100 kuna za „ispravan“ auto

Uz vozača i stanje prometnica, upravo vozilo je jedan od osnovna tri čimbenika sigurnosti u prometu. Posljednja akcija HAK-a pokazala je poražavajuće rezultate – čak 45% pregledanih vozila bilo je neispravno! Tehničke neispravnosti odnosile su se uglavnom na sustav za kočenje, ovjes i kotače, motor, ispušni sustav te uređaj za upravljanje.

Koliko ste vi puta od nesavjesnih prijatelja i kolega čuli „na autu su mi ćelave gume“ ili „trebao bi zamijeniti diskove, a nemam para“ ili „nemam katalizator na autu, ali meni je ionako svejedno“? Ili ste nekom prometnicom vozili iza automobila ili kamiona koji iz auspuha pušta dim kojeg bi se postidjelo i neko industrijsko postrojenje? Pri tome ste se (baš kao i mi…) pitali – pa kako je ovaj prošao na tehničkom pregledu???

Šuška se šuška… pa tako smo i mi usmenom predajom, iz iskustava naših poznanika te pretraživanjima foruma došli do iskustava korisnika koji su svog tehnički neispravnog ljubimca povjerili „majstoru“ da ga odveze na tehnički pregled, a on im ga je vratio potpuno ispravnog, tehnički pregledanog, osiguranog i registriranog. I to samo za 100 kuna.

Trebali bismo svi biti sretni? Možda ipak ne. Svakome tko sjeda u takvo vozilo treba biti jasno da svojim ponašanjem i nebrigom o vozilu ugrožava ne samo svoj život, već i život svih ostalih sudionika u prometu. Ćelave gume nisu samo ćelave gume, a diskovi nisu samo diskovi. Ispravne i kvalitetne gume mogu spasiti vaš i nečiji život, baš kao i ispravan kočioni sustav. Tisuće mrtvih na cestama su statistika, ali smrt jednog čovjeka je drama. Nakon svega, trebamo li birati između 100 kuna za „prolaz“ ili par stotina kuna za uistinu ispravno vozilo, ne bi trebalo biti nedoumica.

Kakva su vaša iskustva? Jeste li ikad uspjeli registrirati i osigurati tehnički ne potpuno ispravno vozilo? Javite nam vaša iskustva!

 

Ugovorite auto osiguranje online! →

 

Prijavi se na newsletter i
ne propusti priliku za pravu uštedu

KOMPARE SERVIS

Kompareovci Iskustva kupaca Za partnere Poslovi Poslovni podaci Uredi i kontakt

ONLINE KUPOVINA

Postupak ugovaranja Česta pitanja Načini plaćanja auto osiguranja Načini plaćanja dopunskog zdravstvenog osiguranja Provjera police dopunskog zdravstvenog osiguranja Upute za refundaciju i ugovorne ustanove

SIGURNOST KUPACA

Informacije o obradi osobnih podataka Pravne obavijesti Privole i pritužbe Otkazivanje ugovora i raskid police Obavijest potrošačima Akcije u osiguranju Zakonski termini za vrstu osiguranja

Načini plaćanja

Jednokratno općom uplatnicom ili karticama do 12 rata bez kamata.

OBRADA PODATAKA
Korištenjem Kompare usluge i popunjavanjem ovih podataka aktivno pristaješ da te kontaktiramo i ispunimo svoju svrhu - pomognemo ti pronaći i kupiti osiguranje baš po tvojoj mjeri. Pročitaj više u Informacije o obradi osobnih podataka.

POVLAČENJE PRIVOLA
U slučaju da u bilo kojem trenutku promjeniš mišljenje i naša pomoć ti više ne bude potrebna, možeš povući dopuštenje za korištenje podataka slanjem maila na szop@kompare.hr ili popunjavanjem ovoga obrasca.

GOOGLE CAPTCHA ZAŠTITA
kompare.hr stranica zaštićena je Google Captcha sustavom, a više o tome možete pročitati kroz politiku privatnosti i uvjete korištenja.

© 2012- kompare.hr

Distribuciju osiguranja omogućuje posrednik u osiguranju Custodia d.o.o za zastupanje u osiguranju
HANFA Datum dozvole za rad 09.08.2013.,Klasa dozvole za rad UP/I-453-02/13-37/38

whatsapp
Viber