Iskustva Kompare kupaca

Raduje nas svaka povratna informacija naših kupaca. Pažljivo osluškujemo vaše potrebe te razvijamo i podižemo kvalitetu usluge. Pročitaj iskustva drugih i podijeli svoje. Komentare ne uređujemo ni ne brišemo jer želimo da steknete realnu sliku o nama.

Poštovani želim pohvaliti gospodina Tomislava Rašića, hvala mu na pomoći pri rješavanju pronalaska najbolje opcije internet i tv pretplate, bio je jako ljubazan i objasnio u najsitnije detalje sve. Hvala i vama na usluzi koju pružate. Lijep pozdrav

Andrija , 18. 1. 2022. - Ogulin

Djelatnici jako ažurni, pedantni, strpljivi i odgovorni. Svaka pohvala gđi. Maji Gužvić i ostatku tima!

Valentina , 18. 1. 2022. - Zagreb

Ovim putem bih se htio zahvaliti tvrtki Kompare i Vašem djelatniku Matku na savjetima vezanima uz postojeći ugovor sa Telemachom, koji mi je uspio objasniti svu regulativu postojećeg ugovora te me informirao o svim detaljima i pravima korisnika, na što mu i Vama od srca zahvaljujem. Srdačan pozdrav svima i puno sreće u daljnjem poslovnom radu :)

Zvonimir , 12. 1. 2022. - Osijek

Poštovani, imala sam jaaaako pozitivno iskustvo s vašom djelatnicom Majom Gužvić. Budući da sam trebala novu policu dopunskog zdravstvenog osiguranja, ostavila sam podatke na vašoj stranici. Sutradan mi se javila dotična g-đica i sve mi toliko dobro objasnila da sam ostala zatečena. Znači, sve, objasnila, poslala potrebne linkove, upozorila na datume, uvažila moje mišljenje, javila se porukom da me podsjeti, jednom riječju - odlična. Nažalost, nisam preko nje ugovorila policu što mi je jako žao, ali zato želim ovim putem pohvaliti jednog izvrsnog djelatnika! Hvala Majo i lijepi pozdrav! Sanja

Sanja , 1. 1. 2022. - Slavonski Brod

Želim ovim putem objaviti moje jako lijepo iskustvo sa gospođom Majom Gužvić koja je u svom radu pokazala izrazitu poslovnost u smislu razjašnjenja bilo kakvih nedoumica zbog nedovoljne informiranosti o osiguranju ili slično iz tog područja. Gospođa Maja to radi sa izrazitom ljubaznošću i nastojanjem da na poslovnom planu pruži klijentu sve što ga zanima, a istovremeno to radi na jasan i prihvatljiv način. Uočio sam njenu izrazitu istrajnost u radu jer se redovno u najkraćem roku javlja na poruke bilo putem mail-a, SMS-a ili koje klijent ostavi kod njenih kolegica pa čak i ako nije u radnom vremenu što…

Vlado , 22. 12. 2021. - Belišće

Sve pohvale gospođi Bojani Vidović, spasila me je nepovoljne ponude telemacha. Izrazito profesionalna i srdačna. Hvala gospođo Bojana još jednom, čujemo se kroz nekoliko mjeseci. Lijepi pozdrav!

Ksenija , 4. 12. 2021. - Umag

Velike pohvale Swenu Prohaska na izuzetnoj ljubaznosti, profesionalnosti i susretljivosti. Sve pohvale!!! :)

Dominik , 28. 11. 2021. - Rijeka

Velika pohvala za Maju Gužvić, doslovno u pet minuta je riješila sve nedoumice...Radim vrlo sličan posao i cijenim brzinu i stručnost ali i povezivanje na ljudskoj razini u prodajnom razgovoru što je njoj uspjelo. Svakako ću podijeliti svoje sjajno iskustvo sa prijateljima i obitelji....puno uspjeha nadalje! Lp

Roberta , 26. 11. 2021. - Osijek

Prije svega velika pohvala g. Davoru Lencoviću za susretljivost, izrazitu ljubaznost i brzinu pri traženju najbolje opcije osiguranja za auto. Iako na kraju nisam dogovorila osiguranje preko Kompare portala, g. Davor je zadržao pristupačnost uz napomenu da bi mi se sljedeće godine želio ponovno javiti s ponudama, ako neću imati ništa protiv. Izrazito pozitivno iskustvo komunikacije s agentom od prvog poziva do konačnog pozdrava. Velika čestitka čitavom timu. Vi ste razlog napretka portala i samo tako nastavite. Pozdrav!

Ana , 3. 11. 2021. - Zagreb

Pohvale za Martinu Kozić, jako ljubazna i profesionalna!

Ana , 30.9.2021. - Zagreb

Pohvale za Kristinu S.! Profesionalna, strpljiva i pristupačna. Hvala još jednom na Vašem trudu i vremenu.

Zrinka , 22.9.2021. - Split

Pohvale za gospođu Katarinu Zoretić Kanjir na iznimnoj pomoći prilikom odabira i ugovaranja police dopunskog zdravstvenog osiguranja. Vrlo profesionalna, draga, komunikativna i stvarno brzo odgovara na upite. Odlično zamišljen portal i samo tako dalje!

Mateja , 22.9.2021. - Zagreb

Poštovani, pošto sam slovenski državljanin koji stalno živi u Hrvatskoj, nisam uvijek imao dobra iskustva s uslugama u Hrvatskoj. Ali profesionalnost KOMPARE me je vrlo ugodno iznenadila s profesionalnom uslugom. Gospođa Maja Ostojić je posao odradila izvanredno s brzim, vrlo jasnim dostupom do informacija. Svakako ću iskustvo podijeliti sa svim ljudima koji me čestu zovu za savjet.

David , 2.9.2021. - Čepljani, Umag

Uvijek profesionalni, brzi, ljubazni djelatnici sa svim potrebnim informacijama i objektivnim mišljenjem o najboljem rješenju osiguranja za moje potrebe. 😊 Posebna pohvala za Kristinu i Katarinu.

Tea , 27.7.2021. - Rijeka

Profesionalno odrađeno, ljubazni i susretljivi agenti, brzo i konstruktivno riješen problem. ODLIČNI STE! Hvala cijelom timu.

Mira , 4.7.2021. - Rijeka

Moram pohvaliti iznimno ugodno iskustvo komunikacije s vrlo ljubaznom i uslužnom gđom. Martinom Kozić, koja mi je pružila odlično korisničko iskustvo, te mi je ponudila izvrsne savjete prilikom dogovaranja police AO i Kasko osiguranja za novo vozilo!

Damir , 27.6.2021. - Zagreb

Postovani; vec duze vremena zelim napisati rijeci pohvale a danas sam se ponovo uvjerila da je konacno vrijeme da to i ucinim ! Zelim podijeliti moje ponovno i ponovno odusevljenje brzinom odgovora, znanjem, fleksibilnoscu , ljubaznoscu i poslovnosti gospođe Tee Keser Furlan ! Cetvrtu godinu zaredom koristim usluge Kompare-a i to upravo zahvaljujuci izuzetnom iskustvu sa dragom Teom. Sve obiteljske aute sam osigurala preko vas, uzela i zdravstveno osiguranje sebi ( pohvala za brzu Maju Guzvic ) , u ponedeljak uzela i ponudu neta/mob i TV za staru tetu ( pohvale za brzinu i strpljenje gospodinu Juraju Sokolovicu ) i…

Koraljka , 17.6.2021. - Zagreb

Sve pohvale timu koji radi u Kompareu a narocito gospodji Kristini. Uz situaciju koja je bila gospodja Kristina je pronasla rjesenje u vrlo kratkom roku. Odgovaranje, upute i objasnjenje su na zavidnom nivou. Za sve imaju neku opciju. Sve pohvale jos jednom i radujem se daljnjoj suradnji sa Kompareom a narocito sa gospodjom Kristinom. Dajem 10 zvjezdica svemu od profesionalnosti, ljubaznoscu do azurnosti i posvecenosti.

Irna , 1.6.2021. - Zagreb

Pozdrav, ovim putem želio bi pohvaliti vašu kolegicu Kristinu Zupčić Kremenović. Ona osobno, a nadam se i svi vi, je primjer kako jedna usluga može biti na visokom i profesionalnom nivou. Suradnja s Kristinom traje već nekoliko godina i sve je uvijek savršeno. Ljubazna, pristupačna, točna itd... Lijepo je raditi s tobom :-)

Miro , 27.5.2021. - Sveta Nedelja

Poštovani, izuzetno mi je zadovoljstvo i čast pohvaliti vašu djelatnicu Arnelu Vidimlić na susretljivosti, stručnosti i odnosu meni kao kupcu. Nadam se da je moja suradnja sa vama tek počela te da će biti vesela i dobra kao što je bila ova dva dana.

Petar , 26.5.2021. - Zagreb

Pozdrav! Željela bi pohvaliti Vašeg kolegu Ivana Mokriša za trud, ljubaznost i dostavu svih potrebnih informacija! Hvala i ostanite takvi!

Maja , 17.5.2021. - Zagreb

Iznimno sam zadovoljan uslugom. Posebna pohvala Kristini koja je preuzela moj slučaj, detaljno me savjetovala, te mi se javljala čak i dok je bila na godišnjem da sve što prije uspijemo ugovoriti. Osim što sam zadovoljan samim rezultatom (dobio sam odličnu policu dopunskog osiguranja za jako male novce), sam proces je bio ugodan i da nisu bili problemi s moje strane, cijeli proces bi bio gotov unutar 15-tak minuta. Puno hvala svima na kompare.hr i posebno Kristini.

Mislav , 14.4.2021. - Split

Za Helenu Matanić sve samo PETICE iz Splita, brzo, profesinalno, nenametljivo. Da imamo više Helena gdje bi nam bio kraj? Još jednom hvala i sve najbolje u daljnjem radu! Srdačni pozdravi iz Splita!

Emin , 7.4.2021. - Split

Vrhunska usluga, bez fige u džepu. Profesionalni, susretljivi operateri, ulijevaju povjerenje i razrade sve opcije do zadnjeg detalja. Sve pohvale Kompare-u, posebno Bojani na ljubaznosti i strpljenju!

Daria , 16.07.2019. - Gospić

Ovim putem želim pohvaliti djelatnicu vašeg portala gospođu Milenu Zrnić. Preko kompare.hr zatražila sam ponudu za obvezno auto osiguranje.  Gospođa Zrnić se odmah javila na upit, te odradila sve traženo. Pokazala je ne samo ljubaznost, strpljivost i interes za klijenta, nego i znanje i izuzetnu profesionalnost. Uložila je maksimalni trud, čime je sve učinjeno brzo i bez ijedne greške. Ljubazno molim da ovu pohvalu proslijedite na više razine, jer smatram da je ovako sposobnu djelatnicu vrijedno imati u svom poslovnom okruženju. S poštovanjem. Marijana

Marijana , 24.05.2019. - Zagreb

Sve preporuke, napokon nemam više muke oko prikupljanja ponuda, trčanja na razne  strane i uspoređivanja, sve odradim u tri klika, djelatnici su super ljubazni i ažurni.

Sara , 15.05.2019. - Pula

Odlicna komunikacija,ljubazni djelatnici,preporucio bi svima KOMPARE.

Dominik , 09.04.2019. - Vukovar

Usluga na europskom nivo, svaka čast! Preporučujem Vas!

Siniša , 04.02.2019. - Karlovac

Mislim da nema bržeg i  povoljnijeg ugovaranja police u Hrvatskoj te bi preporučio svima.

Vilim , 24.12.2018. - Labin

Postovanje, evo samo kratki mail jer me stvarno iznenadila ljubaznost i azurnost jedne od Vasih djelatnica (predstavila se kao Dzeni). Nazvala me jucer (u srijedu ), ali nisam imao vremena za razgovor te smo razgovor dogovorili za danas (cetvrtak),  tijekom kojeg je sa neubicajenom ljubaznoscu, susretljivoscu i brzinom provjerila sve sto bi se dalo uciniti glede kasko osiguranja za moje vozilo.

Dražen , 12.12.2018. - Zagreb

KOMPARE SERVIS

Kompareovci Iskustva kupaca Za partnere Poslovi Poslovni podaci Uredi i kontakt

ONLINE KUPOVINA

Postupak ugovaranja Česta pitanja Načini plaćanja auto osiguranja Načini plaćanja dopunskog zdravstvenog osiguranja Provjera police dopunskog zdravstvenog osiguranja Upute za refundaciju i ugovorne ustanove

SIGURNOST KUPACA

Informacije o obradi osobnih podataka Pravne obavijesti Reklamacije i pritužbe Otkazivanje ugovora i raskid police Obavijest potrošačima Akcije u osiguranju Zakonski termini za vrstu osiguranja

Načini plaćanja

Jednokratno općom uplatnicom ili karticama do 12 rata bez kamata.
Trustmark webshop

OBRADA PODATAKA
Upisane osobne podatke koristimo da te možemo kontaktirati, obavijestiti o ponudama i pomoći ti pronaći osiguranje ili telekom uslugu prema tvojim zahtjevima i potrebama. U svakom trenutku možeš se predomisliti i odbiti primanje naših e-mail poruka klikom na opciju “odjava” na kraju svake naše poruke ili popunjavanjem obrasca ili slanjem poruke na szop@kompare.hr. Pročitaj više u Informacije o obradi osobnih podataka

GOOGLE CAPTCHA ZAŠTITA
Stranica kompare.hr zaštićena je Google Captcha sustavom, a više o tome možeš pročitati kroz politiku privatnosti i uvjete korištenja.

Odjavi se s newslettera

Newsletter šaljemo našim korisnicima temeljem legitimnog interesa. Upiši svoju e-mail adresu ako ne želiš primati newsletter. Sve o obradi podataka pronađi u Informacije o obradi osobnih podataka

© 2012- kompare.hr

Distribuciju osiguranja omogućuje posrednik u osiguranju Custodia d.o.o za zastupanje u osiguranju
HANFA Datum dozvole za rad 09.08.2013.,Klasa dozvole za rad UP/I-453-02/13-37/38

whatsapp
Viber