Osiguraj sebi i obitelji bezbrižnu budućnost. Ugovori policu životnog osiguranja i štedi bez poreza!

Od nas ćeš dobiti neovisan i objektivan savjet. Usporedit ćemo ponude 7 osiguravajućih kuća, preporučiti najbolje za tebe i omogućiti jednostavno ugovaranje police.

SAZNAJ VIŠE

Prednosti životnog osiguranja...

...policom životnog osiguranja osiguravaš sebi i obitelji financijsku sigurnost u budućnosti, štediš bez dodatnih poreza, a polica može poslužiti i kao instrument garancije prilikom traženja i odobravanja kredita.

...ali čiju policu odabrati? Ne troši vrijeme na uspoređivanje i čitanje sitnih slova, to je naš posao. Zatraži ponudu besplatno i bez obaveze.

Osiguraj se na Kompare...

STRUČAN I ISKREN SAVJET

Naši savjetnici imaju dugogodišnje iskustvo u osiguranju, "sitna slova" u malom prstu i iskreno će preporučiti najbolju opciju za tebe.

OBJEKTIVNO I BESPLATNO

Ne preferiramo niti jednog osiguravatelja, a naša usluga je za tebe potpuno besplatna jer proviziju naplaćujemo osiguravajućim kućama za svaku prodanu policu.

FINANCIJSKI SAVJETI

Ako se dvoumiš oko toga koji oblik štednje je najbolji za tebe (životno, štednja u banci ili dobrovoljni mirovinski fond...) za tebe ćemo izračunati, usporediti sve i pronaći najisplaiviju opciju.

JEDNOSTAVNO UGOVARANJE

Omogućavamo ti online ugovaranje police ili u poslovnici uz prethodni dogovor i rezervaciju termina. Kad i kako tebi najviše odgovara.

Pročitaj iskustva Kompare kupaca...

Imaš pitanje?

Trebaš iskren savjet?

Tu smo za tebe od ponedjeljka do petka od 08 ujutro do 20 uvečer, a subotom od 09 do 14 h. Nazovi nas na 01 555 0666 ili zatraži besplatan povratni poziv. Bez obaveze.