Auto osiguranje jeftinije više od 30 posto

U našem je okruženju velika rijetkost da tržište profunkcionira na korist potrošača i da veća konkurencija konačno rezultira padom cijena. Iako je slobodno formiranje cijena polica auto osiguranja u Hrvatskoj omogućeno još 2008. značajnijih pojeftinjenja nije bilo sve do jeseni 2013. kada je Generali pokrenuo lavinu koja se nastavila u 2014. i u konačnici rezultirala više od 30 postotnim pojeftinjenjem osiguranja danas u odnosu na prošlu godinu.

Za provjeru smo se poslužili konkretnim primjerom izračunavši cijene osiguranja za vozača iz Zagreba starog 38 godina s 50% stečenog bonusa. Dodali smo i najjeftiniju opciju osiguranja vozača na 10.000 i putnika na iznos od 20.000 kuna. Primijenili smo postavku na primjeru tri vozila različitih klasa i snage motora. Redom Opel Corse, VW Golfa IV i VW Passata. U tablici su navedene najpovoljnije prošlogodišnje i najpovoljnije trenutačne cijene za svaki model.

Usporedite i vi najpovoljnije cijene za svoje vozilo. Brzo i lako na kompare.hr.

Bez obzira na različitu pogonsku snagu vozila, očito je pojeftinjenje osiguranja veće od 30 posto kroz cijeli spektar automobilske ponude. Uvjerite se i sami: odvojite nekoliko minuta, posjetite kompare.hr, unesite osnovne podatke koristeći naše jednostavno i intuitivno sučelje i pred  vama će se izlistati ponude različitih ponuđača koje možete usporediti.

Bez skrivenih troškova, posjeta šalterima i papirnatih podsjetnika sada najkraćim, internetskim kompare.hr putem možete ugovoriti osiguranje za svoje vozilo.  S potvrdom koju vam pošaljemo možete se odmah zaputiti na tehnički pregled.

 

Ugovorite auto osiguranje online! →

 

Prijavi se na newsletter i
ne propusti priliku za pravu uštedu

KOMPARE SERVIS

Kompareovci Iskustva kupaca Za partnere Poslovi Poslovni podaci Kontakt

ONLINE KUPOVINA

Kompare garancija Kompare poklon bon Postupak ugovaranja Načini plaćanja Česta pitanja

SIGURNOST KUPACA

GDPR Opći uvjeti Privole i pritužbe

Načini plaćanja

Jednokratno općom uplatnicom ili karticama do 12 rata bez kamata.

© 2012-2019 kompare.hr

Distribuciju osiguranja omogućuje posrednik u osiguranju Custodia d.o.o za zastupanje u osiguranju
HANFA Datum dozvole za rad 09.08.2013.,Klasa dozvole za rad UP/I-453-02/13-37/38