Erste baby pogodnosti

Erste&Steiermärkische Bank d.d. (Erste banka) nedavno je za djecu rođenu od 2011. godine i njihove roditelje ili zakonske zastupnike, odnosno skrbnike, ponudila posebne pogodnosti koje klijenti mogu iskoristiti do kraja treće godine djetetova života. Posebne pogodnosti odnose se na tekući račun, gotovinske kredite bez hipoteke, usluge elektroničkog bankarstva te Medo Štedo dječju štednju.

Spomenutom segmentu klijenata neće biti naplaćena naknada za vođenje tekućeg računa šest mjeseci od otvaranja računa, kao ni izdavanje kartice i PIN-a. Također, kamatna stopa za gotovinske kredite bez hipoteke bit će 0,50 postotna boda niža, u odnosu na redovnu ponudu, kao i naknada za obradu kredita koja će iznositi 1%. Uz navedeno, usluge za korištenje elektroničkog bankarstva neće se naplaćivati prvih šest mjeseci, a djetetu će u nagradnom programu biti dodijeljeno dodatnih 1.000 bodova. Naime, u nagradnom programu za svaku se ušteđenu kunu, dodjeljuje jedan nagradni bod, a sakupljeni bodovi mogu se zamijeniti za simbolične poklone. Dodatnu pogodnost Erste baby pogodnosti predstavlja mogućnost odobrenja Diners Club Medo Štedo kreditne kartice bez plaćanja članarine za prvu godinu korištenja.

Erste banka svojom ponudom je kontinuirano usmjerena potrebama tog segmenata klijenata, a kroz lik Mede Štede cijeli se koncept štednje djeci približava na prihvatljiv način. „Prednost Medo Štedo dječje štednje je u tome što ona omogućava da se na isti štedni račun, uplaćuje prema mogućnostima tj. kada i koliko je to moguće, a sredstva namijenjena dječjoj štednji moguće je i pokloniti u obliku poklon bona. Te su prednosti uočili i naši klijenti pa se, primjerice, njih preko  220 u prvih šest mjeseci ove godine odlučio za kupnju poklon bona, što predstavlja porast od preko  26% u odnosu na isto razdoblje prošle godine“, rekla je Snježana Herceg, direktorica poslovnice za djecu „Medin brlog“.

Erste banka kontinuirano ostvaruje porast depozita, a tome doprinosi i porast dječje štednje. Samo tijekom prvih šest mjeseci ove godine iznos Medo Štedo dječje štednje porastao je za više od 10,3% te je krajem lipnja 2012. dosegnuo više od 122 milijuna ušteđenih kuna, a u što je uključeno više od  18.100 malih štediša.

 

Usporedi osiguranja, kupi online i uštedi. Klikni!