5 popularnih videoigara koje su obilježile 2018. godinu

Godina na izmaku bila je puna fantastičnih videoigrica koje, bez sumnje, pružaju sate i sate zabave. Od multiplayer zabave, otkrivanja mapa do kognitivnih vježbi, videoigre su ponudile mnoštvo zanimljivih noviteta s kojima vrijedi biti u toku.

Videoigre_01

1. Scum

Iz malene Hrvatske u kojoj mnogima nije do igre stiglo je nevjerojatno iznenađenje. Hrvatska videoigra Scum zapalila je svijet. Danima se nije micala s prvog mjesta liste najprodavanijih igara na Steamu, najpoznatijoj platformi za prodaju PC igara. Scum je gladijatorska igra preživljavanja koja se odvija u bliskoj budućnosti, a ono što je čini posebnim su prekrasni hrvatski krajolici. U kojima se, istini za volju, borite za prevlast u okviru imaginarnog reality showa.

2. Fortnite Battle Royale

Kad smo već kod preživljavanja, nemoguće je ne spomenuti Fortnite. Ova je igra u besplatnoj inačici Battle Royale uspjela prikupiti prosječno 78 milijuna igrača mjesečno. Neovisno o tome borite li se samostalno ili u društvu, uživat ćete u naporu da posljednji ostanete na nogama. Osvojit će vas i posebnost igre, nove inačice koje neprestano iznenađuju. Fortnite je u kratko vrijeme postao kulturni fenomen veći od Minecrafta. Ako vas intrigiraju nebrojeni scenariji, mogućnosti personalizacije iskustva i odličan dizajn, vrijeme je za igru!

3. Red Dead Redemption 2

Iako je dostupan tek od listopada, Red Dead Redemption 2 se među igračima željnima avanture i pucačine proširio brzinom munje. Igra je napokon ostvarila želje svakog od nas tko je kao klinac sanjao da postane revolveraš. Filmski dvoboji i ostali svakodnevni poslovi odmetnika s one strane zakona naprosto su neodoljivi u dokolici.

4. Spider-Man

Za superheroje navijamo u kinu, ali još je bolje kad imamo kontrolu nad njihovim postupcima. Čovjek pauk već je desetljećima jedan od najpopularnijih likova, a sada je konačno dobio akcijsku video igru kakvu zaslužuje. Fascinirat će vas brojnost, ali i razrađenost likova i zaplet. Usto, zahvaljujući fantastičnom talentu autora igrice, osjećat ćete se poput pravog Njujorčanina. Da, toliko su ga dobro izgradili.

5. Tetris Effect

Kada vam dosade sve navedene uloge, odmorite mišiće i upregnite mozak. Briljantna jednostavnost slaganja elemenata u Tetrisu vratila nam se u Tetris Effectu, igrici koja će vas ponovno uvući u svijet koncentracije i kontemplacije. Neka vas ime ne zavara, u pitanju je pravo kozmičko putovanje koje neki nazivaju i igračkim iskustvom godine.

 

Odaberi, usporedi i kupi najpovoljniji paket telekom usluga! →