15 godina Prve stambene štedionice

Prva stambena štedionica je u petnaest godina poslovanja na najbolji način potvrdila ideju stambene štednje. Taj oblik financiranja stanovanja u razvijenim se zemljama već odavno afirmirao kao isplativ i racionalan način štednje, dok je u Hrvatskoj  uveden prije 15 godina.

Odmah na početku, prva je svoje usluge građanima ponudila – Prva stambena štedionica, članica Grupe Zagrebačke banke. Od početka poslovanja sklopljeno je više od 550.000 ugovora o štednji i odobreno dvije milijarde kuna kredita za različite stambene namjene, uglavnom za kupnju te za adaptaciju stambenog prostora. To znači da su na tisuće obitelji stvorile svoj dom oslanjajući se na štednju i kredite PSŠ.

15. godišnjicu poslovanja PSŠ obilježava posebnom ponudom:  do 31. prosinca ugovaranje štednje je bez naknade te uz 15% kamatnog bonusa za prvu godinu štednje.

Prva stambena štedionica kontinuirano se prilagođava ponudom, od koje je među zanimljivijima svakako i poboljšanje energetske učinkovitosti stambenih prostora. Zdraviji život uz jeftinije režije ozbiljno zanima sve više ljudi, a Prva stambena štedionica i u tome će biti prvi i pouzdan partner svim svojim štedišama.

Vrijednost stambene štednje i postignutih rezultata potvrđuju i podaci iz nedavno objavljene analiza Instituta za javne financije. Analiza jasno pokazuje da je sustav stambene štednje efikasan i koristan za sve, za  državu, građane i stambene štedionice. U 15 godina poslovanja stambenih štedionica u potpunosti je vraćen, pa i značajno “preplaćen” cjelokupan iznos isplaćenog državnog poticaja.

 

Usporedi osiguranja, kupi online i uštedi. Klikni!

 

Prijavi se na newsletter i
ne propusti priliku za pravu uštedu

KOMPARE SERVIS

Kompareovci Iskustva kupaca Za partnere Poslovi Poslovni podaci Uredi i kontakt

ONLINE KUPOVINA

Postupak ugovaranja Česta pitanja Podaci i upute za plaćanje Provjera police dopunskog zdravstvenog osiguranja Upute za refundaciju i ugovorne ustanove

SIGURNOST KUPACA

Informacije o obradi osobnih podataka Pravne obavijesti Privole i pritužbe Otkazivanje ugovora i raskid police Obavijest potrošačima Akcije u osiguranju Zakonski termini za vrstu osiguranja

Načini plaćanja

Jednokratno općom uplatnicom ili karticama do 12 rata bez kamata.

OBRADA PODATAKA
Korištenjem Kompare usluge i popunjavanjem ovih podataka aktivno pristaješ da te kontaktiramo i ispunimo svoju svrhu - pomognemo ti pronaći i kupiti osiguranje baš po tvojoj mjeri. Pročitaj više u Informacije o obradi osobnih podataka.

POVLAČENJE PRIVOLA
U slučaju da u bilo kojem trenutku promjeniš mišljenje i naša pomoć ti više ne bude potrebna, možeš povući dopuštenje za korištenje podataka slanjem maila na szop@kompare.hr ili popunjavanjem ovoga obrasca.

© 2012-2020 kompare.hr

Distribuciju osiguranja omogućuje posrednik u osiguranju Custodia d.o.o za zastupanje u osiguranju
HANFA Datum dozvole za rad 09.08.2013.,Klasa dozvole za rad UP/I-453-02/13-37/38

whatsapp
Viber