoj okolini i planiram u ubuduće koristiti Vaše usluge. Sve ovo pišem, jer bi mi bilo beskrajno žao da ne saznate koliko dobro Vaša kolegica obavlja svoj posao…

Dubravka , 03.03.2018. - Hrvatska

Brz i učinkovit odaziv. Čista 10-ka!

Đuro , 29.04.2016. - Zagreb

Svaka Vam čast, ovako nešto brzo nikad nisam vidio. Stvarno ste primjer odličnog poslovanja. Lijep pozdrav

Damir , 29.04.2016. - Zagreb

Super je stranica, ali iskreno Vi ste me zadivili dostupnošću i svakako ću Vas preporučiti! :)

Petar , 17.04.2016. - Split

Stvarno ste speedy gonzales, hvala! Ovo je odlično! mogu samo nastaviti s kupovinom, pošaljem Vama na mail potvrdu uplate i to je to? Puno hvala na pomoći i odličnom ophođenju, preporučit ću Vas svima!

Lana , 15.04.2016. - Petrčane

Poštovani, prošle godine sam putem Vaše usluge za auto osiguranje prošao 50% jeftinije, veoma sam zadovoljan uslugom, to ću napraviti i ove godine, polovicom 6. mjeseca.

Miloš , 14.04.2016. - Karlovac

Hvala Vama na pomoći i volji. Bilo mi je iznimno zadovoljstvo poslovati s vama. Do sljedećeg puta. Lijepi pozdrav, Samir.

Samir , 13.04.2016. - Koprivnica

Hvala Vam puno na savjetima, trudu i vremenu. Na prvu sam bio malo skeptičan i nisam mislio da ću dobiti uopće realan odgovor kada sam slao prvi mail, ali ste me vrlo ugodno iznenadili. Ovo je svakako zanimljiva informacija, pokušat ću pronaći kupoprodajni ugovor, a policu preko osiguranja. Ugodan ostatak dana Vam želim.

Zoran , 06.04.2016. - Kneževi Vinogradi

Moram pohvaliti stranicu :), svaka čast. Postoje li planovi za usporedbe mobilnih tarifa raznih operatera? Ali gledano kao korisnik, kada bi se to sredilo, uopće ne bih uzimao u obzir pružatelje usluga koji nisu na vašoj stranici jer tko danas ima vremena proučavati njihove nebuloze. Odlično je, nadam se da uspijete dobiti barem kakav takav return on investment, ugodan ostatak dana.

Branimir , 04.04.2016. - Hrvatska

kompare.hr je za mene pravo otkriće. Sve smo obavili za jedno popodne, bez suvišnih komplikacija i intimiziranja kakvom su skloni agenti osiguravajućih kuća. Srdačan pozdrav.

Miljenko , 23.03.2016. - Zagreb

Hvala na ljubaznosti i velikom trudu. Uistinu ste nam dan uljepšali. Hvala i svakako Vas preporučim svima!

Marica , 11.03.2016. - Gospić

Nema kaj, super ste, a odmah sam vas preko Vibera preporučio barem 10 frendova i nadam se suradnji ubuduće. Svaka čast.....na usluzi i podršci.

Željko , 11.03.2016. - Hrvatska

Hvala Vam na svemu i nadam se da će Vam Vaše zalaganje uzvratiti i rezultirati zadovoljstvom u Vašem poslovanju. Svakako ću idući put ranije krenuti u raspitivanje, a Vas ću svakako svakome predložiti ubuduće. Svako Vam dobro želim i nek Vas krasi osmih.

Mladen , 04.03.2016. - Pula

Prijavi se na newsletter i
ne propusti priliku za pravu uštedu

KOMPARE SERVIS

Kompareovci Iskustva kupaca Za partnere Poslovi Poslovni podaci Uredi i kontakt

ONLINE KUPOVINA

Postupak ugovaranja Česta pitanja Načini plaćanja auto osiguranja Načini plaćanja dopunskog zdravstvenog osiguranja Provjera police dopunskog zdravstvenog osiguranja Upute za refundaciju i ugovorne ustanove

SIGURNOST KUPACA

Informacije o obradi osobnih podataka Pravne obavijesti Privole i pritužbe Otkazivanje ugovora i raskid police Obavijest potrošačima Akcije u osiguranju Zakonski termini za vrstu osiguranja

Načini plaćanja

Jednokratno općom uplatnicom ili karticama do 12 rata bez kamata.

OBRADA PODATAKA
Korištenjem Kompare usluge i popunjavanjem ovih podataka aktivno pristaješ da te kontaktiramo i ispunimo svoju svrhu - pomognemo ti pronaći i kupiti osiguranje baš po tvojoj mjeri. Pročitaj više u Informacije o obradi osobnih podataka.

POVLAČENJE PRIVOLA
U slučaju da u bilo kojem trenutku promjeniš mišljenje i naša pomoć ti više ne bude potrebna, možeš povući dopuštenje za korištenje podataka slanjem maila na szop@kompare.hr ili popunjavanjem ovoga obrasca.

GOOGLE CAPTCHA ZAŠTITA
kompare.hr stranica zaštićena je Google Captcha sustavom, a više o tome možete pročitati kroz politiku privatnosti i uvjete korištenja.

© 2012- kompare.hr

Distribuciju osiguranja omogućuje posrednik u osiguranju Custodia d.o.o za zastupanje u osiguranju
HANFA Datum dozvole za rad 09.08.2013.,Klasa dozvole za rad UP/I-453-02/13-37/38

whatsapp
Viber