Generali zavarovalnica d.d. Podružnica Zagreb postaje članom društva Generali osiguranja d.d.

GENERALI ZAVAROVALNICA d.d., Podružnica Zagreb za osiguranje (ranije ADRIATIC SLOVENICA Zavarovalna družba d.d., Podružnica Zagreb) postao je od 1. listopada 2020. godine član društva GENERALI OSIGURANJE d.d.


Što to znači za klijente GENERALI ZAVAROVALNICA d.d., Podružnice Zagreb za osiguranje?

Nekadašnji portfelj polica osiguranja brenda AS osiguranje (danas: GENERALI ZAVAROVALNICA d.d., Podružnice Zagreb za osiguranje) prešao je u vlasništvo Generali osiguranja d.d.

Sva prava i obveze iz vašeg ugovora o osiguranju prethodnog osiguratelja GENERALI ZAVAROVALNICE d.d., Podružnice Zagreb za osiguranje, u cijelosti su prenesena na GENERALI OSIGURANJE d.d. kao novog osiguratelja. Prijenos nema učinka na dosadašnja prava i obveze, koja ostaju na snazi u neizmijenjenom obliku i sadržaju.

Dakle, na vas kao kupca GENERALI ZAVAROVALNICE d.d., Podružnice Zagreb za osiguranje, ova promjena nema značajnog utjecaja: polica vam ostaje jednaka po onim pravima po kojima ste ju kupili.


Kome se obratiti za pomoć i podršku: AS Directu, ili Generaliju?

Za sve vaše upite na raspolaganju su vam oba kontakt centra: 

  1. kontakt centar Generali osiguranja d.d., Tel. 01 4600 400 (radnim danom 8-18 h), e-mail: info.hr@generali.com
  2. Kontakt centar AS Directa 0800 1100 (radnim danom 8-18 h), e-mail: info@as-direct.hr

Za više detalja o ovoj promjeni, pogledajte službeni osvrt na stranicama generali.hr


Kako vam Kompare može pomoći kod kupnje auto osiguranja?

U svega nekoliko klikova možete doći do police auto osiguranja koja baš kao da je krojena po vašoj mjeri. Naime, na www.kompare.hr za vas ćemo usporediti 10 ponuda koje se nalaze na našem tržištu i za vas pronaći baš najbolju.

Jamčimo vam sigurnu i ugodnu online kupovinu, a za sva vaša pitanja tu smo od ponedjeljka do petka od 8 do 20 sati te subotom od 9 do 14 sati. Javite nam se putem web stranice ili na besplatni telefon 01 555 0666.

Usporedite osiguranja, kupite online i uštedite. Kliknite! →

KOMPARE SERVIS

Kompareovci Iskustva kupaca Za partnere Poslovi Poslovni podaci Uredi i kontakt

ONLINE KUPOVINA

Postupak ugovaranja Česta pitanja Načini plaćanja auto osiguranja Načini plaćanja dopunskog zdravstvenog osiguranja Provjera police dopunskog zdravstvenog osiguranja Upute za refundaciju i ugovorne ustanove

SIGURNOST KUPACA

Informacije o obradi osobnih podataka Pravne obavijesti Reklamacije i pritužbe Otkazivanje ugovora i raskid police Obavijest potrošačima Akcije u osiguranju Zakonski termini za vrstu osiguranja

Načini plaćanja

Jednokratno općom uplatnicom ili karticama do 12 rata bez kamata.
Trustmark webshop

OBRADA PODATAKA
Upisane osobne podatke koristimo da te možemo kontaktirati, obavijestiti o ponudama i pomoći ti pronaći osiguranje ili telekom uslugu prema tvojim zahtjevima i potrebama. U svakom trenutku možeš se predomisliti i odbiti primanje naših e-mail poruka klikom na opciju “odjava” na kraju svake naše poruke ili popunjavanjem obrasca ili slanjem poruke na szop@kompare.hr. Pročitaj više u Informacije o obradi osobnih podataka

GOOGLE CAPTCHA ZAŠTITA
Stranica kompare.hr zaštićena je Google Captcha sustavom, a više o tome možeš pročitati kroz politiku privatnosti i uvjete korištenja.

Odjavi se s newslettera

Newsletter šaljemo našim korisnicima temeljem legitimnog interesa. Upiši svoju e-mail adresu ako ne želiš primati newsletter. Sve o obradi podataka pronađi u Informacije o obradi osobnih podataka

© 2012- kompare.hr

Distribuciju osiguranja omogućuje posrednik u osiguranju Custodia d.o.o za zastupanje u osiguranju
HANFA Datum dozvole za rad 09.08.2013.,Klasa dozvole za rad UP/I-453-02/13-37/38

whatsapp
Viber