5 popularnih videoigara koje su obilježile 2018. godinu

Godina na izmaku bila je puna fantastičnih videoigrica koje, bez sumnje, pružaju sate i sate zabave. Od multiplayer zabave, otkrivanja mapa do kognitivnih vježbi, videoigre su ponudile mnoštvo zanimljivih noviteta s kojima vrijedi biti u toku.

Videoigre_01

1. Scum

Iz malene Hrvatske u kojoj mnogima nije do igre stiglo je nevjerojatno iznenađenje. Hrvatska videoigra Scum zapalila je svijet. Danima se nije micala s prvog mjesta liste najprodavanijih igara na Steamu, najpoznatijoj platformi za prodaju PC igara. Scum je gladijatorska igra preživljavanja koja se odvija u bliskoj budućnosti, a ono što je čini posebnim su prekrasni hrvatski krajolici. U kojima se, istini za volju, borite za prevlast u okviru imaginarnog reality showa.

2. Fortnite Battle Royale

Kad smo već kod preživljavanja, nemoguće je ne spomenuti Fortnite. Ova je igra u besplatnoj inačici Battle Royale uspjela prikupiti prosječno 78 milijuna igrača mjesečno. Neovisno o tome borite li se samostalno ili u društvu, uživat ćete u naporu da posljednji ostanete na nogama. Osvojit će vas i posebnost igre, nove inačice koje neprestano iznenađuju. Fortnite je u kratko vrijeme postao kulturni fenomen veći od Minecrafta. Ako vas intrigiraju nebrojeni scenariji, mogućnosti personalizacije iskustva i odličan dizajn, vrijeme je za igru!

3. Red Dead Redemption 2

Iako je dostupan tek od listopada, Red Dead Redemption 2 se među igračima željnima avanture i pucačine proširio brzinom munje. Igra je napokon ostvarila želje svakog od nas tko je kao klinac sanjao da postane revolveraš. Filmski dvoboji i ostali svakodnevni poslovi odmetnika s one strane zakona naprosto su neodoljivi u dokolici.

4. Spider-Man

Za superheroje navijamo u kinu, ali još je bolje kad imamo kontrolu nad njihovim postupcima. Čovjek pauk već je desetljećima jedan od najpopularnijih likova, a sada je konačno dobio akcijsku video igru kakvu zaslužuje. Fascinirat će vas brojnost, ali i razrađenost likova i zaplet. Usto, zahvaljujući fantastičnom talentu autora igrice, osjećat ćete se poput pravog Njujorčanina. Da, toliko su ga dobro izgradili.

5. Tetris Effect

Kada vam dosade sve navedene uloge, odmorite mišiće i upregnite mozak. Briljantna jednostavnost slaganja elemenata u Tetrisu vratila nam se u Tetris Effectu, igrici koja će vas ponovno uvući u svijet koncentracije i kontemplacije. Neka vas ime ne zavara, u pitanju je pravo kozmičko putovanje koje neki nazivaju i igračkim iskustvom godine.

 

Odaberi, usporedi i kupi najpovoljniji paket telekom usluga! →

Prijavi se na newsletter i
ne propusti priliku za pravu uštedu

KOMPARE SERVIS

Kompareovci Iskustva kupaca Za partnere Poslovi Poslovni podaci Kontakt

ONLINE KUPOVINA

Kompare garancija Kompare poklon bon Postupak ugovaranja Načini plaćanja Česta pitanja

SIGURNOST KUPACA

GDPR Opći uvjeti Privole i pritužbe Otkazivanje ugovora i raskid police

Načini plaćanja

Jednokratno općom uplatnicom ili karticama do 12 rata bez kamata.

© 2012-2019 kompare.hr

Distribuciju osiguranja omogućuje posrednik u osiguranju Custodia d.o.o za zastupanje u osiguranju
HANFA Datum dozvole za rad 09.08.2013.,Klasa dozvole za rad UP/I-453-02/13-37/38