S nama je sigurno poslovati, a sada imamo i globalnu potvrdu Safe.Shop

Kompare.hr od sada je ponosni vlasnik Safe.Shop certifikata, globalne potvrde da s nama možete poslovati s punim povjerenjem. Pravo na korištenje Safe.Shop certifikata dobili smo jer smo, nakon opsežnih testiranja brojnih usluga, zadovoljili globalni kodeks ponašanja u elektroničkoj trgovini.

safe shop

Nema muljanja

Certificiranje hrvatskih web trgovina provodi eCommerce Hrvatska, krovna udruga domaćih internetskih trgovina, što pruža dodatnu dozu ozbiljnosti. Ako bismo sve rečeno sveli u jednu rečenicu, ona bi glasila: Kada posluje s nama, sigurni ste da vas nećemo muljati.

Detaljni opisi proizvoda i usluga

Kada na stranicama koje posjećujete ugledate Safe.Shop oznaku, znate da je riječ o stvarnoj tvrtci u kojoj ono što kupujete, doista i dobijete. Svaki proizvod i usluga detaljno su opisani.

Znajte svoja prava i obaveze

Također, znate što, kad i gdje kupujete jer tijekom postupka narudžbe znate sve detalje o onome što namjeravate kupiti, a upoznati ste sa svojim pravima i obvezama.

Bez skrivenih troškova

Cijene su jasno i potpune i možete ih vidjeti i prije narudžbe, a skrivenih troškova nema. Dodatne usluge jasno su istaknute.

Jednostavan povrat

A ako niste zadovoljni kupljenim proizvodom ili uslugom, imate pravo povrata od 14 dana, bez posebnog objašnjenja. Naravno, to pravilo dolazi uz određene izuzetke.

Privatnost je svetinja

Vaša privatnost je zaštićena – svaki put kada vas mi ili neka druga stranica sa Safe.Shop certifikatom traži osobne podatke, objasnit će vam zašto ih traže.

Recenzije su stvarne

Vrlo bitno je i to što su recenzije na koje ćete naići stvarne, a ne izmišljene. Njihovi autori doista su osobe koje su kupile te proizvode, odnosno usluge te opisale svoje vlastito iskustvo, bilo ono dobro ili loše.

Rješavanje pritužbi – brzo i pošteno

Safe.Shop garantira i da se pritužbe rješavaju brzo i pošteno. Trgovac, a to smo u ovom slučaju mi, obvezuje se odgovoriti u roku od 3 radna dana nakon podnošenja prigovora, a putem logotipa Safe.Shopa bit ćete obaviješteni na koji način podnijeti žalbu te angažirati Safe.Shop kao posrednika u evenutalnom sporu.

Narudžbe stižu na pravu adresu

Što god naručite, isporučit će vam se na adresu i u vrijeme koje ste naveli u narudžbi, a ako neće biti moguće obaviti isporuku, bit ćete pravovremeno obaviješteni. Ako vam nisu u mogućnosti isporučiti naručeno u roku od 7 radnih dana, imate pravo otkazati narudžbu.

Siguran način plaćanja

Ne morate brinuti niti o sigurnosti plaćanja. Barem u jednoj od ponuđenih opcija imat ćete mogućnost povrata novca bez pristanka trgovca, odnosno povrata novca i nakon isporuke, što svakako pruža dodatnu sigurnost.

Poštivanje nacionalnih zakona

Iako je Safe.Shop globalni certifikat, on garantira i da se poštuju nacionalni zakoni o zaštiti potrošača.

 

Odaberi, usporedi i ugovori najpovoljnije ponude! →

 

KOMPARE SERVIS

Kompareovci Iskustva kupaca Za partnere Poslovi Poslovni podaci Uredi i kontakt

ONLINE KUPOVINA

Postupak ugovaranja Česta pitanja Načini plaćanja auto osiguranja Načini plaćanja dopunskog zdravstvenog osiguranja Provjera police dopunskog zdravstvenog osiguranja Upute za refundaciju i ugovorne ustanove Općenita obavijest klijentima osiguranja o uvođenju eura

SIGURNOST KUPACA

Informacije o obradi osobnih podataka Pravne obavijesti Reklamacije i pritužbe Otkazivanje ugovora i raskid police Obavijest potrošačima Akcije u osiguranju Zakonski termini za vrstu osiguranja

Načini plaćanja

Jednokratno općom uplatnicom ili karticama do 12 rata bez kamata.
Trustmark webshop
Fiksni tečaj konverzije: 1 EUR = 7,53450 kn

OBRADA PODATAKA
Upisane osobne podatke koristimo da te možemo kontaktirati, obavijestiti o ponudama i pomoći ti pronaći osiguranje ili telekom uslugu prema tvojim zahtjevima i potrebama. U svakom trenutku možeš se predomisliti i odbiti primanje naših e-mail poruka klikom na opciju “odjava” na kraju svake naše poruke ili popunjavanjem obrasca ili slanjem poruke na szop@kompare.hr. Pročitaj više u Informacije o obradi osobnih podataka

GOOGLE CAPTCHA ZAŠTITA
Stranica kompare.hr zaštićena je Google Captcha sustavom, a više o tome možeš pročitati kroz politiku privatnosti i uvjete korištenja.

Klikni ovdje za odjavu sa newslettera

Newsletter šaljemo našim korisnicima temeljem legitimnog interesa. Upiši svoju e-mail adresu ako ne želiš primati newsletter. Sve o obradi podataka pronađi u Informacije o obradi osobnih podataka

© 2012- kompare.hr

Distribuciju osiguranja omogućuje posrednik u osiguranju Custodia d.o.o za zastupanje u osiguranju
HANFA Datum dozvole za rad 09.08.2013.,Klasa dozvole za rad UP/I-453-02/13-37/38

whatsapp
Viber