RWE uveo jeftiniju struju za umirovljenike

RWE energija predstavila je novu uslugu ‘RWE Umirovljenik’ kojom nudi 5% povoljnije cijene električne energije hrvatskim umirovljenicima u odnosu na univerzalnu uslugu te pogodnosti kao što su besplatni majstor za popravke i hitne intervencije u kući, ali i subvencioniranje troškova smještaja u slučaju bolničkog liječenja izvan prebivanja.

RWE uveo jeftiniju struju za umirovljenike

Ova ponuda vrijedi za sve umirovljenike koji potpišu ugovor s RWE-om počevši od 23.10., a posebno je zanimljivo to što uz 5% jeftiniju struju, umirovljenici imaju dostupno besplatnog majstora za popravke i hitne intervencije u kući 24 sata dnevno. Dostupan majstor dolazit će na ‘intervenciju’ unutar sat vremena od poziva, no vrijednost rada po pojedinom dolasku ne smije prelaziti tisuću kuna (odnosno 800 kuna rada i 200 kuna vrijednost materijala). Umirovljenici mogu iskoristiti ovu uslugu za neograničeni broj intervencija.

Još jedna neograničena stavka ugovora jest subvencioniranje troškova smještaja u slučaju bolničkih pretraga izvan mjesta prebivanja, no opet postoji uvjet da troškovi ne smiju jednokratno premašivati 1500 kuna. Kao dio paketa nude se i besplatni liječnički savjeti putem besplatnog telefona radnim danima od 8 do 17.

Ovaj ugovor umirovljenici mogu potpisati kod kuće dolaskom akvizitera ili ju aktivirati putem besplatnog telefona.

RWE u Hrvatskoj djeluje već dvije godine i ima preko sto tisuća korisnika, odnosno 8% hrvatskog tržišta električne energije.

Zanima vas kako se prebaciti na RWE ili nekog drugog opskrbljivača strujom? Provjerite OVDJE ili nas nazovite na 01/555 0666.

 

Usporedi osiguranja, kupi online i uštedi. Klikni!