RWE uveo jeftiniju struju za umirovljenike

RWE energija predstavila je novu uslugu ‘RWE Umirovljenik’ kojom nudi 5% povoljnije cijene električne energije hrvatskim umirovljenicima u odnosu na univerzalnu uslugu te pogodnosti kao što su besplatni majstor za popravke i hitne intervencije u kući, ali i subvencioniranje troškova smještaja u slučaju bolničkog liječenja izvan prebivanja.

RWE uveo jeftiniju struju za umirovljenike

Ova ponuda vrijedi za sve umirovljenike koji potpišu ugovor s RWE-om počevši od 23.10., a posebno je zanimljivo to što uz 5% jeftiniju struju, umirovljenici imaju dostupno besplatnog majstora za popravke i hitne intervencije u kući 24 sata dnevno. Dostupan majstor dolazit će na ‘intervenciju’ unutar sat vremena od poziva, no vrijednost rada po pojedinom dolasku ne smije prelaziti tisuću kuna (odnosno 800 kuna rada i 200 kuna vrijednost materijala). Umirovljenici mogu iskoristiti ovu uslugu za neograničeni broj intervencija.

Još jedna neograničena stavka ugovora jest subvencioniranje troškova smještaja u slučaju bolničkih pretraga izvan mjesta prebivanja, no opet postoji uvjet da troškovi ne smiju jednokratno premašivati 1500 kuna. Kao dio paketa nude se i besplatni liječnički savjeti putem besplatnog telefona radnim danima od 8 do 17.

Ovaj ugovor umirovljenici mogu potpisati kod kuće dolaskom akvizitera ili ju aktivirati putem besplatnog telefona.

RWE u Hrvatskoj djeluje već dvije godine i ima preko sto tisuća korisnika, odnosno 8% hrvatskog tržišta električne energije.

Zanima vas kako se prebaciti na RWE ili nekog drugog opskrbljivača strujom? Provjerite OVDJE ili nas nazovite na 01/555 0666.

 

Usporedi osiguranja, kupi online i uštedi. Klikni!

 

Prijavi se na newsletter i
ne propusti priliku za pravu uštedu

KOMPARE SERVIS

Kompareovci Iskustva kupaca Za partnere Poslovi Poslovni podaci Kontakt

ONLINE KUPOVINA

Kompare garancija Kompare poklon bon Postupak ugovaranja Načini plaćanja Česta pitanja

SIGURNOST KUPACA

GDPR Opći uvjeti Privole i pritužbe

Načini plaćanja

Jednokratno općom uplatnicom ili karticama do 12 rata bez kamata.

© 2012-2019 kompare.hr

Distribuciju osiguranja omogućuje posrednik u osiguranju Custodia d.o.o za zastupanje u osiguranju
HANFA Datum dozvole za rad 09.08.2013.,Klasa dozvole za rad UP/I-453-02/13-37/38