sAktiv Premium nagrađuje

Ugovorite životno osiguranje sAktiv Premium u poslovnicama Erste&Steiermärkische Bank d.d. u razdoblju od 1. travnja do 2. lipnja i osvojite vrijedne nagrade:

  • 1 x 10.000 kuna na Diners Club kartici
  • 1 x   5.000 kuna na Diners Club kartici
  • 4 x   2.000 kuna na Diners Club kartici

Računalno izvlačenje slučajnim odabirom dobitnika nagrada održat će se 10. lipnja 2014. u 10 sati u sjedištu Erste osiguranja Vienna Insurance Group d.d. u Zagrebu.

Glavna obilježja proizvoda sAktiv Premium

sAktiv Premium ugovara se za slučaj smrti i doživljenja, uz višekratno plaćanje premije (godišnje, polugodišnje, tromjesečno ili mjesečno). Pristupna dob osiguranika je od 18 do 65 godina, a trajanje osiguranja od 5 do 40 godina. Također, kao dodatni instrument zaštite, možete ugovoriti i dopunska osiguranja uz sAktiv Premium. Na raspolaganju vam je dopunsko osiguranje za slučaj smrti, za slučaj operacija te dopunsko osiguranje za slučaj trajnog invaliditeta kao posljedice nesretnog slučaja, a koje uključuje trajni invaliditet uslijed nezgode i dnevnu naknadu za boravak u bolnici kao posljedice nesretnog slučaja.

Više informacija o nagradnoj igri >>

 

Usporedi osiguranja, kupi online i uštedi. Klikni!

 

Prijavi se na newsletter i
ne propusti priliku za pravu uštedu

KOMPARE SERVIS

Kompareovci Iskustva kupaca Za partnere Poslovi Poslovni podaci Uredi i kontakt

ONLINE KUPOVINA

Postupak ugovaranja Česta pitanja Podaci i upute za plaćanje Provjera police dopunskog zdravstvenog osiguranja Upute za refundaciju i ugovorne ustanove

SIGURNOST KUPACA

Informacije o obradi osobnih podataka Pravne obavijesti Privole i pritužbe Otkazivanje ugovora i raskid police Obavijest potrošačima Akcije u osiguranju Zakonski termini za vrstu osiguranja

Načini plaćanja

Jednokratno općom uplatnicom ili karticama do 12 rata bez kamata.

OBRADA PODATAKA
Korištenjem Kompare usluge i popunjavanjem ovih podataka aktivno pristaješ da te kontaktiramo i ispunimo svoju svrhu - pomognemo ti pronaći i kupiti osiguranje baš po tvojoj mjeri. Pročitaj više u Informacije o obradi osobnih podataka.

POVLAČENJE PRIVOLA
U slučaju da u bilo kojem trenutku promjeniš mišljenje i naša pomoć ti više ne bude potrebna, možeš povući dopuštenje za korištenje podataka slanjem maila na szop@kompare.hr ili popunjavanjem ovoga obrasca.

© 2012-2020 kompare.hr

Distribuciju osiguranja omogućuje posrednik u osiguranju Custodia d.o.o za zastupanje u osiguranju
HANFA Datum dozvole za rad 09.08.2013.,Klasa dozvole za rad UP/I-453-02/13-37/38

whatsapp
Viber