Uz kupljenu AO policu, 50% popusta na sezonsku ulaznicu HNK Rijeka

HNK_RijekaObvezno automobilsko osiguranje na kompare.hr možete ugovoriti u samo 3 koraka. Prvih 50 koji to učine do 25.02. dobivaju kupon s kojim ostvaruju 50% popusta na kupovinu sezonske karte za utakmice HNK Rijeka, za sezonu 2017/2018.

Usporedite – odaberite – platite

Svaka osiguravajuća kuća tvrdi da ima najpovoljniju cijenu osiguranja. No, kako znati koja osiguravajuća kuća nudi najbolju vrijednost za vaš novac? Mi to radimo za vas. Usporedit ćemo ponude čak 7 auto osiguravajućih kuća u trenu. Možete odabrati najbolju za sebe, kupiti je online i isprintati kod kuće.

Platiti možete karticom, uplatnicom, na rate ili jednokratno. E-policu samo isprintate i možete na tehnički.

Ako do 25.02. kupite policu obvezno automobilskog osiguranja, poklanjamo vam i 50% popusta na sezonsku ulaznicu HNK Rijeka. Akcija vrijedi za prvih 50 koji ostvare kupnju.

Javite nam se na 01 5550- 666 i uzmite kupon!

Savjet za sve što vas zanima

Naši savjetnici će vam pomoći odabrati ponudu s kojom dobivate najbolju vrijednost za svoj novac. Nemojte plaćati više nego što je potrebno.

 

 

Kliknite i usporedite cijene auto osiguranja! →

 

Prijavi se na newsletter i
ne propusti priliku za pravu uštedu

KOMPARE SERVIS

Kompareovci Iskustva kupaca Za partnere Poslovi Poslovni podaci Uredi i kontakt

ONLINE KUPOVINA

Postupak ugovaranja Česta pitanja Podaci i upute za plaćanje Provjera police dopunskog zdravstvenog osiguranja Upute za refundaciju i ugovorne ustanove

SIGURNOST KUPACA

Informacije o obradi osobnih podataka Pravne obavijesti Privole i pritužbe Otkazivanje ugovora i raskid police Obavijest potrošačima Akcije u osiguranju Zakonski termini za vrstu osiguranja

Načini plaćanja

Jednokratno općom uplatnicom ili karticama do 12 rata bez kamata.

OBRADA PODATAKA
Korištenjem Kompare usluge i popunjavanjem ovih podataka aktivno pristaješ da te kontaktiramo i ispunimo svoju svrhu - pomognemo ti pronaći i kupiti osiguranje baš po tvojoj mjeri. Pročitaj više u Informacije o obradi osobnih podataka.

POVLAČENJE PRIVOLA
U slučaju da u bilo kojem trenutku promjeniš mišljenje i naša pomoć ti više ne bude potrebna, možeš povući dopuštenje za korištenje podataka slanjem maila na szop@kompare.hr ili popunjavanjem ovoga obrasca.

© 2012-2020 kompare.hr

Distribuciju osiguranja omogućuje posrednik u osiguranju Custodia d.o.o za zastupanje u osiguranju
HANFA Datum dozvole za rad 09.08.2013.,Klasa dozvole za rad UP/I-453-02/13-37/38

whatsapp
Viber