Osiguraj sebi i obitelji bezbrižnu budućnost. Ugovori policu životnog osiguranja kod naših partnera već danas!

Naši dugogodišnji partneri će ti pomoći u odabiru, odgovoriti na sva pitanja i nedoumice te pronaći policu životnog osiguranja koja će nabolje odgovarati tvojim potrebama i željama.

SAZNAJ VIŠE

Prednosti životnog osiguranja…

․․․policom životnog osiguranja osiguravaš sebi i obitelji financijsku sigurnost u budućnosti, štediš bez dodatnih poreza, a polica može poslužiti i kao instrument garancije prilikom traženja i odobravanja kredita.

․․․ali, polica životnog osiguranja nije samo financijska sigurnost, već i osiguranje života u slučaju prirodne smrti i smrti uslijed nezgode ili trajnog invaliditeta. Polica pokriva dnevnu naknadu za boravak u bolnici u slučaju nezgode, oboljenje od teških malignih bolesti, operacije, prijelom kostiju, pa i rođenje djeteta.

Osiguraj se na Kompare…

STRUČNO I ISKRENO

Naši ugovaratelji partneri imaju dugogodišnje iskustvo u osiguranju, tržišni su lideri na području životnog osiguranja, a sitna slova imaju u malom prstu i iskreno će preporučiti najbolju opciju za tebe.

FINANCIJSKI SAVJETI

Ako se dvoumiš oko toga koji oblik štednje i vrsta osiguranja je najbolja opcija za tebe, prepusti tu brigu našim partnerima. Za tebe će pronaći najisplativiju opciju unutar svojih ponuda.

 Česta pitanja

Pročitaj iskustva Kompare kupaca…

Imaš pitanje?

Trebaš iskren savjet?

Tu smo za tebe od ponedjeljka do petka od 08 ujutro do 20 uvečer, a subotom od 09 do 14 h. Nazovi nas na 01 555 0666 ili zatraži besplatan povratni poziv. Bez obaveze.

Prijavi se na newsletter i
ne propusti priliku za pravu uštedu

KOMPARE SERVIS

Kompareovci Iskustva kupaca Za partnere Poslovi Poslovni podaci Uredi i kontakt

ONLINE KUPOVINA

Postupak ugovaranja Česta pitanja Podaci i upute za plaćanje Provjera police dopunskog zdravstvenog osiguranja Upute za refundaciju i ugovorne ustanove

SIGURNOST KUPACA

Informacije o obradi osobnih podataka Pravne obavijesti Privole i pritužbe Otkazivanje ugovora i raskid police Obavijest potrošačima Akcije u osiguranju Zakonski termini za vrstu osiguranja

Načini plaćanja

Jednokratno općom uplatnicom ili karticama do 12 rata bez kamata.

OBRADA PODATAKA
Korištenjem Kompare usluge i popunjavanjem ovih podataka aktivno pristaješ da te kontaktiramo i ispunimo svoju svrhu - pomognemo ti pronaći i kupiti osiguranje baš po tvojoj mjeri. Pročitaj više u Informacije o obradi osobnih podataka.

POVLAČENJE PRIVOLA
U slučaju da u bilo kojem trenutku promjeniš mišljenje i naša pomoć ti više ne bude potrebna, možeš povući dopuštenje za korištenje podataka slanjem maila na szop@kompare.hr ili popunjavanjem ovoga obrasca.

© 2012-2020 kompare.hr

Distribuciju osiguranja omogućuje posrednik u osiguranju Custodia d.o.o za zastupanje u osiguranju
HANFA Datum dozvole za rad 09.08.2013.,Klasa dozvole za rad UP/I-453-02/13-37/38

whatsapp
Viber