Kompare call centar: Upoznajte ljude koji vam štede novac

Kompare_stedi_novacKad su u pitanju osiguranja uvijek želite najpovoljniji paket, bilo da se radi o zdravlju, automobilu ili imovini. Kod nas to uvijek i dobivate jer kompare savjetnici za vas uspoređuju ponude i pronalaze najbolje opcije.

Na cijenu svakog osiguranja utječe mnogo faktora i kombinacija, što vama kao kupcu otežava samostalno snalaženje. Zato postoji kompare.hr. Mnogo je pitanja i nepoznanica, a mi smo tu da na sve odgovorimo.

Snaga kompare call centra su ljudi

Kompare tim čini 30 licenciranih savjetnika u osiguranju, koji se stalno educiraju i prate sve promjene u ponudama osiguravajućih kuća. Nije nam cilj prodati ‘pošto-poto’, nego vam ponuditi nešto čime ćete biti zadovoljni.

  • na raspolaganju imamo ponude 7 osiguravajućih kuća
  • uspoređujemo cijene osiguranja, ali nikoga ne favoriziramo
  • radimo u vašem interesu i cilj nam je pronaći najbolju vrijednost za vaš novac

Kompare savjetnici neće vam ponuditi nešto za što nisu i sami sigurni da će funkcionirati u praksi. Ako ste navikli na sitna slova u ugovorima, ne brinite, kod nas toga nema.

Zatražite besplatan savjet od svog kompare savjetnika jer:

  • uvijek pričate s istom osobom
  • imate nekoga tko će sve mailove, usporedbe i telefoniranje odraditi za vas
  • zatrebate li konkretan savjet vezan uz telekom usluge ili osiguranje zdravlja, samo nas nazovite
  • savjetnici na telefonu educirane su osobe s dugogodišnjim iskustvom rada i odgovorit će i na tehnička pitanja
  • Naši agenti ponudit će vam i besplatan savjet o tome koja dodatna pokrića ugovoriti u određenoj situaciji
  • svakom slučaju pristupaju individualno

Proces ugovaranja osiguranja na kompare.hr je vrlo jednostavan. Ne trebate obilaziti sve poslovnice svih osiguravajućih kuća i uspoređivati ponude. Dovoljno je da nas kontaktirate, kažete što želite i dobit ćete ponudu besplatno i bez obaveze. 

Tko su kompare savjetnici

 

Bruno_Fabo

Bruno Fabo – voditelj prodaje

“Naša najveća prednost i razlog radi kojega ljudi kupuju kod nas je ušteda vremena i jednostavnost ugovaranja police. Mi smo dostupni cijelu godinu za naše stranke, a ne samo koda treba kupiti policu“

Darko Martić

Darko Martić, 15 godina iskustva u osiguranju

“Drago mi je kad me nazove moja stranka i želi ugovoriti policu za prijatelja ili člana obitelji. Najviše zbog toga što ima povjerenja da ću uvijek iskreno preporučiti najbolju opciju čak i da se radi o osiguravajućoj kući koja nije naš partner.”

elma

Elma Mersnik, edukator i supervisor prodaje

“Dolazim iz velikog sustava, osiguravajuće kuće gdje sam imala 12 godina iskustva i rada. Ovo je potpuno novi svijet i potpuno drugačiji pristup osiguranju. Užitak je gledati kako mijenjamo industriju.”

toni

Toni Babić, savjetnik u osiguranju

“Ja mogu riješiti i najkompliciraniju situaciju u kojoj se stranka nalazi, bilo da se radi o bonusu, isplati štete, ugovaranju kaska ili bilo kojeg dodatnog pokrića. Nismo ograničeni samo jednom opcijom, imamo na raspolaganju 7 ponuda i za nas ništa nije nemoguće.”

ksenija

Ksenija Bilić, savjetnica u osiguranju

“Ja sam tu da saslušam što stranka treba i da preporučim najjednostavniji i najpovoljniji put kako da do toga dođe. Stranka ima potpuno pravo za svoj novac odlučiti što želi kupiti i po kojim uvjetima.”

 

Javite nam se i ugovorite osiguranje odmah – online! →

 

KOMPARE SERVIS

Kompareovci Iskustva kupaca Za partnere Poslovi Poslovni podaci Uredi i kontakt

ONLINE KUPOVINA

Postupak ugovaranja Česta pitanja Načini plaćanja auto osiguranja Načini plaćanja dopunskog zdravstvenog osiguranja Provjera police dopunskog zdravstvenog osiguranja Upute za refundaciju i ugovorne ustanove Općenita obavijest klijentima osiguranja o uvođenju eura

SIGURNOST KUPACA

Informacije o obradi osobnih podataka Pravne obavijesti Reklamacije i pritužbe Otkazivanje ugovora i raskid police Obavijest potrošačima Akcije u osiguranju Zakonski termini za vrstu osiguranja

Načini plaćanja

Jednokratno općom uplatnicom ili karticama do 12 rata bez kamata.
Trustmark webshop
Fiksni tečaj konverzije: 1 EUR = 7,53450 kn

OBRADA PODATAKA
Upisane osobne podatke koristimo da te možemo kontaktirati, obavijestiti o ponudama i pomoći ti pronaći osiguranje ili telekom uslugu prema tvojim zahtjevima i potrebama. U svakom trenutku možeš se predomisliti i odbiti primanje naših e-mail poruka klikom na opciju “odjava” na kraju svake naše poruke ili popunjavanjem obrasca ili slanjem poruke na szop@kompare.hr. Pročitaj više u Informacije o obradi osobnih podataka

GOOGLE CAPTCHA ZAŠTITA
Stranica kompare.hr zaštićena je Google Captcha sustavom, a više o tome možeš pročitati kroz politiku privatnosti i uvjete korištenja.

Odjavi se s newslettera

Newsletter šaljemo našim korisnicima temeljem legitimnog interesa. Upiši svoju e-mail adresu ako ne želiš primati newsletter. Sve o obradi podataka pronađi u Informacije o obradi osobnih podataka

© 2012- kompare.hr

Distribuciju osiguranja omogućuje posrednik u osiguranju Custodia d.o.o za zastupanje u osiguranju
HANFA Datum dozvole za rad 09.08.2013.,Klasa dozvole za rad UP/I-453-02/13-37/38

whatsapp
Viber