Auto osiguranje jeftinije više od 30 posto

U našem je okruženju velika rijetkost da tržište profunkcionira na korist potrošača i da veća konkurencija konačno rezultira padom cijena. Iako je slobodno formiranje cijena polica auto osiguranja u Hrvatskoj omogućeno još 2008. značajnijih pojeftinjenja nije bilo sve do jeseni 2013. kada je Generali pokrenuo lavinu koja se nastavila u 2014. i u konačnici rezultirala više od 30 postotnim pojeftinjenjem osiguranja danas u odnosu na prošlu godinu.

Za provjeru smo se poslužili konkretnim primjerom izračunavši cijene osiguranja za vozača iz Zagreba starog 38 godina s 50% stečenog bonusa. Dodali smo i najjeftiniju opciju osiguranja vozača na 10.000 i putnika na iznos od 20.000 kuna. Primijenili smo postavku na primjeru tri vozila različitih klasa i snage motora. Redom Opel Corse, VW Golfa IV i VW Passata. U tablici su navedene najpovoljnije prošlogodišnje i najpovoljnije trenutačne cijene za svaki model.

Usporedite i vi najpovoljnije cijene za svoje vozilo. Brzo i lako na kompare.hr.

Bez obzira na različitu pogonsku snagu vozila, očito je pojeftinjenje osiguranja veće od 30 posto kroz cijeli spektar automobilske ponude. Uvjerite se i sami: odvojite nekoliko minuta, posjetite kompare.hr, unesite osnovne podatke koristeći naše jednostavno i intuitivno sučelje i pred  vama će se izlistati ponude različitih ponuđača koje možete usporediti.

Bez skrivenih troškova, posjeta šalterima i papirnatih podsjetnika sada najkraćim, internetskim kompare.hr putem možete ugovoriti osiguranje za svoje vozilo.  S potvrdom koju vam pošaljemo možete se odmah zaputiti na tehnički pregled.

 

Ugovorite auto osiguranje online! →