Zakucajte super ponudu auto osiguranja

Domaćin Europskog Prvenstva u košarci trebala je biti Ukrajina, no zbog tamošnjih nemira, dužnost domaćina prebačena je nekoliko zemalja partnera, među kojima je i Hrvatska. Tako je u grupi čije će se utakmice održati u Zagrebu i naša reprezentacija, a sponzor Eurobasketa je Triglav osiguranje koje tim povodom nudi nove pogodnosti!

Za svaku ugovorenu policu automobilske odgovornosti u periodu od 17.08.2015. do 30.09.2015., imate pravo na jedno od 3 dopunska osiguranja besplatno! Ponuđene gratis pogodnosti su automobilska asistencija, osiguranje liječenja nakon ozljeda u prometnoj nezgodi, osiguranje rente za vozača i putnike u motornom vozilu u slučaju 50% i više invaliditeta.

Što znači svako od ovih besplatnih dopunskih osiguranja? 

Automobilska asistencija osigurana vam je u Hrvatskoj i Europi, što znači da kada imate teškoće s automobilom, Triglav osigurava 24-satnu pomoć kod kuće i na cesti, kod problema s automobilskim ključevima, spašavanje, vuču ili prijevoz vozila, dostavu goriva i zamjenskih dijelova u inozemstvu, te carinu i prijevoz na auto otpad, ali i vaš prijevoz. Triglav će osigurati i zamjensko vozilo, smještaj u hotelu, pratnju maloljetnih korisnika, te pomoć u slučaju smrti u inozemstvu.

Osiguranjem liječenja nakon ozljeda u prometnoj nezgodi pokriveni su svi putnici u vozilu u slučaju kada im je nakon ozljeda u prometnoj nezgodi potrebno liječenje u zdravstvenoj ustanovi. Osiguranje pokriva do 10 dana liječenja u zdravstvenoj ustanovi, smještaj na bolničkom odjelu ili dvokrevetnoj sobi kategorije *** s punim pansionom (ukoliko je moguće) u priznatim hrvatskim i slovenskim lječilištima. Pokriće vrijedi u Hrvatskoj i svim državama Europe koje su u sustavu zelene karte, a svaki pojedini osiguranik osiguran je na svotu od 13.700,00 kuna.

Trećim dopunskim osiguranjem osigurava se isplata rente u slučaju nastanka 50% i više invaliditeta uslijed posljedica nesretnog slučaja iz jedne prometne nezgode za vrijeme trajanja osiguranja. Stupanj invaliditeta utvrđuje se sukladno važećim Tablicama invaliditeta, a visina rente po osiguraniku u slučaju nastanka osiguranog slučaja navedena je na polici.

Dopunska osiguranja mogu se sklopiti za vozača motornog vozila ili za vozača i putnike.

Akcija kreće danas i traje do kraja rujna pa nemojte propustiti ponudu u kojoj ćete dobiti gratis pokrića. Triglav auto osiguranje možete pronaći ovdje, a za više informacija kontaktirajte nas na 01/5550666.

 

Ugovorite auto osiguranje online! →

 

KOMPARE SERVIS

Kompareovci Iskustva kupaca Za partnere Poslovi Poslovni podaci Uredi i kontakt

ONLINE KUPOVINA

Postupak ugovaranja Česta pitanja Načini plaćanja auto osiguranja Načini plaćanja dopunskog zdravstvenog osiguranja Provjera police dopunskog zdravstvenog osiguranja Upute za refundaciju i ugovorne ustanove

SIGURNOST KUPACA

Informacije o obradi osobnih podataka Pravne obavijesti Reklamacije i pritužbe Otkazivanje ugovora i raskid police Obavijest potrošačima Akcije u osiguranju Zakonski termini za vrstu osiguranja

Načini plaćanja

Jednokratno općom uplatnicom ili karticama do 12 rata bez kamata.
Trustmark webshop

OBRADA PODATAKA
Upisane osobne podatke koristimo da te možemo kontaktirati, obavijestiti o ponudama i pomoći ti pronaći osiguranje ili telekom uslugu prema tvojim zahtjevima i potrebama. U svakom trenutku možeš se predomisliti i odbiti primanje naših e-mail poruka klikom na opciju “odjava” na kraju svake naše poruke ili popunjavanjem obrasca ili slanjem poruke na szop@kompare.hr. Pročitaj više u Informacije o obradi osobnih podataka

GOOGLE CAPTCHA ZAŠTITA
Stranica kompare.hr zaštićena je Google Captcha sustavom, a više o tome možeš pročitati kroz politiku privatnosti i uvjete korištenja.

Odjavi se s newslettera

Newsletter šaljemo našim korisnicima temeljem legitimnog interesa. Upiši svoju e-mail adresu ako ne želiš primati newsletter. Sve o obradi podataka pronađi u Informacije o obradi osobnih podataka

© 2012- kompare.hr

Distribuciju osiguranja omogućuje posrednik u osiguranju Custodia d.o.o za zastupanje u osiguranju
HANFA Datum dozvole za rad 09.08.2013.,Klasa dozvole za rad UP/I-453-02/13-37/38

whatsapp
Viber