O nama

Kompare tim uspoređuje ponude svih osiguranja, telekom operatera i opskrbljivača struje kako bi za tebe pronašli najpovoljniju opciju. Od nas ćeš dobiti neovisan i educiran savjet koji će ti pomoći u donošenju ispravne odluke o kupnji.

Nikša Tomulić

Nikša Tomulić

Osnivač i glavni direktor

Osnivač. Direktor. IT inženjer. Član CRANE-a. 15 godina međunarodnog iskustva u IT sektoru i prodaji te dobra ideja i poslovni koncept potakli su ga na osnivanje Komparea u čemu su ga poduprli obitelj i suosnivači.

Marjeta Tomulić Vehovec

dr. sc. Marjeta Tomulić Vehovec

Direktorica i ovlaštena zastupnica u osiguranju

Pravnica s pravosudnim ispitom, doktoratom Sveučilišta u Ljubljani i magisterijem Sveučilišta u Lausanni (CH). Redovito pomaže u prevođenju stavaka zakona s pravnog na hrvatski jezik. Peče najbolje kolače na svijetu.

Emil Franjčec

Emil Franjčec

Prodaja i odnosi s pružateljima usluga

FER-ovac koji u poslu voli raditi s osmijehom i prijateljskim odnosom s korisnicima i suradnicima. Dosadašnja karijera prepuna je velikih imena poput Croatia osiguranje, Hewlett Packard, Cisco Systems i Atento.

Ozren Papić

Ozren Papić

Poslovni i podatkovni analitičar

Interno poznatiji kao Ozzy, informatičar, kanadski gastarbajter, poduzetnik, analitičar, zapravo vjerojatno nema što ovaj čovjek ne radi i ne zna. Uvijek raspoložen za brainstorming s kolegama i unaprijeđenja sustava.

Bruno Fabo

Bruno Fabo

Projektni menadžer i voditelj odjela prodaje

Bruno je zadužen za operativnu suradnju s poslovnim partnerima. a brine se i da developerima nikad ne bude dosadno. U slobodno se vrijeme rekreativno bavi košarkom te uživa u podvodnom ribolovu i adrenalinskim izazovima.

Dijana Baraba

Dijana Baraba

Prodajna savjetnica i ovlaštena zastupnica u osiguranju

Prethodno je kao dugogodišnji wellness savjetnik naučila sebe i druge kako živjeti zdravo i na sve u životu gleda pozitivno. Slobodne trenutke provodi na nogometnim terenima kao navijačica i podrška svojim sinovima.

Matej Bezjak

Matej Bezjak

Prodajni savjetnik i ovlašteni zastupnik u osiguranju

Auto entuzijast u slobodno vrijeme, zastupnik u osiguranju u radno vrijeme, ovaj ekonomist pri kraju studija za sebe kaže da je neprimjetan, no ambiciozno se prihvaća novih izazova i zadataka koji mu dolaze pod ruku.

Štefica Mešić

Štefica Mešić

Prodajna savjetnica i ovlaštena zastupnica u osiguranju

Štefica iza sebe ima dugogodišnje iskustvo sa svim vrstama osiguranja, a u uredu je redovito žrtva simpatičnih podvala kolega. U slobodno vrijeme voli igrati badminton i skijati. Tvrdi da peče bolje kolače od Marjete.

Danko Bjelić

Danko Bjelić

Prodajni savjetnik i ovlašteni zastupnik u osiguranju

Ovaj mladi harmonikaš s višegodišnjim iskustvom iz svijeta osiguranja svoje probleme rješava sviranjem u bendu. Uvijek veseo, svojim kolegama ne daje mira raznim pošalicama i brzinom kojom odgovara na upite korisnika.

Asim Mešić

Asim Mešić

Prodajni savjetnik i ovlašteni zastupnik u osiguranju

Inače veliki obožavatelj rock ‘n’ rolla, u slobodno vrijeme voli ići u ribolov i odmarati u prirodi, a kolege na poslu voli zabavljati raznim dobronamjernim pošalicama na svoj i tuđi račun te tu i tamo kakvom svirkom.

Marina Zupčić

Marina Zupčić

Prodajna savjetnica

Perfekcionist i control freak koji strahovito voli mačke, kickboxing i kave s prijateljima, sporazumijeva se s kolegama putem sarkazma i crnog humora, a ujutro uz kavu voli rješavati sudoku. Tvrdi da punk nije mrtav.

josip

Josip Pende

Prodajni savjetnik i ovlašteni zastupnik u osiguranju

Znatiželjan, uporan, tvrdoglav i u vječnom traženju novih oblika prodaje kojima pristupa nevjerojatno metodično i detaljno. Josip je inače diplomirani ekonomist, koji može živjeti bez nogometa, ali nikako bez muzike.

Kota Vehovec

dr. vet. med. Kota

Uredski antistres čupavac

Svakim svojim posjetom razveseli kolege u uredu koji joj se tada krenu obraćati visokim, piskutavim glasovima punim milih umanjenica. Može se čuti smijeh svih prisutnih posebno kada trči po uredu ili prati nečiju marendu.

Martina Tudor

Martina Tudor

Voditeljica odjela tarife i tehničke podrške prodaji

Jedina osoba kojoj uredske biljke ne umiru i koja je najsretnija kada je u pitanju dobra marenda. U uredu poznata kao “problem solver” nelogičnosti. Jako voli životinje i dobru muziku, a želi i čim više putovati.

Karmen Mamula

Karmen Mamula

Tehnička podrška prodaji

Ova magistra inženjerka logistike i menadžmenta slobodne trenutke koristi za druženja, šetnje i duge kave. Voli ljeto, more, sunce, vesele ljude i smatra da je u poslu, kao i privatno, bitna dobra komunikacija.

Kristina Pajnić

Kristina Pajnić

Tehnička podrška prodaji

Zadužena za unos podataka, komunikaciju s korisnicima i partnerima te podršku savjetnicima, svoje slobodno vrijeme provodi sa sinom ili prijateljicama ispijajući čaj. Voli prirodu, putovanja, organizaciju, točnost i red.

Ivana Vlah

Ivana Vlah

Podrška korisnicima

Uz jako brzo pričanje i prodoran smijeh, može je se prepoznati po velikim količinama vode i voća koje svakodnevno unese u sebe. Strašno slaba na slatko i muziku kojom je uvijek okružena. Ima najbolji wifi signal u uredu.

dubravka

Dubravka Mirić

Voditeljica razvoja

Zadužena za razvoj novih proizvoda i usporedbi te unapređenje postojećih, ono malo slobodnog vremena koje ne koristi za rješavanje novih izazova, provodi u prirodi ili društvu prijatelja. Smatra Ogulin centrom svijeta.

Isabella L. Dintinjana

Isabella L. Dintinjana

Voditeljica marketinga

Zafrkant i mali perfekcionist sa slabošću na slatko. Štuje mačke, a priča i više jezika: sarkazam, ironija i cinizam C2 razina. Svakodnevnu rutinu prekida trenutcima kada mora biti kreativan digitalni marketingaš.

Tomislav Ribarić

Tomislav Ribarić

Software inženjer

Full stack developer s višegodišnjim iskustvom na domaćem i američkom tržištu. Vrlo pedantan u dizajnu, arhitekturi i kodiranju softverskih rješenja, uz to i velik AI/machine learning/data analytics entuzijast.

Benjamin Alijagić

Benjamin Alijagić

Dizajner

Bavi se dizajnom od svoje 14., a pomogao je i savjetovao brojne startupove te radio s dizajnerskim agencijama za svjetske vodeće brendove. Ovaj startup entuzijast nalazi veliku strast u razvoju proizvoda i fotografiranju.

Ivica Hrg

Ivica Hrg

Senior developer

Zadužen za back-end i front-end programiranje te održavanje i razvoj baze podataka. Preko 9 godina se bavi programiranjem i izradom aplikacija. Drugo izuzetno bitno zaduženje je za donositi kobasice i šunke iz Slavonije.

Ivan Vučak

Ivan Vučak

Web dizajner i developer

Inače bakalar informatike, ovaj front-end developer ima znanje back-enda i relacijskih baza podataka uz web dizajn, a slobodno vrijeme popunjava računalnim igrama, čitanjem, slušanjem glazbe te šetanjem psa i nećakinje.