Građani subvencijama uzeli 10000 A+++ uređaja

Novi poziv za sufinanciranje kupnje zelenih uređaja nije prošao nezamijećeno, dapače, u samo jednom danu u trgovinama po cijeloj Hrvatskoj kupljeno je svih 10.000 energetski najučinkovitijih uređaja za koje su bili dostupni državni poticaji od 800 kuna po uređaju.

Poziv je objavljen u petak 02. listopada, a istog dana u 19:40 kupljen je posljednji uređaj uz poticaj – sušilica rublja koju je osoba iz Poreča kupila putem internetske trgovine. Građani su birali između 470-ak različitih modela A+++ uređaja.

Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost osigurao je za ovaj program 16 milijuna kuna, 8 ih je građanima podijeljeno u 9 dana provedbe programa u lipanjskoj rundi, a 8 tijekom prvog dana trajanja ove runde.

Programom sufinanciranja pokrenutim od strane Ministarstva zaštite okoliša i Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost sufinancirala se kupovina A+++ hladnjaka, zamrzivača, hladnjaka sa zamrzivačem, perilica posuđa, perilica rublja i sušilica na više od 500 prodajnih mjesta diljem Hrvatske. Najviše kupljenih uređaja bilo je u Gradu Zagrebu i Splitsko-dalmatinskoj županiji, a 83% svih uređaja bile su perilice rublja. 

Kupnjom i korištenjem ovih 10.000 uređaja uštedjet će se 938.189 kWh ušteđene energije i spriječiti 220 tona emisija CO2, ekvivalentu godišnje potrošnje električne energije za 68 kućanstava ili godišnjoj potrošnji vode za 166 kućanstava. 

‘‘Oni građani koji su u trgovinama dobili obrasce za sufinanciranje imaju rok do 19. listopada da u Fond pošalju svu potrebnu dokumentaciju, kako bi u roku od 30 dana od dana dostave dokumenata u Fond dobili 800 kuna poticaja na svoj račun.’’ – naglašava direktor Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost Sven Müller. 

Nadamo se da ste i vi bili dio ove hvale vrijedne akcije za uštedu i zaštitu okoliša, a sada možete promijeniti i opskrbljivača za još veću uštedu putem kompare.hr webshopa.

 

Usporedi osiguranja, kupi online i uštedi. Klikni!

 

KOMPARE SERVIS

Kompareovci Iskustva kupaca Za partnere Poslovi Poslovni podaci Uredi i kontakt

ONLINE KUPOVINA

Postupak ugovaranja Česta pitanja Načini plaćanja auto osiguranja Načini plaćanja dopunskog zdravstvenog osiguranja Provjera police dopunskog zdravstvenog osiguranja Upute za refundaciju i ugovorne ustanove

SIGURNOST KUPACA

Informacije o obradi osobnih podataka Pravne obavijesti Reklamacije i pritužbe Otkazivanje ugovora i raskid police Obavijest potrošačima Akcije u osiguranju Zakonski termini za vrstu osiguranja

Načini plaćanja

Jednokratno općom uplatnicom ili karticama do 12 rata bez kamata.
Trustmark webshop

OBRADA PODATAKA
Upisane osobne podatke koristimo da te možemo kontaktirati, obavijestiti o ponudama i pomoći ti pronaći osiguranje ili telekom uslugu prema tvojim zahtjevima i potrebama. U svakom trenutku možeš se predomisliti i odbiti primanje naših e-mail poruka klikom na opciju “odjava” na kraju svake naše poruke ili popunjavanjem obrasca ili slanjem poruke na szop@kompare.hr. Pročitaj više u Informacije o obradi osobnih podataka

GOOGLE CAPTCHA ZAŠTITA
Stranica kompare.hr zaštićena je Google Captcha sustavom, a više o tome možeš pročitati kroz politiku privatnosti i uvjete korištenja.

Odjavi se s newslettera

Newsletter šaljemo našim korisnicima temeljem legitimnog interesa. Upiši svoju e-mail adresu ako ne želiš primati newsletter. Sve o obradi podataka pronađi u Informacije o obradi osobnih podataka

© 2012- kompare.hr

Distribuciju osiguranja omogućuje posrednik u osiguranju Custodia d.o.o za zastupanje u osiguranju
HANFA Datum dozvole za rad 09.08.2013.,Klasa dozvole za rad UP/I-453-02/13-37/38

whatsapp
Viber