Novo pokriće kod Velebit osiguranja!

Velebit osiguranje uvelo je pokriće zbog kojeg će mnogi vozači koji se voze po prigradskim i ruralnim trasama odahnuti.

Novo pokriće kod Velebit osiguranja!

Svoj auto možete osigurati za štete na vozilu čiji je uzrok nalet divljači ili domaće životinje kao dopunsko osiguranje uz policu obveznog osiguranja od automobilske odgovornosti.

Gornja granica obveze osiguratelja, odnosno osigurana svota je 100.000 kuna, a cijena samog pokrića koje se inače ugovara bez franšize, iznosi 285,00 kuna. Što nije puno uzme li se obzir da nalet divljači na vozilo redovito završava totalnom ili većom djelomičnom štetom.

Velebit osiguranje na tržištu je malo manje od 10 godina i nudi razne vrste osiguranja po povoljnim cijenama. Kao profesionalna kompanija, ona uvažava potrebe lokalne zajednice i čovjeka kao pojedinca pa u skladu s time kreira i uređuje svoju ponudu.

Za više informacija o samom pokriću i policama auto osiguranja na hrvatskom tržištu, nazovite Kompare neovisne stručnjake na 01/5550666 ili posjetite stranicu usporedbe i online ugovaranja.

 

Ugovorite Sava osiguranje online! →

 

Prijavi se na newsletter i
ne propusti priliku za pravu uštedu

KOMPARE SERVIS

Kompareovci Iskustva kupaca Za partnere Poslovi Poslovni podaci Uredi i kontakt

ONLINE KUPOVINA

Postupak ugovaranja Česta pitanja Podaci i upute za plaćanje Provjera police dopunskog zdravstvenog osiguranja Upute za refundaciju i ugovorne ustanove

SIGURNOST KUPACA

Informacije o obradi osobnih podataka Pravne obavijesti Privole i pritužbe Otkazivanje ugovora i raskid police Obavijest potrošačima Akcije u osiguranju Zakonski termini za vrstu osiguranja

Načini plaćanja

Jednokratno općom uplatnicom ili karticama do 12 rata bez kamata.

OBRADA PODATAKA
Korištenjem Kompare usluge i popunjavanjem ovih podataka aktivno pristaješ da te kontaktiramo i ispunimo svoju svrhu - pomognemo ti pronaći i kupiti osiguranje baš po tvojoj mjeri. Pročitaj više u Informacije o obradi osobnih podataka.

POVLAČENJE PRIVOLA
U slučaju da u bilo kojem trenutku promjeniš mišljenje i naša pomoć ti više ne bude potrebna, možeš povući dopuštenje za korištenje podataka slanjem maila na szop@kompare.hr ili popunjavanjem ovoga obrasca.

© 2012-2020 kompare.hr

Distribuciju osiguranja omogućuje posrednik u osiguranju Custodia d.o.o za zastupanje u osiguranju
HANFA Datum dozvole za rad 09.08.2013.,Klasa dozvole za rad UP/I-453-02/13-37/38

whatsapp
Viber