fbpx

Što sve naš kompare savjetnik može napraviti za vas i – umjesto vas

Kompare_uredKompare.hr je vodeći hrvatski portal za jednostavno online ugovaranje polica osiguranja. U tri klika možete usporediti, izračunati i povoljno kupiti police auto i dopunskog osiguranja te telekom paketa.

kompare.hr pomoći će vam ako ne volite:

  • Redove
  • Gužve
  • Sporu administraciju
  • Komplicirane odgovore
  • Sitna slova

Osim našeg uvijek ažuriranog softvera putem kojeg možete usporediti i izračunati sve ponude, a potom ih i kupiti online, tu su i naši kompare.hr prodajni savjetnici.

Koju supermoć imaju kompare.hr savjetnici?

Dnevno odgovore na desetke i stotine upita pa u malom prstu imaju apsolutno sve informacije koje bi vam mogle pasti na pamet te, možda i važnije, informacije koje se nikad ne bi sjetili zatražiti. Rado će razgovarati s vama, pomoći vam sa svim odgovorima i asistirati vam u cijelom procesu povoljne kupnje svih polica osiguranja i telekom paketa.

Ne volite telefonirati?

Nema veze. kompare.hr savjetnici dostupni su i na mailu i na chatu.

 

Evo što kažu naši savjetnici, u čemu vam sve mogu pomoći: 

1. Provjerit ćemo vaša prava i obaveze

U slučaju štete, prometne nezgode ili raskidanja ugovora, mi ćemo vas besplatno savjetovati što napraviti. Provjerit ćemo vaša prava te vam protumačiti obaveze koje nastaju iz nekog ugovora. Kod ugovaranja kaska jedino kod nas možete samostalno slikati vozilo, tako nećete gubiti dodatno vrijeme odlaskom u poslovnicu ili dogovaranjem sastanka s procjeniteljem.

Savjetovat ćemo vas oko specifičnih situacija poput:

  • prijenosa vlasništva vozila
  • bonusa u slučaju štete
  • postupka registracije
  • izmjene dokumenata i podataka

Zajedno s vama ćemo odabrati najbolje dodatno pokriće kad su u pitanju auto osiguranja, te vam protumačiti razlike između ponuda koje imaju razne osiguravajuće kuće.

2. Ako je moguće, dat ćemo vam dodatan popust

Kompare savjetnici će za vam, kad god je moguće, ispregovarati dodatan popust. Mi znamo za sve ponude koje su u tijeku, čak i one koje se ne reklamiraju, tako da vam često možemo ponuditi akcijske pakete teleoperatera ili osiguravateljnih društava. 

3. Podsjetit ćemo vas na istek police

Možda vam se podsjećanje na istek vaše police auto osiguranja ponekad čini nepotrebnim, ali lako je zaboraviti. U slučaju da zakasnite na tehnički pregled, a policija vas u međuvremenu zaustavi, mogli biste platiti kaznu od 1000 kuna. Ako se uz to desi i šteta, kazna može iznositi 50.000 kn, a odgovarate cjelokupno svojom imovinom. Mi ćemo se pobrinuti da do toga ne dođe. 

Kad se radi o policama dopunskog zdravstvenog osiguranja, one se sklapaju na rok od godine dana, no većina se automatski produžuje. U slučaju da pri isteku postoji bolja opcija za vas, kompare savjetnici će vam je rado ponuditi.

4. Duplicirati ćemo vam bonus

Ako netko od članova vaše uže obitelji ima vozilo s 50% bonusa, isti iznos bonusa možete imati i vi, a da ga oni pri tome ne izgube. To se zove dupliciranje bonusa. Javite nam se i pobrinut ćemo se da i vi imate maksimalan bonus po vašoj polici.

5. Pomoći ćemo vam odabrati najbolju policu dopunskog osiguranja

Dopunsko zdravstveno osiguranje vam može uštedjeti znatnu svotu novca, u slučaju planiranog ili neplaniranog bolničkog liječenja. Usporedit ćemo za vas ponude i sve kombinacije velikog broja ponuđača, pomoći u donošenju prave odluke o kupnji te vam pritom uštedjeti novac i vrijeme. 

S obzirom na to da stalno pratimo tržište, znamo koji lijek se nalazi na kojoj listi i prema vašim potrebama vam možemo preporučiti koju policu dopunskog zdravstvenog osiguranja odabrati. Svaki savjetnik za svog klijenta vodi računa o tome kad ističe polica, podsjeća ga na vrijeme o nadolazećim obvezama, obavještava o izmjenama i akcijama.

Savjetnici u kompare call centru neće vam ponuditi nešto za što nisu i sami sigurni da će funkcionirati u praksi. Ako ste navikli na sitna slova u ugovorima, ne brinite, kod nas toga nema. Javite nam se!