NAGRADNA IGRA: Usporedi osiguranja ili telekom usluge, ugovori na kompare.hr i osvoji Opel Mokku!
Usporedi, kupi i osvoji Opel Mokku!

Ugovori uslugu na kompare.hr i osvoji novu Opel Mokku

Kompare.hr – najveći nezavisni komparator – pokreće nagradnu igru za sve korisnike koji ugovore jednu ili više kompare.hr usluga. Nagrada je nova Opel Mokka, a sve što trebate napraviti je ugovoriti uslugu koja vam treba – i to po najboljoj cijeni na tržištu!

Opel Mokka - kompare.hr nagradna igra

Usporedi, ugovori i osvoji auto!

Svi kompare.hr korisnici koji ugovore jednu ili više usluga ulaze u nagradnu igru. Dijelimo novu Opel Mokku, a prijava nikad nije bila jednostavnija – usporedite cijene osiguranja ili telekom usluga na našoj stranici i ugovorite onu koja vam odgovara.

Svi koji ugovore uslugu do 10.12.2024. mogu osvojiti nagradu, a pobjednika ćemo objaviti 12.12.2024. na našoj web stranici. Pravila nagradne igre pronađite ovdje.

Dijelimo i 3 godine besplatnog auto osiguranja

Sretni će dobitnik uz novu Opel Mokku osvojiti i 3 godine besplatnog kasko i obveznog auto osiguranja za svoj novi automobil.

Bezbrižno uživajte u novom automobilu uz najbolje osiguranje koje pronalazimo za vas.

Duplo, trostruko, višestruko!

Svaka kupljena kompare.hr usluga povećava vam mogućnost osvajanja automobila. Na primjer, ako ste uz obvezno auto osiguranje ugovorili i telekom uslugu, vaše šanse za osvajanje duplo su veće. Ako ste uz to ugovorili i zdravstvenu uslugu, imat ćete trostruku mogućnost osvajanja nagrade.

Besplatno provjerite najstabilniji internet za vašu lokaciju i ugovorite teleoperatera. Pogledajte opcije za dodatno i dopunsko zdravstveno osiguranje i odaberite najbolje za vas. Mogućnost osvajanja automobila povećajte i ugovaranjem kasko osiguranja, putnog osiguranja i osiguranja imovine.

Zašto odabrati kompare.hr?

Osim što dijelimo novi auto i pritom vam štedimo novac, korisnicima omogućavamo jednostavan izbor u moru ponuda koje se danas mogu naći na tržištu.

U zadnjih smo 12 godina postali broj 1 komparator u Hrvatskoj i za naše korisnike sklapamo preko 100.000 ugovora godišnje. Naši agenti pomažu pri kupovini kad god zatrebate, a plaćanje prilagođavamo vama – platite karticom jednokratno ili na rate, uplatnicom, KEKS payem ili AirCashom.

Usporedivo bolja nagradna igra

Usporediti cijene na kompare.hr je jednostavno. Odabrati ponudu još je jednostavnije, a svaka ugovorena usluga otvara mogućnost osvajanja Opel Mokke i 3 godine besplatnog osiguranja.

Besplatno usporedite cijene već danas, ugovorite uslugu i sretno u izvlačenju!

Nagradna igra
Usporedi, ugovori i osvoji auto!