5 razloga zašto kupiti obavezno auto osiguranje na kompare.hr!

5-razloga-auto-osiguranje-kompare

Svaka osiguravajuća kuća tvrdi da baš kod njih dobivate najpovoljniju cijenu auto osiguranja. Kako biti siguran i kako odabrati najbolje za sebe? Usporedite sve ponude na kompare.hr i u nekoliko minuta doznajte koja vam nudi najbolju vrijednost za vaš novac.

Zašto kupovati na kompare.hr:

1. Pristupačne cijene

Ponekad se čini da su sve ponude na tržitšu iste i da nema razlika (ni u sadržaju ni u cijeni). Ipak, mi se trudimo pronaći i izdvojiti najpovoljniju ponudu na tržištu sukladno vašim mogućnostima i željama!

2. Mi radimo sve, na vama je samo da odaberete 

Ne trebate gubiti vrijeme i posebno se raspitivati kod svake osiguravajuće kuće. Mi to radimo za vas. U nekoliko klikova doći ćete do najpovoljnijeg obveznog ili kasko osiguranja za vaš automobil. Sve iz udobnosti vašeg doma.

3. e-Polica vas spašava od čekanja

U gužvi ste i kroničnom manjku vremena? Zaista niste raspoloženi za čekanje u redovima? Odaberite najpovoljnije auto osiguranje i način plaćanja, policu jednostavno isprintajte i spremni ste za odlazak na tehnički pregled.

4. Imate pitanja? Mi imamo odgovore! 

Postavite nam pitanje na chatu, mailom ili ostavite broj da vas nazovemo. Naši prodajni predstavnici znaju sva sitna slova, razlike i mogućnosti. Dnevno pomažu desecima ljudi i za vas će složiti najbolju ponudu – besplatno i bez obveze.

5. Radimo za vas, ne za osiguravajuće kuće

Osiguravajuće kuće jesu naši partneri koji nam pomažu u prezentaciji točnih informacija za usporedbu, no mi ne favoriziramo niti jednu od njih. Važno nam je da vama osiguramo najpovoljnije auto osiguranje.     

Kliknite i usporedite cijene auto osiguranja →

KOMPARE SERVIS

Kompareovci Iskustva kupaca Za partnere Poslovi Poslovni podaci Uredi i kontakt

ONLINE KUPOVINA

Postupak ugovaranja Česta pitanja Načini plaćanja auto osiguranja Načini plaćanja dopunskog zdravstvenog osiguranja Provjera police dopunskog zdravstvenog osiguranja Upute za refundaciju i ugovorne ustanove Općenita obavijest klijentima osiguranja o uvođenju eura

SIGURNOST KUPACA

Informacije o obradi osobnih podataka Pravne obavijesti Reklamacije i pritužbe Otkazivanje ugovora i raskid police Obavijest potrošačima Akcije u osiguranju Zakonski termini za vrstu osiguranja

Načini plaćanja

Jednokratno općom uplatnicom ili karticama do 12 rata bez kamata.
Trustmark webshop
Fiksni tečaj konverzije: 1 EUR = 7,53450 kn

OBRADA PODATAKA
Upisane osobne podatke koristimo da te možemo kontaktirati, obavijestiti o ponudama i pomoći ti pronaći osiguranje ili telekom uslugu prema tvojim zahtjevima i potrebama. U svakom trenutku možeš se predomisliti i odbiti primanje naših e-mail poruka klikom na opciju “odjava” na kraju svake naše poruke ili popunjavanjem obrasca ili slanjem poruke na szop@kompare.hr. Pročitaj više u Informacije o obradi osobnih podataka

GOOGLE CAPTCHA ZAŠTITA
Stranica kompare.hr zaštićena je Google Captcha sustavom, a više o tome možeš pročitati kroz politiku privatnosti i uvjete korištenja.

Odjavi se s newslettera

Newsletter šaljemo našim korisnicima temeljem legitimnog interesa. Upiši svoju e-mail adresu ako ne želiš primati newsletter. Sve o obradi podataka pronađi u Informacije o obradi osobnih podataka

© 2012- kompare.hr

Distribuciju osiguranja omogućuje posrednik u osiguranju Custodia d.o.o za zastupanje u osiguranju
HANFA Datum dozvole za rad 09.08.2013.,Klasa dozvole za rad UP/I-453-02/13-37/38

whatsapp
Viber