Zakucajte super ponudu auto osiguranja

Domaćin Europskog Prvenstva u košarci trebala je biti Ukrajina, no zbog tamošnjih nemira, dužnost domaćina prebačena je nekoliko zemalja partnera, među kojima je i Hrvatska. Tako je u grupi čije će se utakmice održati u Zagrebu i naša reprezentacija, a sponzor Eurobasketa je Triglav osiguranje koje tim povodom nudi nove pogodnosti!

Za svaku ugovorenu policu automobilske odgovornosti u periodu od 17.08.2015. do 30.09.2015., imate pravo na jedno od 3 dopunska osiguranja besplatno! Ponuđene gratis pogodnosti su automobilska asistencija, osiguranje liječenja nakon ozljeda u prometnoj nezgodi, osiguranje rente za vozača i putnike u motornom vozilu u slučaju 50% i više invaliditeta.

Što znači svako od ovih besplatnih dopunskih osiguranja? 

Automobilska asistencija osigurana vam je u Hrvatskoj i Europi, što znači da kada imate teškoće s automobilom, Triglav osigurava 24-satnu pomoć kod kuće i na cesti, kod problema s automobilskim ključevima, spašavanje, vuču ili prijevoz vozila, dostavu goriva i zamjenskih dijelova u inozemstvu, te carinu i prijevoz na auto otpad, ali i vaš prijevoz. Triglav će osigurati i zamjensko vozilo, smještaj u hotelu, pratnju maloljetnih korisnika, te pomoć u slučaju smrti u inozemstvu.

Osiguranjem liječenja nakon ozljeda u prometnoj nezgodi pokriveni su svi putnici u vozilu u slučaju kada im je nakon ozljeda u prometnoj nezgodi potrebno liječenje u zdravstvenoj ustanovi. Osiguranje pokriva do 10 dana liječenja u zdravstvenoj ustanovi, smještaj na bolničkom odjelu ili dvokrevetnoj sobi kategorije *** s punim pansionom (ukoliko je moguće) u priznatim hrvatskim i slovenskim lječilištima. Pokriće vrijedi u Hrvatskoj i svim državama Europe koje su u sustavu zelene karte, a svaki pojedini osiguranik osiguran je na svotu od 13.700,00 kuna.

Trećim dopunskim osiguranjem osigurava se isplata rente u slučaju nastanka 50% i više invaliditeta uslijed posljedica nesretnog slučaja iz jedne prometne nezgode za vrijeme trajanja osiguranja. Stupanj invaliditeta utvrđuje se sukladno važećim Tablicama invaliditeta, a visina rente po osiguraniku u slučaju nastanka osiguranog slučaja navedena je na polici.

Dopunska osiguranja mogu se sklopiti za vozača motornog vozila ili za vozača i putnike.

Akcija kreće danas i traje do kraja rujna pa nemojte propustiti ponudu u kojoj ćete dobiti gratis pokrića. Triglav auto osiguranje možete pronaći ovdje, a za više informacija kontaktirajte nas na 01/5550666.

 

Ugovorite auto osiguranje online! →

 

KOMPARE SERVIS

Kompareovci Iskustva kupaca Za partnere Poslovi Poslovni podaci Uredi i kontakt

ONLINE KUPOVINA

Postupak ugovaranja Česta pitanja Načini plaćanja auto osiguranja Načini plaćanja dopunskog zdravstvenog osiguranja Provjera police dopunskog zdravstvenog osiguranja Upute za refundaciju i ugovorne ustanove Općenita obavijest klijentima osiguranja o uvođenju eura

SIGURNOST KUPACA

Informacije o obradi osobnih podataka Pravne obavijesti Reklamacije i pritužbe Otkazivanje ugovora i raskid police Obavijest potrošačima Akcije u osiguranju Zakonski termini za vrstu osiguranja

Načini plaćanja

Jednokratno općom uplatnicom ili karticama do 12 rata bez kamata.
Trustmark webshop
Fiksni tečaj konverzije: 1 EUR = 7,53450 kn

OBRADA PODATAKA
Upisane osobne podatke koristimo da te možemo kontaktirati, obavijestiti o ponudama i pomoći ti pronaći osiguranje ili telekom uslugu prema tvojim zahtjevima i potrebama. U svakom trenutku možeš se predomisliti i odbiti primanje naših e-mail poruka klikom na opciju “odjava” na kraju svake naše poruke ili popunjavanjem obrasca ili slanjem poruke na szop@kompare.hr. Pročitaj više u Informacije o obradi osobnih podataka

GOOGLE CAPTCHA ZAŠTITA
Stranica kompare.hr zaštićena je Google Captcha sustavom, a više o tome možeš pročitati kroz politiku privatnosti i uvjete korištenja.

Klikni ovdje za odjavu sa newslettera

Newsletter šaljemo našim korisnicima temeljem legitimnog interesa. Upiši svoju e-mail adresu ako ne želiš primati newsletter. Sve o obradi podataka pronađi u Informacije o obradi osobnih podataka

© 2012- kompare.hr

Distribuciju osiguranja omogućuje posrednik u osiguranju Custodia d.o.o za zastupanje u osiguranju
HANFA Datum dozvole za rad 09.08.2013.,Klasa dozvole za rad UP/I-453-02/13-37/38

whatsapp
Viber