NAGRADNA IGRA: Usporedi osiguranja ili telekom usluge, ugovori na kompare.hr i osvoji Opel Mokku!
Usporedi, kupi i osvoji Opel Mokku!

Provjera statusa police dopunskog zdravstvenog osiguranja

Croatia osiguranje d.d.

Za provjeru statusa osiguranja kliknuti OVDJE.

Za provjeru statusa potrebno je upisati PAN broj koji se nalazi na iskaznici. U slučaju bilo kakvih poteškoća i pitanja možete kontaktirati službu za korisnike na besplatni broj 072 00 1884. Upute za slanje zahtjeva za refundaciju možete pronaći OVDJE.


 

Generali osiguranje d.d.

U slučaju pitanja ili poteškoća oko korištenja Generali iskaznice dopunskog zdravstvenog osiguranja možete kontaktirati službu za korisnike na broj telefona 01 4600 400.  Upute za slanje zahtjeva za refundaciju možete pronaći OVDJEUNIQA osiguranje d.d.

U slučaju pitanja ili poteškoća oko korištenja Uniqa iskaznice dopunskog zdravstvenog osiguranja možete kontaktirati službu za korisnike na broj telefona 01 6324 200. Upute za slanje zahtjeva za refundaciju možete pronaći OVDJE.Wiener osiguranje Vienna Insurance Group d.d.

Za provjeru statusa osiguranja kliknuti OVDJE.

Prilikom provjere potrebno je upisati broj iskaznice Wiener dopunskog zdravstvenog osiguranja. U slučaju bilo kakvih poteškoća i pitanja možete kontaktirati službu za korisnike na besplatni broj telefona 0800 25 80. Upute za slanje zahtjeva za refundaciju možete pronaći OVDJE.Triglav osiguranje d.d.

U slučaju pitanja ili poteškoća oko korištenja Triglav iskaznice dopunskog zdravstvenog osiguranja možete kontaktirati službu za korisnike na broj telefona 0800 20 20 88.  Upute za slanje zahtjeva za refundaciju možete pronaći OVDJE.Merkur osiguranje d.d.

U slučaju pitanja ili poteškoća oko korištenja Merkur iskaznice dopunskog zdravstvenog osiguranja možete kontaktirati službu za korisnike na broj telefona 0800 360 360. Upute za slanje zahtjeva za refundaciju možete pronaći OVDJE.Allianz osiguranje d.d.

Za provjeru statusa osiguranja kliknuti OVDJE.

U slučaju pitanja ili poteškoća oko korištenja Allianz iskaznice dopunskog zdravstvenog osiguranja možete kontaktirati službu za korisnike na broj telefona 072 100 001. Upute za slanje zahtjeva za refundaciju možete pronaći OVDJE.Hrvatski zavod za zdravstveno osiguranje

Za provjeru obveznog i dopunskog zdravstvenog osiguranja kliknuti OVDJE.

Za pregled A i B liste lijekova kliknuti OVDJE.

Prilikom provjere potrebno je upisati OIB. U slučaju bilo kakvih pitanja ili poteškoća vezanih za obvezno zdravstveno osiguranje možete kontaktirati službu za korisnike na besplatni broj telefona 0800 7979, a za pitanja oko dopunskog zdravstvenog osiguranja na broj 0800 7989. Za raskid police dopunskog osiguranja sklopljene preko HZZO zatražite uvjete raskida na dopunsko-osiguranje@hzoo.hr.