Iskustva Kompare kupaca

Raduje nas svaka povratna informacija naših kupaca. Pažljivo osluškujemo vaše potrebe te razvijamo i podižemo kvalitetu usluge. Pročitaj iskustva drugih i podijeli svoje. Komentare ne uređujemo ni ne brišemo jer želimo da steknete realnu sliku o nama.

Pohvale za Martinu Kozić, jako ljubazna i profesionalna!

Ana , 30.9.2021. - Zagreb

Pohvale za Kristinu S.! Profesionalna, strpljiva i pristupačna. Hvala još jednom na Vašem trudu i vremenu.

Zrinka , 22.9.2021. - Split

Pohvale za gospođu Katarinu Zoretic Kanjir na iznimnoj pomoći prilikom odabira i ugovaranja police dopunskog zdravstvenog osiguranja. Vrlo profesionalna, draga, komunikativna i stvarno brzo odgovara na upite. Odlično zamišljen portal i samo tako dalje! 

Mateja , 22.9.2021. - Zagreb

Poštovani, pošto sam slovenski državljanin koji stalno živi u Hrvatskoj, nisam uvijek imao dobra iskustva s uslugama u Hrvatskoj. Ali profesionalnost KOMPARE me je vrlo ugodno iznenadila s profesionalnom uslugom. Gospođa Maja Ostojić je posao odradila izvanredno s brzim, vrlo jasnim dostupom do informacija. Svakako ću iskustvo podijeliti sa svim ljudima koji me čestu zovu za savjet.

David , 2.9.2021. - Čepljani, Umag

Uvijek profesionalni, brzi, ljubazni djelatnici sa svim potrebnim informacijama i objektivnim mišljenjem o najboljem rješenju osiguranja za moje potrebe. 😊 Posebna pohvala za Kristinu i Katarinu.

Tea , 27.7.2021. - Rijeka

Profesionalno odrađeno, ljubazni i susretljivi agenti, brzo i konstruktivno riješen problem. ODLIČNI STE! Hvala cijelom timu.

Mira , 4.7.2021. - Rijeka

Moram pohvaliti iznimno ugodno iskustvo komunikacije s vrlo ljubaznom i uslužnom gđom. Martinom Kozić, koja mi je pružila odlično korisničko iskustvo, te mi je ponudila izvrsne savjete prilikom dogovaranja police AO i Kasko osiguranja za novo vozilo!

Damir , 27.6.2021. - Zagreb

Postovani; vec duze vremena zelim napisati rijeci pohvale a danas sam se ponovo uvjerila da je konacno vrijeme da to i ucinim ! Zelim podijeliti moje ponovno i ponovno odusevljenje brzinom odgovora, znanjem, fleksibilnoscu , ljubaznoscu i poslovnosti gospođe Tee Keser Furlan ! Cetvrtu godinu zaredom koristim usluge Kompare-a i to upravo zahvaljujuci izuzetnom iskustvu sa dragom Teom. Sve obiteljske aute sam osigurala preko vas, uzela i zdravstveno osiguranje sebi ( pohvala za brzu Maju Guzvic ) , u ponedeljak uzela i ponudu neta/mob i TV za staru tetu ( pohvale za brzinu i strpljenje gospodinu Juraju Sokolovicu ) i…

Koraljka , 17.6.2021. - Zagreb

Sve pohvale timu koji radi u Kompareu a narocito gospodji Kristini. Uz situaciju koja je bila gospodja Kristina je pronasla rjesenje u vrlo kratkom roku. Odgovaranje, upute i objasnjenje su na zavidnom nivou. Za sve imaju neku opciju. Sve pohvale jos jednom i radujem se daljnjoj suradnji sa Kompareom a narocito sa gospodjom Kristinom. Dajem 10 zvjezdica svemu od profesionalnosti, ljubaznoscu do azurnosti i posvecenosti.

Irna , 1.6.2021. - Zagreb

Pozdrav, ovim putem želio bi pohvaliti vašu kolegicu Kristinu Zupčić Kremenović. Ona osobno, a nadam se i svi vi, je primjer kako jedna usluga može biti na visokom i profesionalnom nivou. Suradnja s Kristinom traje već nekoliko godina i sve je uvijek savršeno. Ljubazna, pristupačna, točna itd... Lijepo je raditi s tobom :-)

Miro , 27.5.2021. - Sveta Nedelja

Poštovani, izuzetno mi je zadovoljstvo i čast pohvaliti vašu djelatnicu Arnelu Vidimlić na susretljivosti, stručnosti i odnosu meni kao kupcu. Nadam se da je moja suradnja sa vama tek počela te da će biti vesela i dobra kao što je bila ova dva dana.

Petar , 26.5.2021. - Zagreb

Pozdrav! Željela bi pohvaliti Vašeg kolegu Ivana Mokriša za trud, ljubaznost i dostavu svih potrebnih informacija! Hvala i ostanite takvi!

Maja , 17.5.2021. - Zagreb

Iznimno sam zadovoljan uslugom. Posebna pohvala Kristini koja je preuzela moj slučaj, detaljno me savjetovala, te mi se javljala čak i dok je bila na godišnjem da sve što prije uspijemo ugovoriti. Osim što sam zadovoljan samim rezultatom (dobio sam odličnu policu dopunskog osiguranja za jako male novce), sam proces je bio ugodan i da nisu bili problemi s moje strane, cijeli proces bi bio gotov unutar 15-tak minuta. Puno hvala svima na kompare.hr i posebno Kristini.

Mislav , 14.4.2021. - Split

Za Helenu Matanić sve samo PETICE iz Splita, brzo, profesinalno, nenametljivo. Da imamo više Helena gdje bi nam bio kraj? Još jednom hvala i sve najbolje u daljnjem radu! Srdačni pozdravi iz Splita!

Emin , 7.4.2021. - Split

Vrhunska usluga, bez fige u džepu. Profesionalni, susretljivi operateri, ulijevaju povjerenje i razrade sve opcije do zadnjeg detalja. Sve pohvale Kompare-u, posebno Bojani na ljubaznosti i strpljenju!

Daria , 16.07.2019. - Gospić

Ovim putem želim pohvaliti djelatnicu vašeg portala gospođu Milenu Zrnić. Preko kompare.hr zatražila sam ponudu za obvezno auto osiguranje.  Gospođa Zrnić se odmah javila na upit, te odradila sve traženo. Pokazala je ne samo ljubaznost, strpljivost i interes za klijenta, nego i znanje i izuzetnu profesionalnost. Uložila je maksimalni trud, čime je sve učinjeno brzo i bez ijedne greške. Ljubazno molim da ovu pohvalu proslijedite na više razine, jer smatram da je ovako sposobnu djelatnicu vrijedno imati u svom poslovnom okruženju. S poštovanjem. Marijana

Marijana , 24.05.2019. - Zagreb

Sve preporuke, napokon nemam više muke oko prikupljanja ponuda, trčanja na razne  strane i uspoređivanja, sve odradim u tri klika, djelatnici su super ljubazni i ažurni.

Sara , 15.05.2019. - Pula

Odlicna komunikacija,ljubazni djelatnici,preporucio bi svima KOMPARE.

Dominik , 09.04.2019. - Vukovar

Usluga na europskom nivo, svaka čast! Preporučujem Vas!

Siniša , 04.02.2019. - Karlovac

Mislim da nema bržeg i  povoljnijeg ugovaranja police u Hrvatskoj te bi preporučio svima.

Vilim , 24.12.2018. - Labin

Postovanje, evo samo kratki mail jer me stvarno iznenadila ljubaznost i azurnost jedne od Vasih djelatnica (predstavila se kao Dzeni). Nazvala me jucer (u srijedu ), ali nisam imao vremena za razgovor te smo razgovor dogovorili za danas (cetvrtak),  tijekom kojeg je sa neubicajenom ljubaznoscu, susretljivoscu i brzinom provjerila sve sto bi se dalo uciniti glede kasko osiguranja za moje vozilo.

Dražen , 12.12.2018. - Zagreb

Sve pohvale. Profesionalno i vrhunsko ljubazno osoblje, za svaku preporuku.

Ivica , 06.12.2018. - Primošten

Divni i susretljivi ...Ja sam prezadovoljna.. Hvala :)

Nataša , 30.10.2018. - Rijeka

Imam potrebu zahvaliti Vam i pohvaliti Vas za nacin poslovanja kojim uvelike olaksavate i stedite vrijeme svima nama koji se odluce prihvatiti Vas nacin rada. Brz, moderan uz vrlo ugodnu komunikaciju. Posebno bih se zahvalila gospodjici Tei Keser uz koju mi je uplata police osiguranja uz naravno njenu preporuku za najjeftiniju opciju bila cisto zadovoljstvo. Puno hvala svima!  Zelim Vam puno uspjeha u daljnjem radu.

Branka , 04.06.2018. - Zagreb

Gospođa Helena vrhunski je odradila moj  prelazak s jednog operatera na drugoga, sklapanje ugovora s novim i sve što uz to ide. Profesionalna, ljubazna  i ugodna. Svaka čast!

Slavica , 10.05.2018. - Zagreb

Kompare = brzi, djelotvorni, posvećeni, susretljivi, a pri tom nenametljivi. Veoma korisni. U kompariranju nezamjenjivi. Ako se pak kojim slučajem pojavi problem, rješava se odmah na način da kupac bude i više nego zadovoljan. Zato ostajem kompa s Kompare. Preporuka svima.  Posebna zahvala gospođi Nataši na značajnoj pomoći.

Damir , 08.08.2018. - Rijeka

Kao Vaš kupac ovim putem želim pohvaliti Vaš tim i uslugu kojom sam oduševljen u svakom smislu (pohvala za gđicu Moniku)!! Lijepi pozdrav i puno uspjeha Vam želim!!

Elvis , 23.03.2018. - Rijeka

Slučajnom pretragom naišao sam na kompare.hr. Pregledom i usporedbom auto osiguranja, naišao sam na super jeftinije ponude od moje trenutne i po završetku pregleda - automatski poziv djelatnika portala. Jesam li odabrao nešto ili sam zainteresiran za nešto drugo, znači u 19h! Svaka čast na ažurnosti, SUPER STE !!!

Marko , 21.03.2018. - Zagreb

Nakon brojnih samostalnih pretraga odgovarajućih paketa, slučajno sam naišao na kompare.hr. Odmah poslije mog kontakta preko Vaše stranice, javila mi se Vaša djelatnica. Kako sam već i napisao, nakon samostalnih pretraga, glava mi je bila puna podataka, pa se nakon toga više nisam mogao snaći niti odlučiti. Tada je nastupila razmjena mail-ova između Vaše djelatnice i mene. Sama spoznaja da smo razmjenili oko 40-tak mail-ova govori o tome koliko sam ja bio znatiželjan i zahtjevan, a Vaša djelatnica smirena, staložena, odgovorna (javljala se i vikendom sa moba) te nadasve veoma susretljiva. Nakon što sam dobio potrebne informacije o pružateljima usluga…

Marko , 09.12.2017. - Hrvatska

Ne mogu ne pohvaliti usluge koje sam koristila putem Vaše stranice. S obzirom na nedostatak vremena i nezainteresiranosti da sama istražujem jako sam zadovoljna komunikacijom i informacijama koje sam dobila od Vaše kolegice Anree Blažević. Jako detaljno, profesionalno i jasno predstavila je usluge koje su me zanimale te zahvaljujući njoj od sada ćemo imati puno veći, bogatiji i jeftiniji paket usluga nego što smo do sada imali. Već sam Vas preporučila u svojoj okolini i planiram u ubuduće koristiti Vaše usluge. Sve ovo pišem, jer bi mi bilo beskrajno žao da ne saznate koliko dobro Vaša kolegica obavlja svoj posao…

Dubravka , 03.03.2018. - Hrvatska

KOMPARE SERVIS

Kompareovci Iskustva kupaca Za partnere Poslovi Poslovni podaci Uredi i kontakt

ONLINE KUPOVINA

Postupak ugovaranja Česta pitanja Načini plaćanja auto osiguranja Načini plaćanja dopunskog zdravstvenog osiguranja Provjera police dopunskog zdravstvenog osiguranja Upute za refundaciju i ugovorne ustanove

SIGURNOST KUPACA

Informacije o obradi osobnih podataka Pravne obavijesti Reklamacije i pritužbe Otkazivanje ugovora i raskid police Obavijest potrošačima Akcije u osiguranju Zakonski termini za vrstu osiguranja

Načini plaćanja

Jednokratno općom uplatnicom ili karticama do 12 rata bez kamata.

OBRADA PODATAKA
Upisane osobne podatke koristimo da te možemo kontaktirati, obavijestiti o ponudama i pomoći ti pronaći osiguranje ili telekom uslugu prema tvojim zahtjevima i potrebama. U svakom trenutku možeš se predomisliti i odbiti primanje naših e-mail poruka klikom na opciju “odjava” na kraju svake naše poruke ili popunjavanjem obrasca ili slanjem poruke na szop@kompare.hr. Pročitaj više u Informacije o obradi osobnih podataka

GOOGLE CAPTCHA ZAŠTITA
Stranica kompare.hr zaštićena je Google Captcha sustavom, a više o tome možeš pročitati kroz politiku privatnosti i uvjete korištenja.

Odjavi se s newslettera

Newsletter šaljemo našim korisnicima temeljem legitimnog interesa. Upiši svoju e-mail adresu ako ne želiš primati newsletter. Sve o obradi podataka pronađi u Informacije o obradi osobnih podataka

© 2012- kompare.hr

Distribuciju osiguranja omogućuje posrednik u osiguranju Custodia d.o.o za zastupanje u osiguranju
HANFA Datum dozvole za rad 09.08.2013.,Klasa dozvole za rad UP/I-453-02/13-37/38

whatsapp
Viber