NAGRADNA IGRA: Usporedi osiguranja ili telekom usluge, ugovori na kompare.hr i osvoji Opel Mokku!
Usporedi, kupi i osvoji Opel Mokku!

5 razloga zašto kupiti obavezno auto osiguranje na kompare.hr!

5-razloga-auto-osiguranje-kompare

Svaka osiguravajuća kuća tvrdi da baš kod njih dobivate najpovoljniju cijenu auto osiguranja. Kako biti siguran i kako odabrati najbolje za sebe? Usporedite sve ponude na kompare.hr i u nekoliko minuta doznajte koja vam nudi najbolju vrijednost za vaš novac.

Zašto kupovati na kompare.hr:

1. Pristupačne cijene

Ponekad se čini da su sve ponude na tržitšu iste i da nema razlika (ni u sadržaju ni u cijeni). Ipak, mi se trudimo pronaći i izdvojiti najpovoljniju ponudu na tržištu sukladno vašim mogućnostima i željama!

2. Mi radimo sve, na vama je samo da odaberete 

Ne trebate gubiti vrijeme i posebno se raspitivati kod svake osiguravajuće kuće. Mi to radimo za vas. U nekoliko klikova doći ćete do najpovoljnijeg obveznog ili kasko osiguranja za vaš automobil. Sve iz udobnosti vašeg doma.

3. e-Polica vas spašava od čekanja

U gužvi ste i kroničnom manjku vremena? Zaista niste raspoloženi za čekanje u redovima? Odaberite najpovoljnije auto osiguranje i način plaćanja, policu jednostavno isprintajte i spremni ste za odlazak na tehnički pregled.

4. Imate pitanja? Mi imamo odgovore! 

Postavite nam pitanje na chatu, mailom ili ostavite broj da vas nazovemo. Naši prodajni predstavnici znaju sva sitna slova, razlike i mogućnosti. Dnevno pomažu desecima ljudi i za vas će složiti najbolju ponudu – besplatno i bez obveze.

5. Radimo za vas, ne za osiguravajuće kuće

Osiguravajuće kuće jesu naši partneri koji nam pomažu u prezentaciji točnih informacija za usporedbu, no mi ne favoriziramo niti jednu od njih. Važno nam je da vama osiguramo najpovoljnije auto osiguranje.     

Kliknite i usporedite cijene auto osiguranja →