calcKalkulator cijena auto osiguranja uz maksimalnih 50% bonusa

Bio pun šteta ili ne, možeš dobit 50% bonusa. Surađujemo s 10 osiguranja i riješimo ti najbolju cijenu police uz maksimalan bonus i to svake godine! Ispuni kalkulator i pogledaj okvirne cijene.

Kalkulator cijena auto osiguranja

Zanima me cijena auto osiguranja i mogućnost osiguranja maksimalnih 50% bonusa kod 10 osiguravajućih kuća za moj auto i moju dobnu skupinu:

za vozilo snage u kW


registarske oznake

Novi auto ili nemaš registraciju?

Rođen/na sam

Vlasnik vozila je tvrtka

Ovo je moj email

i broj telefona

Koja je caka s bonusima i što Kompare može učiniti za tebe?

Poznajemo sve cake u osiguranjima i možemo ti ugovoriti maksimalan bonus po najboljoj cijeni. Što ako sam mlađi od 24 godine?

Osoba mlađa od 24 godine može dobiti bonus isključivo preko obitelji. No, s 50% doplatka u jednom osiguranju može imati bolju cijenu auto osiguranja od osobe koja ima 50% bonusa u nekom drugom osiguranju. Mi znamo kako!

Nagomilale se štete? Ne brini! Možemo pronaći način kako ti duplicati bonus i tako osigurati maksimum na tvojoj polici.

Zaštiti svoj bonus! Zadrži pravo na stečeni bonus ako ti se dogodi šteta. Ugovori ovo dodatno pokriće po najboljim cijenama.

Informativno kreiraj ponudu svakog osiguranja zasebno. Tako dobivaš brze i transparentne podatke o cijenama, i možeš odlučiti koja je ponuda najbolja za tebe.

-> Napravi info izračun auto osiguranja, usporedi cijene i police

-> Agent će za tebe ispregovarati maksimalan bonus i vidjeti što još može učiniti da ti ugovori najbolju policu po najboljoj cijeni

-> Ako imaš pitanja, javi se kolegama iz odjela osiguranja na

Viber, Whatsapp

ili na

01 555 066

Kompare, budi mi žica za najjeftiniju cijenu auto osiguranja!

Kad ti zatreba žica za najjeftiniju cijenu police auto osiguranja, tu smo da pomognemo. Pomažemo ti ugovoriti najbolju policu po najboljoj cijeni, ili najjeftinije auto osiguranje na tržištu. Za sve detalje zatraži brzi poziv naših agenata putem forme ispod.

Želim da me nazovete u roku 30 min!

Prijavi se na newsletter i
ne propusti priliku za pravu uštedu

KOMPARE SERVIS

Kompareovci Iskustva kupaca Za partnere Poslovi Poslovni podaci Uredi i kontakt

ONLINE KUPOVINA

Postupak ugovaranja Česta pitanja Podaci i upute za plaćanje Provjera police dopunskog zdravstvenog osiguranja Upute za refundaciju i ugovorne ustanove

SIGURNOST KUPACA

Informacije o obradi osobnih podataka Pravne obavijesti Privole i pritužbe Otkazivanje ugovora i raskid police Obavijest potrošačima Akcije u osiguranju Zakonski termini za vrstu osiguranja

Načini plaćanja

Jednokratno općom uplatnicom ili karticama do 12 rata bez kamata.

OBRADA PODATAKA
Korištenjem Kompare usluge i popunjavanjem ovih podataka aktivno pristaješ da te kontaktiramo i ispunimo svoju svrhu - pomognemo ti pronaći i kupiti osiguranje baš po tvojoj mjeri. Pročitaj više u Informacije o obradi osobnih podataka.

POVLAČENJE PRIVOLA
U slučaju da u bilo kojem trenutku promjeniš mišljenje i naša pomoć ti više ne bude potrebna, možeš povući dopuštenje za korištenje podataka slanjem maila na szop@kompare.hr ili popunjavanjem ovoga obrasca.

© 2012-2020 kompare.hr

Distribuciju osiguranja omogućuje posrednik u osiguranju Custodia d.o.o za zastupanje u osiguranju
HANFA Datum dozvole za rad 09.08.2013.,Klasa dozvole za rad UP/I-453-02/13-37/38

whatsapp
Viber