S nama je sigurno poslovati, a sada imamo i globalnu potvrdu Safe.Shop

Kompare.hr od sada je ponosni vlasnik Safe.Shop certifikata, globalne potvrde da s nama možete poslovati s punim povjerenjem. Pravo na korištenje Safe.Shop certifikata dobili smo jer smo, nakon opsežnih testiranja brojnih usluga, zadovoljili globalni kodeks ponašanja u elektroničkoj trgovini.

safe shop

Nema muljanja

Certificiranje hrvatskih web trgovina provodi eCommerce Hrvatska, krovna udruga domaćih internetskih trgovina, što pruža dodatnu dozu ozbiljnosti. Ako bismo sve rečeno sveli u jednu rečenicu, ona bi glasila: Kada posluje s nama, sigurni ste da vas nećemo muljati.

Detaljni opisi proizvoda i usluga

Kada na stranicama koje posjećujete ugledate Safe.Shop oznaku, znate da je riječ o stvarnoj tvrtci u kojoj ono što kupujete, doista i dobijete. Svaki proizvod i usluga detaljno su opisani.

Znajte svoja prava i obaveze

Također, znate što, kad i gdje kupujete jer tijekom postupka narudžbe znate sve detalje o onome što namjeravate kupiti, a upoznati ste sa svojim pravima i obvezama.

Bez skrivenih troškova

Cijene su jasno i potpune i možete ih vidjeti i prije narudžbe, a skrivenih troškova nema. Dodatne usluge jasno su istaknute.

Jednostavan povrat

A ako niste zadovoljni kupljenim proizvodom ili uslugom, imate pravo povrata od 14 dana, bez posebnog objašnjenja. Naravno, to pravilo dolazi uz određene izuzetke.

Privatnost je svetinja

Vaša privatnost je zaštićena – svaki put kada vas mi ili neka druga stranica sa Safe.Shop certifikatom traži osobne podatke, objasnit će vam zašto ih traže.

Recenzije su stvarne

Vrlo bitno je i to što su recenzije na koje ćete naići stvarne, a ne izmišljene. Njihovi autori doista su osobe koje su kupile te proizvode, odnosno usluge te opisale svoje vlastito iskustvo, bilo ono dobro ili loše.

Rješavanje pritužbi – brzo i pošteno

Safe.Shop garantira i da se pritužbe rješavaju brzo i pošteno. Trgovac, a to smo u ovom slučaju mi, obvezuje se odgovoriti u roku od 3 radna dana nakon podnošenja prigovora, a putem logotipa Safe.Shopa bit ćete obaviješteni na koji način podnijeti žalbu te angažirati Safe.Shop kao posrednika u evenutalnom sporu.

Narudžbe stižu na pravu adresu

Što god naručite, isporučit će vam se na adresu i u vrijeme koje ste naveli u narudžbi, a ako neće biti moguće obaviti isporuku, bit ćete pravovremeno obaviješteni. Ako vam nisu u mogućnosti isporučiti naručeno u roku od 7 radnih dana, imate pravo otkazati narudžbu.

Siguran način plaćanja

Ne morate brinuti niti o sigurnosti plaćanja. Barem u jednoj od ponuđenih opcija imat ćete mogućnost povrata novca bez pristanka trgovca, odnosno povrata novca i nakon isporuke, što svakako pruža dodatnu sigurnost.

Poštivanje nacionalnih zakona

Iako je Safe.Shop globalni certifikat, on garantira i da se poštuju nacionalni zakoni o zaštiti potrošača.

 

Odaberi, usporedi i ugovori najpovoljnije ponude! →

 

Prijavi se na newsletter i
ne propusti priliku za pravu uštedu

KOMPARE SERVIS

Kompareovci Iskustva kupaca Za partnere Poslovi Poslovni podaci Kontakt

ONLINE KUPOVINA

Kompare garancija Kompare poklon bon Postupak ugovaranja Načini plaćanja Česta pitanja

SIGURNOST KUPACA

GDPR Opći uvjeti Privole i pritužbe Otkazivanje ugovora i raskid police

Načini plaćanja

Jednokratno općom uplatnicom ili karticama do 12 rata bez kamata.

© 2012-2019 kompare.hr

Distribuciju osiguranja omogućuje posrednik u osiguranju Custodia d.o.o za zastupanje u osiguranju
HANFA Datum dozvole za rad 09.08.2013.,Klasa dozvole za rad UP/I-453-02/13-37/38