Provjera statusa police dopunskog zdravstvenog osiguranja

Croatia osiguranje d.d.

 

Za provjeru statusa osiguranja kliknuti OVDJE.

Za provjeru statusa potrebno je upisati PAN broj koji se nalazi na iskaznici. U slučaju bilo kakvih poteškoća i pitanja možete kontaktirati službu za korisnike na besplatni broj 0800 551. Upute za slanje zahtjeva za refundaciju možete pronaći OVDJE.

 

 


 

Generali osiguranje d.d.

 

U slučaju pitanja ili poteškoća oko korištenja Generali iskaznice dopunskog zdravstvenog osiguranja možete kontaktirati službu za korisnike na broj telefona 01 4600 400.  Upute za slanje zahtjeva za refundaciju možete pronaći OVDJE.

 

 


 

Hrvatski zavod za zdravstveno osiguranje

 

Za provjeru obveznog i dopunskog zdravstvenog osiguranja kliknuti OVDJE.

Za pregled A i B liste lijekova kliknuti OVDJE.

 

Prilikom provjere potrebno je upisati OIB. U slučaju bilo kakvih pitanja ili poteškoća vezanih za obvezno zdravstveno osiguranje možete kontaktirati službu za korisnike na besplatni broj telefona 0800 7979, a za pitanja oko dopunskog zdravstvenog osiguranja na broj 088 7986.

 


 

Triglav osiguranje d.d.

 

U slučaju pitanja ili poteškoća oko korištenja Triglav iskaznice dopunskog zdravstvenog osiguranja možete kontaktirati službu za korisnike na broj telefona 01 2078 231.  Upute za slanje zahtjeva za refundaciju možete pronaći OVDJE.

 

 


 

Wiener osiguranje Vienna Insurance Group d.d.

 

Za provjeru statusa osiguranja kliknuti OVDJE.

Prilikom provjere potrebno je upisati broj iskaznice Wiener dopunskog zdravstvenog osiguranja. U slučaju bilo kakvih poteškoća i pitanja možete kontaktirati službu za korisnike na besplatni broj telefona 0800 25 80. Upute za slanje zahtjeva za refundaciju možete pronaći OVDJE.

 


 

 

 

 

Prijavi se na newsletter i
ne propusti priliku za pravu uštedu

KOMPARE SERVIS

Kompareovci Iskustva kupaca Za partnere Poslovi Poslovni podaci Kontakt

ONLINE KUPOVINA

Kompare garancija Kompare poklon bon Postupak ugovaranja Načini plaćanja Česta pitanja Podaci i upute za plaćanje Provjera police dopunskog zdravstvenog osiguranja Upute za refundaciju i ugovorne ustanove

SIGURNOST KUPACA

GDPR Opći uvjeti Privole i pritužbe Otkazivanje ugovora i raskid police Politika obrade osobnih podataka Obavijest potrošačima Akcije u osiguranju

Načini plaćanja

Jednokratno općom uplatnicom ili karticama do 12 rata bez kamata.

© 2012-2019 kompare.hr

Distribuciju osiguranja omogućuje posrednik u osiguranju Custodia d.o.o za zastupanje u osiguranju
HANFA Datum dozvole za rad 09.08.2013.,Klasa dozvole za rad UP/I-453-02/13-37/38