5 božićnih tech poklona zbog kojih će vas prijatelji obožavati

Vrijeme je božićnog darivanja, a ako ste od onih koji ne uživaju u višesatnom (višednevnom?) odabiru idealnog poklona, pripremili smo izbor korisnih i tehnološki naprednih darova koji vam neće isprazniti novčanik. Riječ je o gadgetima, spravicama namijenjenima svakodnevnoj uporabi, koje će vama dragim osobama poboljšati kvalitetu života.

Bluetooth-zvucnik

1. USB punjač za automobil

Pametni telefoni već su godinama mnogo više od uređaja za telefoniranje. Uz njih se orijentiramo, fotografiramo i snimamo videe, prevodimo, slušamo glazbu i gledamo filmove. Nema sumnje, riječ je o nezaobilaznom uređaju koji je tehnološki sve napredniji, a najveća mu je mana što su baterije ne traju vječno. USB punjači ne koštaju puno i ne zauzimaju puno mjesta, a najčešće imaju dva utora, što će posebno cijeniti suvozači.

2. Bluetooth zvučnik za pod tuš

Zahvaljujući napretku tehnologije, više ne moramo biti žrtve glasnih pjevača i pjevačica ispod tuša. Uz vodootporne zvučnike, tuš-pjevači pretvaraju se u tuš-slušatelje, a kućanstvo s takvim zvučnikom doživljava pravu renesansu. No, osim tijekom tuširanja, ovakav će prijenosni zvučnik dobro doći u trenucima opuštanja ili zabave s društvom, bilo to kod kuće ili u vikendici.

3. Wi-fi pametna utičnica

Za nekoliko godina sve strujne utičnice jamačno će biti pametne, pa nije loše da već sada sebi drage osobe pripremite za blisku budućnost. Pametne utičnice uključe se u one postojeće, spoje se na kućnu mrežu te omogućuju daljinsko upravljanje. Recimo, ako imate klima-uređaj i uključite ga u pametnu utičnicu, moći ćete ga uključiti i isključiti u određeni dio dana ili kad god to poželite.

4. Chromecast Audio

Chromecast je Googleov gadget koji omogućuje streamanje videa i inih sadržaja na kućnom televizoru. Chromeast Audio čini isto to, ali na audio uređajima. Ako još niste bacili svoj stari hi-fi uz koji ste proveli adolescentske dane skačući i plačući, vrijeme je da s njega obrišete prašinu i počnete ga ponovno koristiti. Uključite ga na RCA ili 3.5 mm ulaz.

5. Ultrazvučni difuzer

Difuzer je gadget uz pomoć kojega ćete doslovno lakše disati. Riječ je o spravici koja raspršuje tekućinu, najčešće eterična ulja, i tako omogućuje ugodniji boravak u prostoriji. Ultrazvučni difuzer tekućinu raspršuje u obliku maglice, a posebno su atraktivni modeli koji usto koriste LED rasvjetu. Difuzeri su posebno korisni tijekom hladnih dana, kada se prostorije griju, a rijetko prozračuju.

 

Usporedite i odaberite najbrži internet! →

Prijavi se na newsletter i
ne propusti priliku za pravu uštedu

KOMPARE SERVIS

Kompareovci Iskustva kupaca Za partnere Poslovi Poslovni podaci Kontakt

ONLINE KUPOVINA

Kompare garancija Kompare poklon bon Postupak ugovaranja Načini plaćanja Česta pitanja

SIGURNOST KUPACA

GDPR Opći uvjeti Privole i pritužbe Otkazivanje ugovora i raskid police

Načini plaćanja

Jednokratno općom uplatnicom ili karticama do 12 rata bez kamata.

© 2012-2019 kompare.hr

Distribuciju osiguranja omogućuje posrednik u osiguranju Custodia d.o.o za zastupanje u osiguranju
HANFA Datum dozvole za rad 09.08.2013.,Klasa dozvole za rad UP/I-453-02/13-37/38