Kompare call centar: Upoznajte ljude koji vam štede novac

Kompare_stedi_novacKad su u pitanju osiguranja uvijek želite najpovoljniji paket, bilo da se radi o zdravlju, automobilu ili imovini. Kod nas to uvijek i dobivate jer kompare savjetnici za vas uspoređuju ponude i pronalaze najbolje opcije.

Na cijenu svakog osiguranja utječe mnogo faktora i kombinacija, što vama kao kupcu otežava samostalno snalaženje. Zato postoji kompare.hr. Mnogo je pitanja i nepoznanica, a mi smo tu da na sve odgovorimo.

Snaga kompare call centra su ljudi

Kompare tim čini 30 licenciranih savjetnika u osiguranju, koji se stalno educiraju i prate sve promjene u ponudama osiguravajućih kuća. Nije nam cilj prodati ‘pošto-poto’, nego vam ponuditi nešto čime ćete biti zadovoljni.

  • na raspolaganju imamo ponude 7 osiguravajućih kuća
  • uspoređujemo cijene osiguranja, ali nikoga ne favoriziramo
  • radimo u vašem interesu i cilj nam je pronaći najbolju vrijednost za vaš novac

Kompare savjetnici neće vam ponuditi nešto za što nisu i sami sigurni da će funkcionirati u praksi. Ako ste navikli na sitna slova u ugovorima, ne brinite, kod nas toga nema.

Zatražite besplatan savjet od svog kompare savjetnika jer:

  • uvijek pričate s istom osobom
  • imate nekoga tko će sve mailove, usporedbe i telefoniranje odraditi za vas
  • zatrebate li konkretan savjet vezan uz telekom usluge ili osiguranje zdravlja, samo nas nazovite
  • savjetnici na telefonu educirane su osobe s dugogodišnjim iskustvom rada i odgovorit će i na tehnička pitanja
  • Naši agenti ponudit će vam i besplatan savjet o tome koja dodatna pokrića ugovoriti u određenoj situaciji
  • svakom slučaju pristupaju individualno

Proces ugovaranja osiguranja na kompare.hr je vrlo jednostavan. Ne trebate obilaziti sve poslovnice svih osiguravajućih kuća i uspoređivati ponude. Dovoljno je da nas kontaktirate, kažete što želite i dobit ćete ponudu besplatno i bez obaveze. 

Tko su kompare savjetnici

 

Bruno_Fabo

Bruno Fabo – voditelj prodaje

“Naša najveća prednost i razlog radi kojega ljudi kupuju kod nas je ušteda vremena i jednostavnost ugovaranja police. Mi smo dostupni cijelu godinu za naše stranke, a ne samo koda treba kupiti policu“

Darko Martić

Darko Martić, 15 godina iskustva u osiguranju

“Drago mi je kad me nazove moja stranka i želi ugovoriti policu za prijatelja ili člana obitelji. Najviše zbog toga što ima povjerenja da ću uvijek iskreno preporučiti najbolju opciju čak i da se radi o osiguravajućoj kući koja nije naš partner.”

elma

Elma Mersnik, edukator i supervisor prodaje

“Dolazim iz velikog sustava, osiguravajuće kuće gdje sam imala 12 godina iskustva i rada. Ovo je potpuno novi svijet i potpuno drugačiji pristup osiguranju. Užitak je gledati kako mijenjamo industriju.”

toni

Toni Babić, savjetnik u osiguranju

“Ja mogu riješiti i najkompliciraniju situaciju u kojoj se stranka nalazi, bilo da se radi o bonusu, isplati štete, ugovaranju kaska ili bilo kojeg dodatnog pokrića. Nismo ograničeni samo jednom opcijom, imamo na raspolaganju 7 ponuda i za nas ništa nije nemoguće.”

ksenija

Ksenija Bilić, savjetnica u osiguranju

“Ja sam tu da saslušam što stranka treba i da preporučim najjednostavniji i najpovoljniji put kako da do toga dođe. Stranka ima potpuno pravo za svoj novac odlučiti što želi kupiti i po kojim uvjetima.”

 

Javite nam se i ugovorite osiguranje odmah – online! →

 

KOMPARE SERVIS

Kompareovci Iskustva kupaca Za partnere Poslovi Poslovni podaci Uredi i kontakt

ONLINE KUPOVINA

Postupak ugovaranja Česta pitanja Načini plaćanja auto osiguranja Načini plaćanja dopunskog zdravstvenog osiguranja Provjera police dopunskog zdravstvenog osiguranja Upute za refundaciju i ugovorne ustanove

SIGURNOST KUPACA

Informacije o obradi osobnih podataka Pravne obavijesti Reklamacije i pritužbe Otkazivanje ugovora i raskid police Obavijest potrošačima Akcije u osiguranju Zakonski termini za vrstu osiguranja

Načini plaćanja

Jednokratno općom uplatnicom ili karticama do 12 rata bez kamata.
Trustmark webshop

OBRADA PODATAKA
Upisane osobne podatke koristimo da te možemo kontaktirati, obavijestiti o ponudama i pomoći ti pronaći osiguranje ili telekom uslugu prema tvojim zahtjevima i potrebama. U svakom trenutku možeš se predomisliti i odbiti primanje naših e-mail poruka klikom na opciju “odjava” na kraju svake naše poruke ili popunjavanjem obrasca ili slanjem poruke na szop@kompare.hr. Pročitaj više u Informacije o obradi osobnih podataka

GOOGLE CAPTCHA ZAŠTITA
Stranica kompare.hr zaštićena je Google Captcha sustavom, a više o tome možeš pročitati kroz politiku privatnosti i uvjete korištenja.

Odjavi se s newslettera

Newsletter šaljemo našim korisnicima temeljem legitimnog interesa. Upiši svoju e-mail adresu ako ne želiš primati newsletter. Sve o obradi podataka pronađi u Informacije o obradi osobnih podataka

© 2012- kompare.hr

Distribuciju osiguranja omogućuje posrednik u osiguranju Custodia d.o.o za zastupanje u osiguranju
HANFA Datum dozvole za rad 09.08.2013.,Klasa dozvole za rad UP/I-453-02/13-37/38

whatsapp
Viber