Građani subvencijama uzeli 10000 A+++ uređaja

Novi poziv za sufinanciranje kupnje zelenih uređaja nije prošao nezamijećeno, dapače, u samo jednom danu u trgovinama po cijeloj Hrvatskoj kupljeno je svih 10.000 energetski najučinkovitijih uređaja za koje su bili dostupni državni poticaji od 800 kuna po uređaju.

Poziv je objavljen u petak 02. listopada, a istog dana u 19:40 kupljen je posljednji uređaj uz poticaj – sušilica rublja koju je osoba iz Poreča kupila putem internetske trgovine. Građani su birali između 470-ak različitih modela A+++ uređaja.

Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost osigurao je za ovaj program 16 milijuna kuna, 8 ih je građanima podijeljeno u 9 dana provedbe programa u lipanjskoj rundi, a 8 tijekom prvog dana trajanja ove runde.

Programom sufinanciranja pokrenutim od strane Ministarstva zaštite okoliša i Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost sufinancirala se kupovina A+++ hladnjaka, zamrzivača, hladnjaka sa zamrzivačem, perilica posuđa, perilica rublja i sušilica na više od 500 prodajnih mjesta diljem Hrvatske. Najviše kupljenih uređaja bilo je u Gradu Zagrebu i Splitsko-dalmatinskoj županiji, a 83% svih uređaja bile su perilice rublja. 

Kupnjom i korištenjem ovih 10.000 uređaja uštedjet će se 938.189 kWh ušteđene energije i spriječiti 220 tona emisija CO2, ekvivalentu godišnje potrošnje električne energije za 68 kućanstava ili godišnjoj potrošnji vode za 166 kućanstava. 

‘‘Oni građani koji su u trgovinama dobili obrasce za sufinanciranje imaju rok do 19. listopada da u Fond pošalju svu potrebnu dokumentaciju, kako bi u roku od 30 dana od dana dostave dokumenata u Fond dobili 800 kuna poticaja na svoj račun.’’ – naglašava direktor Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost Sven Müller. 

Nadamo se da ste i vi bili dio ove hvale vrijedne akcije za uštedu i zaštitu okoliša, a sada možete promijeniti i opskrbljivača za još veću uštedu putem kompare.hr webshopa.

 

Usporedi osiguranja, kupi online i uštedi. Klikni!

 

KOMPARE SERVIS

Kompareovci Iskustva kupaca Za partnere Poslovi Poslovni podaci Uredi i kontakt

ONLINE KUPOVINA

Postupak ugovaranja Česta pitanja Načini plaćanja auto osiguranja Načini plaćanja dopunskog zdravstvenog osiguranja Provjera police dopunskog zdravstvenog osiguranja Upute za refundaciju i ugovorne ustanove Općenita obavijest klijentima osiguranja o uvođenju eura

SIGURNOST KUPACA

Informacije o obradi osobnih podataka Pravne obavijesti Reklamacije i pritužbe Otkazivanje ugovora i raskid police Obavijest potrošačima Akcije u osiguranju Zakonski termini za vrstu osiguranja

Načini plaćanja

Jednokratno općom uplatnicom ili karticama do 12 rata bez kamata.
Trustmark webshop
Fiksni tečaj konverzije: 1 EUR = 7,53450 kn

OBRADA PODATAKA
Upisane osobne podatke koristimo da te možemo kontaktirati, obavijestiti o ponudama i pomoći ti pronaći osiguranje ili telekom uslugu prema tvojim zahtjevima i potrebama. U svakom trenutku možeš se predomisliti i odbiti primanje naših e-mail poruka klikom na opciju “odjava” na kraju svake naše poruke ili popunjavanjem obrasca ili slanjem poruke na szop@kompare.hr. Pročitaj više u Informacije o obradi osobnih podataka

GOOGLE CAPTCHA ZAŠTITA
Stranica kompare.hr zaštićena je Google Captcha sustavom, a više o tome možeš pročitati kroz politiku privatnosti i uvjete korištenja.

Odjavi se s newslettera

Newsletter šaljemo našim korisnicima temeljem legitimnog interesa. Upiši svoju e-mail adresu ako ne želiš primati newsletter. Sve o obradi podataka pronađi u Informacije o obradi osobnih podataka

© 2012- kompare.hr

Distribuciju osiguranja omogućuje posrednik u osiguranju Custodia d.o.o za zastupanje u osiguranju
HANFA Datum dozvole za rad 09.08.2013.,Klasa dozvole za rad UP/I-453-02/13-37/38

whatsapp
Viber