Auto osiguranje 45% jeftinije nego lani

Nemojte se iznenaditi ako ove jeseni policu auto osiguranja platite 600 kuna manje nego prošle godine. Rujanska usporedba cijena s lanjskima ukazuje na pad u prosjeku veći od 45 posto. Gotovo sve osiguravajuće kuće snizile su  cijene i obogatile ponude s dodatnim pogodnostima a visina premije osiguranja nije vezana isključivo uz snagu vozila, visinu bonusa i registarsku zonu već ovisi i o individualnim karakteristikama vozača.

Za provjeru smo se poslužili konkretnim primjerom izračunavši cijene osiguranja za vozača iz Zagreba starog 38 godina s 50% stečenog bonusa. Dodali smo i najjeftiniju opciju osiguranja vozača na 10.000 i putnika na iznos od 20.000 kuna. Primijenili smo postavku na primjeru tri tradicionalna hrvatska “lieblinga” njemačkog podrijetla, različitih klasa i snage motora. Redom VW Golfa IV, Opel Corse i VW Passata. U tablici su navedene najpovoljnije prošlogodišnje i najpovoljnije trenutačne cijene za svaki model.
Promjene u načinu izračuna u praksi znače da najpovoljnija ponuda osiguravajuće kuće za jednog korisnika ne mora biti najpovoljnija za nekog drugog. Upravo zato savjetujemo da usporedite ponude svih osiguratelja na temelju osobnih karakteristika i  odaberete najpovoljniju.
Uvjerite se sami: odvojite nekoliko minuta da unesete osnovne podatke koristeći jednostavno i intuitivno sučelje kompare.hr web servisa, a ako želite možete odmah zatražiti online policu; brzo i jednostavno uz kompare.hr.

 

Ugovorite ERGO osiguranje online! →

 

Prijavi se na newsletter i
ne propusti priliku za pravu uštedu

KOMPARE SERVIS

Kompareovci Iskustva kupaca Za partnere Poslovi Poslovni podaci Kontakt

ONLINE KUPOVINA

Kompare garancija Kompare poklon bon Postupak ugovaranja Načini plaćanja Česta pitanja

SIGURNOST KUPACA

GDPR Opći uvjeti Privole i pritužbe Otkazivanje ugovora i raskid police

Načini plaćanja

Jednokratno općom uplatnicom ili karticama do 12 rata bez kamata.

© 2012-2019 kompare.hr

Distribuciju osiguranja omogućuje posrednik u osiguranju Custodia d.o.o za zastupanje u osiguranju
HANFA Datum dozvole za rad 09.08.2013.,Klasa dozvole za rad UP/I-453-02/13-37/38