5 razloga zašto kupiti obvezno auto osiguranje na kompare.hr

5-razloga-auto-osiguranje-kompare

Svaka osiguravajuća kuća tvrdi da baš kod njih dobivate najpovoljniju cijenu auto osiguranja. Kako biti siguran? Usporedite sve ponude na kompare.hr i u nekoliko minuta doznajte koja vam nudi najbolju vrijednost za vaš novac.

Zašto kupovati na kompare.hr:

1. Niža cijena nego u poslovnici  

Kupovinom na kompare.hr garantiramo vam i do 10% niže cijene nego u poslovnici. Ugovorite li policu auto osiguranja online, možete uštedjeti i do 500 kn u odnosu na cijene koje se nude u stanici za tehnički pregled.

2. Mi radimo sve, vi samo birate   

Ne trebate gubiti vrijeme i posebno se raspitivati kod svake osiguravajuće kuće. Mi to radimo za vas. U 3 klika doći ćete do najpovoljnijeg obveznog ili kasko osiguranja za vaš automobil. Sve iz udobnosti vašeg doma.

3. e-Polica spašava vas čekanja

U gužvi ste? Zaista niste raspoloženi za čekanje u redovima? Odaberite najpovoljnije auto osiguranje i način plaćanja, policu jednostavno isprintajte i spremni ste za odlazak na tehnički pregled.

4. Imate pitanja? Mi imamo odgovore.  

Postavite nam pitanje na chatu, mailom ili ostavite broj da vas nazovemo. Naši prodajni predstavnici znaju sva sitna slova, razlike i mogućnosti. Dnevno pomažu desecima ljudi i za vas će složiti najbolju ponudu – besplatno i bez obveze

5. Radimo za vas, ne za osiguravajuće kuće

Osiguravajuće kuće jesu naši partneri koji nam pomažu u prezentaciji točnih informacija za usporedbu, no mi ne favoriziramo niti jednu od njih. Važno nam je da vama osiguramo najpovoljnije auto osiguranje.     

 

Kliknite i usporedite cijene auto osiguranja →