Osiguraj sebi i obitelji bezbrižnu budućnost. Ugovori policu životnog osiguranja i štedi bez poreza!

Dopusti da ti pomognemo u odabiru, odgovorimo na sva pitanja i nedoumice te pronađemo policu životnog osiguranja koja će nabolje odgovarati tvojim potrebama i željama.

SAZNAJ VIŠE

Prednosti životnog osiguranja...

...policom životnog osiguranja osiguravaš sebi i obitelji financijsku sigurnost u budućnosti, štediš bez dodatnih poreza, a polica može poslužiti i kao instrument garancije prilikom traženja i odobravanja kredita.

...ali čiju i koju policu odabrati? Da li je pametnije staviti naglasak na štednju ili zdravlje, ugovoriti policu na kraće ili duže razdoblje? Ne troši vrijeme na uspoređivanje i čitanje sitnih slova, to je naš posao. Zatraži ponudu besplatno i bez obaveze.

Osiguraj se na Kompare...

STRUČAN I ISKRENO

Naši savjetnici imaju dugogodišnje iskustvo u osiguranju, "sitna slova" u malom prstu i iskreno će preporučiti najbolju opciju za tebe.

OBJEKTIVNO I BESPLATNO

Ne preferiramo niti jednog osiguravatelja, a naša usluga je za tebe potpuno besplatna jer proviziju naplaćujemo osiguravajućim kućama za svaku prodanu policu.

FINANCIJSKI SAVJETI

Ako se dvoumiš oko toga koji oblik štednje i vrsta osiguranja je najbolja opcija za tebe, prepusti tu brigu nama. za tebe ćemo izračunati, usporediti sve i pronaći najisplaiviju opciju.

JEDNOSTAVNO UGOVARANJE

Omogućavamo ti online ugovaranje police ili u poslovnici uz prethodni dogovor i rezervaciju termina. Kad i kako tebi najviše odgovara.

Pročitaj iskustva Kompare kupaca...

Imaš pitanje?

Trebaš iskren savjet?

Tu smo za tebe od ponedjeljka do petka od 08 ujutro do 20 uvečer, a subotom od 09 do 14 h. Nazovi nas na 01 555 0666 ili zatraži besplatan povratni poziv. Bez obaveze.

Prijavi se na newsletter i
ne propusti priliku za pravu uštedu

KOMPARE SERVIS

Kompareovci Iskustva kupaca Za partnere Poslovi Poslovni podaci Kontakt

ONLINE KUPOVINA

Kompare garancija Kompare poklon bon Postupak ugovaranja Načini plaćanja Česta pitanja Podaci i upute za plaćanje Provjera police dopunskog zdravstvenog osiguranja Upute za refundaciju i ugovorne ustanove

SIGURNOST KUPACA

GDPR Opći uvjeti Privole i pritužbe Otkazivanje ugovora i raskid police

Načini plaćanja

Jednokratno općom uplatnicom ili karticama do 12 rata bez kamata.

© 2012-2019 kompare.hr

Distribuciju osiguranja omogućuje posrednik u osiguranju Custodia d.o.o za zastupanje u osiguranju
HANFA Datum dozvole za rad 09.08.2013.,Klasa dozvole za rad UP/I-453-02/13-37/38