Deset pokrića auto osiguranja

Auto osiguranje moramo ugovarati svake godine, a to znači da bi nam koristilo znati što se sve nudi na tržištu – od osigurateljnih kuća do pokrića na polici.

Desetak pokrića auto osiguranja

Krenimo redom:

  1. Osiguranje vozača i putnika → dodatno osiguranje koje omogućava isplatu štete vozaču i suvozačima u slučaju smrti ili trajnog invaliditeta kao posljedice te prometne nezgode. Vozač i putnici će dobiti isplatu bez obzira na to tko je skrivio prometnu nezgodu jedino uz uvjet da je došlo do spomenutih posljedica. Naknada za ozljede koje nisu dovele do trajnog invaliditeta neće biti isplaćena nikome. Isto tako, u vozilu ne smije biti više putnika od broja koji je predviđen niti se ovo osiguranje može ugovoriti na manji broj putnika nego što vozilo ima sjedala.
  2. AO plus → pokriće koje omogućava isplatu štete vozaču (odgovornom za nezgodu prema trećim osobama) i njegovim putnicima te se isplaćuje za pretrpljeni strah sudionika, s obzirom da klasično osiguranje vozača i putnika ne pokriva ovakvu vrstu naknade.
  3. Pomoć na cesti → pokriva štete nastale sudarom ili kvarom, a kod svake osigurateljne kuće mogu se naći dodatne razlike kod ovog pokrića
  4. Zaštita bonusa → štiti bonus, odnosno premijski stupanj, u slučaju nezgode. Može se ugovarat na puni iznos štete ili na neke limitirane iznose. Osigurateljne kuće obično imaju svoju logiku obračuna i pokrića.
  5. Pravna zaštita → odnosi se na naknadu troškova pravne zaštite kao posljedice uporabe vozila. Vozaču koji je skrivio određenu prometnu nezgodu, ovo pokriće pokriva sudske troškove do određenog iznosa.
  6. Puni kasko bez franšize → pokriva štete nastale zbog prometne nezgode, požara, sudara, udara groma, loma, tuče, oluje, eksplozije, pada snijega ili leda, pda ili udarca nekog predmeta, poplave, bujice ili visoke vode, prosvjeda, zlonamjernih postupaka trećih osoba, a osnovica za obračun je novonabavna vrijednost vozila.
  7. Puni kasko uz franšizu → pokriva isto što i puni kasko bez franšize no ovo osiguranje pokriva svu štetu koja prelazi iznos franšize. Franšiza je inače 1% i računa se na novonabavnu vrijednost vozila, a sam kasko ispada jeftiniji uz franšizu.
  8. Zaštita stakala (lom) → pokriće djelomičnog kaska koje pokriva sve štete nastale na vjetrobranskim staklima ili staklima vozila (retrovizori i sl.)
  9. Udar u divljač (općenito životinje) → kasko pokriće koje pokriva sve štete uzrokovane sudarom ili naletom vozila na divlje ili domaće životinje
  10. Osiguranje liječenja nakon ozljede u prometnoj nezgodi → opis je već u samom nazivu

Na kompare.hr možete provjeriti ponude za auto obvezno i kasko osiguranje. Na raspolaganju su vam kompare.hr savjetnici za osiguranje koji će vam odgovoriti na svako pitanje i sastaviti vam neobvezujuće ponude.

 

Ugovorite auto osiguranje online! →

 

KOMPARE SERVIS

Kompareovci Iskustva kupaca Za partnere Poslovi Poslovni podaci Uredi i kontakt

ONLINE KUPOVINA

Postupak ugovaranja Česta pitanja Načini plaćanja auto osiguranja Načini plaćanja dopunskog zdravstvenog osiguranja Provjera police dopunskog zdravstvenog osiguranja Upute za refundaciju i ugovorne ustanove

SIGURNOST KUPACA

Informacije o obradi osobnih podataka Pravne obavijesti Reklamacije i pritužbe Otkazivanje ugovora i raskid police Obavijest potrošačima Akcije u osiguranju Zakonski termini za vrstu osiguranja

Načini plaćanja

Jednokratno općom uplatnicom ili karticama do 12 rata bez kamata.
Trustmark webshop

OBRADA PODATAKA
Upisane osobne podatke koristimo da te možemo kontaktirati, obavijestiti o ponudama i pomoći ti pronaći osiguranje ili telekom uslugu prema tvojim zahtjevima i potrebama. U svakom trenutku možeš se predomisliti i odbiti primanje naših e-mail poruka klikom na opciju “odjava” na kraju svake naše poruke ili popunjavanjem obrasca ili slanjem poruke na szop@kompare.hr. Pročitaj više u Informacije o obradi osobnih podataka

GOOGLE CAPTCHA ZAŠTITA
Stranica kompare.hr zaštićena je Google Captcha sustavom, a više o tome možeš pročitati kroz politiku privatnosti i uvjete korištenja.

Odjavi se s newslettera

Newsletter šaljemo našim korisnicima temeljem legitimnog interesa. Upiši svoju e-mail adresu ako ne želiš primati newsletter. Sve o obradi podataka pronađi u Informacije o obradi osobnih podataka

© 2012- kompare.hr

Distribuciju osiguranja omogućuje posrednik u osiguranju Custodia d.o.o za zastupanje u osiguranju
HANFA Datum dozvole za rad 09.08.2013.,Klasa dozvole za rad UP/I-453-02/13-37/38

whatsapp
Viber