Čak 55% svih polica kupljeno na kompare.hr, najčešći auto… Golf!

Više od polovine auto osiguranja prodanih online na hrvatskom tržištu prošle godine kupljeno je kod nas. Preko kompare.hr kupljeno je čak 55% svih polica, dok je preostalih 45% razdijeljeno između svih ostalih web servisa i osiguravajućih kuća.

Kompare-auto-osiguranje

Promotivne akcije

Ponosni smo i zahvalni zbog povjerenja koje ste nam pružili. Ovakva nas statistika obvezuje na to da nastavimo tražiti osiguranja koja vam najbolje odgovaraju i štede vaš novac i vrijeme. Drago nam je što prepoznajete naše zalaganje, što pokazuju i naši rezultati. Djelomično je to rezultat porasta broja naših partnera, ali rastemo ponajviše zbog vas, naših zadovoljnih korisnika te brojnih promotivnih akcija po kojima se razlikujemo od ostatka tržišta.

Prihvatili ste Kompare garanciju

Jedna od naših akcija koju ste objeručke prihvatili svakako je Kompare garancija. Uvjereni smo da nudimo najbolju vrijednost za novac, a onome tko uspije pronaći bolju ponudu, plaćamo policu i vraćamo novac. Prošle godine takav smo slučaj imali kod samo 5 naših kupaca. Oni su, nakon što su kod nas kupili policu, uspjeli pronaći sadržajem istu, ali jeftiniju ponudu pa smo im vratili novac i poklonili policu osiguranja.

Dupliciranje bonusa

Kako bismo vam omogućili što povoljniju ponudu, uvijek vam nastojimo osigurati što veći bonus. Tijekom prošle godine, uspjeli smo duplicirati najveći zakonski postotak od 50% bonusa svakom trećem našem kupcu.

Dodatna pokrića

Osim “gole” police auto osiguranja, često ugovarate i dodatna pokrića. Ovo su ona najčešća:

  • osiguranje vozača i putnika (80% transakcija)
  • Auto asistencija – pomoć na cesti (30% transakcija)
  • zaštita bonusa (20% transakcija)

Najčešće osiguravamo Golfove

Kada poslujete s nama, obično tražite najpovoljniju opciju. To je, kada je riječ o polici obaveznog auto osiguranja, najjeftinija ponuda. Najčešće osiguravano vozilo je Volkswagen Golf, što i ne čudi s obzirom na to da je riječ o godinama najprodavanijem modelu automobila na hrvatskom tržištu. No, Golfa je lani s trona svrgnula Škoda Octavia, a više prodavanih primjeraka broji i Renault Clio. Golf je tako završio na trećem mjestu, no vjerojatno će trebati još vremena da se istopi prednost ostvarena prethodnih godina.

Mlađahan vozni park

Prosječna starost naših kupaca je 40 godina, a prosječna starost vozila dosta je niža od hrvatskog prosjeka. Poznato je da je upravo starost voznog parka u Lijepoj našoj jedna od većih prijetnji sigurnosti u prometu. Prosječna starost vozila u Hrvatskoj je 14 godina, a prosječna starost vozila koje osigurate putem kompare.hr dvostruko je manja i iznosi 7 godina.

 

Usporedite osiguranja, kupite online i uštedite. Kliknite! →

Prijavi se na newsletter i
ne propusti priliku za pravu uštedu

KOMPARE SERVIS

Kompareovci Iskustva kupaca Za partnere Poslovi Poslovni podaci Kontakt

ONLINE KUPOVINA

Kompare garancija Kompare poklon bon Postupak ugovaranja Načini plaćanja Česta pitanja Podaci i upute za plaćanje Provjera police dopunskog zdravstvenog osiguranja Upute za refundaciju i ugovorne ustanove

SIGURNOST KUPACA

GDPR Opći uvjeti Privole i pritužbe Otkazivanje ugovora i raskid police Politika obrade osobnih podataka Obavijest potrošačima Akcije u osiguranju

Načini plaćanja

Jednokratno općom uplatnicom ili karticama do 12 rata bez kamata.

© 2012-2019 kompare.hr

Distribuciju osiguranja omogućuje posrednik u osiguranju Custodia d.o.o za zastupanje u osiguranju
HANFA Datum dozvole za rad 09.08.2013.,Klasa dozvole za rad UP/I-453-02/13-37/38