fbpx

Provjera statusa police dopunskog zdravstvenog osiguranja

Croatia osiguranje d.d.

Za provjeru statusa osiguranja kliknuti OVDJE.

Za provjeru statusa potrebno je upisati PAN broj koji se nalazi na iskaznici. U slučaju bilo kakvih poteškoća i pitanja možete kontaktirati službu za korisnike na besplatni broj 072 00 1884. Upute za slanje zahtjeva za refundaciju možete pronaći OVDJE.


Generali osiguranje d.d.

U slučaju pitanja ili poteškoća oko korištenja Generali iskaznice dopunskog zdravstvenog osiguranja možete kontaktirati službu za korisnike na broj telefona 01 4600 400.  Upute za slanje zahtjeva za refundaciju možete pronaći OVDJE


UNIQA osiguranje d.d.

U slučaju pitanja ili poteškoća oko korištenja Uniqa iskaznice dopunskog zdravstvenog osiguranja možete kontaktirati službu za korisnike na broj telefona 01 6324 200. Upute za slanje zahtjeva za refundaciju možete pronaći OVDJE.


Wiener osiguranje Vienna Insurance Group d.d.

Za provjeru statusa osiguranja kliknuti OVDJE.

Prilikom provjere potrebno je upisati broj iskaznice Wiener dopunskog zdravstvenog osiguranja. U slučaju bilo kakvih poteškoća i pitanja možete kontaktirati službu za korisnike na besplatni broj telefona 0800 25 80. Upute za slanje zahtjeva za refundaciju možete pronaći OVDJE.


Triglav osiguranje d.d.

U slučaju pitanja ili poteškoća oko korištenja Triglav iskaznice dopunskog zdravstvenog osiguranja možete kontaktirati službu za korisnike na broj telefona 0800 20 20 88.  Upute za slanje zahtjeva za refundaciju možete pronaći OVDJE.


Merkur osiguranje d.d.

U slučaju pitanja ili poteškoća oko korištenja Merkur iskaznice dopunskog zdravstvenog osiguranja možete kontaktirati službu za korisnike na broj telefona 0800 360 360. Upute za slanje zahtjeva za refundaciju možete pronaći OVDJE.


Allianz osiguranje d.d.

Za provjeru statusa osiguranja kliknuti OVDJE.

U slučaju pitanja ili poteškoća oko korištenja Allianz iskaznice dopunskog zdravstvenog osiguranja možete kontaktirati službu za korisnike na broj telefona 072 100 001. Upute za slanje zahtjeva za refundaciju možete pronaći OVDJE.


Hrvatski zavod za zdravstveno osiguranje

Za provjeru obveznog i dopunskog zdravstvenog osiguranja kliknuti OVDJE.

Za pregled A i B liste lijekova kliknuti OVDJE.

Prilikom provjere potrebno je upisati OIB. U slučaju bilo kakvih pitanja ili poteškoća vezanih za obvezno zdravstveno osiguranje možete kontaktirati službu za korisnike na besplatni broj telefona 0800 7979, a za pitanja oko dopunskog zdravstvenog osiguranja na broj 0800 7989. Za raskid police dopunskog osiguranja sklopljene preko HZZO zatražite uvjete raskida na dopunsko-osiguranje@hzoo.hr. 

 


KOMPARE SERVIS

Kompareovci Iskustva kupaca Za partnere Poslovi Poslovni podaci Uredi i kontakt

ONLINE KUPOVINA

Postupak ugovaranja Česta pitanja Načini plaćanja auto osiguranja Načini plaćanja dopunskog zdravstvenog osiguranja Provjera police dopunskog zdravstvenog osiguranja Upute za refundaciju i ugovorne ustanove Općenita obavijest klijentima osiguranja o uvođenju eura

SIGURNOST KUPACA

Informacije o obradi osobnih podataka Pravne obavijesti Reklamacije i pritužbe Otkazivanje ugovora i raskid police Obavijest potrošačima Akcije u osiguranju Zakonski termini za vrstu osiguranja

Načini plaćanja

Jednokratno općom uplatnicom ili karticama do 12 rata bez kamata.
Trustmark webshop
Fiksni tečaj konverzije: 1 EUR = 7,53450 kn

OBRADA PODATAKA
Upisane osobne podatke koristimo da te možemo kontaktirati, obavijestiti o ponudama i pomoći ti pronaći osiguranje ili telekom uslugu prema tvojim zahtjevima i potrebama. U svakom trenutku možeš se predomisliti i odbiti primanje naših e-mail poruka klikom na opciju “odjava” na kraju svake naše poruke ili popunjavanjem obrasca ili slanjem poruke na szop@kompare.hr. Pročitaj više u Informacije o obradi osobnih podataka

GOOGLE CAPTCHA ZAŠTITA
Stranica kompare.hr zaštićena je Google Captcha sustavom, a više o tome možeš pročitati kroz politiku privatnosti i uvjete korištenja.

Klikni ovdje za odjavu sa newslettera

Newsletter šaljemo našim korisnicima temeljem legitimnog interesa. Upiši svoju e-mail adresu ako ne želiš primati newsletter. Sve o obradi podataka pronađi u Informacije o obradi osobnih podataka

© 2012- kompare.hr

Distribuciju osiguranja omogućuje posrednik u osiguranju Custodia d.o.o za zastupanje u osiguranju
HANFA Datum dozvole za rad 09.08.2013.,Klasa dozvole za rad UP/I-453-02/13-37/38

whatsapp