Više sigurnosti uz više polica

Razvojem proizvoda osiguravajućih kuća, osim klasičnog, mješovitog životnog osiguranja na tržištu nalazimo tzv. „fond police“, životno osiguranje koje pokriva i teške bolesti, životno osiguranje kojim štedite za djecu, rentno osiguranje… Odaberite za sebe ono što vam treba, pametnim kombiniranjem različitih programa osigurajte se za slučaj više rizika i štedite.

Kada biste mogli birati, što biste odabrali – jednu policu i jedan rizik ili dvije police i više rizika? Najbolje – oboje. Ovi razlozi trebali bi biti dovoljni za takvu odluku.

Pokriće više vrsta rizika. Brine li vas već unaprijed obiteljska anamneza i sve stresniji način života koji za sobom donosi i teške bolesti poput karcinoma, moždanog udara, srčanog infarkta? Postoje programi životnog osiguranja koji pružaju isplatu osigurane svote u slučaju nastupa neke od teških bolesti. Pa zašto onda ne imati samo tu policu? Zato što se takva polica u slučaju nastupa teške bolesti prekida. A što ako se (daj Bože) od teške bolesti oporavite? Nakon preboljene bolesti neće vas osigurati više niti jedna osiguravajuća kuća, iznos koji ste dobili od osiguranja potrošili ste na liječenje, oporavak i normalno financijsko funkcioniranje obitelji, a morate nastaviti raditi do mirovine. Zato – kombinirajte. Jedna „obična“ polica životnog osiguranja i jedna „za slučaj bolesti“. I ne zaboravite – obje neka imaju štednu komponentu.

Veći manevarski prostor kad dođe do nepredviđenih financijskih promjena u vašem životu. Ako imate jednu policu, morate ju staviti u mirovanje. Ili čak prekinuti otkupom ili kapitalizacijom. Imate li dvije police životnog osiguranja, stavite u mirovanje jednu, a za drugu ćete se već nekako snaći. Ako baš bude potrebno, i nju ćete staviti u mirovanje.

Disperzija rizika. Da, istina je što su vam govorili – štednja kroz životno osiguranje najsigurnija je štednja i sve su osiguravajuće kuće reosigurane. Ali, ne posluju sve osiguravajuće kuće jednako i ne ostvaruju sve istu dobit. Ovisno o njihovom poslovanju, neke će nuditi veću osiguranu svotu, a manju dobit, ili pak obrnuto. Uzmite oboje.

Samo za sebe. Ako policu namjeravate za osiguranje kredita vinkulirati u korist banke, korisno je imati i jednu manju policu samo za sebe i sigurnost svoje obitelji.

 

Usporedi osiguranja, kupi online i uštedi. Klikni!

 

Prijavi se na newsletter i
ne propusti priliku za pravu uštedu

KOMPARE SERVIS

Kompareovci Iskustva kupaca Za partnere Poslovi Poslovni podaci Kontakt

ONLINE KUPOVINA

Kompare garancija Kompare poklon bon Postupak ugovaranja Načini plaćanja Česta pitanja Podaci i upute za plaćanje Provjera police dopunskog zdravstvenog osiguranja Upute za refundaciju i ugovorne ustanove

SIGURNOST KUPACA

GDPR Opći uvjeti Privole i pritužbe Otkazivanje ugovora i raskid police Politika obrade osobnih podataka Obavijest potrošačima Akcije u osiguranju

Načini plaćanja

Jednokratno općom uplatnicom ili karticama do 12 rata bez kamata.

© 2012-2019 kompare.hr

Distribuciju osiguranja omogućuje posrednik u osiguranju Custodia d.o.o za zastupanje u osiguranju
HANFA Datum dozvole za rad 09.08.2013.,Klasa dozvole za rad UP/I-453-02/13-37/38