“Slikaj i plati” sve uspješniji

U prvih godinu dana otkako je klijentima ponuđena Erste mBanking aplikacija za iPhone i Android mobilne uređaje, s pripadajućim uslugom plaćanja računa „Slikaj i plati“, zabilježeno je više od 9.100 novih korisnika mBanking usluge Erste banke, što u usporedbi s brojem korisnika krajem 2011. predstavlja porast od gotovo 42%.

Ukupan broj korisnika sada iznosi 25.557. Tijekom prošle godine, putem mBanking usluge obavljeno je više od 76.600 transakcija, što je 35 puta više u odnosu na 2011. godinu, kada je Erste banka nudila mBanking uslugu, ali ne i aplikaciju za smartphone uređaje. Ukupna vrijednost transakcija obavljenih tijekom 2012. godine iznosi preko 64,9 milijuna kuna.

Izlaskom smartphone verzije aplikacije početkom 2012. godine, tržišni udio mobilnog bankarstva Erste banke, prema broju transakcija, značajno se povećao, s 0,45%, koliko je iznosio krajem 2011. na gotovo 11% na kraju 2012. godine. Prema statističkim podacima za 2012. godinu, vidljivo je da su korisnici mBanking usluge Erste banke u prosjeku mjesečno napravili oko 6.390 transakcija ukupnog iznosa od oko 5,4 milijuna kuna. Ako gledamo pojedinačno, klijent je u jednom mjesecu prosječno napravio nešto manje od 5 transakcija, ukupnog prosječnog iznosa od 831 kune.

„Svijest da su klijentima potrebne usluge bankarstva neovisno o lokaciji, bez obzira na vrijeme ili doba dana, potaknuli su nas da prvi na tržištu, još 2005. godine, ponudimo uslugu mobilnog bankarstva, a prije godinu dana i novu aplikaciju mobilnog bankarstva za smartphone uređaje. Aplikacija uz uobičajene funkcionalnosti nudi i opciju „Slikaj i plati“ kojom se mogu platiti računi bez ručnog popunjavanja naloga za plaćanje, ali i neke druge funkcionalnosti koje našu aplikaciju izdvajaju u odnosu na druge aplikacije za mobilno bankarenje“, istaknuo je Danijel Baruškin, voditelj službe elektroničkog bankarstva u Erste banci.

 

Usporedi osiguranja, kupi online i uštedi. Klikni!

 

Prijavi se na newsletter i
ne propusti priliku za pravu uštedu

KOMPARE SERVIS

Kompareovci Iskustva kupaca Za partnere Poslovi Poslovni podaci Kontakt

ONLINE KUPOVINA

Kompare poklon bon Postupak ugovaranja Načini plaćanja Česta pitanja Podaci i upute za plaćanje Provjera police dopunskog zdravstvenog osiguranja Upute za refundaciju i ugovorne ustanove

SIGURNOST KUPACA

GDPR Opći uvjeti Privole i pritužbe Otkazivanje ugovora i raskid police Politika obrade osobnih podataka Obavijest potrošačima Akcije u osiguranju

Načini plaćanja

Jednokratno općom uplatnicom ili karticama do 12 rata bez kamata.

© 2012-2020 kompare.hr

Distribuciju osiguranja omogućuje posrednik u osiguranju Custodia d.o.o za zastupanje u osiguranju
HANFA Datum dozvole za rad 09.08.2013.,Klasa dozvole za rad UP/I-453-02/13-37/38