OTP banka omogućila online otvaranje računa

Od sada otvoriti tekući račun možete brzo i jednostavno iz udobnosti vlastitog doma i to zahvaljujući novoj pogodnosti OTP banke.

Sve osobe koje žele postati klijenti OTP banke ili postojeći klijenti banke koji žele otvoriti tekući račun to sada mogu obaviti putem internet stranice OTP banke. Zahtjev za otvaranje tekućeg računa i/ili izdavanje MasterCard PayPass prepaid kartice može se poslati online, a klijent je putem SMS-a pravovremeno  informiran o statusu zahtjeva.

Slanje online zahtjeva za otvaranje tekućeg računa kao i dobivanje informacija o zahtjevu putem SMS-a je besplatno.

Navedena usluga samo je jedna u paleti mrežnih usluga OTP banke kako bi se klijentima osigurala cjelovita usluga bez potrebe za posjećivanje poslovnica.

 

Usporedi usluge, ugovori online i uštedi. Klikni!

 

Prijavi se na newsletter i
ne propusti priliku za pravu uštedu

KOMPARE SERVIS

Kompareovci Iskustva kupaca Za partnere Poslovi Poslovni podaci Uredi i kontakt

ONLINE KUPOVINA

Postupak ugovaranja Česta pitanja Podaci i upute za plaćanje Provjera police dopunskog zdravstvenog osiguranja Upute za refundaciju i ugovorne ustanove

SIGURNOST KUPACA

Informacije o obradi osobnih podataka Pravne obavijesti Privole i pritužbe Otkazivanje ugovora i raskid police Obavijest potrošačima Akcije u osiguranju Zakonski termini za vrstu osiguranja

Načini plaćanja

Jednokratno općom uplatnicom ili karticama do 12 rata bez kamata.

OBRADA PODATAKA
Korištenjem Kompare usluge i popunjavanjem ovih podataka aktivno pristaješ da te kontaktiramo i ispunimo svoju svrhu - pomognemo ti pronaći i kupiti osiguranje baš po tvojoj mjeri. Pročitaj više u Informacije o obradi osobnih podataka.

POVLAČENJE PRIVOLA
U slučaju da u bilo kojem trenutku promjeniš mišljenje i naša pomoć ti više ne bude potrebna, možeš povući dopuštenje za korištenje podataka slanjem maila na szop@kompare.hr ili popunjavanjem ovoga obrasca.

© 2012-2020 kompare.hr

Distribuciju osiguranja omogućuje posrednik u osiguranju Custodia d.o.o za zastupanje u osiguranju
HANFA Datum dozvole za rad 09.08.2013.,Klasa dozvole za rad UP/I-453-02/13-37/38

whatsapp
Viber