Ne volite telefonirati? 5 usluga u RH koje možete obaviti bez da dignete slušalicu 

Online_uslugeVolite li stvari obaviti brzo, bez telefoniranja? Odlično, u potpunosti vas razumijemo. Bilo da se radi o praktičnosti ili jednostavno zbog uštede vremena izbjegavate telefonske pozive, neke stvari možete obaviti online, bez potrebe za dizanjem slušalice. Izdvojili smo 5 usluga za čiju brzu realizaciju vam je potrebno samo malo vremena i internetska veza.

1. Naručite hranu na posao online

Ne želite trošiti pauzu na poslu za izlazak van i traženje hrane? Naručite je online. Putem web servisa poput Pauza.hr, Jelovnik.hr ili Bakin čušpajz jednostavno i brzo možete naručiti hranu iz velikog broja restorana. Na većini spomenutih stranica odmah su vam vidljive ocjene i preporuke korisnika. Ako se i predomislite, imate nekoliko minuta za otkazivanje, a ovisno o tome što vam više odgovara platiti možete online te karticom ili gotovinom kod preuzimanja hrane.

2. Putem servisa e-građani brzo dođite do rodnog lista ili naručite Europsku karticu zdravstvenog osiguranja

Zahvaljujući sustavu e-Građani uštedjet ćete vrijeme na obilaženje raznih institucija, čekanje u redovima ali i novac. Dokumenti poput domovnice, izvoda iz matične knjige ili potvrde o vlasništvu vozila dostupni na jednom mjestu i kad god ih trebate. Uz to, osobni korisnički pretinac omogućava vam izravan pristup elektroničkim uslugama javne uprave i primanje osobnih poruka. Zatražite i isprintajte rodni list, potvrdu o vlasništvu vozila ili besplatno zatražite Europsku karticu zdravstvenog osiguranja.

 

kompare-e-gradani

3. Rezervirajte smještaj na Booking.com ili Airbnb.com

Planirate godišnji odmor i trenutno ste u potrazi za hotelom ili apartmanom? Željeni smještaj možete pogledati, odabrati i rezervirati bez telefoniranja. Kako? Na stranicama poput Booking.com ili Airbnb.com pronađite lokaciju, odaberite želite li hotel ili privatni smještaj, pogledajte fotografije, opremljenost i ocjene (ne)zadovoljnih korisnika. Nema potrebe za provjeravanjem slobodnih termina ili opcije dodatnih kreveta putem telefona.

Sve informacije koje su vam potrebne dostupne su online. Na vama je samo da odaberete smještaj koji vam se najviše svidio i u nekoliko klikova mišem rezervirate i platite. Cijeli taj proces je jednostavan i siguran, a većinu rezervacija možete besplatno otkazati i do 24 sata prije dolaska.

4. Gadgete detaljno pregledajte i kupujte online

Odjeću, poklone pa čak i namirnice danas možete kupiti online. No, što je sa stvarima poput laptopa, mobitela ili čak TV-a? Web shopovi poput eBaya, Amazona ili Abrakadabre idealni su za kupovinu gadgeta. Većinu informacija, za koje bi vas u klasičnim trgovinama vjerojatno telefonski preusmjeravali nekoliko puta, tamo možete vidjeti online.

Želite li kupiti primjerice mobitel ili sat ne trebate pozivom provjeravati dostupnost, već cjelokupnu ponudu i uvjete proučite na stranici. Nakon što se uvjerite da je to ono što želite, obavite kupovinu online i kupljeno će vam biti dostavljeno na željenu adresu. Mnogi web shopovi čak nude i besplatnu dostavu tako da ste, osim ušteđenog vremena, uštedjeli i novac.

5. Ugovorite auto osiguranje, telekom pakete ili dopunsko zdravstveno osiguranje na kompare.hr

Na kompare.hr možete brzo i jednostavno pronaći najpovoljnije automobilsko ili zdravstveno osiguranje i kupiti ga online u samo nekoliko koraka. Nakon što ugovorite automobilsko osiguranje, e-policu osiguranja jednostavno isprintate i možete odmah na tehnički pregled.

Kad je dopunsko zdravstveno osiguranje u pitanju, na kompare.hr se možete osigurati bez čekanja u redovima. Putem jednostavnog obrasca usporedite ponude 6 osiguravajućih kuća, odaberite najpovoljniju i kupite policu online. Imate li pitanja, ne trebate koristiti telefon. Na raspolaganju su vam stručni savjetnici s kojima možete komunicirati putem chata na stranici ili maila, ovisno o tome što vam više odgovara. Zanima li vas najpovoljnija opcija telekom paketa, ništa lakše. Na našoj tražilici možete usporediti sve dostupne telekom pakete, odabrati najbolju kombinaciju usluga i ugovoriti ih online. Bez potrebe za ijednim telefonskim pozivom. 

Javite nam se i ugovorite osiguranje odmah – online! →

 

KOMPARE SERVIS

Kompareovci Iskustva kupaca Za partnere Poslovi Poslovni podaci Uredi i kontakt

ONLINE KUPOVINA

Postupak ugovaranja Česta pitanja Načini plaćanja auto osiguranja Načini plaćanja dopunskog zdravstvenog osiguranja Provjera police dopunskog zdravstvenog osiguranja Upute za refundaciju i ugovorne ustanove Općenita obavijest klijentima osiguranja o uvođenju eura

SIGURNOST KUPACA

Informacije o obradi osobnih podataka Pravne obavijesti Reklamacije i pritužbe Otkazivanje ugovora i raskid police Obavijest potrošačima Akcije u osiguranju Zakonski termini za vrstu osiguranja

Načini plaćanja

Jednokratno općom uplatnicom ili karticama do 12 rata bez kamata.
Trustmark webshop
Fiksni tečaj konverzije: 1 EUR = 7,53450 kn

OBRADA PODATAKA
Upisane osobne podatke koristimo da te možemo kontaktirati, obavijestiti o ponudama i pomoći ti pronaći osiguranje ili telekom uslugu prema tvojim zahtjevima i potrebama. U svakom trenutku možeš se predomisliti i odbiti primanje naših e-mail poruka klikom na opciju “odjava” na kraju svake naše poruke ili popunjavanjem obrasca ili slanjem poruke na szop@kompare.hr. Pročitaj više u Informacije o obradi osobnih podataka

GOOGLE CAPTCHA ZAŠTITA
Stranica kompare.hr zaštićena je Google Captcha sustavom, a više o tome možeš pročitati kroz politiku privatnosti i uvjete korištenja.

Odjavi se s newslettera

Newsletter šaljemo našim korisnicima temeljem legitimnog interesa. Upiši svoju e-mail adresu ako ne želiš primati newsletter. Sve o obradi podataka pronađi u Informacije o obradi osobnih podataka

© 2012- kompare.hr

Distribuciju osiguranja omogućuje posrednik u osiguranju Custodia d.o.o za zastupanje u osiguranju
HANFA Datum dozvole za rad 09.08.2013.,Klasa dozvole za rad UP/I-453-02/13-37/38

whatsapp
Viber