NAGRADNA IGRA: Usporedi osiguranja ili telekom usluge, ugovori na kompare.hr i osvoji Opel Mokku!
Usporedi, kupi i osvoji Opel Mokku!

Iskustva Kompare kupaca

Raduje nas svaka povratna informacija naših kupaca. Pažljivo osluškujemo vaše potrebe te razvijamo i podižemo kvalitetu usluge. Pročitaj iskustva drugih i podijeli svoje. Komentare ne uređujemo ni ne brišemo jer želimo da steknete realnu sliku o nama.

Hvala i velika pohvala gospođi Juliji Finderle na vrlo profesionalnom i ljubaznom pristupu meni kao klijentici te ažurnom i kvalitetnom rješavanju mojeg upita.

Iva , 20.8.2022. - Zagreb

Kompare, hvala Vam! Kompare je u ulozi \"middlemana\" odradio svoj posao perfektno. U potpunosti su me zaštili u cijelom procesu, bili su ažurni, detaljni i isporučili su sve što smo se dogovorili u roku. Oni su bili ti koji su preuzeli rizik za mene i na kraju su sa posljedicama profesionalno i nosili. Zaposlenici su srdačni, komunikativni, a povrh svega profesionalni. Bravo!

Emir , 15.07.2022. - Split

Hvala najljepša gospođo Jadranka! Vi i Kompare ste: Simply The Best!!!

Bojan , 12.07.2022. - Zagreb

Zahvaljujem Vašoj djelatnici Maji Gužvić na brzoj i efikasnoj pomoći kod rješavanja osiguranja. Svaka pohvala za brz i vrlo susretljiv pristup. Hvala!

Draženka , 1.7.2022. - Varaždin

Pohvala za Svena i ljubazne dame iz službe za korisnike!

Marko , 01.07.2022. - Zagreb

Sve pohvale Maji Gužvić, prijazna, susretljiva i vrlo profesionalna. Bilo mi je zadovoljstvo razriješiti nesuglasice oko osiguranja s osobom koja ima razumijevanja Hvala!

Zdenko , 27.6.2022. - Samobor

Pohvale Ivani Orlić na efikasnosti, riješili smo osiguranje u roku od 15 minuta. Odgovorila je na sva pitanja koja sam imao i napravila mi ponudu dok smo pričali. Od sada uvijek Kompare!

Dario , 19.6.2022. - Zagreb

Prezadovoljna sam načinom komunikacije, pristupom i samom uslogom. Fer, korektni i nadasve pristupačni. Vrlo rado uvijek kontaktiram gospođu Kristinu. Vrlo topla, ljubazna, susretljiva, iskrena i strpljiva osoba. Ponude stižu u katkom roku uz vrlo detaljno objašnjenje. Imamo više vrsta osiguranja u kompare.hr i dokle god ne mijenjaju strategiju poslovanja, ostajemo njihovi vjerni kupci.

Josipa , 17.6.2022. - Cerna

Sve pohvale i preporuke za Maju Gužvić. Bio je užitak surađivati s njom i svojom pristupaćnošću i strpljenjem je iznimno olakšala cijeli proces!

Lucia , 15.6.2022. - Zagreb

S kompare.hr radim već niz godina. Savjetuju me u auto i zdravstvenom osiguranju. Prezadovoljan sam njihovim angažmanom jer mi uvijek ponude najbolju opciju. Svakako preporučam da ih kontaktirate, a i ja ću kada mi istekne ugovorna obveza prema teleoperaterima!

Davor , 14.6.2022. - Split

Ljudi (SVI) rade sjajan posao. Godinama kontaktiram Kompare u svezi auto osiguranja, TV i interneta, ove godine i Dopunskog zdravstvenog i teško mi je suspregnuti oduševljenje. U početku nisam obraćao pažnju na njihova imena (nažalost!) no svi kontakti od prvog dana bili su ljubazni, susretljivi i profesionalni. Baš svi! No zadnjih godina u svezi auto osiguranja kontaktiram sa Ivom Kosorčić. Toliko volje za pomoći, ljubaznost, stručnost, strpljivost (!!) i entuzijazam nadilaze poslovnu profesionalnost koja se očekuje u njihovom poslu. Pa čak i kada sam prije dvije godine pronašao za mene bolju ponudu nego što ste je Kompare nudio profesionalnost i…

Darko , 19.4.2022. - Zagreb

Sve pohvale za Anu Dević!

Vlado , 20.4.2022. - Požega

Pozdrav, htio bih samo i ovim putem pohvaliti vašeg zaposlenika Alessia koji mi je pomogao pri odabiru TV-a, Interneta i telefona, koji je stvarno bio strpljiv, vrlo lijepo objašnjavao i sve zapisivao te bio odličan sugovornik. 5 plus usluga. :)

Tomislav , 15.4.2022. - Donja Zelina

Lijep pozdrav! Želim pohvaliti vašu djelatnicu, gospođu Valneu Ban. Veoma je ljubazna, brza i strpljiva! Iznimno je vrijedan član vašeg kolektiva.

Ana , 14. 4. 2022. - Đakovo

Prije svega velika pohvala Mati Jokiću na ljubaznosti i strpljenju. Moram pohvaliti cijeli sustav koji je pregledan i lagan za korištenje te se sve da riješiti jako brzo.

Matej , 4. 4. 2022. - Osijek

Najveća pohvala gđi. Aniti Franjković na susretljivosti, ljubaznosti i prije svega strpljivosti. Sve je bilo jasno i u detalje objašnjeno. Iako ove godine nisam dogovorila osiguranje preko kompare.hr, iduće će definitivno ovo biti moj izbor, primarno zbog gđe. Anite.

Dorotea , 1. 4. 2022. - Zagreb

Dugo već nisam osjetila toliko zadovoljstvo u komunikaciji s osobom iz uslužne djelatnosti. Iako sam informatičko-elektronički gotovo polupismena, zahavljujući preljubaznoj i strpljivoj Vanesi, frustracija zbog neznanja se pretvorila u užitak. Želim cijelom timu, cijeloj vašoj radnoj zajednici velika postignuća i siguran uspjeh na svakom polju, a Vanesi posebno puno dobrih vibracija, ugodnih klijenata i puno, puno kava s prijateljima. Pozdrav, Nevenka Misija

Nevenka , 25. 3. 2022. - Zagreb

Velika pohvala za gđu. Jadranku Bujan, divna osoba, puna razumijevanja, spremna pomoći, strpljivo odgovara na sve upite. Svaka čast, da su svi takvi kao ona svijet bi bio ljepši.

Tatjana , 7. 3. 2022. - Sesvete, Zagreb

Htio bih pohvaliti gospođu Dianu Duginu koja je na pristupačan način i brzo uspjela pronaći vrlo povoljnu ponudu za obavezno auto osiguranje - drastično povoljniju nego što sam platio prošle godine.

Domagoj , 6. 3. 2022. - Križevci

Jako sam zadovoljan s ugovaranjem police auto osiguranja koje pruža Kompare. Ljubaznost i briga oko korisnika za ne povjerovat, a cijenom najpovoljniji. Preporuka svima! Posebno pohvaljujem gospodina Tonija Babića na ljubaznosti i cjelokupnom radu.

Bruno , 16. 2. 2022. - Vinkovci

Sve pohvale za ljubaznost i profesionalnu suradnju za vašu djelatnicu Maju Gužvić.

Slaviša , 10. 2. 2022. - Zagreb

Izuzetno sam zadovoljan načinom rada i komunikacijom s vašom djelatnicom MAJOM GUŽVIĆ, kao i vašom firmom, sve pohvale.

Željko , 10. 2. 2022. - Zagreb

Velika pohvala za Nikolinu Višković. Strpljiva, ljubazna, nasmijana... Riješila je svaki moj problem brzo i profesionalno. Prezadovoljna sam s Vašom uslugom i Nikolinom V.

Jelena , 9. 2. 2022. - Zagreb

Velike pohvale Maji Gužvić, izrazito profesionalna, ugodno ju je za slušati tijekom predstavljanja, odlično objašnjava i u razgovoru se vidi i osjeti koliko se trudi.

Kristina , 8. 2. 2022. - Ivanić Grad

Pozdrav! Želim pohvaliti Maju Gužvić jer je jako ljubazna, simpatična, a uz sve to jako profesionalna. Puno mi je pomogla, hvala još jednom!

Ivana , 25. 1. 2022. - Fažana

Poštovani želim pohvaliti gospodina Tomislava Rašića, hvala mu na pomoći pri rješavanju pronalaska najbolje opcije internet i tv pretplate, bio je jako ljubazan i objasnio u najsitnije detalje sve. Hvala i vama na usluzi koju pružate. Lijep pozdrav

Andrija , 18. 1. 2022. - Ogulin

Djelatnici jako ažurni, pedantni, strpljivi i odgovorni. Svaka pohvala gđi. Maji Gužvić i ostatku tima!

Valentina , 18. 1. 2022. - Zagreb

Ovim putem bih se htio zahvaliti tvrtki Kompare i Vašem djelatniku Matku na savjetima vezanima uz postojeći ugovor sa Telemachom, koji mi je uspio objasniti svu regulativu postojećeg ugovora te me informirao o svim detaljima i pravima korisnika, na što mu i Vama od srca zahvaljujem. Srdačan pozdrav svima i puno sreće u daljnjem poslovnom radu :)

Zvonimir , 12. 1. 2022. - Osijek

Poštovani, imala sam jaaaako pozitivno iskustvo s vašom djelatnicom Majom Gužvić. Budući da sam trebala novu policu dopunskog zdravstvenog osiguranja, ostavila sam podatke na vašoj stranici. Sutradan mi se javila dotična g-đica i sve mi toliko dobro objasnila da sam ostala zatečena. Znači, sve, objasnila, poslala potrebne linkove, upozorila na datume, uvažila moje mišljenje, javila se porukom da me podsjeti, jednom riječju - odlična. Nažalost, nisam preko nje ugovorila policu što mi je jako žao, ali zato želim ovim putem pohvaliti jednog izvrsnog djelatnika! Hvala Majo i lijepi pozdrav! Sanja

Sanja , 1. 1. 2022. - Slavonski Brod

Želim ovim putem objaviti moje jako lijepo iskustvo sa gospođom Majom Gužvić koja je u svom radu pokazala izrazitu poslovnost u smislu razjašnjenja bilo kakvih nedoumica zbog nedovoljne informiranosti o osiguranju ili slično iz tog područja. Gospođa Maja to radi sa izrazitom ljubaznošću i nastojanjem da na poslovnom planu pruži klijentu sve što ga zanima, a istovremeno to radi na jasan i prihvatljiv način. Uočio sam njenu izrazitu istrajnost u radu jer se redovno u najkraćem roku javlja na poruke bilo putem mail-a, SMS-a ili koje klijent ostavi kod njenih kolegica pa čak i ako nije u radnom vremenu što…

Vlado , 22. 12. 2021. - Belišće

KOMPARE SERVIS
Kompareovci Iskustva kupaca Za partnere Poslovi Poslovni podaci Uredi i kontakt
ONLINE KUPOVINA
Postupak ugovaranja Česta pitanja Načini plaćanja dopunskog zdravstvenog osiguranja Provjera police dopunskog zdravstvenog osiguranja Upute za refundaciju i ugovorne ustanove
SIGURNOST KUPACA
Informacije o obradi osobnih podataka Pravne obavijesti Reklamacije i pritužbe Otkazivanje ugovora i raskid police Obavijest potrošačima Akcije u osiguranju Zakonski termini za vrstu osiguranja
Načini plaćanja
Jednokratno općom uplatnicom ili karticama do 12 rata bez kamata.
Trustmark webshop

OBRADA PODATAKA
Upisane osobne podatke koristimo da te možemo kontaktirati, obavijestiti o ponudama i pomoći ti pronaći osiguranje ili telekom uslugu prema tvojim zahtjevima i potrebama. U svakom trenutku možeš se predomisliti i odbiti primanje naših e-mail poruka klikom na opciju “odjava” na kraju svake naše poruke ili popunjavanjem obrasca ili slanjem poruke na szop@kompare.hr. Pročitaj više u Informacije o obradi osobnih podataka

GOOGLE CAPTCHA ZAŠTITA
Stranica kompare.hr zaštićena je Google Captcha sustavom, a više o tome možeš pročitati kroz politiku privatnosti i uvjete korištenja.

Klikni ovdje za odjavu sa newslettera

Newsletter šaljemo našim korisnicima temeljem legitimnog interesa. Upiši svoju e-mail adresu ako ne želiš primati newsletter. Sve o obradi podataka pronađi u Informacije o obradi osobnih podataka

© 2012- kompare.hr

Distribuciju osiguranja omogućuje posrednik u osiguranju Custodia d.o.o za zastupanje u osiguranju
HANFA Datum dozvole za rad 09.08.2013.,Klasa dozvole za rad UP/I-453-02/13-37/38

whatsapp